ge mig sextio

Igår var ett helvete. Ullared borde vara förbjudet. Det bara förstör allt!
Men jag hittade lite fina saker, bla. julklappar.


en fin lampskärm.

rolling stones dokumentärer, mamma mia & scrubs

fina elvis sitter och spelar på väggen, bara för mig

med jimi hendix i öronen & på väskan så käns det fint

ingen skivsamling är komplett utan lennon. john är fin


To do list


- Förbereda inför svenskaskrivningen nästa vecka.
- Skriva klart referatet och miljöbeskrivningen till svenskan.
- Skriva ut rätt novell till svenskaläraren ( fan för mig som lämna in fel )
- Skriva om alla fördelar med att flytta till London till svenskan.
- Skriva klart inlämningen i engelskan + göra alla Grammar check.
- Lära mig alla engelskaglosor för att ta testet nästa vecka.
- Plugga till Matte provet på onsdag.     - extremt viktigt
- Försöka öva på Excel så jag klarar provet på tisdag.
- Göra klart PowerPoint presentationen om London.
- Lämna in alla sena böcker till bibloteket.
- Öva som fan på hantverksprovet nu på morgonen så jag kan något senare idag.


SUUUUUUUG

jag HATAR! när bilddagboken inte funkar! Bara för att jag ska titta på mitt meddelande som jag vet att jag fått nu så ska det krångla! Jag skulle tittat igår men nej då sitter min rövslickare till bror där och spelar WoW. Jag som vill prata med mina vänner som bor 100 miljoner mil bort härifrån som jag nästan inte kan prata med på något annat sätt. Men då sitter han där med sitt wow för att han inte har några vänner. förutom Albin då. Men han är ju helt störd i huvudet.
Jag menar. dom går hem på lunchen så att albin kan gå på våran toa?! Jag menar det. Dom kommer hem, albin går på toa, andreas gnäller på mig i nån minut sedan går dom till skolan igen. Kan någon säga till mig, vad det är för mening med det, snälla?! * suck *
Jag blir så jävla arg när allt ska gå så jävla helvetes fel i mitt liv hela tiden. Give me a break!
( det är säkert andreas som mixtrat med något på datorn så att jag inte ska kunna logga in på bdb )



MOJO

MOJO är min favorittidning. Jag hittade den i september vilket ju inte är för så längesedan. Jag har tittat igenom dom gamla upplagorna och jag skulle vara så nöjd om jag bara hade ett av alla dessa nummer:


långt men kort

Jag önskar, att jag hade någon som tyckte som jag.
samma musiksmak
filmsmak
intressen
& framför allt en som förstog mitt hat till snö, så helt igenom som jag gör. fick jag bestämma skulle det aldrig mera snöa. NÅGONSIN! - Hade jag haft en sådan person hade allt varit bra, jag skulle haft någon att prata med som inte tyckte jag var jobbig när jag pratar på & klagar på minsta lilla grej.

Säga upp allt

Jag funderar på att sluta blogga .. det känns så meningslöst om det inte är någon som läser eller kommenterar. Jag skulle säkert räknas som en dålig bloggare eftersom min blogg varken handlar om mode, politik, kändisar eller något annat stort ämne. Jag är stolt över min blogg och att jag skriver precis det jag vill och känner för, oftast är det väldigt ointressant men det är ändå jag. Visst skulle det kännas sjukt tomt utan bloggen, anledningen till att jag ens loggar är väl som störst bloggen och läsa om andras liv. Jag kommer säkert ha fattat ett beslut tills imorgon, och tills dess lär jag blogga ganska mycket. vi får se..

Prolog

Nästan varje morgon kan man se Paul McCartneys livliga, pojkaktiga figur slinka in på kontoret på Soho Square. Han är kortare än man föreställer sig, håret är längre än modet föreskriver. Hans kläder som är skrynkliga och slitna kan med ett välvilligt uttryck kallas för Emmausmode. Han åker ofta in till London med tåg och buss från sitt anspråkslösa hus i Sussex, en dryg timmes väg därifrån. Han skulle ha råd med chaufför och limousine om han hade lust. Men det har han inte. Han är rikare och framgångsrikare än någon annan popstjärna i historien men han hävdar envist att han bara är en vanlig kille.
Han tycks knappast ha förändrats alls med åren. Hans ansikte är ungdomligt, hans gång ledig. Ropar man hans namn ler han och sätter tummen i vädret. Han är fortfarande lika söt som han var när han var beatlen Paul. Det är ett utseende som tjärnar hans syften. Det döljer hans sammansatta och motsägelsefulla natur för den omvärld som har iakttagit hans liv i nästan trettio år.
För den här " vanliga killen " är allt annat än vanlig..

