Some people like to rock, some people like to roll

Det har vart så mycket. I måndags var jag sjuk som fan men jag åkte iväg till Erika för det var nämligen bokrea på Bokia från 00:00 - 01:30 så dit gick vi några stycken. Jag hittade lite, men bilder kommer sedan ;)

I tisdags var världens bästa Lousie här vi hade grymt kul! Vi dansade till Markoolio och bara flummade sönder, löste ordflätor och tittade på Bertil x) Såg lite på Oscarsgalan och Anthony var med ett tag :D

I onsdags var världens bästa Erika här vi pluggade, bakade, tittade på film, flumma om Gud, lagade mat och lyssnade på lite fin musik :)

Igår hade vi prov och jag vet inte riktigt hur det gick, fick fel på ganska mycket men jag tror jag klarade en hel del också. Började i silver och håller på med ett silverkors som jag tänkt få klart i dag (: Sedan var jag hos optikern och valde ut glasögonen jag skulle ha, ett special erbjudande gjorde så jag fick ett par extra. Tjocka bådar i lite brunaktig färg blev det ^^
Sedan gick jag och mamma på stan och jag fick massa fint av henne och även här fyndade jag en jävla massa böcker så detta året har jag hittat kanske 10 böcker hittils på bokrean. Det käns himla bra :D

Idag ska jag bli klar med korset, sedan ska jag åka hem och ducsha och sen sätter jag mig på ett tåg mot Lund och träffar Sanna. Ska bli kul. :D



Spännande paket från Ginza!

Äntligen har mitt och Erikas Ginza-paket kommit! Jag är så himla nöjd med mina köp, allt är så sjukt fint! :D
Det innehöll:

Paul McCartney - Memory Almost Full Special Edition
Paul McCartney - Chaos and creation in the backyard
Kate Nash - Made of Bricks
The Beatles - The Journey DVD
Paul McCartney - Live at the Cavern Club DVD
Jonas Gardell - Livet DVD

Och jag kan lungt säga Paul McCartney - Memory Almost Full Special Edition är helt klart det finaste jag äger just nu.


Nu är bara frågan, vart ska jag börja?

I want candy

Jag är så sugen på godis så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Det var länge sedan jag var så sugen på något.
Jag ska se på Kalle och chokladfabriken och Marie Antoinette bara för att plåga mig själv. Yep.




Lighthouse, please tell me what you see

Jag känner mig så kreativ och det finns så mycket jag vill göra men jag har inget material till att göra det jag vill. Jag funderar på att införskaffa en symaskin, det tror jag pappa skulle vara vänlig nog att betala till mig.
Håller tummarna för det (:


bild: migotochou

yesterday

Det blev ingen fest för mig igår, vilket suger! Men jag hade det ganska trevligt ändå, bror min kom och vi tittade på Mello och när han åkt så tittade jag och min lillebror på 'When a stranger calls' den var inte läskig någonstans och det blev ganska uttjatat när det ringde 200 gånger och att hon var så himla korkad hela tiden. Men filmen var ändå bra eftersom det handlade om en av de mest skrämmande sakerna som kan hända (enligt mig då) att man blir iaktagen och någon följer ens minsta lilla steg tills man blir helt galen. Det gjorde ju inte heller saken bättre att hon var helt ensam mitt ute i ingenstans.

Men nu ska jag dricka lite te och plugga sönder hantverksprovet så något sätter sig i min trånga lilla hjärna.
Önska mig lycka till!


Erika har en snopp lalalalaaa! likså har Thord men hans är håård (8)

Hej Allihopa! Nu har jag lite att berätta denna gången.
Först och främst så ska jag få glasögon, jag har 7 bågar här hemma på prövotid. Först var jag helt emot det här med att ha glasögon, men jag vill förbättra min syn ifall jag kan såklart. Sedan är det ju en ganska snygg accesoar, jag ska ha dom hela tiden men jag behöver inte ha på mig dom riktigt hela dagarna enligt optikern. Så jag accepterar mitt öde.

