hon var vackrare än sången, och jag önskar att jag skrev den.

Jag hatar denna dagen. För varje minut kommer redovisningen närmre och ångesten växer sig starkare och starkare, tillsammans med de satans kräkkänslorna. Jag klarar inte det här.

Lars Winnerbäck - En tätort på en slätt

när ensamheten är som störst

Denna dagen är bara röv helt igenom. Länge sedan jag var såhär deprimerad. Det gick skit på skrivningen i morse, mitt arbete i skolan blir fult, jag måste skriva redovisningen jag ska ha på torsdag men det går inte, jag är helt fast! Jag tänkte att det skulle bli riktigt kul att skriva om Liverpool jag menar, beatles all over the place! Men jag är så äckligt opeppad. Äckligt illamående är jag också!

och som toppen på allt så skulle Erika & Louise egentligen varit här idag men de skulle gå på bio istället. Sedan blev det ingen bio för erika så dom hade kunnat komma hit egentligen. Men istället sitter jag här helt ensam medans de säkert är ute och har det jättekul. Jag hatar det. Jag vill bara lägga mig ner och sluta andas.


Det är dagar som denna där Lars passar väldigt fint.

Bokmässan i Göteborg -09 (med moa)

Ja, igår var jag på bokmässan ännu en gång och denna gången med min finaste vän i hela världen, nämligen Moa.

Kl 10:50 gick jag på tåget mot Göteborg där Moa och hennes mamma satt med sina paxade platser. Hela resan pratade vi om allt och inget, jag lärde mig till och med något helt nytt! Nu vet jag hur jag ska urskilja mina hörlurar från mängden av sladdar, bra grejer det! Framme i göteborg så gick vi till CD-centralen och jag hittade massa filmer jag ville ha, men det blev inget eftersom jag skulle spara pengarna till bokmässan och mat. Burger King blev nästa stopp och vi köpte var sin mellanstrips som var lika stor som en happy meal-meny ledsamt nog.

Framme vid mässan så var det knappt någon kö alls, skönt. vi gick mest bara runt runt och såg lite kända personer som Camilla Läckberg, Mia ifrån Mia & Clara, Jan Guillo (med de korta armarna) Björn Hellberg, Martina Haag, Jessica Andersson och sist men inte minst - Jonas Karlsson! Det var bara av ren tur som vi hittade honom pratandes om sin nya bok "den perfekta vännen" Efteråt skulle han signera sin bok men det fanns bara 8 exemplar kvar så jag och moa fick ingen. Men dom la fram små lappar man kunde få en autograf på istället så vi blev mycket lyckliga! :D
Våran konversation såg ut lite såhär:

Jag: Hej! Jag skulle vilja ha en sånhär lapp.
Jonas K: åh, såklart. Alltså, böckerna kommer snart till bokhandeln, typ nästa vecka.
Jag: Åh vad bra! För den vill man verkligen ha!
Jonas K: ja, den är bra! Du ska vara glad att du inte fick en av dom här. De var dåliga, de gick sönder och var dåligt tryckta.
Jag: men, vad dåligt. Tur för mig dock.
Jonas K: Ja, verkligen!
Sedan var det Moas tur och hon tog till och med en bild med honom. Det bästa med Jonas var att han titade en i ögonen hela tiden för dom är ju typ världens finaste! Vi var helt i extas efteråt! :)



Sedan så tog vi en fika och satte oss på några soffor och pratade om störiga människor, beatles och massa annat underhållande. Helt plötsligt kom det några tjejer fram och frågade om vi ville ha varsin gratis bok och det säger man ju inte nej till! (även fast det var böcker för 12-15 åringar) "Varför frågade dom inte oss om VI ville ha?!"


Efter det så tyckte Moa att hon såg Idol-Lars så vi följde efter han för att försäkra oss om att det var han. När vi tillslut fick riktig syn på mannen så insåg vi att vi följt efter en helt random person i 10 minuter. hahaha det kändes bra! Efter det så hittade moa en författare som hennes far tyckte om och vi ställde oss i kö för att få en bok signerad. Under den tiden så såg vi Sanna sittandes i en soffa eller ja .. Moa såg henne xD anywho! Jag vinkade men honn såg mig inte och det var lite ledsamt. Jan Lööf som författaren hette han var lite mysig han också, men han påminde mig lite om Thomas Qvick.

