She don't know who she is, oh, I can take her anywhere.


Jag är så himla dålig på att uppdatera nu för tiden men nu är praktiken slut och jag behöver mer sömn och göra de saker jag egentligen skulle ha gjort under praktiken men var för lat för att göra. Jag kommer uppdatera mer under lovet då jag kommer vara halvt uttråkad och ha hela dagarna för mig.

Helgen var iaf fin, jag köpte de sista julklapparna, det är några kvar men där är jag helt fast så vi får se vad jag kan få fram. En kul grej är att vi såg Filip och Frederik i Göteborg, de signerade sin nya bok så vi hängde där ett tag och tog lite slarviga mobilkort. De är så himla fina.  Sedan lirade vi Rockband den resterande delen av helgen, det är så himla kul och jag kan egentligen inte få nog men det finns folk som vill se på tv istället för att titta på mig som spelar och sjunger tråkigt nog.

Ahwell, vi hörs kanske snart igen och innan dess får ni gärna berätta något kul, ledsamt eller bara något helt onödigt så jag får något kul att göra när jag loggar in och kollar läget. :)

Puss!

Kommentarer
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

Kul med Filip och Fredrik :D

2009-12-15 @ 06:41:33
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/
Postat av: Elvira

Något kul? Har kommit in på universitetet som jag sökte till och nu har jag fått tre erbjudanden om tre studentrum som finns lediga - en dag efter att jag anmält intresse.

2009-12-15 @ 09:44:21
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nice bild hörredu :P From hell är också en awesome film. Det var en av mina första filmer med Johnny Depp.

2009-12-15 @ 11:32:33
URL: http://alittlesomethingelse.blogg.se/
Postat av: sandra

jag sitter i skolan och gör tidskriftslayout. och hittar på en intervju med jocke berg. det är svårt men ganska kul. undrar vad han skulle tycka om han läste den, haha! jag skulle bli stämd kanske.. imorse gick min axelremsväska sönder på vägen till tåget, så jag har fått gå runt med en 5-kilosväska under armen hela dagen. när jag kom fram till tåget så fanns inte mitt tåg där, så jag fick vänta på nästa, som såklart blev fullproppat med folk. nu är jag sådär lagom irriterad men ganska glad ändå. det är tokmycket snö ute, vilket vanligtvis brukar göra mig ganska sur, men när det nu faktiskt kommer i december och inte februari, så är det ju bara mysigt. oj, det här blev ju nästan en uppsats. vad roligt du kommer få när du loggar in och läser allt det här onödiga! :D svammelpuss

2009-12-15 @ 11:58:19
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Moa

filip och fredrik hade tydligen varit i örebro också:( jag och frida såg deras bok på en bokaffär och vi ba yeyeyeyaah och sen typ en timma efter var dom där!! haha fail

2009-12-15 @ 17:11:34
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Det är skönt att ha koll på julklapparna, och ha alla köpta. :)

2009-12-15 @ 19:48:47
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: [♥] p u s s y d o l l

Sv; Love it! Vad heter du där?

2009-12-16 @ 07:37:16
URL: http://pussydoll.blogg.se/
Postat av: [♥] p u s s y d o l l

Sv; Pussydoll, haha ;)

2009-12-16 @ 19:37:49
URL: http://pussydoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0