when you notice the stripes

Nationella imorgon i Engelska. Jag är såå glad för att vi har VÄRLDENS bästa lärare som berättar saker i tid! 
Jävla cphelena. Fan vad jag hatar henne! 
fan! 



It's gonna take an hour baby



Mama I'm coming home

Fredag till söndag har jag sovit hos Miriam. Vi har sett på film, svullat och gått på promenader. Vi tittade på Filip och Fredrik där Marilyn Manson och Jonas Gardell var med, två skitsköna snubbar i samma program - awesomeness! 
Sedan har det varit intagningsprov till Hantverk i helgen och det var tråkigt nog nästan inga som kom, men vi hade det kul i alla fall. 

Igår var det svenskaskrivning på 3 timmar, debattinlägg. Fyfan, jag hatar skrivingar jag blir så stressad och nervös att jag knappt kan tänka. Jag hoppas att det gick bra. 

Idag är jag sjuk, woho!
Jag har absolut inget att skriva om av värde. Men jag saknar Moa som mest just precis nu. 
Igår fyllde även lilla Nathalie år, Grattis busunge! <3




Fåglarna älskar bakom molnen

Jag kan knappt fatta att det är fredag, denna veckan har gått så sjukt fort!
I tisdags var Louise här, vi bakade blåbärsmuffins och lyssnade på Tomas Di leva. Vi tittade också på HippHipp som alltid är sjuukt kul! ^^

I onsdags var jag på handledarkurs, det var otroligt segt men jag lärde mig en hel del (och pappa fick en reminder) Körskolelärarna verkar skitbra och roliga, vilket är sjukt viktigt för mig eftersom jag har så svårt att slappna av när jag inte tycker om någon. Papprena är skickade också så snart kan jag börja på riktigt, härligt!

Igår skulle vi åkt till Götene marknad men det sket sig totalt! Jag hatar alla dessa jävla bussar! vad är det för fel på västtrafik egentligen? Suck! Men, eftersom det inte blev något så gick vi en stund till Bibloteket i stan och där hade dom de mest fantastiska beatles-böckerna! mums. Men jag kom därifrån med ännu en bok av Val McDermid som handlar om Tony och Carol - awsomness!
Sedan åkte vi iväg till min broder där vi fikade och tittade på film. Vi såg på Be Kind Rewind, så jävla sjuk film men jag gillade den. Det var en jävligt seg början men sedan blev det lite roligare (thank god)
"I discovered somthing sad today .. Mr Fletchers analphabetic"
Sedan tittade vi på Hjälp! jag är med i en Japansk tvshow. Jag dog av skratt när Anna Book började lipa, faktiskt så dog jag av skratt bara av att se henne x'D
 "Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv!" - yeah right!
Och hur många rädslor kan en människa ha? usch, jag hatar henne. "hata är ett sådant starkt ord" men nej, jag hatar henne.

Idag ska hela klassen ha Star Wars maraton och det gillar vi! ;D Sedan ska jag sova hos Miriam, det ska bli supernajs!

Tillslut lyfte han huvudet igen och blinkade bort tårarna.

Igår spenderade jag hela dagen med att laga taket i "det gröna rummet" som vi kallar det. Allt där inne är grönt. väggar tak, golv, fönster etc. HEMSKT! Men nu har jag precis spacklat taket och det är bara att vänta tills allt har torkat, sedan slipa och sen måla, äntligen! Jag hoppas verkligen att det blir klart snart så jag kan börja fixa med mitt egna rum.

Idag vaknade jag vid 12 och sedan dess har jag bara läst, för boken är så jävla bra! Jag kunde inte lägga ifrån mig den ens en sekund och nu är den färdigläst. Denna boken och de andra böckerna om Tony Hill och Carol Jordan är grunden till serien Mord i Sinnet och där har jag alltid hatat att det aldrig händer något mellan Carol och Tony. Men inte här, för i boken så får man reda på så sjukt mycket mer av deras känslor, hur mycket dom verkligen älskar varandra men aldrig hittar tid till att föra deras relation vidare. Så med denna boken så får jag allt ifyllt med sådant dom inte visar i serien. Så jävla bra.