Ur Paul McCartney - bakom myten

F R E D A G - L Ö R D A G

Igår kom min syster hit, vi hälsade på Jimmy & Sara igen (: Jag och jennys barn spelade Guitar Hero halva kvällen x) Det var mysigt (: Sedan så körde hon mig till Miriam & Louise för våran filmkväll som inte riktigt blev en filmkväll, vi hann bara med en film och lite hem till midgård. faail! x]
Men vi började med att ringa och försöka beställa pizza. Det är sissta gången vi beställer ifrån Pizzeria Italia, otrevliga töntar. Dom kunde inte köra ut pizzorna för dom hade så mycket, men men behöver inte bli otrevlig för det! Vi beställde från Gondolinos istället, där är dom i varjefall trevliga och har skitgoda pizzor! Vi gick och hämtade pizzorna och på vägen så tog vi en sväng till Rebecka och hämtade filmer.

Pizzan var lika god som vanligt och efteråt så tittade vi på The Guardian, åh. Den är lika bra varje gång, nästan bättre! Jag var nära på att börja gråta i slutet, igen. Jag älskar Kevin Costner & Ashton Kutcher. " Sergeant, help me! " - " goldfish! " - god! jag dör där, så himla fint <3
Sedan blev det lite hem till midgård men jag sov typ medans vi tittade för jag var så trött, jag tror vi alla var sjukt trötta vilket inte var konstigt eftersom klockan var ett och då Louise gick hem. Jag stannade och sov hos Miriam på hennes bäddsoffa. Jag sov hur skönt somhelst med konstiga drömmar.
Vi gick upp vid 12, åt frukost och sedan tittade vi på diverse tvprogram bl.a. my super sweet sixteen på Mtv fyfan vad det är sjukt. lixom en tjej fick 3 scootrar. NÄR behöver man 3 stycken? Oo haha, stackars bortskämda barn dom kommer aldrig klara sig i världen. Men värst var ändå den tjeten vars pappa sa: " Du får allt du vill, världen är din! " - vet inte om man ska skratta eller gråta xD

Sedan kom mamma, vi köpte godis till mig, jag köpte Hannibal och jag önskar mig bokhylla och skrivbord i julklapp. Det vill jag verkligen ha. och massa böcker att fylla den med såklart! :D

morgondagen kommer bestå av kära Hannibal

och gottigt godis.

Faster Marina

Igår så fick jag träffa min nya lilla brorson. Viktor ska han heta (: Jag gillar det, han ser faktiskt ut som en liten viktor. Jag höll honom i en hel timme och kunde inte slita blicken ifrån honom och inte heller sluta le. Han är så himla liten och bubbig. Men jag lyckades låta bli att prata med bebisröst till honom, sånt stör mig så otroligt när folk håller på, men det är fan svårt att låta bli när man är så sjukt söt att man aldrig vill släppa honom ifrån sig haha ^^


I can't get no, satisfaction

Igår natt blev jag faster till en liten pojke! :) Grattis till Jimmy & Sara!
Vi ska åka och hälsa på dom idag eftersom Sara och bebisen åkte hem redan igår. Då kommer jag antagligen ha många söta bilder på han (:

Imorgon kommer Jenny hit en liten stund. Sen ska jag på filmkväll hos Miriam hela natten. vi ska se på bla. dessa filmerna:
The Dark Knight
The Guardian
Heartbreak Hotel
Brokeback Mountain

Det kommer bli mys. Sen ska vi vara sjukt onyttiga och beställa Pizza ifrån Gondolinos, allvarligt den godaste pizzan någonsin! jag dör av längtan efter min kära pizza bolognese!
Just! Jag har namnsdag idag också 8]

Ny header har jag också. Den är bara tillfällig, jag slängde ihop den på 5 minuter. Ska bli en lite mer planerad sedan.
Sedan har jag ett smått beroende av Rolling Stones. bara sådär lagom. öhm. * host *




















Saknaden

Idag skulle tommy ha fyllt år ..

