Paul McCartney anklagad för kannibalism

Jag dör av skratt! Det roligaste jag sett på länge faktiskt xD Paul är så sjukt söt!


Lördag

Idag har jag och mamma varit ute på stan. ( och jag drömde en helt sjukt dröm inatt ) Jag har köpt en hel del grejer och jag är supernöjd med allt! (: Vi träffade Jimmy 2 gånger på stan och varje gång han kom så tittade vi på en present till han, lyckat! Snubben fyller ju 32 imorgon ;D 

Mina fina inköp:

En liten uppvridbar skuttande pingvin. Jag älskar honom, han är det sötaste jag har. (:

Boken Jävla John. Den verkar helt underbar!

Nu slipper jag titta sönder filmen på VHS och börja på DVDn i stället ;)

Skolböcker inhandlade. Whitelines, det kan inte bli bekvämare ;)

En myströja på rea, en BH och typ 30 toffsar så jag slipper bli av med allt hår i slipen. smart! (:

Måste jag säga att jag älskar pingviner? och reflexer är ju alltid bra att ha :]

Ännu mera bandtröjor blev det .. halva min garderob är full med det skulle jag gissa ;p

Nästa vecka ska jag och mamma till skara där jag ska köpa lite böcker av Jonas Gardell hade jag tänkt. Mamma är så snäll, ger bort sitt presentkort så jag kan få massa fina böcker till min samling! (: Puss på det!

Jag och lillebror satt uppe och tittade på Scary Movie halva natten. det var rikitgt mysigt. Det är så härligt att ha en brorsa som har bra humor! Och som inte är fjortis! x)

suck!


Feed Me!

Adopted from Valenth

Gud vilket sjukt kul liv jag har! * suck * denna dagen är helt meningslös

SPERMALABORATORIET!

Nu är min syster här, vi har varit på second hand. Träffade Miriam och Erika där, överasskning!
Efter det så åkte vi för att hyra film det blev Turistas och Gost Ship hoppas dom är bra bara (: Massa godis, chips och dricka blev det också. Och nu börjar Turistas här så, smell ya latah!

Ni kan ju underhålla er med denna underbara människan under tiden. Den som inte tittar, ja, det är en dödssynd att inte ha sett detta!

' sluta filma luddvikajävel! '

I walk on the slang

Är det en mango, är det en mango, är det en mango? Nej, nej! Är det en pappa? Jah! (8) Jesper Rönndahl är humor it self!

Start me up!

Nu tycker jag vi alla ska vara snälla mot Erika och kommentera hennes fina inlägg. Ni ska veta hur lång tid det tog för henne att skriva allt det, she's a maniac, maniac (8) ehh ...... a! Sixten af silverstolpshufvud den 3:e - jag skrattar fortfarande. Sixelixten har den bästa humorn av oss alla ska jag säga er 8]

Btw, för dom som vill veta, så tog det fan 8 minuter för mig att gå ner och hämta en banan som annars brukar gå på typ 30 sekunder ._____. mina ben är döda! seröst. något måste vara fel ..


Mick, en av världens koolaste människor! ( hmm .. en lista på gång? )

Gästbloggeriblogg!

Okej...
Hej.      (Bra start erika, bra start! Nu har du nog hela deras förtroende, och dom kommer säkert läsa hela ditt inlägg!)
Marina har typ... bett mig att gästblogga här. Så då gör jag det.
ehe.
Ja...

Marinas smileys är fina.... eh.. ja..

...

Jag skulle vilja avsluta den här lilla bloggstunden med en låt text.
Okej, nu kommer det.
*Harkel*
Jeeenny leet meee loveee....
Ehe. nej, det var.. fel... ja....
*host*



Hejdå.
By the way! Jag är inte så schitzofren som jag verkar!


  / Sixten af silferstolpshufvud den 3:e... Eller ja... Erika...

We all live in a yellow submarine

Jag glömde berätta att pappa köpte en planch till mig idag, en yellow submarine plansch 8] Den är så himla fin och jag är så himla tacksam! Den lyser upp mitt rum (:

I did, I think I did. when I was a kid

Vilken dag! Idrotten! jag dog! Cirkelträning borde avskaffas för mina ben är nu helt körda, mina muskler har ingen kraft kvar. Jag orkar knappt gå ner i trappan, det är hemskt! PAIN! säger jag! nu skulle jag ju inte klaga här .. öhm.