Efter det så bestämde vi oss för att gå ut och äta och det blev McDonalds i all ära! Tjejen i kassan var varken otrevlig eller trevlig, haha mycket knepig! Maten var ja .. som McDonalds burkar vara men jag blev mätt och otroligt kissenödig! Innan mig så var det en tant på toan och när jag kom in så var det kiss på ringen och jag undrar hur fan hon lyckades med det? xD 
På vägen tillbaka så stod det en man med tidningar och han var så pigg och gullig när han helt pepp sa "Graaatis fototidning graaaatis bara idag!! :D" så vi såg helt glada ut och tog varsin tidning som vi senare märkte var full med människor som hade sex. myyysigt!

Och hemresan bestod av:
-godis
-juice och smoothies
-roliga människor bakom oss på tåget
-ångest över skolan (som är mycket bättre när man är två)
-skratt
& många konstiga samtalsämnen.

En jättemysig dag allt som allt! :D

Jag glömde ju att jag köpte denna fina boken för 40 kronor. billigt och bra!

Bokmässan i Göteborg -09

Idag har det varit en toppendag! Jag mötte Erika och Louise på stationen vid 8:50 och tåget var överfyllt, det var precis att vi fick plats. Väl framme så sprang vi in lite snabbt på shock och sedan vidare direkt till mässan.
Till en början var det väldigt rörigt och jobbigt men sedan hittade vi Ernst mitt uppe i brödbak som konstigt nog luktade fisk. Han informerade oss om att den vanligaste frågan han fick var hur lång han är och svaret är 198cm, så nu vet ni det! ;)
Mitt i allt började en lite föreläsning med Jonas Gardell så vi var tvugna att dra oss vidare till "se människan". Jonas var het underbar som alltid. Han var lika rolig som seriös utan att det kändes fel och även fast det handlade om Jesus så blev det underhållning, speciellt när han hånade vissa i publiken som svarade fel. mehehe

Efter det begav vi oss mot stället där man kunde "hänga" med Ernst och jag stod i en kö i nästan 25 minuter för att få min bok signerad av mannen. Jag blev inte besviken för han ver precis så mysig som han brukar och han luktade otroligt gott! Erika fick även en bild på oss men medans Ernst blev hur söt som helst såg jag ut som en äcklig padda, så extremt överdrivet fixat i photoshop var nödvändigt! kul är att jag fortfarande ser hemsk ut dock xD



Efter att ha hängt med Ernst i någon minut så satte vi oss för att vila en kort stund. Sedan fick jag syn på massa vykort med beatles och flög dit på störten! Det var så många fina att jag ville ha alla men jag fick begränsa mig till 3st för 30kr. Detta fick jag iaf med mig hem:
Sedan hade jag och Erika sådan tur att vi såg Mark Levengood promenerandes vid vykorten så vi samlade mod till oss och frågade om vi kunde få en autograf och samtalet gick ungefär såhär (och glöm nu inte att tänka er Marks mysiga finsk/svenska dialekt här!):

Mark: självklart! *skriver* så, har ni roligt då? *tittar på erikas halsband som är regnbågsfärgat* åh, snyggt!
Erika: tackar!
Mark: Vad har ni gjort för något då?
Jag: ja-a ... vi har sett Jonas.
Mark: Åh verkligen?! *skiner upp som en sol* vart såg ni han?
Jag: När han pratade om sin bok .. vid, ehm. se människan.
Mark: Åh vad roligt! Jag och han åt lunch efter det.
Jag: Jasså?
Mark: Jag ska snart prata själv men jag är så nervös, jag vet inte vad jag ska säga!
Jag: Det kommer nog gå jättebra!
Mark: Jag hoppas då det, men ni får ha det så fint. vi ses!

Och här någonstans börjar vi tjuta lite flickagtigt. Han är så otroligt söt att vi båda nästan dog. Erika tyckte dock att autografen var hennes för att den var skriven på hennes block så där var det kört för mig, men jag för nöja mig med att jag träffat och pratat med en av de mysigaste männsikorna i Sverige. Både Mark och Ernst på samma dag, det är inte helt fel! :)

Sedan han vi även se Hannah någonting-qvist som är med på P3 mornarna tillsammans med Kodjo och den andra tejen x) Hon var rolig som alltid "snälla ta myhem!" och jag tror jag ska läsa hennes bok "Karlstads Zoologiska". Efter det såg vi massa författare vi inte riktigt bryr oss om men det är ju fortfarande Kändis-spotting! ;D Jag köpte även 3 pocket för 100 spänn hos Piratförlaget och det blev dessa som fick följa med mig hem.

