"Jag lyssnar bara på dylan och bach"

I morse var det nationella, det gick sådär. Ämnet var film och det fanns två alternativ men jag valde att skriva om min favoritfilm, jag har ju hur många som helst men det blev the boat that rocked. Jag tror inte jag skrev som man borde så jag hoppas bara på ett G denna gången. Jag fick VG på muntliga och det är ju helt okej men jag vill så gärna få MVG så lite besviken är jag.
Jag hade huvudvärk hela morgonen (har fortfarande) så jag åkte hem och här väntade ett paket från min finaste vän Moa. Det innehöll ett örngott som det står "I'm only sleeping" på framsidan och "PS. I love you" på baksidan, den är nu min främsta kudde och jag blir så glad när jag tittar på den. Sedan fanns det också en film, eller ja, det är en serie som är samlad på 2 dvd skrivor, Upp Till Kamp. Jag missade den när den gick på tv och jag ville verkligen se den så jag är så himla, himla glad och nöjd!
Sedan fanns där också världens finaste kort någonsin, tillsammans med världens finaste brev, jag grät och jag saknar Moa mer än någonsin.

Idag måste jag in till stan, egentligen orkar jag inte för mitt huvud sprängs, men imorgon är begravningen och jag behöver ha något fint att ha på mig...
Nu ska jag fortsätta titta på Upp Till Kamp och önska att jag vore någon helt annan stans, kanske i London på 60-talet, det vore fint. puss.


Kommentarer
Postat av: Elvira

(sv) För mig är inte alltid det viktigaste hur en text är skriven, utan vad den handlar om och att den som har skrivit har en inlevelse i det valda ämnet. Ibland är vi lite för självkritiska mot oss själva. :)



Missade den serien när den gick på tv. Lite synd, hade velat se den.

2009-10-08 @ 18:27:32
URL: http://elefantbyxor.blogg.se/
Postat av: Moa

DU ÄR MIN FINASTE VÄN AV ALLA I HELA VÄRLDEN JAG ÄLSKAR DIG VÄLDIGT MYCKET!



Och Upp Till Kamp är så fint. "Jag kunde inte andas innan jag hörde Bob Dylan" är världens finaste replik hihi. Erik är världens finaste.Åhhh vi kan titta på det någondag!



OCH JAG ÄR SÅ GLAD ATT DU BLEV GLAD! SÅÅÅ GLAD. lever på det varje dag. läser ditt sms flera gånger. ler och vattnas i ögonen. JAG SAKNAR DIG. Om en vecka ses vi. Jag längtar så jag dör. Älskade bästa finaste Marina!



<3

2009-10-08 @ 20:55:04
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Moa

JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ HUR MYCKET JAG SAKNAR DIG ÅHÅHÅHÅÅÅÅÅ

2009-10-08 @ 20:55:51
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Amalia

Superfin header som alltid! 8D

2009-10-08 @ 21:54:03
URL: http://heretoday.blogg.se/
Postat av: V

åh vilken fin header :D

2009-10-08 @ 22:07:04
URL: http://musicinmylife.blogg.se/
Postat av: Moa

och ja: FIN HEADER!

2009-10-10 @ 01:19:38
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: p u s s y d o l l

Jag glömde skriva att mascaran är vattenfast, vill du vara med och tävla ändå? :)

2009-10-10 @ 09:59:02
URL: http://pussydoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0