Sedan var jag, Miriam och Erika i Göteborg efter skolan i torsdags. Vi gick såklart till Rockhouse och där spenderade vi ungefär 120 minuter av våran tid haha, det finns så mycket där så man kan ju kolla runt i evigheter och ändå inte sett allt. Jag hittade iaf fyra LPskivor:
Paul McCartney - Flowers in the dirt
Whitesnake - Slide it in
Bryan Adams - Cuts like a knife
Alice Cooper - Constrictor
+ en tröja med Rolling Stones, det var rea på reapriset så tröjan kostade från början 300 :- sedan var det rea på det 179 :- och sedan rean på det så tröjan slutade på 60 :-
Sedan blev det även ett lypsyl på The Body Shop och man fick en liten present och just jag fick en mjukgörande handkräm, helt underbart! ^^ Jag fyndade hela dagen och jag spenderade inte mer än 200 spänn. känns bra! ^^

Efter synkontrollen igår var jag och min mamma ute på stan och där fick jag en foundation, ett puder, en mascara och två tröjor. bilder kommer sedan.


såhär snygg * host * är jag i brillor.



Apple Green

Jag har suttit och stirrat på denna sidan i snart en halvtimme.. jag har inget att skriva om. Egentligen har jag mycket att skriva om men det går inte få ut. Jag borde skriva debattinlägget till svenskan men jag kommer inte på hur jag ska skriva.Jjag borde även läsa Hannibal, den engelska för nu ska uppgifterna till den snart vara inne. Jag ljög igår och sa att jag hade läst klart den för att jag inte orkade läsa, jag började på uppgifterna istället eftersom jag visste att jag inte skulle hinna klart allt på den lektionen vi skulle få. Själva resensionen blev klar jättefort för sådant är inte svårt att skriva, speciellt inte på engelska för orden flyter på så himla mycket bättre då än på det svenska språket. Men sedan var det uppgiften där man skulle skriva om en karaktär i boken, lite om hans liv, vad han tyckte om huvudpersonen, vilka skillnader och likheter dom har etc. Jag valde Barney, Hannibals 'skötare' för honom står det mycket om och i denna boken, ändå är det så svårt att skriva om honom.

Jag är sjuk och uttråkad och jag är sugen på att skriva ett brev till en liten vän någon stans, istället får jag jobba vidare med läxorna och vänta på att det ska börja gå framåt.

Jag har gjort slingor i håret också, apple green heter färgen. Jag är inte det minsta nöjd.

Paul McCartney is The Fireman


Intervjun med Paul McCartney i Record Collector denna månaden, om The Fireman och det nya albumet.
( det ska gå att läsa när man tryckt på bilderna. Men om inte, kan man ju njuta av bilderna ;] )

All out of key and nervous, RINGO!

Sista dagen på lovet idag, det känns okej (: Denna dagen spenderas åt att städa, jättemycket och noggrant för imorgon kommer Erika hit. Vi ska fixa vårat hår, baka cupcakes (krav från Erika) och titta på madagaskar 2. Mycket trevligt.

Jag tror jag ska börja med dagens låt igen, antagligen i videoform och ibland i text. yes sir!

[ I think i'm paranoid - Garbage ]

Happy valentines day! - hjärta

Ja, glad alla hjärtans dag alla lyckliga satar! Hoppas ni har det trevligt och myser hela långa dagen.
Själv firar jag denna dagen med min ensamhet och denna underbara låten, som gör mig lycklig även fast den handlar om att kärlek är allt man behöver för att livet ska vara fulländat. Kärlek är det jag har minst av, men det gör inget för jag har ju Beatles och Paul i högtalarna om vartannat. Det fungerar bra som ersättare tycker jag.


Everybody now, all you need is love!

This is my home

Idag har jag och mamma varit på stan och fixat synkontroll, nästa fredag klockan 15:30 är det dags. (sälla säg att jag inte behöver glasögon, snälla säg att jag inte behöver glasögon, snälla!)

Jag har blivit utmanad också, av finaste Moa!
"Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade...."


