Time for a change baby

Åter igen ny design. Jag är riktigt nöjd faktiskt :) Det kommer pillas lite till sedan men nu är jag är helt slut efter att fixat fram och tillbaka halva dagen med massa mysslyckanden.

Strawberry fields, nothing is real

Igår var det Dexter-maraton från 21:00 till 03:50 som jag satt uppe och tittade på. Snart, snart, snart är det äntligen dags för säsong 3 av Dexter, min favorit seriemördare. Som jag har längtat!
Har även övningskört i 2½ timme idag, jag var så jävla slut efteråt så jag slocknade med en gång när jag lade mig ner. Jag ska aldrig klaga på att mamma är lat för att inte orka köra igen.


PEACE!

Public Enemies

Denna dagen har varit totalt meningslös och jag har suttit här i princip hela dagen. Läst lite ur Kafka på stranden också men det är allt. Jag är extremt sugen på att bada eller gå på bio, speciellt sugen är jag på att se just denna filmen:



En liten upphittad boklista

Senast köpta inbundna bok: Jag är lite osäker på om det var Jenny av Jonas Gardell, Minnen av John Lennon av Yoko Ono eller Andras Plåga av Val McDermid. Men vi kan säga att jag köpte dom samtidigt.

Senast köpta pocketbok
: Vålnader av Joe Hill, Joe är en av mina nyaste förälskerser. Han skriver så att jag mellanåt blir lite rädd, det är verkligen unikt.

Ultimata längden på en bok: Åh jag vet inte. Den kan vara kort som "the melancholy death of oysterboy and other stories" eller lika lång som "Harry Potter och fenixordern". Sålänge dem är bra så spelar längen ingen roll.

Favoritbokhandel: Den ovanför Lagerhouse i Göteborg. Jag vill ta med mig nästan allt som finns, jag kommer sällan ut därifrån utan en fin bok. Annars älskar jag den engelska bokhandeln som ligger i Haga, Göteborg. Men jag köper böcker från vilken som helst.

Favoritplats att läsa (i hemmet): I sängen eller ute i trädgården på en riktigt mjuk madrass.

Favoritplats att läsa (utanför hemmet): Överallt där det går att läsa i princip. På tåget, bussen, bilen, skolan, gående, stående, sittande. Men bästa stället är nog på tåget, då glömmer man bort alla stirrande ansikten.

Fem författare du alltid köper i inbundet format: Jag har ingen författare jag alltid köper inbundet men jag skulle gärna ha Hakuri Murakamis alla verk inbundna, på engelska i min bokhylla. Val McDermid är också en författare vars böcker jag vill läsa inbundet det känns bara fel att läsa dem i Pocket.

Bästa lässnackset: Choklad helst. Eller frukt och bär. choklad, frukt och bär i en enda stor kompott!

Bästa läsdrycken: Te helt klart. Annars iskallt bubbelvatten med extra bubblor, utan smak och helst sodastreamat.

Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Åska och regn med tända ljus, då finns det inget bättre än en bra bok och en filt. Annars ska det vara musik på lagom hög volym. Utan något ljud hörs bara det ständiga tjutet i öronen och då kan jag inte fokusera på läsningen. Ja, det är en plåga.

När på dygnet läser du helst? På eftermiddagen eller på kvällen. Innan jag ska sova om jag inte är trött än, då kan det också vara fin-fint.

Bästa bakfylleläsningen: Ja, jag undviker helst alkohol så det blir ingen bakfylleläsning för mig. Men jag tror ändå att Jonas Gardell passar fin-fint efter en lång natt.

Bästa kollektivtrafikläsningen: Jag kan endast läsa pocketböcker när jag reser så det får bli något sådant. Men jag skulle rekomendera "John" av Cynthia Lennon som är något av det bästa och mest intressanta jag läst.

Edit: Och nyss kom min kära mor hem med en bok till mig. Stephen Kings "Liseys berättelse". Joe Hill som jag nämnde förut är för övrigt Stephen Kings son.
 

Come together right now


Okej, detta är ett måste i höst! Ibland totalälskar jag att bo i Falköping.
Jag ska dit, någon som vill med? ;)

Don't stop 'til you get enough

Igår...
...lyssnades det mycket på Michael och han var med i tankarna.
...firade vi min morbrors födelsedag.
...vann England fotbollen (mehe, yes!)
...köpte&spelade jag och min bror viva piñata.
...köpte jag ett biopaket. På onsdag blir det Ice Age 3 med Louise - my treat.