Vi skulle egentligen ha stannat för att se Jonas Gardell en gång till men det var ingen som riktigt orkade det efter en sådan lång dag. 15:00 var vi på stationen igen och tåget blev hela tiden uppskutet med 10 minuter så jag Marcus och Louise tog en vild chansning och sprang till Burger King. Chansningen gick skitbra och vi hann med tåget utan problem eftersom det var 50 minuter försenat.

Hemma i falköping så skulle vi alla äta middag hos Erika för hennes mamma och syster var där och jag antar att dom ville ha det lite trevligt med oss alla. Maten var skitgod! Det var jättemysigt och på något sätt så kändes det extremt vuxet. Det var lite synd att jag inte kunde följa med på kulturnatta som är runt omkring här men jag ska upp igen imorgon. Jag ska nämligen till mässan igen men denna gången med Moa och hennes mor. Då är det Lars Winnerbäck som ligger på schemat :) + att jag förhoppningsvis träffar Mark igen och kan be om en egen autograf.
Så nu ska jag sova så att jag orkar med allt en gång till! Godnatt!

9|11|01|2996

Just nu gör jag mig i ordning för dagens bravader. Jag ska nämligen till bokmässan med Erika & Louise, kanske om Miriam och hennes mamma vill gå lite med oss också :) Det ska bli roligt as hell! Tåget går 8:50 så vi kommer fram vid 10:00 ungefär. Vi ska försöka leta upp Jonas Gardell, Mark Levengood, Camilla Läckberg, Ernst Kirchsteiger och Joe Hill sällskapet.

Igår var jag hos min bror och var barnvakt en liten stund, då spenderade jag tiden med att titta på Monsters VS Aliens och den var lite bättre än jag trodde den skulle vara eftersom jag varit rätt skeptisk till den innan. Jag tyckte inte om slutet dock, det var tråkigt och de flesta bra skämten låg i början av filmen. Men bra var den.
När Jimmy och Sara kom hem så tittade vi på Knowing med Nicolas Cage. Det är en sorts psykoligisk thriller och jag älskar ju verkligen sådana filmer och denna var inget undantag. Intressant handling och spännande precis som det ska vara. Jag var inget stort fan av slutet dock, där ballade filmen ur litegrann, tyvärr. Men allt som allt en bra film.

Nej, nu måste jag börja fixa mig på riktigt. Hoppas ni alla får en fin dag! :)

Här har ni min nya lugg också, och ja, mitt hår är fortfarande orange egentligen. PEACE!

En lista om bloggar

I brist på något intressant att göra denna morgonen så tänkte jag faktiskt ge er en lista på endel bloggar jag besöker varje dag. Jag älskar innehållet i dessa bloggarna och majoriteten är otroligt trevliga! :)


Niotillfem - Nästan hälften av sveriges befolkning läser väl redan hennes blogg och det kan jag förstå. Hon skiver så otroligt fint, bombar sina inlägg med fina bilder och när man läser hennes kommentarer kan man se att hon är en förebild för endel.

Annamariamikaela - Hon är en askön tjej som för det mesta skriver om filmer och gör olika listor. Eftersom jag älskar film så är denna bloggen skitbra! & eftersom jag älskar skräckfilmer, som hon skriver om för det mesta, så är den perfekt! Att hon svarar på kommentarer och är oerhört trevlig är även det ett stort plus! Så klicka er vidare kära filmgalningar!

Dolly Delicious - Denna mannen älskar 60-talet och skriver om det mesta innom den genren. Han skriver egna låtar som han publicerar på bloggen, han älskar beatles och inspireras av självaste John Lennon. Bloggen är även fylld med skön humor och mycket musik.