Ja, denna bilden är tagen för 2 år sedan när jag och Rebecka var på Melody Club i Götene, biljetten kostade 100 kronor och jag och rebecka skolkade en halv dag för att få mysa utanför folkets park innan spelningen. Det var nästan inga där alls och det tyckte vi inte var så konstigt eftersom det är Götene vi snackar om, världens minsta samhälle.

Det var blandade känslor den dagen, förbandet Ammotrack var otroligt bra och det var bara ca 20 personer som stod och lyssnade på dom, 3 av dom var där endast för att se Ammotrack. Melody Club var helt underbara, en jätteshysst kille i publiken som jag pratade med ganska mycket hjälpte mig när Kristoffer kastade sin handuk mot mig (jag vet det för han tittade på mig först och när jag tittade tillbaka så nickade han och kastade den mot mig) Men den var en tjej som tog den mitt framför ansiktet på mig, det blev värsta dragkampen mellan oss och den snälla killen hjälpte mig så gott han kunde men det  förgäves x] Sedan blev det bara jobbigare för massa fulla människor trängde sig förbi och jag kommer ihåg att jag och den snälla killen utbytte blickar som sa: Fyfan vilka störiga människor, ungefär! haha.

När allt var slut så stannade vi kvar ett tag, jag vågade mig fram och pratade med sångaren i Ammotrack, Micke. En riktigt schysst snubbe faktiskt, vi skackade om allt möjligt.
Efter ett tag sa en vakt åt oss att gå eftersom dom skulle stänga parken för kvällen, men då sa micke åt dom att vänta för vi skulle med backstage och få varsina tröjor. Vi var helt hyper över att få gå backstage, och innan vi fick tröjorna skulle han hämta något på scenen. Jag glömmer aldrig blickarna vi fick av Ammotrack-tjejerna (alltså fansen) när dom såg oss där uppe. Det var himla underhållande tyckte vi, haha. Vi fick våra t-shirtar sa hejdå och började gå mot bussen.

Vi var som i trans, som jag alltid är efter en konsert och allt kändes helt underbart. Men allt förstördes när några kom springande och sa att en tjej blev misshandlad av sin pojkvän och att vi skulle ringa polisen. Jag bröt bara ihop, helt totalt och kunde knappt andas, jag bara grät och grät. Jag var tvungen att ringa till min syster för att kolla att hon var säker, jag visste att hon var det men jag visste inte vad jag skulle göra riktigt. Jenny försäkrade mig om att allt var bra och vi pratade ända tills vi kom fram till busshålls platsen. Rebeckas föräldrar hämtade oss eftersom slutet blivit som det blev och det var slutet på den dagen.
Det är nästan läskigt hur väl jag minns det nu när jag tänker tillbaka på det. Men jenny är säker och när jag tänker på den dagen så är det ändå konsertern och allt underbart som hände där, det första jag tänker på.


I'm a man of constant sorrow

Igår såg jag på Madagaskar 2 på svenska dock, men den var sjukt jävla rolig iaf! Jag längtar tills jag kan se den på engelska för då lär den vara sjukt mycket bättre! :) Sedan såg vi på WALL-E också, men jag tycker inte den var värst bra, ganska långtråkig och jobbig miljö. Men alla robotar hade söta ljud så det gjorde väl att jag stog ut med filmen antar jag.

Mamma hade köpt Henna balsam till mig och igår provade jag det, håret är redan mycket mjukare och finare, nu är jag nästan nöjd med mitt hår och det är nästan omöjligt för mig att vara nöjd så det är bra x] Frisk är jag nu också, bara en otroligt jobbig hosta kvar.