The King of Pop

Det är väl ingen som har missat att Michael gick bort inatt & jag kan säga att jag fick en liten chock när jag vaknade i morse och min far berättade att Michael Jackson var död. Michael var en av mina stora favoriter när jag var mindre och jag har alltid älskat hans musik så det känns allt lite ledsamt. Allt han gjorde, gjorde han helt fantastiskt bra och även fast han blev konstigare och konstigare varje gång man såg/hörde något om honom så tänkte jag fortfarande på den yngre Michael.
Han kommer helt klart vara saknad.

Jag kommer alltid minnas Michael såhär:



R.I.P

Oh Carol, I am but a fool


Det borde vara en lag på att ha hört denna låten.
Jag lyssnar på den 24/7

A tisket A tasket

Wup! Igår var det storbak här hemma, jag och viktoria bakade chokladmuffins med glasyr, after eight-kladdkaka och hallon/blåbärs-muffins. extremt gott!
Vi var även uppe på musseberg och fikade, det var mysigt. Men bäst av allt är att jag fick lite bränna som ska jobbas på även idag när jag och Louise ska iväg till skövde en runda. Härligt att äntligen få göra något efter 2 dagar, haha. Jag är så extremt rastlös. Idag är det även sommar med Ernst, den mannen är så jäkla skön.


Oh, Carol

Oh what a day! Jag har tagit bort nästan alla bilder från mina väggar idag, känns sjukt tomt men det är dags för en förändring som också är väl behövlig. Sedan har jag varit ute i solen resten av dagen, jag grillade och fixade middagen helt själv idag och jag kan säga er att det är inte lätt att göra 4 saker samtidigt. Speciellt inte när man måste springa ut och in varannan minut, men gott blev det.
Trevligt var det också när man begav sig på en promenad och träffade Jannika vid lanthandeln.
Jag har haft massa tid över till att läsa min bok idag också, nu är det bara 10 sidor kvar och det är så spännande att jag dör. Jag älskar när huvudpersonerna råkar ut för mordförsök etc. i böcker. Speciellt i Mord i Sinnet ;)
Och på tal om mord så börjar morden i midsomer om en timme och jag är så grymt peppad på brittiska mordgåtor!


Wouldn't it be nice to live together

Nu är jag hemma igen. Rätt skönt men ändå tråkigt för nu har jag inget att göra, men jag ska iaf försöka sammanfatta de senaste dagarna.

Moa:
Jag hade det bäst hos Moa för hon är den enda som gör mig så jävla lycklig bara genom att finnas.
Första dagen spelade vi sällskapsspel och tittade på film, det blev den bästa sommaren och mysteriet på greveholm del 1. Så sjukt kul! " Jag är King Arthur! - ibland " Resten av dagarna gick vi bla. en långpromenad och käkade glass medans vi pratade om allt och inget, jag älskar verkligen dem stunderna. Vi satt ute i trädgården en hel dag och spelade spel. Poptrivia hette det roligaste, massa frågor om musik från olika årstionden, mycket beatles blev det. Vi tittade även på tv en hel del, vi såg säsongsavslutningen på både DH och LOST, jag blir så himla arg när dom har spännande slut. Jag menar, det är ju inte som att jag slutar följa programmet för att det slutar utan spänningsmoment.
Onsdagen var ändå den viktigaste dagen för då var det våran årsdag, 1 år sedan vi träffades första gången och nästan 2 år sedan vi lärde känna varandra. Sjuttonde juni firades alltså med tårtbak och mys! Tårtan blev fin och god. Vi bakade även kola i kära Pauls ära den blev dock lite misslyckad men ändå jävligt god! Man känner sig rätt äcklig när man ätit upp en hel plåt dock. Vi hyrde film, benjamin buttons otroliga liv. Den var bra men onödigt lång, fast man ska nog inte börja se den kl 1 på natten.
Sedan måste jag ju bara säga att Kumla är fullt med konstiga människor! När jag och moa varit på maxi skulle vi gå över vägen och när vi såg en bil sprang vi för att vi skulle hinna över och för att dem i bilen inte skulle behöva bromsa. Men när vi kommit över vägen skrattandes och glada sö hör vi värsta psykskriket ifrån bilen. Vi trodde att det var några töntar som skulle vara koola men när moa vände sig om visade det sig vara en tant runt 50. Det tyckte vi var oerhört roligt och lite läskigt.
Veckan bjöd på många skratt och härligt långa samtal om allt och inget. Nu saknar jag Moa så jag nästan dör ska jag säga! Hon är verkligen världens finaste.