Nu ska jag hitta en annan bok att läsa (ja, jag är sjukt rastlös) och sedan måste jag duscha.
Sedan lite senare ikväll är det en dokumentär om John Lennon och den är jag sjukt peppad för!


John, William, Charlie, Paul?

Påsken har varit bra. Maten var god och alla hade mycket att säga, speciellt jag men ingen är förvånad. Jag satte på, vad jag tyckte var en sjuukt bra blandskiva, men den uppskattades inte av så många fast den var sommrig och fylld med kärlek.
Jag lyssnade även på JCS, det var så himla fint! jag mindes nästan hela föreställningen och det var fint. Men i början då tänkte jag bara på dom läskiga männen som hoppade precis på scenkanten så man trodde att dom skulle falla och lägga sig över en. haha.

Jag ska snart lägga mig för imorgon börjar vi fixa i rummet, det blir kul. Fast denna kvällen ska avslutas med en bok, Andras Plåga - så himla bra bok! men äcklig, jag känner nästan smärtan offren utsatts för. jaja.
God natt och GLAD PÅSK!

You light my morning sky with burning love

Jag väcktes kl 8:15 i morse, då har jag sovit i totalt 1½ timme. Jag satt uppe och lyssnade på musik, läste och tittade på olika b-program som Knight Rider med the hoff. Den är typ sämst men ändå så mycket bättre än Stargate, stargate är värst någonsin!
Jag fixade lite nya örhängen av gamla oanvändbara saker också, jag älskar när jag får insperation. Speciellt mitt i natten, sitta i mörkret med en enda liten ljuskälla och svära tyst för sig själv. Det är något med det.

Frukosten spenderade jag och pappa med att disskutera svenska kungar, historiska händelser, språk och dialekter. Det var ganska mysigt även fast äggen var för lösa och flingorna inte knastrade som man vill.
Snart kommer gästerna och jag försöker hålla mig vaken med Paul på väldigt hög volym, inte värt att "överdriva" när mamma är hemma. jaja. Här iaf en bild på ett av mina nytillverkade örhängen.


GLAD PÅSK!

Såhär lagom på morgonen. Jag kommer nog inte kunna sova något, men massa härlig 60-tals musik får hålla mig sällskap i natten. Skivan jag bränner ut nu är den bästa blandskivan jag haft på länge. Massa kinks, beatles, small faces, elvis, paul och mycket, mycket annat.

Just nu mår jag inget bra alls, jag är så ensam.
Men påsken ska bli bra detta året och idag ska jag ju måla ägg, göra köttbullar och äta godis! Sedan ska jag lyssna på JCS på radion vare sig dom andra tycker om det eller inte!

Världens finaste John får avsluta denna timmen av morgonen.

puss.

Panic on the streets of London

Idag har vi köpt hur jävla mycket färg och tillbehör som helst, 2 timmar gick det åt i äffären. På söndag är det jag som börjar förbereda allt. Härligt!
Nu är vårstädningen nästan över, jag har städat hela jävla övervåningen - inklusive min lillebrors rum. Ni vill inte veta vad jag hittade där inne, han har nog inte städat på sådär .. ett år, kanske. Vädrat har jag gjort också så nu känns allt så härligt fräscht!  Mamma är ute och köper glass, så snart är jag ännu lyckligare.

Berättade jag föresten att mitt namn står på muren vid Abbey Road? Världens finaste Moa ägnade en tanke till mig medans hon vidrörde samma mark som Paul och skrev mitt namn där. Älskade mois :*



Törebodafestivalen -09


Än så länge är det värt 260 spänn, kanske blir det mer värt snart. Jag hoppas på det.
Påminnelse: Biljetter måste beställas innan 30/4 - glöm inte det marina. nej, bra.
Nu fortsätter jag mitt lyssnande på Kinks och fixa till en härlig mixskiva till storstädningen 8)

The boat that rocked

Jag längtar, längtar, längtar, längtar, längtar! tills denna filmen kommer upp på bio!
Jag kommer nästan gråta av lycka, that's right! såå mycket har jag sett fram emot den.