Jag fick VG+ på min engelskaskrivning idag också så jag är himla nöjd! :D Träslöjden gick åt till att klippa och fixa .. igen! Alla andra är igång och där sitter vi och leker .. Men vi har iaf tänkt ordentligt på våran design och jag har nu hittat den perfekta designen. ;)
Jag: Jag sökte till barn&fritid bara för att söka något. Sen älskar jag barn :)
Becka: MEN GÅ BARN OCH FRITID DÅ!!!
J: NEJ! DET ÄR TRÅÅÅKIIIIGT!!!
B: MAN JOBBAR INTE MED BARN ÄNDÅÅÅ!!
Snygg kille: Jag går barn och fritid.
* Hysteriskt skratt *
- normaliteten!

Svenskan ... alla lyckades få fram något utom jag och erika ... Död åt Petterssonarna! och Tengil.
Funderar på om jag ska följa med Erika till Göteborg imorgon även fast jag inte har pengar .. man kan ju inte åka själv till gbg.. Får se hur det blir.
Nu ska jag lyssna på lite Paul, skriva klart datan och sedan sova till 8 imorgon. Jag älskar sovmorgnar :)


Där har ni en snabb och oseriös kladd på mitt planerade armband. Det blir noh bra.
( Förlåt för alla utropstecken i detta inlägget men det behövdes. )

You can call me King(k)

Om 7 minuter ska jag iväg till bussen och åka till skolan. Idag kommer bli en jobbig dag, jag känner det på mig .. Därför så blir det en bild på vår vackra Paul som jag älskar så.




Hannibal Lecter är påhittad, kathy är det inte.

Så sjukt seg dag, har hantverkat hela långa dagen. Mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte ut på en liten shoppingrunda. På shape köpte jag ett .. en .. jag vet inte vad det kallas, typ .. ljusslinge-grenar som blev jättefina i mitt mörka rum. En stor glasdiamant och 2 böcker blev det också.
Kathy Knight av Sandra Lee
, en sann historia om en kvinna som mördar sin man, styckar honom och serverar honom som middag till sina barn.
Dödlig oskuld av Jill McGown, en man åker fast för pedofili och sexualbrott efter att flickan han förälskat sig i ljugit om sin ålder. Flickans mamma blir mördad, en baby kidnappas och polisen tror att allt kan ha ett samband. låter mycket bra får jag säga.

Sedan köpte vi 3:e avsnittet av kommisarie Lynley med aftonbladet. Har redan sett den och serien är så sjukt bra! Brittiska deckare är helt fantastiska.
Det blev även två stickor och vitt garn som ska bli till en halsduk så småning om. (:


Kommisarie Lynley, smoothie och karlssons fyrkant. Det kan inte bli mycket bättre (:
Nu ska jag ta lite sen kvällsmat, pastasallad med extra grönsakskrydda. mums!

But never the less

Jag har spelat sönder mina fingrar på Guitar Hero. Jag körde Hard och det var, inte minst, hard! Mina fingrar gick ur led men sjukt kul hade jag där för mig själv x]
Jag har varit ensam hemma hela dagen också, så när jag hörde surrande ljud så vågade jag mig inte ut till vardagsrummet på halva dagen eftersom jag trodde det var ett skitstort bi! Anledningen till det är att det kommit in 3-4 bin här i huset under 1 vecka. Iaf, när jag äntligen vågade mig ut för at ta reda på biet och döda det aset! Så upptäckte jag efter 5 minuters letande att det var världens minsta lilla fluga som låg på rygg och inte kom upp. kul!

Jag har satt upp en hängare och en hylla i badrummet idag också. inte så värst fint men jagf har så sjukt mycket grejer så jag behöver ställen att hänga och ställa upp dom på. Intressant tycker ni, och jag säger ja.

Nu blir det mat nästa, good luck chuck och snart kommer moa :)

                                   

I'm not coming down

Land of the dead var ganska bra men inte något läskig, vilket var lite synd. Men helt sevärd!
Idag är Andreas hos Albin vilket betyder att jag har xboxen helt för mig själv!
Guitar Hero here I come!


Pappa och mamma åker snart iväg till sommarstugan och jag bestämde mig för att stanna hemma istället, jag måste städa och fixa i mitt rum så Moa inte dör när hon kommer hit ikväll. Det kommer bli bra.