Midsommar:
Midsommar var helt okej. Jag är så jävla trött på att Sara ska vara så sur och dryg hela tiden bara, utan det hade det varit perfekt. Vi spelade Rock Band och jag sjöng, urkasst såklart men det var kul ändå. Sedan spelade vi Rita&Gissa, det var kul men det skulle varit sjukt mycket roligare om sara och hennes dryga morsa inte varit med. Jag och Jenny var iaf bäst.

Jenny:

På lördagen var jag och Jenny ute och hade lite egentid tillsammans, det var så himla skönt. Det är inte ofta jag får det längre så jag uppskattar verkligen de gångerna jag får det. Hon köpte mig ett par skor och ett ekologiskt block som var jättefint. Söndagen så var jag barnvakt medans folket var på ullared, det gick jättefint. Jag fick en as-snygg t-shirt med Jokern på, jag älskar den! Sedan fick jag fina ljus, ljusbrickor och massa kakor. MUMS!
Igår åkte jag dock hem, vilket alltid är lika ledsamt men jag fick 2 av barnen med mig hem iaf. haha. Jag och viktoria bakade pizza igår, helt spontant så där. mys.

boredomness


Barnvakt

Jag sitter hemma hos min kära syster och är barnvakt medans folket är på ullared. Vi har lekt med play-do lera hela morgonen, jag hade glömt hur kul det är haha. Just nu underhåller jag mig med MTV medans barnen leker - underbart!
Igår köpte min syster ett par skor till mig, jag är väldigt nöjd och tacksam. (:
Jag har inget vettigt att säga really, så ..
UUOOÄÄÄH!!

{ lily allen - not fair }

Random Cop

Glad midsommar!
Nu åker jag iväg till min syster över helgen så vi hörs inte på ett tag till.
Ha en skitbra midsommar!

puss!

Sir Paul McCartney -67

Jag är hemma! Det har varit så sjukt mysigt och jag kommer skriva mer om det senare för den 18 juni för exakt 67 år sedan hände något mycket viktigt. Självaste Sir Paul McCartney kom till världen.
Jag vill inte ens tänka på hur världen skulle varit utan den mannen.
Ett stort jävla grattis till världens finaste Paul!


För exakt ett år sedan gick även min älskade kusin bort.
Jag saknar dig fortfarande lika mycket som då.
peace!

Meat free monday

Jag tycker det här är en riktigt bra idée.


{Bilden är en länk till videon}

And we have a winner!














Jag blev så himla glad när jag kikade in på en av mina favoritbloggar och såg att jag vunnit en utlottning av detta söta armbandet. Det kommer användas så himla väl denna sommaren.
Tack Matilda.

5:30 plane

Okej så i torsdags så segelflög jag och jag vet inte hur jag ska beskriva känslan, det var nog fan något av det bästa jag gjort. Jag kände mig så jävla fri.

Jag var så sjukt opepp innan vi skulle flyga och hoppades nästan på att det skulle bli inställt. Men när vi väl kom dit fick vi sitta i vinschen och se på när dem drar upp planet och det var rätt intressant faktiskt men jag kunde ju inte tänka på något annat än att få åka själv.
Olivia var först upp i luften och sedan var det min tur. Det gick skitbra att få på sig fallskärm och sätta sig i planet.
"Här ser vi en van flygare!"
Det var inte så instängt som jag trodde att det skulle vara, man fick gott om plats där framme. När planet drogs iväg blev det värsta suget i magen och det var så himla härligt! Och utan att jag visste ordet av det så var vi uppe i luften, släppte vajern som drog upp oss och bara gled runt lite. Det var så sjukt häftigt att se stan ovanifrån, det såg ut som en liten miniatyrstad någon byggt upp. Sedan fick jag styra själv och det gick hur bra som helst, han sa att det nästan var så man trodde att jag gjort det förut, då kan jag inte varit annat än duktig, riight? ;D
Sedan frågade han ifall jag ville att det skulle kittla i magen och såklart vill man det. Då drog han upp planets nos så planet tappade fart helt och det blev fritt fall, fan vad gött det drog i magen! Som berg&dalbana fast jävligt mycket roligare. Planets nos pekade helt och hållet neråt så en liten tanke om att nu kommer vi dö for fram precis innan han rätade upp planet igen. Härligare känsla har jag nog aldrig haft faktiskt.
Landningen var lite läskig då vi nästan körde in i antennen på övervakningsbåset men annars var det också helt underbart! Adrenalinkicken man fick har fortfarande inte riktigt lagt sig, nu blir jag hemskt avundsjuk såfort jag ser ett segelflygplan i luften. Jag lovar er att efter körkort är avklarat ska jag satsa på ett flygcertifikat!