HAHAHA! Jag hittade en skiva med 2-3 år gamla bilder på och detta var en av dem XD Usch, så äckligt ful. Men där var jag iaf smal, mina fingrar var smala och midjan och benen och ingen dubbelhaka! Och jag tyckte jag var fet då, herregud. om man kunde se sin framtid.. Och ursäkta för det sjukt stökiga huset! :p

Colored pencils draw the picture


Like the sun plays in the morning
feel the choir feel the thunder
every ladder leads to heaven
colored pencils draw the picture

see the changes as you're sleeping
feel the quiet in the thunder
see the changes go on & on oh!
feel the choir in the thunder
like the sun plays in the morning
feel the choir feel the thunder

every ladder leads to heaven
colored pencils draw the picture
sing his praises as you're sleeping
see the changes any wonder
feel the sense of childlike wonder
sing his praises as you're sleeping
see the changes as you're sleeping

feel the choir in the thunder
see the changes go on & on oh!
feel the choir in the thunder
sing your praises as your sleeping
feel the choir in the thunder
see the changes go on & on oh!
and everybody's sense of childlike wonder
Oh Ahhh yeah
(join the thunder)

sing the praises as you're sleeping
feel the choir and the thunder
see the changes go on & on oh!
and everybody's sense of
child like wonder
ah oh

I want some more in the fire
don't stop keep time oh!


Tais toi mon coeur

Fortfarande sjuk men det känns mycket bättre idag så jag ska försöka läsa ut Hannibal på engelska eftersom den ska vara färdigläst efter lovet, har ungefär 200 sidor kvar men det går ganska fort om jag bara får tag i det och börjar läsa. Idag skulle jag åkt till Göteborg med lite folk men här kommer sjukdomen precis lagom, ja-a! Men erika köper iaf hårfärg till mig så vi kan fixa det på måndag, så härligt! Jag måste bara iväg och köpa vanlig hårfärg också eftersom min utväxt syns mer än vad den ska göra.
Tråkigare inlägg än detta får man ju leta efter, men jag har inget att göra ( förutom att läsa då ) Jag behöver underhållning, några tips? (A)

För omväxlingens skull blir det en fransk låt här, den är inte bra, men bra samtidigt. Jag kan inte riktigt bestäma mig, men Erikas fel är det helt klart! eller kanske Marcus?






Universal here, everlasting now

Jag är sjuk. Det är jättekul för dom som undrar! -_-'
Jag har sett på komissarie Lynley idag och Man!, den blir bara bättre och bättre! :D Sedan har jag även sett på andra filmer som inte har någon mening bara för att jag knappt orkat röra mig ur sängen på hela dagen. Menmen. Imorgon är en annan dag! * host *

Jag var på Ikea igår och införskaffade golv till mitt rum. Nu fattas bara färg sedan ska jag börja fixa iordning mitt eget lilla hellhole! (: Sedan blev det även en lampfot, ett nattduksbord och handdukar till min toalett, det behövdes!

Erika loggade ut från msn nu också, ditcha mig för att sy någon skolväska, hallå? Jag DÖR av trisstes här? Har inte det någon mening för någon av er? tydligen inte. Så, istället får jag underhålla mig själv här i ensamheten med Beatles och kanske en tröstande cupcake. Beatles är iaf ett måste!


Vadå, till skillnad från den hippa, koola, sexiga påven vi hade innan?

Jag har läst ut ett uför gör entré nu, utan tvekan en av de bästa böckerna jag läst. Nu ska Erika låna den av mig och sedan ska vi disskutera skiten ur den! ;) Imorgon ska jag till min syster och till Göteborg, ska köpa golv på Ikea först och främst. Äntligen ska det börja bli ändring i mitt så kallade 'rum'.
Och som avslut på detta inlägget kommer det ett par sjukt roliga videor med Johan Glans, människan är så underbar!


Fru björks öden och äventyr

Har varit i Centrum idag och hittat lite fina grejor (:


The Beatles - Red Album. Nästa gång blir det Blue Album (:

Tre böcker blev det också, himla fint! Sedan köpte jag lite smågrjer till halsband. trevlans! x]

And here he is all outta key and nervous, singing Act Naturally. Ringo!