Here comes the sun, and I say it's alright

Jag är uttråkad och det leder till ett trist, onödigt blogginlägg.
Jag letar efter nya intressanta bloggar och försdriver tiden med att lyssna på The Beatles och Small Faces som är helt underbara, musiken ger mig sånna vårkänslor.
Jag längtar tills skolan börjar igen så jag får träffa min underbara klass, jag saknar dom något helt otroligt. Sommarlovet kommer bli ett helvete, det är helt säkert. Jag har redan bestämt att jag och Miriam ska gå på bio nästa vecka. Hon får helt enkelt leva med det. Fast and Furious ska det bli, som jag har väntat på den filmen! vi kommer ju dö på biografen, det är helt säkert.


Bloglovin'


Följ min blogg med bloglovin
Det skadar ju aldrig att prova på något nytt.


en filmtrailer, en musikvideo och något roligt

En film som jag längtar så efter att få se

en låt som jag har börjat älska med tiden

när jag ser denna skrattar jag mycket och länge



I'm just sitting here watching the wheels go round and round

Idag har jag varit så sjukt duktig! Jag har städat både mitt rum och mitt badrum. Damsugit, dammat, torkat, skurat golvet - ALLT! Inte dåligt för att vara mig. Imorgon ska jag och mamma storstäda hela huset och det kommer ju bli sådär lagom kul..
Snart kommer hon hem med färg så jag kan börja måla lite grejs, känns bra. Sedan ska jag göra en supermariofigur i korsstygn tänkte jag (Y) Jag käner mig så sjukt pysslig! 8]


Moa är hemma också :') Jag har saknat ihjäl mig efter henne!
PUSS!

I can't wait!











































The toxicity of our city, of our city

Idag har jag köpt massa, massa påskgodis! :D
Och Jag har spenderat halva dagen åt att baka blåbärsmuffins, dom blev så sjukt goda och stoora! En muffin består typ av 3/4 blåbär och 1/4 smet, GOTT! x]  Nu skulle egentligen min far och jag se på Arn men han är ute och fixar med någon snubbe i fabriken så .. nej.

Jag underhåller mig med musik och ja .. inget för Erika loggade ut för hon skulle "måla med sin syster 8D" när jag var i stort behov av underhålling. Nejmen GUH! vad tråkigt jag har ... rädda mig någon?

http://www.youtube.com/v/IJmt3dr9XYQ&hl=sv&fs=1



Somewhere, between the sacred silence and sleep, disorder, disorder, disorder

Jag har skrivit klart mitt CV och nu är det bara Personliga brevet kvar, mycket trevligt! Blev även klar med en svenskauppgift. Idag har jag också gjort massa köttbullar och min bror kom nyss med pizzabullar, gött!
Imorgon ska jag baka blåbärsmuffins till min far, på kvällen ska vi äta dom och se på Arn tillsammans. Han har väntat så på det stackarn haha.
Sen har jag fixat lite mer på bloggens design och förut förvandlade jag en nyckelring till ett örhänge och med det så känns denna dagen väldigt lyckad x)


tänk bort min extremt håriga kind!(?)

God only knows what I'd be without you

Jag har bara en sak att säga:
Vääldigt!



Everybody's going to a party have a really good time

Jag försöker skriva ett personligt brev och CV att skicka till Arkivator men det går helt åt helvete faktiskt. Trevligt.
Jag underhåller mig med musik medans jag väntar på Sanna och att få någon anledning till att skita i det här, en bra plan faktiskt.




Life is what happens to you while your bussy making other plans

Ja, bloggen går väl inte alls frammåt .. men ingen läser ändå så. Ja, jag ska iaf skriva lite vad jag gjort.

Jag och Miriam var hos Jannika för första gången förra veckan. Vi tittade på Fast and the Furious: Tokyo Drift och X-man: the last stand. Det var skitkul! Hon bor så himla mysigt och jag har bestämt att en dag denna veckan ska vi leka :)

Skövde blev det på onsdagen och vi hade det skitmysigt där! Vi var nära på att dö av skratt nästan hela tiden.
Jag har också varit på falköpingsmarknaden och där fyndade jag en hel del (: Vi käkade glass, slush ice, toast etc. och bara myste. Där bestämde vi oss för att grilla dagen efter.
Fredag: Vi grillade massa gott och hade skitkul! Vattenpipa, Kött, marshmellows, läsk och härliga människor, bättre grlinning blir det knappast.

Så JÄVLA skönt med vår!!


Sedan har även ett flygplan "kraschat i" skolan. trevligt!