It's in his kiss, that's where it is


17 och 18 juli. fan vad jag vill vara där.
Kom till Sverige då dumma Paul!

A whiter shade of pale

Jag är så totalt överlycklig så jag försöker lugna ner mig med musik men ja, det blir nästan bara värre (om man kan kalla det så) Jag tänkte lägga ut en video och det är så svårt att välja vilken, men jag valde den jag blir lyckligast av och det är denna:

Och en länk till typ världens bästa spotify-lista, nämligen the boat that rocked soundtrack.

Wouldn't it be nice to get on with me neighbours

GRYM DAG!
När jag vaknade i morses kändes det som hela dagen skulle gå åt helvete, men ack så fel jag hade.
Jag fick 8p på ena matteprovet, precis godkänt och sedan fick jag 11p på andra matteprovet där 6 var G, jag var alltså närmre VG än G. Hur grym är jag?! ;D
Sedan gick jag och Miriam in till stan för att klippa oss, jag toppade bara men jag tycker det är en väldig skillnad. Vi köpte även lösögonfransar till skolavslutningen. Jag och Miriam hade tänkt vara 60-tals bruttor serrni'.
Sedan blev min CD-hylla klar efter 1 ½ termin - bra jobbat! Men snygg blev den.
Sist men inte minst så fick vi äntligen klart redovisningen, det gick rätt bra bara det att jag inte kan titta upp medans jag läser för då tappar jag bort mig, vilket är liite fail. Så jävla gött att den sista riktiga skoldagen är över!
Imorgon blire fika med Hantverk och efter det ska jag, miriam och olivia SEGELFLYGA! Fan vad jag längtat! Sover över hos Miriam, har avslutning på fredag och åker till Moa på söndag! (ja, ändrade planer - igen)

Medans jag ändå håller på, jag och miriam var i Göteborg igår vi såg Hardcore Superstar utanför rockhouse, hade totalt glömt att dem hade signering där idag, jag och miriam älskar celebrity-spotting! x]
Vi gick på bio. The boat that rocked - igen! Fan vad jag älskar den filmen alltså. Så jävla genialisk. Massa snygga & koola människor på en båt mitt i nordsjön som spelar 60-talsmusik dygnet runt. MUMS!







PEACE!

All you need is love




Oh happy day, oh happy daay!

VI ÄR FRIA OCH KAN ANDAS!
Detta ska firas STORT i Kalmar om trettio dagar.

Jag kan andas. Sanna kan andas och vi alla är lyckliga!


9

Jag har sagt det innan och säger det igen, Tim Burton är ett geni.

Can't wait!!

Good morning starshine the earth says hello

Toppen! Jag försov mig idag, sista hantverksdagen och jag kommer inte till skolan. Jag är så jävla kass!
Jannika tog studenten i fredags och det känns så himla tungt att behöva åka själv i bussen ett år framåt. Det värsta är ändå att bussen till mestadels är fylld med fjortis-pojkar. Sluta klaga marina.
Ja ja, snart är det iaf sommarlov och den 15 juni närmar sig med stora steg. Detta kommer bli ett händelserikt, bra sommarlov after all.


Peace

Life is what happens to you while you're busy making other plans

Nu har Olivia åkt hem efter en lång och trevlig helg. I Fredags var vi i Göteborg och myste med secondhand, glass, pizza hut och klänningar. Jag köpte en hel del saker som jag tänker visa någon annan dag, men jag köpte iaf en bok om John Lennon som jag velat ha länge.
Efter Göteborg åkte vi hem till min syster där vi tittade på en film som var en av de bästa jag sett. Trailern för dem som vill se:


På lördagen så var vi barnvakt hela dagen medans alla var på ullared. Mamma köpte en bok fylld med massa recept på smoothies och juicer som jag fullkomlight älskar och sedan en box med samlade 60-tals-låtar. 10 CDs fullpackat med härlig 60-tals musik, över 200 låtar, inser ni hur död jag är?
Väl hemma på kvällen så såg vi på Howards End med Anthony Hopkins och Helena Bonham Carter, en helt underbar film. Seg i början men en jättemysig handling.
Idag har vi tittat på hela säsong 3 av south park, färgat mitt hår, svullat och försökt grilla med värdelöst kol.