Jag och Erika har haft det jättekul idag på två helt olika ställen av Sverige, vi känner oss lyckade!
" Jaaaaa. Vi är jättekära och ska gifta oss till Sommaren! " - Herregud! vi är inte, och kommer aldrig vara tillsammans. Förstå det alla små människor där ute? bra! (:
( Vi tycker bara om att ha kul med varandra på nätterna, that's all)

Nu ska jag gå och lägga mig för att läsa ut det sista ur Ett ufo gör entré av Mr. Gardell och sedan sova. Men först! En fin liten video på inga andra än The Beatles som vi älskar så högt och innerligt, där Ringo är på topp! :)



' Paul was the cute one
John, the smart one
George, the quiet one
and Ringo was the luckiest man alive! '


Then act like a friend and stop judging me! and stop judging her!

Ojojoj! Igår var det Melodifestivalen och hur hemskt var det inte?! Petra Mede, jag står inte ut med männinskan, hela programmet önskade jag att hon skulle falla ner från scenkanten spetsas på ett mickstativ och dö en utdragen, plågsam död! ( Erika håller med mig på den punkten ) Och alla klädbyten, det skulle väl vara något kul över det men jag tyckte bara det var sjukt störande! ( Erika håller med mig på den punkten ) Carolin af Ugglas var nog den värsta låten någonsin, efter I love Europe ( Erika håller med mig på den punkten? ) Alcazar var bäst, en fartig låt, mycket färger. En show helt enkelt och det är ju det man kommer vidare på nu för tiden. ( Erika håller med mig på den punkten )

Efter Mello tittade jag på Braveheart som jag sett x antal gånger innan. Den är så himla bra, vacker, lycklig och sorglig. Men efter någon timme så började den efterlängtade Human Stain med Anthony Hopkins och Nicole Kidman. Jag har velat se den sen jag såg trailern för en månad sen, det är ju inte så mycket tycker ni men jag har verkligen, VERKLIGEN viljat se den. ( och det har också Erika ) Den var jättebra också! Jag är inte något besviken, den var så fin och ledsam. Jag har inte riktigt ord men Anthony Hopkins är helt fantastiskt bra faktiskt. 

Och just nu planerar jag och erika ett * censur * på en person vi, ( eller jag ) hatar väldigt, väldigt mycket. Nämligen * cencur *! 


Highway, do ya, do ya, do ya, move me

Jag fick massa grejer av mamma igår när hon varit i skövde. Jag vet inte varför jag fick dem men jag klagar inte, jag är så sjukt nöjd med allting! :)


en sjukt mysig tröja.

en snygg t-shirt med mitt favoritlands flagga på ;)

3 koola strumpor aight ;)

Böcker av Jonas Gardell, håller på och läser ett ufo gör entré (:

3 par örhängen ( as you can see )

Supersöta Ank-gem som gör skolan liiiite roligare, möljigtvis.

robotklistermärken för porslin, glas och andra saker. två sitter på min spegel ^^

och ett lila och orange nagellack som passar ganska bra till tröjan faktiskt ^^

Och nu lyssnar jag på min dagliga dos av the fireman i väntan på melodifestivalen. Bara skit, jag vet, men det är ändå Mello och jag och Erika ska störa oss på alla puckon som är med (Y)

Popcirkus late at night

Jag såg på en film igår, Cruel Intentions ( en djävulsk romans ) och den var verklgen jättebra! Sedan låg vaken halva natten och tittade på reprisen av Popcirkus eftersom jag missade det. Det var fint, speciellt när tanterna och gubben fick lyssna på årets musik, så söta! (: Lasse var hur bra som helst och Sebastian Tellier var också riktigt bra, så himla grym snubbe. Jackan han hade på sig när dom övade, skitsnygg! 
Jag är kär i Lasse igen så jag måste lägga ut en video, som vanligt.

 

And now, eh .... eh .... eh ....

Dom är FÖR söta här, jag avlider.