Flickan med elefantbyxorna - Jag vet inte riktigt varför jag älskar denna bloggen, kanske är det för att hon varvar fina bilder med intressant text, kanske för att hon är otroligt trevligt eller kanske är det för at hon har bra smak i både musik och film. Jag tror det är allt, en intressant blogg med massa gottigheter inbakat. Ni borde verkligen kolla in den.

requiem pour un con - Detta är en blogg för alla 60-tals älskare, jag tycker att denna Emma är helt perfekt. Hon skriver för det mesta om allt från franska 60-talet, musiken, filmerna, modet och konsten, hela hon är 60-tal. Hon har en drös med klänningar, smycken, skor och annat ifrån 60-talet och hon passar så otroligt bra i allt. Ett klick och jag var fast för alltid.

Sedan har vi såklart de bloggarna vars "ägare" jag känner som jag besöker varje dag.

No Party - Moa
You will never win - Sanna
You sound so twee - Sandra
Here Today - Amalia

20:24 in the afternoon

Snälla, snälla, snälla någon, underhåll mig? jag sitter ju här och är lite ledsen.

(jag tycker om att fixa bilder som redan är perfekta)

I would walk 500 miles


Såhär kul har jag det en torsdags eftermiddag! Inte nog med det så tittar jag på Ghostwisperer, ett av det töntigaste programmen jag vet! Hell yeah this sucks!

Darararararararararaaa batman!

Inatt hade jag den värsta drömmen jag någonsin haft, jag drömde att pappa dog. Allt var så jävla verkligt och jag bara grät och grät utan stopp igenom hela drömmen. När jag vaknade var hela kudden blöt av tårar och för en stund trodde jag nästan att allt var sant. När jag hörde pappa hosta vid datorn utanför så var det en sådan extrem lättnad.

Men kvällen igår var ganska mysig, jag tillbringade den med min bror. Vi tittade på film ett tag tills Andreas fick ett samtal om att de skulle ha spexfoto idag så vi försökte hitta på något roligt som ha kunde vara. Jag gav förslag på rockare, punkare, tjej och annat som skulle göra så jag fick sminka honom. Jag lyckades inte. xD Han ville vara streckgubbe men jag sa att det fick han inte vara så det blev batman tillslut. Jag hjälpte honom med kostym och allt. Jag måste vara världens bästa syster ibland, sjuk och jävlig som jag är offrar jag flera timmar till att hjälpa honom eftersom han hade smått ångest över vad han skulle vara. Resultatet blev inte det bästa men har man bara några timmar på sig att fixa en kostym så får det bli väldigt improviserat. Resultatet blev iaf detta:

Och jag har märkt att andras ser ca 3 år äldre ut om han tar bort luggen ur ansiktet. Jag har inte sett hur han ser ut på riktigt under flera månader, det är helt galet. Jag tror det är moppefjunet och de buskiga ögonbrynen som gör grejen x)
(och herregud, ursäkta för det otroligt stökiga rummet!)


Trafikplats Glädjen

Jahapp, idag var det skolfoto och Kent valde det kortet på klassen jag var fulast på - wihoo! & Jag ler jättestort på mitt enskilda och hatar det men jag orkade verkligen inte bry mig. Nu var iaf det över.

På lördag ska jag på bokmässan och förhoppningsvis träffa Jonas Gardell och Erns Kirchsteiger. hahaha ernst!.Jag längtar och hoppas på att jag är frisk tills dess. Sedan ska ju Jonas ut på turné nästa år och han kommer till skövde. Jag har hoppats och väntat otåligt ett bra tag nu så tro inte en sekund att jag kommer missa det! :)


RAWR!

Mange

Idag har jag haft Jurassic Park maraton för mig själv, väldigt mysigt faktiskt. Jag älskar Velociraptorernas läten, ger mig rysningar varje gång! Efter det har jag och min bror underhållt oss med att titta på klipp med Magnus Betnér på Youtube och han är ju för jävla rolig!

Och nu är det Little Brittain USA som gäller, sedan ska jag sova.

the streets of philadelphia

Idag har jag klippt luggen för imorgon är det skolfoto. Jag känner mig inte riktigt frisk ännu men jag klarar inte att leva med förra årets kort så jag får gå vare sig jag orkar eller inte. Ni kanske får en bild på luggen imorgon när jag är sminkad. Resten av denna dagen ska jag titta på Juressic Park och äta grapefrukt!

Jag hoppas att eran kväll består av något fint? :)
(jag kan inte bestämma mig för en bild så här får ni en hel drös fina!)






