Love me or hate me that is the question


Kanal 6 sci-fi serier
Har kanal 6 ens hört talas om bra tv? Såfort en dålig serie tar slut så blir man helt lycklig, men det räcker dock inte länge för så snart som möjligt så kommer det ännu en urkass serie. Stargate Atlantis var något av det sämsta jag sett, men då hade jag glömt bort V. V är nog den sämsta skiten som finns, urtråkigt! Kanal 6 bara envisas med att visa den ena kassa sci-fi serien efter den andra, jag är trött så på det!

Saknad
Att sakna någon är en sådan hemsk känsla, jag saknar alltid någon. Fast det bästa med saknad är ju när man får träffa personen i fråga igen och inte tänka på något annat än nuet. Men när det häller saknad efter någon man aldrig kommer få se igen så bryter jag nästan ihop. Det är snart ett år sedan min kära kusin och gudfar lämnade oss, jag slutar aldrig sakna honom.


Sommar
Finns det något härligare än sommar? Jag skulle knappast tro det, efter en mörk period med snö och kyla så är det inget man längtar efter mer. Glass, bad, grillning, festival, sol, klänning, sand och mys! kärlek!

Sommarplaner
I sommar ska jag göra så mycket kul, jag kan knappt bärga mig. Dagar med kära vänner, konserter och grillning. Sommaren är min tid och jag ska utnyttja den till det yttersta!

Kommentarer
Postat av: daniella

hmm weird, det var på denna jag kommenterade. aja kan du förklara hur man gör en gif? haha inte ens min multimedia lärare visste så xD

jag vet på ett ungefäääär typ >_<

2009-05-31 @ 21:51:48
URL: http://yourethebossapplesauce.blogg.se/
Postat av: sandra

håller med till punkt och pricka. saknad är bland det värsta som finns..

2009-05-31 @ 23:46:10
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Moa

<3

2009-06-01 @ 18:10:09
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: mango

wiho, saknad är så bajsigt.

2009-06-01 @ 21:33:07
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0