Awesome Dudes Dance super awesome!

Denna dagen har spenderats i skövde där jag har undersökt mellandagsrean, den sög. Jag hittade inget alls men jag kom inte hem tomhänt, nejnej, jag köpte Alvin och gänget, From Hell (gud vad jag har längtat efter att se den igen!) och femte säsongen av Mord i sinnet (bara säsong 2,4 & 6 to go)
Medans Viktoria tittar på Alvin och gänget så nördar jag mig vid youtube och jag har hittat ännu en skatt, åter igen med Matthew Gray Gubler och jag kvävs åter igen av andnöd efter allt skratt.

åh, jesus x']

Kommentarer
Postat av: Elvira

From Hell var något år sedan jag såg. Hade dille på att kolla igenom Johnny Depps filmer förra sommaren och då såg jag bl.a. den. Minns att jag suckade högljutt när Depps karaktär kysser Heather Grahams för första gången varpå min kompis tittar på mig, ler och skrattar.

2009-12-28 @ 01:57:05
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Elvira

(sv) Helt klart speciellt när han snackar australiensiska! Har insett att jag dessutom verkar ha en svaghet för australienare också. Haha! :)

2009-12-28 @ 12:09:23
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Adore

Hej hej :) Hoppas du haft en bra jul :)

2009-12-28 @ 15:30:43
URL: http://www.adore-adore.blogspot.com
Postat av: - Alexandra!

Kul att du hittade något i alla fall, för det kan kännas lite trist att komma hem tomhänt efter en så kallad" shoppingrunda". :P

2009-12-28 @ 17:23:31
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

sv: Det var som tusan! Då måste den vara riktigt bra, enligt henne i alla fall! :D



Ja jag tyckte Hanteringen av odöda lät riktigt intressant (yey för zombies!). Spännande att den ska bli film! Jag vet inte om jag ska läsa den före eller efter. På ett sätt gillar jag att läsa böcker efter jag sett filmatiseringarna. :P

2009-12-29 @ 11:59:58
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0