Jag håller på och fixar en ny blogg också, en klagoblogg. Eftersom halva ( och lite mer ) av mitt liv består av klagan och gnäll. Så, istället för att pesta ner denna bloggen så ska jag skriva av mig där.
PS. Allt detta är ett krav ifrån Erika DS.

www.misterbellamy.blogg.se

Land of the dead

Jag och andreas har spelat diverse tv-spel ikväll, ska jag vara ärlig så har det varit ganska mysigt (: Så nu ska jag se Land of the Dead med min bror så jag kan få bli skrämd. Rädsla hjälper mot allt (:

John. Paul.


Aldrig ska vi sluta älska dig

De halvt dolda är nog den bästa serien som någonsin sänts på svt. Jag grät och jag grät, så ledsamt och fint samtidigt. Jag önskar jag kunde uttrycka mig med ord men jag kan verkligen inte det. Jag känner så sjukt mycket men jag får aldrig fram känslorna i ord, så som det ska vara. Jonas Gardell är en av världens finaste människor så därför kommer det ett utdrag ur hans dagbok som jag älskar så mycket.

'Vi är vid ett all you can eat-ställe i USA. Det fattas en tång för att ta salladen med. Jag frågar den anställda som står på andra sidan buffén om hon kan ge mig en.
”No, I can’t”, säger hon.
Sedan säger hon att alla olika byttorna med sallad och grönsaker måste ställas ut först och sen lägger de ut skedar och tänger.
Naturligtvis kan hon. Tången jag vill ha ligger i en stor bytta alldeles vid henne. Hon bara inte tänker ge den till mig.
No, I can’t.
Så var det med den saken.
Nästa dag ska Barack Obama sväras in som ny president. Slagordet för hans kampanj har varit ”Yes, we can!”
Vad man än ber om när man reser i USA, om det skiljer sig det minsta ifrån den arbetsordning eller den mall som utfärdats, får man nej till svar. ”No sir, I can’t do that.” Sorry sir, that’s impossible.” ”No sir, that won’t happen’!”
Man förklarar för mig att det är människor som blivit beordrade att följa en viss arbetsordning och som inte har någon som helst befogenhet att själva tänka, fatta beslut eller göra undantag, och ett myller av kontrollerande chefer på låg och mellannivå som inte heller har mandat att ta egna initiativ.
Ända ner till salladstången på det lokala all you can eat-haket.
Samtidigt hyllas individen som sätter sig upp mot systemet, ensamvargen, the poor lonesame cowboy, drömmen om friheten.
Men mynnar ändå ut i att en människa som kan sträcka en annan människa en salladstång men inte gör det för att hon inte får och inte vågar.
No we can’t.
Det sägs att en ny era har börjat i USA. Yes, we can!
Fan tro't.
Vi får väl se om jag får ta min salladstång nästa år när vi åker dit igen.'

Mister Bellamy

Jag är tillbaka ifrån Partyön! nice,nice. Jag och Erika har tittat på film konstant och svullat i godis, chips och glass. Vi har kommit fram till ( eller ja, vi har alltid vetat ) att Jim Carry är kärlek. Ace Ventura tröttnar man aldrig på ;)
Jag köpte en film på rea igår också, Free Jack med både Anthony Hopkins OCH Mick Jagger! ' I drool (8) ' Den ska jag se senare ikväll eller imorgon (: Och på tal om imorgon så kommer Moa då. Det ska bli så himla kul! Jag är så glad.
Jag ska försöka fixa designen på bloggen också, är så trött på det mörka så nu ska det bli vitt och fina färger. Och med fina färger menar jag Rosa 8]

Sedan får jag ju inte glömma att mamma tog ut mig på stan idag och köpte lite saker till mig. Det blev 4 trosor, 1 flanell shorta, löst puder, rouge och en fin liten väska (:
Sedan har jag åter igen, efter 3 år, blivit helt kär i neopets. Dom har förbättrat det så totalt så nu ska jag fortsätta nörda där. Chao ;)

Mot Sixtens residens!