Steven Tyler

Snart är det måndag igen. Dags för en iTunes idag kanske? var ett tag sedan nu. Min lillebror hade raderat all min musik ifrån datan ( den ungen ska få någon dag! X/ ) så räkningen har ställts om och det har inte blivit så mycket lyssnande än men anyhow.

1. Angel - Aerosmith
2. Christmas time ( is here again ) - Beatles
3. Start me up - Rolling Stones
4. Do the hippogriff - The Weird Sisters
5. You shock me all night long - AC/DC
6. Hound Dog - Elvis
7. Dude looks like a lady - Aerosmith
8. Amazing - Aerosmith
9. Deeper the love - Whitesnake
10.  The mysterious ticking noise - Potter Puppet Pals


Aerosmith är kärlek!
Låten får mig att dö lite inombords
Videon är underbar
& Steven har en av de bästa rösterna
punkt

come and save me tonight

Det borde allvarligt vara förbjudet att sakna någon såhär mycket
röd & grön ballong - det är allt jag behöver säga.

Start me up

Jag har inget intressant att berätta. så alla som stör sig på oseriösa inlägg där man inte fattar något borde sluta läsa typ nu. Men jag känner att jag måste uppdatera i lite.
hela denna veckan har det varit karaktärsämnesvecka och det betyder, för dom som inte vet. Att vi som har yrkesförberedande program har det ämnet hela veckan medans små 9:or kommer och kollar runt. Det var väldigt längesedan jag var såhär trött, att sitta och göra ringar 8 timmar per dag en hel vecka är inte det lättaste. Jag är så sjukt trött på domdär jävla provringarna nu så det finns inte, jag vill bara slänga dom åt helvete + att jag har 11 kvar att löda, lägga i syra, fila, slipa, förminska &  förstora.

Filmkvällar hos Erika också. Harry Potter 4 & 5 har vi tittat på och jag är besatt av snape! Det känns inte så bra att älska så många äldre män som i allt också är badboys xD Men vad ska man göra åt alla hotties? - Jag fann Dregen i en gammal Elle tidning i skolan idag och då blev jag glad ;D + att jag märkte nyss att jag kan i princip alla repliker i varenda avsnitt av scrubs jag borde bli förbjuden att titta på den serien.

EPIC FAIL, erika. EPIC FAIL! - jävla hetro!   X         <---- fail smiley för att jag inte ser. hej smiley central!  <]8D

Jag börjar bli lite smått besatt av rolling stones också. intressesmurfarna avlider av brain scene i hannibal!




Dagens låt

C Moon - Paul McCartney and the wings

Kärlek i början! " check it out "

scrubs-maraton

Det blev inget Jenny denna helgen )': - typsikt. Men jag kommer få skitkul i alla fall för Olivia kommer hit! :D Vi ska svulla massa gott och ha scrubs-maraton. underbart! <3 Nu ska jag bara komma igång med att städa, jag drar ut på det hela tiden. Har vart ute i 3 timmar med mamma. Jag köpte den jättefina tröjan/skjortan jag velat ha så länge, den kosta bara 99 kr, 200 kr billigare! ;D Jag är nöjd.
Jag längtar tills imorgon! :]


[ working class hero is something to be ]

FAIL!

HAHAHA Jag kan inte andas. Jag gråter så mycket jag skrattar! X'D
Så sjukt jävla Fail! </3




House of wax

Jag lyssnar på musik, så jävla högt det går. Jag mår inte bra, inte alls. Det är ganska skit faktiskt. Jag vill bort här ifrån, så långt jävla bort det går. Paul McCartneys musik beskriver precis hur jag känner, precis! även fast jag själv inte förstår vad som är fel.   


Hidden in the yard. Underneath the wall
Buried deep below a thousand layers lay
The answer to it all
..in the house of wax..