Dagens låt:   Streets of philadelphia - Bruce Springsteen

HV08 goes to Stockholm

I torsdags så var det orientering i skolan och jag tyckte faktiskt var kul! Men det var nog mest för att jag och Miriam hade det kul ute i skogen, vi såg bland annat en ekorre och lekte lite militär. Vi smetade lera som krigsmålning i ansiktet och satte löv i håret innan den sista kontrollen så det skulle se ut som vi tagit allt på dödligt allvar. & ja, vi lyckades rätt bra för alla lärarna tyckte det var kul, speciellt nicklas.

Efter skolan gick vi ock köpte jackan som jag tittat på i några veckor, den kostade 900 men mamma betalade hälften och jag använde mitt presentkort.

Jag är otroligt nöjd! :)

Efter det begav vi oss till Miriam där vi bakade, eller ja, hon bakade pannkanor medans jag tittade på Whipeout. Jag skrattade så jag dog till mannen som tog "självmord" och när en tjej skulle följa med ner i skummet så dom kunde "mumsa på din mulliga kropp". Sedan begav vi oss iväg till Marcus där vi såg lite på Monthy Python och någon kass film om en vargmänniksa som gjorde tvål av ett lik. Filmen handlade om alla möjliga saker men vargmännsikan var iaf psykiskt störd och mördade massa människor utom en kvinna som räddade hans liv en gång. Allt slutade iaf med att kvinnan han älskade mördade honom och man fick aldrig reda på varför han gjorde tvål av den första tjejen. Oerhört störande.

Den natten sov jag i ca 1-2 timmar och var så äckligt trött när vi gick upp kl 4:00 för att bege oss till bussen som skulle avgå kl 6:00 mot Stockholm. Med samma otur som alltid så hade jag extremt ont i halsen. Första delen av resan försökte jag sova men det gick inte alls så det slutade med att vi disskuterade filmer och annat. Vid en paus i Arboga så köpte jag en vanlig chokladboll som kostade 17 spänn, bara så ni vet.
Vi var framme i stockholm lite över 11 och då gick vi in på Historiska museet som var helt okej. Guldrummet var jobbigt för ljuset och glasen i montrarna gjorde så man fick ont i huvudet så vi gick och tittade på en utställnig om kvinnan istället.
Sedan bar det av till mässan och det första vi gjorde där var att ta en goodiebag fylld med tidingar, nagellack och jordnötsringar och vi fastnade i entrén ett tag för Laila Bagge var där och alla tittade på henne som om hon vore ett djur på zoo x) Och jag måste säga att hon är inte peciellt snygg i verkligheten heller men hon är ganska lång.
Jag vet inte vad det är med mig och att jag alltid kändis-spottar när jag åker någonstans men jag gillart'! ;D Fast det vore ju kul att se lite roliga kändisar någon gång inte bara b-kändisar.

Mässan var inte så jättestor så man gick igenom den på någon timme eller två så de andra timmarna lotsade vi mest runt bland olika montrar och fikade litegrann. En vanlig Pago kostade 30 jävla spänn på fiket inne på mässan, men vad gör man inte när man är törstig? Det hände så himla mycket men jag orkar inte skriva om allt, det sjukaste var iaf att vi tog ett par påsar vid en monter som vi trodde der var broshyrer i, men det visade sig att det var manchettknappar och vi blev jätteglada och visade alla. Sedan gick vi tillbaka in för att hämta en påse till Erika också och då frågade dom oss om det var vi som var ifrån skolan och vi svarade ja utan extra tanke på det. Sedan när vi satt i bussen ock skulle åka därifrån så fick Kent ett samtal om att någon hade snott påsar med manchettknappar ifrån mässan. Vi blev helt chockade och förstod inte varför dom sagt det till oss när vi kom tillbaka och dom undrade om det var vi som varit där innan. Det var ju väldigt pinsamt för både oss och Kent men vi visste ju inte att man inte fick ta just dom påsarna. Små äckel!
Det visade sig även att knapparna var värda väldigt mycket pengar och att det inte bara var någon billig låtasas grej. Så det var våran förudmjukelse för dagen x) Hemresan bestod av detta:

- bilkö på en timme
- sång
- flummande
- halsont
- försök till att sova
- McDonalds
- hat
- oerhörd trötthet
- sömnbrist