Idag åker jag till Partyön och kommer inte hem förens på torsdag. Mycket film blire' (YRROL)
Jag har estetsik verksamhet första gången idag. Träslöjd, det var typ ..  6 år sedan jag hade träslöjd. Får se hur dålig jag är efter alla år x] spännande.
Jag har värsta sovmorgonen både onsdag och torsdag. oh, and it feels gooood!!! (SCRUBS)
Inga prov eller inlämningar denna veckan, än sålänge. ska bara skriva klart min diktanalys (: tack Sanna för hjälpen på svenska inlämningen, det hjälpte så sjukt mycket :*
På Mix Megapol i morse ( ja, döda mig för att jag lyssnar på skiten men det var nån jävla opera på P3? Oo ) Iaf, så försökte Adam Alsing imitera Hannibal, jävla tönt! hahahahah det var det sämsta jag hört! Men! i morse så spelade dom Beatles - Penny Lane på P4 :DD P4 på morgonen är det bästa, alltid någon beatles låt ^^

Ni får ett fint kort från John till Cynthia som avslut

.

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över, för allt du är stolt över
För allt du vill dölja, för att du vill visa upp,
För allt som inte blev som det skulle.
För allt du är, för allt du ville vara
-förlåt dig själv.

WOHO!

WOHO! ( jag säger det rätt ofta nu för tiden ) Men jag har fått Hannibal - Upptakten, inbunden bok av Magnus :'D Så sjukt nöjd är jag nu. Och! Han har med sig 2 filmer. Bolt & Rock n' Rolla som båda verkar sjukt bra! + sitt Guitar Hero. WOHO!

Rock n Rolla Trailer

Bolt trailer:


modblog.bmezine.com



En helt galen hemsida med massa sjuka tattueringar och olika kroppskonster. Finns mycket mer sjuka saker än det här men också mycket som är rikitgt snyggt. Speciellt du Erika, borde kolla in denna sidan ;]

Your like a mix of Fergie and Jesus

I veckan har jag sovit hos Erika och vi har haft sjukt kul. Roligare kan man knappast ha med någon, Erika är lika flumm som jag och samma humor, that we like.
I onsdags var vi på födelsedags fest, ewelina 17 år ohyes! ;D Alla drack överdrivet mycket som det brukar bli. Jag, Miriam, Louise och Erika nyktra som vanligt. Jag ser inte det roliga i att supa sig skitfull? Fulla människor är så dryga ><
Sedan är fest mitt på en veckodag inte det mest lyckade för mig ;p Det har varit fester hela veckan och det skulle inte förvåna mig om det var en fest idag igen. Menmen.
Jag och Erika gick iaf hem efter 2 timmar och tittade på film istället ;) Vi satt uppe till 5 och försov oss dagen efter. Vi hade matteprov och det gick helt åt helvete. IG igen antagligen ..

Magnus ringde nyss och nu är jag säker på att jag får en Hannibal-bok i julklapp :D WOHO!
Han kommer om några timmar och då ska vi äta kyckling och se på lite film (: + låna hans Guitar Hero i 4 hela månader medans mannen är i Asien. Så sjukt fuskigt. 3 månader utomlands, hon kommer komma hem precis i tid till våren.

Moa kommer nästa helg också :D åh, jag längtar så dit! <3

Saknar dem här tjejerna något så sjukt! <3

God Jul i äfter skot

Viktoria är alldeles för söt, min systerdotter, hon var ledsen för att hon glömt ta med en julklapp till mig som jag skulle ha fått på julafton så jag fick något sålänge. Så det här har hon suttit med den senaste timmen och gjort till mig:



Så himla gulligt. De flesta tänker nog " hur kan man bli glad för lite papper? " Men det är ju inte det, det är ju att hon lagt ner tid och energi på att göra något till mig så jag ska bli glad. Så, upp på väggen ska det! ^^

And I say no sir, i must say your wrong

Jag har egentligen inget intressant att skriva .. men, när har jag det egentligen?
Jag har läst 110 sidor i hannibal, den är himla bra! Men Mason Verger är så sjukt mycket hemskare i boken än i filmen. Och Silence of the lambs är än så länge mycket bättre. Jag har ju lite över 300 sidor kvar så det kan ju ändras.

Jag skäms så över hur dålig jag är på Julklappar, jag ska bättra mig nästa år, jag lovar!