Music and Lyrics

Igår tittade jag på Music and Lyrics och som sagt, jag älskar hugh grant och denna filmen var en riktigt feelgood-film. mycket musik, kärlek, drama och humor. En alldeles perfekt film enligt mig. Jag har alltid haft svårt för Drew Barrymore dock men hon passade bra in i just denna filmen och jag kommer antagligen köpa den någon dag. (:

Sen tittade jag på min favorit film innom genren horror/thriller. 28 weeks later. Jag älskar allt med den filmen. Zombierna är snabba och dom utvecklas innom några sekunder, lagom med blod, musiken är helt fantastisk och skapar en sån mäktig känsla. Den är brittisk och framför allt  så är Robert Carlyle med. Han har så härlig skottsk dialekt och han spelar så sjukt bra! Ettan är nästan lite bättre men jag tycker bättre om scenerna och skådespelarna i denna filmen. ( även fast scenen där han går helt ensam på Londons helt övergivna gator får mig att rysa )


28 weeks later trailer.



yesterday

Jag har så sjukt tråkigt. & jag blev utmanad av Hanna. så here we go.
Meningen är att man ska slumpa fram låtar i sin musikspelare och sedan utmana 3 till att göra samma.

Hur känner du idag?
yellow submarine - beatles
Hur ser dina vänner dig? Man on the silver mountain - dio
Kommer du bli gift?
day tripper - beatles
Vilken är den bästa låten? can't buy me love - beatles
Hur går historien om ditt liv? with a little help from my friends - beatles
Hurdan är din skola?
i'm with you - avril lavigne
Hur kan du komma vidare i livet?
star war - backyard babies
Vad är det bästa med dina vänner? fuck forever - babyshambles
Hur kommer din kväll bli? yesterday - paul mccartney
Vilken sång beskriver dig? reflections - sweet
Beskriv dina far/morföräldrar? live and let die - paul mccartney
Hur går det med ditt liv? Drive my car - paul mccartney
Vilken låt kommer spelas på din begravning? soulweeper - volbeat
Hur ser världen dig?
all you need is love - beatles
Kommer du få ett lyckligt liv? read my mind - the killers
Vad tycker dina vänner om dig egentligen? i saw her standing there - beatles
Vad ska du göra med ditt liv?
Get back - paul mccartney
Kommer du få några barn? caroline - volbeat

jag utmanar ingen. alla har ett liv här.


Din sjuke jävel!

Jag är sjuk. sjuk,sjuk,sjuk! jag hatar det ordet! jag hatar att vara sjuk OCH jag hatar att vara sjuk på en skoldag! speciellt när det är hantverk hela dagen >< & på allting så saknar jag London som fan. Och Sanna och Moa och alla jävla människor jag inte kan träffa! * suck *
- Nu sätter jag på lite Paul McCartney och blir pepp. Yap! 

Jag tittade på ännu mer filmer igår. About a Boy & Spiderman 3. & antagligen så lär det bli några mer filmer idag. Fast jag borde egentligen läsa ut min bok. Allt ska vara klart nästa vecka fan.
Jag behöver tips på filmer dock. Någon där ute måste väl veta en bra film? (:


The Strangers

Jag tittade nyss på en film som heter The Strangers och så känslig jag är för skräckfilmer så tyckte jag att den var skitläskig. Mycket pop-up och människor i mask med stora knivar har aldrig riktigt varit mina favoriter. Men jag tyckte filmen var riktigt bra. Meningen med skräckisar är ju ändå att man ska bli rädd. och det blev jag, riktigt jävla rädd.

Recension:
Det börjar med en grov domedagsröst, som informerar oss om Kristen McKays och James Hoyts tragiska öde. År 2003 bidrog de till statistiken som ytterligare två ouppklarade mordfall i USA. Så fort går det att räkna ut att det nog är fullkomligt kört för våra kära huvudpersoner. Texten ”Inspirerad av verkliga händelser” är inget att bry sig om i det här fallet, regissören har själv haft svårt att förklara exakt vilka händelser det skulle ha varit. Men det gör inte filmen mindre otäck.

Klipp till en bil. En spänd situation mellan Liv Tyler och Scott Speedman. Inga ord utbyts men tystnaden säger mycket. Det dröjer en stund till innan vi får förklaringen till hennes tårar. Tillräckligt mycket drama för att vi ska se dem som människor, känna med dem, och lida med dem innan de förs bort i liksäck. Blonda bimbos i en rysare är överskattat: riktiga människor att identifiera sig med är mer benägna att ge kalla kårar, när de väl hamnar i fara.