Det jag försöker komma fram till är att bussen vi åkte i var den mest obekväma jag någonsin åkt. Den var säkert jätteskön för att åka en kort stund i men att försöka sova i den var helt omöjligt! Kanske om man haft en kudde, men det hade jag inte. När vi kom hem den natten så sov jag iaf riktigt skönt och på lördagen hyrde jag, Louise och Miriam film och käkade pizza. Det var oerhört gott och mysigt. Men eftersom jag var sjuk så var jag äckligt trött oxh halsov igenom filmerna.


f.v: Marcus, Louise, Jag, Maria, Miriam, Erika, Isa. (Det är Thérèse som tagit bilden med Isas kamera) Just so you know!

Paket gör mig så himla lycklig!

Idag fick jag mitt Ginza paket! Vill ni veta vad som låg i det?

- Jurassic Park ett, två och tre.
- {proof}

- Sally

Tillsammans blir det nästan 17 timmars tvtittande! Det passar mig utmärkt när jag är sjuk och sängliggandes. Jag har redan sett på Juressic Park ett och tittar just nu på extramaterialet. Jag hade glömt hur otroligt bra första filmen egentligen är. Nu ska jag festa på lite grapefrukt som är min nya besatthet (tack vare miriam) men det är ju fyllt med vitaminer så det är ju inget dåligt beroende jag gått och skaffat mig.

Vad ska ni ha för er denna kvällen?


Here's your hey hey hey!

Jag sitter här och försöker få fram lite information om Liverpool som jag ska redovisa om på engelskan nästa vecka men jag vill bara skriva om alla härliga beatlesplatser man kan besöka och inte något annat. Det är lite svårt. Men mamma kommer snart hem med grapefrukt och fastfood till mig så efter det så får jag sätta igång på riktigt.

Föresten så hittade jag en låt som jag totalt glömt bort och som jag älskade för några år sedan, nämligen denna:

För er som har koll så var rock star supernova lite som idol fast 100 gånger bättre då dom letade efter en ledsångare till ett band som skulle kalla sig rock star supernova och alla deltagare sjöng bara rock. Lucas (som jag tror att han heter) här ovan vann hela tävlingen.
Denna låten är enligt mig, den enda bra dom gjort och den är ändå ganska kass live, så ni som har spotify borde verkligen lyssna på denna istället. *länk*
& jag kan verkligen inte hjälpa att jag tycker Tommy Lee är ganska kool.

blackbird

blackbird singing in the dead of night
take these broken wings and learn to fly
all your life you where only waiting
for this moment to arise


It's only teenage wasteland

Jag känner mig sämre nu än i morse så imorgon blir det ingen skola för mig, vilket är väldigt ledsamt eftersom det är bild imorgon och jag vill måla min idé, jag har verkligen tänkt till.

Men jag skulle bara berätta att idag, då är jag kär i följande:






tack för mig.

Det finns en sjukling i stugan

Nu är jag hemma igen efter en lång, jobbig men ändå ganska rolig resa. Det är inget jag orkar skriva om nu men det kommer antagligen när jag har lust och kraft. Jag har nämligen gått och blivit sjuk, antagligen influensa med tanke på hur jag känner mig men jag hoppas naturligtvis på något annat.

Nu ska jag titta på World at War, knarka halstabletter och dricka massa vatten! Men ni vet iaf att jag lever. Ha det gött!


peace!

Today day I need a solution

Just nu är jag riktigt upprörd över att min samhällslärare inte kan ge mig ett vettigt land att skriva om, så jag hamnar därför 100 år efter alla andra. Det finns inte ett skit att hitta om Angola som diktatur eftersom landet ser sig som en jävla demokrati! Bra jobbat Bambi!

Förutom detta lilla sammanbrottet så har dagen faktiskt varit helt okej, jag har hunnit lite längre och börjar komma in i fixet nu, sweet! Jag och Erika hade även en härlig flummstund medans vi läste tidingen idag, det var bland annat en man som hade tagit ut 290 882 kronor mer än han hade på kontot och han åkte fast för detta. Det roligaste är dock att han sade följande till försvar, och jag citerar: "Jag trodde att bankomaten var snäll mot mig"
Det var även en svensk som fick livstid för terrorbrott och på bilden ser han helt nöjd ut! Jag och Erika tror att det är för att han får sitta med skobombaren! (som vi tror skulle funkat bättre på Hitler än en väska)
haha oh, funny moment!