Det är skola igen på torsdag och vi har idrott - jävla piss säger jag till det! Men jag får äntligen träffa hela klassen igen! (: Efter skolan ska jag och Erika till Donken och på kvällen blir det jag, hon och Hannibal, en helt perfekt kväll skulle jag kalla det! ^^ Äntligen någon jag kan snacka sönder hannibal med för alla andra tycker han är läskig och filmen är så äcklig och det är så sjukt och bla, bla, bla! - Näe, det orkar vi inte med. Filmerna är inte äckliga och Hannibal är grym!

Jag känner mig så hemskt intressant, nu går jag och dör. hejdå!

based on one hell of a true story

Sen i torsdags har jag gjort följande:
- Tittat på en Kevin Costner film - Waterworld och tyckte om den
- Varit i Skövde
- Träffat min lärare Björn på Media Markt, totally akward! ;$
- Tittat på Yrrol
- Spelat på andreas nya xBox 360
- Möblerat om mitt rum
- Blivit helt såld i en låt, American Girl - Tom Petty   - K Ä R L E K
- Skickat iväg julklappar/presenter
- Bråkat med mamma
- Läst massa ur Hannibal
- Sett Silence of the lambs

Och jag har köpt:

- The worlds fastest Indian med Anthony Hopkins! :D
- The Dark Knight
- DH säsong 2
- Taxi med Queen Latifah
- Mumien - drakkejsarens grav
- ett halsband
- bokstöd
- två silver rådjur i porslin


I tell you! denna filmen verkar så sjukt jävla bra! :D

you stink of fear underneath that cheap cologne of yours, you stink of fear but youre not a coward. You fear me but still you came to see me, you fear this shy boy, but still, you seek him up ..

Jag känner mig så sjukt lycklig, jag vet inte varför? Kanske är det för att låten jag lyssnar på inte kan något annat än pigga upp? kanske för att jag får sova hur länge jag vill i några dagar till? eller kanske är det för att jag egentligen inte har någon anledning till att vara nere just nu?
En sak vet jag iaf, American Girl är den bästa låten just nu OCH Anthony Hopkins är sjukt bra. Att jag är helt besatt av hannibal-filmerna och inte minst böckerna kanske har något att göra med det? Besatthet när det inte är jobbigt är bra, bra.
Jag saknar Erika och våra dampanfall, hur kan man ha så kul med en människa?! SHIT! Det får mig att tänka på att Erika fyllde år i måndags! Och, då hade jag lovat henne att jag skulle skriva om henne i min blogg ;o Ja, det måste jag ta tag i nu.
Förlåt sixtelixten! <3
( här får du en bild på Jodie Foster som förlåt? Eftersom jag inte gillar henne alls måste du förstå att detta är en väldigt jobbig tid för mig? så, be mercy on my soul )  Och jag typ mår helt illa av den bilden jag vet att du älskar, så .. Fan ta dig om du inte blir nöjd! :D

( Ja, jag var tvungen att ta med Hannibal! )

she was an american girl, oh yeah, take it easy darling

Gott nytt år! 2009, undrar hur det kommer bli? Jag har nyårslöften men jag lyckas aldrig hålla dom, kanske detta året?

1. Låta mina naglar växa ut ( äntligen har jag lyckats sluta bita på dom )
2. Gå ner ett par kilo. ( iaf sluta äta massa godis och annat skit och motionera mer )
3. Kämpa mer i skolan = plugga som ett as!
4. Göra 2009 till ett innehållsrikt år med resor, upplevelser och umgås  mer med vänner.

wish me luck ey?

Min nyår gick mest ut på film vi såg på Sweeney Todd, Fracture, Notthing Hill, Det våras för Hitler & Pretty in pink. Goodie-Goodie! Fracture är min senaste film, den är så sjukt bra. Jag älskar Anthony Hopkins!
Jag läste ut Silence of the lambs också. Så grymt bra! Började på Hannibal kl 2 imorse och läste till 3-4 böckerna är så sjukt svåra att lägga ifrån sig! För att citera Erika " Det kallas B-E-S-A-T-T-H-E-T Marina, Besatthet! " Men jag älskar att vara besatt av saker, det är så underbart! :D

I söndags så var vi hos Jimmy och tittade på film och kekade glass, det var skitkul! ^^ Vi såg på Step Brothers och den var så sjukt bra! jag skratta så jag inte kunde andas! den filmen kommer jag kunna se 1000 gånger om!

Dethär är bara pure awsomness:

jag dör! jag älskar Silence of the lambs! och Anthony Hopkins.