Men paret hinner inte fundera över sitt möjligen splittrade förhållande länge till. Väl hemma knackar det på dörren mitt i natten. En vilsen flicka söker vägbeskrivning. De jagar iväg henne, men hon kommer tillbaka. Med förstärkning. I läskiga masker. Och de tänker inte lämna våra turturduvor ifred förrän blod har flutit.

Huset är avlägset, natten mörk och telefonen oanvändbar. Allt är med andra ord som det ska vara i en rysare värd namnet. Låt tortyren börja!


Men, Men, Men!

Jag har inget att göra. Jag bara sitter och blogga är det enda som är underhållande här så ännu ett onödigt inlägg är påväg. Nämligen en lista över mina favorit män, allt från bad guys till good guys ;D ( domstårinteiordningförjagkanintebestämmadet )


Jokern/Heath Ledger

Vad ska jag säga. Jokern är så grymt jävla underbar, det går inte beskriva. I just Love him! <3
Och Heath, den mannen alltså. Han är en så grymt bra skådespelare och jag har älskat varenda film jag sett med honom, nu när jag ser någon av hans filmer så blir det inte samma sak. Det gör lite ont. Och sen är han sjukt snygg också!

Paul McCartney/Beatles

Jag älskar Beatles, det har väl inte gått förbi någon. Jag mår alltid så sjukt jävla bra när jag hör deras låtar och jag kan inte låta bli att inte sjunga med. Men mest av allt älskar jag Paul. Oh Gosh! Mannens musik! det är kärlek all over! Jag skulle ärligt kunna göra vad som helst för att se honom live. Hans humor är ju också helt underbar. Och dialekten och allt! kärlek! <3

Dr.Cox

Dr. Cox är helt klart den koolaste läkaren någonsin. Med alla hans små föreläsningar och skämt. Han har alltid något att säga. speciellt till J.D. När Cox går igång på honom så finns det inget som kan hålla mig för skratt. Sen det som är så underbart med honom är att han har den där hårda utsidan och när han väl visar sina känslor så blir det så bra. och, han skulle gärna få vara min läkare, any time ;D

( fortsättning kommer .. )

T-dagarna bilder


Sanna på busshållsplatsen. tur att dom äckliga fåglarna inte kom med.

Vi åkte till skövde och sanna hittade sin efterlängtade läpptelefon.

Jag köpte " lyxchoklad " på Lagerhouse ;)

På Yap fanns världens finaste vägg!

Världens finaste George fanns där tillsammans med dom andra beatlarna.

Sanna och Bowie ;D

Fin, fina Heath som Bob Dylan ( och lilla Paul i hörnet ) <3

Hemma från skövde på vår allas älskade Falköping tågstation. Right? ;D

" Den sissta måltiden " Och Sannas lilla finger. haha how cute!

En lite censurerad bild för vi fick fan inte en ända snygg bild på mig ><
( men sanna kommer lägga ut dom ändå. * suck * ) x]
Men Sanna är jätte, jättesöt! :*

Hannibal the Cannibal

God morgon! Idag är jag uppe sådär äckligt tidigt igen men jag kunde inte somna om. Det är fint ute idag, solen skiner sådär härligt fint in i parken medans dom orangeröda löven faller en och en till marken. Men, igår så tittade jag på the silence of the lambs som jag sett förut men totalt glömt bort hur den gick. Den är ju så sjukt bra! Hannibal Lecter är så stört äcklig på alla sätt och vis, men man blir jävligt facinerad av honom. Inte minst jag och Erika. Vi satt och smsa under hela filmen om hur äcklig han var, hur lätt det var att lista ut slutet och allt där emellan.
Och även fast Hannibal är sådär psykopatisk och disturbd så ligger han på min lista över favorit bad guys. Även fast hans blick är så äcklig och hans röst är psykad så kan man inte sluta titta. Jag och Erika ska ha Hannibal-maraton soon, very soon! ;)

" I have to go now clarise, i'm gonna have an old friend for dinner "

Snapeward

Jag har egentligen bloggat alldeles för mycket idag. ( jag har inget liv ) Men jag är så glad för Erika och jag flummar ihjäl oss på Msn xD Hon vände verkligen runt på hela min dag, från röv till godis!