Imorgon har vi orientering och jag ska sova hos miriam för på fredag bär det av till Stockholm! Det ska bli sketkul! :D & sedan sover jag hos Miriam ännu en dag för på lördag ska vi och Louise käka pizza och hyra film! toppen!

Och för guds skull kvinnor, glöm inte å knip! - Det förhindrar läckage! :D


Hey all you guy's!

Det verkar som ni är runt 20 styckan som följer min blogg men inte lika många som kommenterar. Jag är bara nyfiken på vilka ni alla är, vart ni bor, ålder och hur ni hittade hit. Lite rolig fakta helt enkelt. Så om ni känner för det, berätta vilka ni är? :)


For the benefit of mr kite there will be a show tonight









Det är antagligen ingen nyhet att jag tycker att Paul är en av världens finaste männsikor men jag tycker även att han är finast när han spelar ett instrument, speciellt när han spelar på sin höfner bas. Man kan inte förneka att han är riktigt vacker och stilig på bilderna ovan. Jag älskar den mannen, på riktigt.

bang, bang maxwell's silver hammer

Nu har Moa åkt hem (som vi hoppas fick en plats på tåget) och allt känns som vanligt så äckligt ensamt och jag börjar tänka alldeles för mycket igen. Helgen har dock varit väldigt fin och jag försöker tänka tillbaka till det. Lättast blir det med denna låten, tycker jag.

Imorgon kommer den riktiga sammanfattningen.

uhhhhh

Jag hatar alla som får the beatles rockband, de remastrade albumen och allt sådant. bara så ni vet.

sleep little draling, do not cry


Golden slumbers fill your eyes
Smiles awake you when you rise
Sleep pretty darling do not cry
And I will sing a lullabye

Idag kommer Moa, äntligen! Helgen kommer bli fin, det vet jag.

Would you know my name if I saw you in heaven

Det är inte sant, jag tror inte på det, vill inte tro på det, ändå är det så jävla klart.

'Cos I know, I don't belong here in heaven

The power of voodoo

Jag ser ränder vart jag än tittar, det kan inte vara så bra? nej.
Men snart börjar true blood och det får ju inte missas! Men innan dess så underhåller jag mig med detta:

Älskar filmen, musiken och bowie här.

some kind of wonderful

Hallu! Idag har det varit hantverk hela dagen och Kent var frisk igen så jag fick något gjort, till skillnad från igår. Gårdagen bestod bara av massa flumm och värst var det på eftermiddagen då alla var trötta och hade en extra last med energi över. "kom nu mina små hjortron!" Jag och Miriam borde inte få vara i närheten av varandra under de stunderna. Under samma stund idag så la jag och miriam russin och vindruvor i Louise hår utan att hon märkte något och vi tyckte det var skitkul! xD

På fredag kommer Moa och jag längtar mer än någonsin! nästa fredag åker vi till stockholm och sedan rullar det bara på! It will be awesome!


rädda alla utom barnen!

Ojojoj. Jag längtar så efter fredag nu, det gör ont. Dagarna kommer gå så långsamt nu på grund av att jag längtar ihjäl mig. Jag har inte träffat moa på nästan två månader, det är galet att jag klarat mig så länge utan henne. Det kanske är svårt att förstå .. men hon betyder allt för mig. Utan henne hade jag varit ingen, tom och ensam.
Men på fredag kommer hon och det är för henne jag tar mig igenom denna veckan.







Vi har haft många fina stunder vi.

All over the world tonight

Tjoho!! Idag har jag varit i stan och använt en del av mitt presentkort på Bokia. Jag skulle ha köpt 'patient 67' men den fanns inte kvar, så jag köpte en superskön bok som heter 'får man skratta åt det här?' den är full med massa sjuka illustrationer och jag dör av skratt efter nästan varenda sida. Boken är helt genialisk.


Jag har precis blekt håret också, just nu är det orange/brunt/blont men för hoppningsvis kommer det bli helt blondt snart! ^^ Ska ha det så i någon månad, sen ska det bli orange ett tag och sedan rött! :D det kommer nog bli awesome!