- oh dear what can I do baby's in black and i'm feeling blue -


Oh dear what can I do, baby's in black and i'm feeling blue

Hemma i feber, det är himla trevligt! >< Jag är grymt uttråkad och orkar verkligen inte vara hemma. Samtidigt vill jag inte till skolan för minst av allt vill jag smitta andra lagom till lovet så jag stannar hemma. Jag ska läsa lite Hannibal och mysa med ett glas apelsinsaft här i min säng snart tänkte jag, kanske blir det att öppna min M&M påse jag fick av mamma igår. mums! Sedan läste jag inte klart hela intervjun med Paul igår heller så det får jag fixa (;


Jag längtar sönder till sommaren och jag tycker Sannas bild speglar sommaren ganska bra! ;)

You ARE cute!

Hemma ifrån en kväll hos Ewelina där vi såg på Ice Age 2 och andra förbjudna saker, det var himla trevligt! Miriam lagade jättegod mat till mig, kyckling och ris. MUMS! 8] Åhå, Sebastian Tellier är på tv nu ' I tried to find the milky way ' underbart!
Jag fick Record Collector med en intervju med Sir Paul McCartney idag av mamma, så himla fin! Jag ska läsa den innan jag går och lägger mig hade jag tänkt. Men först, en dusch!
Vi var bara 3 på träslöjden idag också, så underbart tyst och skönt! ville bara säga det. Erika din rygg måste bli bättre nu, I feel sorry for you.


I WANT YOU!     - yes, i know Sir Paul!

This is my mind and this is my brain

Jag somnade på matten idag, det märkte jag när erika petade på mig. mhm .. jag mår sjukt illa och jag är jättetrött! Tittade på Bolt och Wild Hogs hos Miriam idag, skitkul verkligen! Innan dess var jag Erika och Louise på stan för att införskaffa en skuttande kyckling till Louise :D Jag dör, jag är helt kär i hennes också, Bertil heter han ^^ Jag ska ha med Paul till skolan imorgon för Louise ville se honom haha. mys!  Jag borde sova snart också .. ska inte upp förens 8:30 imorgon men lite extra sömn gör ju absolut inget en vecka som den här ;) Jag ska lyssna på lite Kate Nash innan jag sover tänkte jag, Mouthwash kan jag inte få nog av! Lovlie.


skeleton boy we've been friends for such a long time

Why won't you try to fit in please, do this for me?

Jag har gjort allt jag skulle göra, utom att göra klart läxorna. Jag fastnar, som vanligt.
Jävla ångest har jag nu också, jag hatar det verkligen. Allt jag känner för att göra nu är att lägga mig på sängen, ge upp mitt liv, lyssna på lite Paul och gråta i flera timmar. Det skulle kännas så befriande. Men jag ska vara stark detta året, inte vara så känslig och ge vika för deprisioner och ångest. Så istället för att göra det jag vill mest i hela världen just nu så ska jag försöka mig på läxorna igen efter denna lilla pausen. Lyckas jag inte denna gången går jag över till plan B, det vill säga göra det jag vill mest i hela världen ljust nu. puss.




I said I'd rather be with your friends mate 'cause they are much fitter

Hemma ifrån skolan. Blev klar med fastlödandet av ringar idag och nästa gång blir det att fixa själva hållaren 8]
Jag har planerat min kväll, nu ska jag göra en god smörgås med massa gott i + juice och sedan titta på Komissarie Lynley medans jag gör klart diktanalysen * POW! multitaskwoman! POW! * Sedan blir det en av mina jättestora muffins och att titta klart på The Osbournes säsong 1 och sisst men inte minst, städa! Trevligt säger jag! + ladda över mina kate nash låtar på skiva ^^

Och en fråga, syns min header för er, eller är det bara jag som inte ser den?


They say it's your birthday

Kalas för min broder idag. 32 år, GRATTIS! ;) En del av saras släkt var där syrran och vi då. Det var väl trevligt, såfort Jenny kom iaf B] När jag kom hem bakade jag muffins till The Fireman, passar lika bra till att laga mat och baka som till slapp ;) Sedan har jag även fixat en tillfällig header tills mitt Photoshop väljer att fungera ;b



Mycket guitar hero blev det ^^

Världens sötaste unge busig som vanligt.

Jättestora, jättesega cupcakes! 8}

Give me some of this