Snapeward säger (18:42):
Börje, hjälp mig...
jag knarkar celine dion
Don't mess with the snapeward! säger (18:42):
AHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAH celine dion! X'D
Snapeward säger (18:43):
AHHAHAHAAHHAHAHHAHAHA!
Ja, celine dion xD
Don't mess with the snapeward! säger (18:46):
alltså. seriously! jag vill storshoppa på Lagerhouse! XD
Snapeward säger (18:46):
WOW! Välkommen i klubben 8D *skaka hand*
Don't mess with the snapeward! säger (18:46):
* skaka hand *
det är så stört. har du sett badmössan med punkfrill? XD
Snapeward säger (18:46):
AHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH!
* sexig monster-smiley *
så ser jag ut nu xD
Snapeward säger (18:47):
WFT! Finns det? XD
Don't mess with the snapeward! säger (18:47):
Ja! XD
vi hittade det xD
DU! XD jag köpte en såndär fjäderpenna på Bokia!
Snapeward säger (18:48):
haha xD
OMG! JAG MÅSTE HA EN SÅN!
 Happy potter känsla!! <8)
Don't mess with the snapeward! säger (18:48):
Ellerhur!  
Don't mess with the snapeward! säger (18:49):
Jag tog en vit för det är ju mest likt xD
OCH nu fattas bara att snyggt helsvart block som ser ut som en bok XD fattar du hur jag menar?
Snapeward säger (18:49):
DET HAR JAG!
En sån svart 8D
Don't mess with the snapeward! säger (18:49):
WOAAA! fusk!
vart köpte du den? 
- i grekland-
säkert XD
för sån otur har jag XD
Snapeward säger (18:49):
HAHAHA NEJ!
Snapeward säger (18:50):

*trumvirrvel*
Don't mess with the snapeward! säger (18:50):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Snapeward säger (18:50):
*längre trummvirrvel*
Don't mess with the snapeward! säger (18:50):
* svimmade *
Snapeward säger (18:50):
BOKIA! TA-DA!
Don't mess with the snapeward! säger (18:50):
WOAAAAAAAA!!! * vakna igen *
XD
JAG.MÅSTE.DIT.FORT.NÄR.JAG.HAR.PENGAR.TILL.DET.DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH
Snapeward säger (18:51):
HAHAH VI.MÅSTE.TILL.BOKIA.PÅ.MÅNDAG!
Muhahaha! den kostade typ 15 späääänn 
Don't mess with the snapeward! säger (18:51):
W00t?! 
Snapeward säger (18:51):
Yeees ;D
Don't mess with the snapeward! säger (18:51):
nu är jag very happy, yeeez!
Snapeward säger (18:52):
hehehe happy marina yeeez
<--- Marina


HAHAHAHA vi dör här. OCH idag är det När Lammen Tystnar! & till den ska jag käka stjärn-chips och dricka trocadero! <]8D|*               <--------- very, very! sexy harry potter!

Allan Rickman

Jag är så sjukt På att se en film med Allan Rickman. Men jag kom på att jag har inte en enda film med Alan utom Harry Potter och Sweeny Todd. Javisst han är sjukt het som Snape & härligt elak som Judge Turpin men jag är sugen på något annat. Något lyckligt. Jag kan ju helt enkelt se en film på Watch-movies men jag kommer inte på någon lycklig film med Alan som jag inte redan sett. Dagens i-landsproblem all over.




60's












How you suck on it



T-Dagarna

Det käns fortfarande helt tomt här hemma. I torsdags även fast jag var hur jävla trött somhelst kunde jag inte somna, det var så sjukt jävla tomt. Jag somnade nästan vid 4 den natten. Helt hemskt! </3

Men nu ska jag ta tag i att skriva om våra dagar så det inte blir så att jag glömmer bort det helt och hållet. & till det behöver man musik, Volbeat ger mig good feelings så - hey ho, let's go! (8)