Moa - 8 dagar. puss.

Beatles Rockband - FATTAR NI?!

ÅH GUD! JAG DÖÖÖR! JAG LÄNGTAR OCH VILL! BEATLES!

måste införskaffas!

The Fireman Deluxe Edition

The Fireman Deluxe Edition, den vill jag så gärna ha, se så mycket fint det kommer med.


Sedan, Louise som svar på din kommentar: jag har ingen aning vems fötter det är men med tanke på Erikas blick så skulle jag tro att det var Jenny? haha

puss!

And how you wanna suck on it

Imorgon kommer Olivia med mig hem, på fredag blir det en heldag i göteborg sedan drar vi till min syrra och på lördag är vi barnvakt. kommer bli asnajs! Så, jag kommer inte blogga på ett tag men det skulle ju inte vara helt fel med kommentar spamming under helgen inte, bara så ni vet.


Detta är typ en av de finaste beatles ihopklippen jag vet.
Oh how I love you guys

Me and you, you and me

Matteprovet idag gick sådär, det belv ingen redovisning idag heller och jag måste plugga hela kvällen idag igen. Hurra!
Det positiva är dock att jag beställt biljetter till Moa och ska snart beställa biljetter till Sanna och allt också.
Medans jag pluggar så kan ni alla ta och kika in på en mysig liten blogg som jag inte kan få nog av, hon har inte bara grym smak och befinner sig i England, hon skriver jättefint och är mysig på toppen av allt.
Du hittar henne här: www.yousoundsotwee.blogg.se

Vad har alla haft för sig en dag som denna?

En hektisk men rolig vecka

Det blev ingen redovisning igår, det blir idag istället. Men nu är jag inte lika nervös för jag har pratat med min kära vänner och dom ska se ner i bänken när jag läser, det gör sjukt stor skillnad. Sedan hade vi prov på grammatik i engelskan, om jag får säga det själv är jag bra på grammatik när jag ska skriva men när man ska säta dom utan meningar så har jag stora problem. Hoppas på ett VG.
Jag fick även tillbaka mitt NP i matte GODKÄNT! Jag är så jävla nöjd! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få G, jag är så lycklig! Sedan har jag två matteprov de kommande dagarna och jag pluggar verkligen ihjäl mig, jag SKA klara skiten once and for all!

På tal om inget så har jag och Miriam har beställt tid för klippning nästa onsdag på lunchen, det behövs verkligen.

Life Aquatic. Puss!

Dance fucker, dance!

Igår var jag och miriam inne för att växla våra danska kronor som jag nämnde innan, jag hade 250 i danska och fick ut ungerfär 350 svenska kronor. Sedan pluggade vi resten av dagen så vi skulle bli klara med våran svenskaredovisning, det blev vi. Sedan blev det matte resten av kvällen och det gick rätt bra faktiskt, även fast vi distraherades av segelflyg och luftballonger. Jag längtar något så sjukt tills vi ska segelflyga, jag dör!

Jag är så sjukt nervös för redovisningen idag, jag kommer bryta helt ihop! Sedan har vi eng-prov i grammatik också. Jag behöver ett fett lycka till!

puss!

I wish I was could be

Suck, nyss när jag höll på och sminkade mig så kom min kära bror in i mitt rum och skrämde mig så jag fick eyeliner över hela mig, golvet och saker så jag var tvungen att byta om helt och hållet. Jag blir så trött! Det är väl bara mig sådant händer?

Idag är det iaf hantverk hela dagen och efter skolan ska jag och miriam dra ner på stan och växla in våra danska kronor mot svenska. Efter det är det plugg hela dagen som gäller, matte och svenska. Jag är så sjukt nervös inför imorgon när vi ska redovisa, jag mår så jävla kasst av att stå framför massa människor som konsentrerar sig på mig och endast mig. Jag får ångest, kallsvettas, skakar och mår illa och detta endast av att tänka på det. usch!