Tisdagen.
Det var en sjukt stressig morgon. Jag var så rädd att det var något jag inte skulle hinna så jag stressade sönder. Duschade, städade, damsög och fixade typ en halv miljon saker i hyper fart. När jag var klar med allt så va det 4-5 timmar kvar tills hon skulle komma och då blev jag helt rastlös istället xD MEN! sen var det äntligen dags att åka! Jag var inget nervös. Och när jag såg henne komma ut ifrån tåget, alltså den känslan var det så längesen jag kände. Bara ren lycka och förväntan :D
Vi gick runt i stoora falköping på  " stora " torget. hahah är väl inte det roligaste man kan göra men det var rea på Lindex och jag hittade ett nagellack ( åkte dit på fredagen igen och köpte två nagellack till + en conditioner till håret som luktar mmm så gott! ) och sen köpte jag ny foundation.
Efter det blev det en fika på Lilla Blå. Chokladbollarna där är nog godast i världen ;D Vi skrattade åt alla roliga folk och sen försökte vi lista ut vilka som var par och vilken som var pappan till den där stirrande ungen & vi kom fram till att dom alla var nog pappor till han och han var adopterad! så måste det vart x]
Jag köpte klubbor på BRIO och sen begav vi oss till busstationen där det var helt skabbigt med massa döda fåglar som stirrade läskigt på mig så jag fick skuldkänslor för att dom var döda Oo
När vi äntligen ( öhm ) kom hem till Vartofta så tog vi det årliga kortet på Sanna vid vartofta lanthande & detta året fick även jag vara med på en sjukt jävla äcklig bild ;p  
Hemma! vi satt och snacka lite och tittade på tv innan vi lagade mat. kycklingsoppa blev det. lite skabbig bara men det gick att äta xD Sen tror jag att det blev lite tv igen. Sen en film. den var ganska bra faktiskt för det trodde jag absolut inte att den skulle va. hah. Sen sov vi nog ganska tidigt.

Onsdag.

Jag var sjukt trött när jag vaknade ( som alltid xD ) Vi hade tänkt se på bio egentligen men det fanns inte en enda rolig film, som vi inte redan sett iaf. Så det blev inget, men in till skövde blev det. Det finns inte mycket kul där heller men jag hittade iaf ett par gympabyxor (: & sanna hon hittade sin efterlängtade läpp-telefon! hahaha stackare <3 och lagerhouse har verkligen så sjukt roliga saker. som en badmössa med punkfrill, söta tablettaskar, presentpapper med elvis och härliga kort. Sedan var vi inne på Yap. och där fanns det världens finaste vägg. jag lovar, jag blev helt kär och nu har jag bestämt mig för att göra så på min gaderob. Har hittat massa bilder så nu fattas bara tapetklister! ;D
Vi käkade på McDonalds och vi kan bara konstatera att jag och Sanna är koolast ever! ;3
Sen gick vi runt i lite meningslösa affärer och sedan tog vi oss ner till stationen när det började bli mörkt. Tog tåget hem och där vare väldigt trevlig ska jag säga. HAHA dendär tanten! Det var någon som gick förbi oss som kände tanten tvärs över gången från oss och gav ifrån ett glatt hej & tanten vände snabbt som fan på huvudet xD tåg är härliga!
Hemma så tittade vi på Go kväll och nån jävla hundtränare. Hon va så sjukt jävla galen! Det handlade om en hund som jagade familjens hästar så hon kastade massa påsar med burkar i på hunden. jävla galna tant! - Sen HAHA så tog dom fram en fin vit häst och skulle "prova" hunden på och dom började spela Live and Let Die XD det var helt genomtänkt! och hunden skrämde ju vettet ur hästen, jagade runt henne i halva hagen med den där galna tanten med påsen efter sig!
Tanten: FYY! VAD GJORDE DU! DET VAR DET DUMMASTE DU NÅGONSIN GJORT SOM HUND!  *Kasta påsen*
HAHAH jag dog. Bonde söker fru blev det sen. haha så sjukt jävla sur en av gay-killarna var. och en började gråta för att dom som åkte ut gjorde det.  härligt med känslor! ;)

Torsdag.
En jävligt seg dag. vi gjorde typ inget. vi tittade på tv, lite scrubs och snackade. Hela den dagen kändes det bara jobbigt för att jag visste att hon snart skulle åka hem. Det blev ett lite snabbt avsked när hon skulle på tåget. Nästan precis när hon åkt så började det snöa och då visste jag att dom följande dagarna skulle bli skit. Jag saknar henne helt sjukt mycket! :**



- Vi är rebeller!