Såhär snygg är jag nu mina vänner! Jag längtar tills det blir blont. jag kommer dock vara urfattig när jag är klar men vafan! förändring är bra ;)
Idag är denna låten den bästa och den är helt fast i mitt huvud:

Om ni kan gissa vem det är som sjunger så får ni en kaka!.

Bill och födelsedagskalas

Idag är det kalas för min syster och mamma. Mina bröder är här och vi ska alldeles strax åka, dom ska bara kolla på moppen först. Medans jag väntar så underhåller jag mig med att tittat på diverse klipp på youtube.
Jag såg klart på Underworld: Rise of the lycans idag och den är så jävla bra, jag älskar verkligen Bill Nighy i den, han är så genuint elak. Man kan inte låta bli att bli helt kär i honom ;D

"You groove me out!"

9 ¾ hogwarts express

Nu är jag hemma igen, tidigare än väntat och otroligt trött! Men resan var inte så hemsk ändå, vi såg en rolig skylt "Grundkurs i kristen tro. Start lördag 5/9" När vi var framme där vi skulle hämta moppen så gick den inte in i bilen så vi var tvugna att montera isär den. På hemvägen så åt vi på en resturang i Ljungby och gick in i någon älgaffär där jag köpte ett Elvis-kort. Hela vägen hem läste jag 'Jurtjyrkogården' av Stephen King hela resan, den är som de flesta av Stephen Kings böcker, riktigt bra! Jag skäms lite som inte läst den fast jag haft den i flera år.

Nu ska jag spendera hela kvällen på the-leaky-cauldron som alla andra kvällar denna veckan. Att det finns så många härliga människor på ett ställe förundrar mig förtfarande ^^


Happy Birthday mother!

Idag fyller min mamma år så jag tycker att hon ska ha ett stort grattis!
Jag hoppas verkligen att hon inte hatar min present, även fast den är enkel. & hoppas att den passar annars blir det inte kul alls. anywho. Jag tänkte fira hennes dag med att lägga upp en av hennes favoritlåtar.

Ni som har mitt mobilnummer. Smsa mig gärna idag då jag kommer åka bil i ca 36 mil, det kommer behövas underhållning! puss!

the day after tomorrow

Just nu sitter jag och tittar på the day after tomorrow & jag tycker fortfarande att jake är snygg. Det är därför jag ser den om och om igen + att jag älskar hans karaktär filmen.
Imorgon är jag ledig för vi ska åka iväg och hämta en moped till min bror, det ska bli mysigt även fast det kommer bli x antal timmar stillasittandes i en bil, vilket jag hatar.

Jag måste även tillägga att jag tycker vanessa paradise är väldigt vacker, hennes glugg är så charmig.

"you can't burn the books!"
"do you want to die?"


dagar och nätter

Nu är jag hemma, lite tidigt men jag mår så kasst så jag kände att jag inte orkade vara kvar i skolan, fast det bara var ett futtigt ämne kvar. Nu har jag tagit ipren och druckit färskpressad apelsinjuice (& det är ingen köpt som det står 'nypressat' på.) Så nu kanske jag mår lite bättre snart.

Jag kan passa på att berätta lite om min kväll med Erika. Vi satt uppe till nästan ett och hade det jättekul med männsikor på Omegle. Vi låtsades vara kristna, två storbröstade lesbiska kvinnor från London och scientologer - typ. Det var extemt kul och jag hade kramper i magen så mycket jag skrattade.
"DEVILWORSHIPER!!"

Igår var också en dag. Jag fick en blåbärspaj av Björn (fast det var hans fru som bakat) i sen födelsedagspresent xD Det var skitgott! Sen hände det en grej som jag är jävligt förbannad över! Jag håller på och gör runda infattningar till stenar (dom set ut lite såhär. minus ringen) och då ska man slå dom i ett speciellt järn så dom blir lite konformade. När jag frågade björn vilket jag skulle använda så visade han det och när vi provade så sprack infattningen, så jag provade om och om igen med olika lod och allt men alla spricker, hela tiden.
Sedan när jag 6 infattningar senare frågar jag Kent om hjälp och då säger han att jag använt fel järn hela tiden och det är därför dom spruckit. Så, hela den dagen var bortkastad. Jag ska aldrig mer lite på Björn iaf, det ska jag säga er.

Efter skolan så gick jag, Miriam och Louise till stan för att fika på lilla blå. Vi åt Toast och jag tyckte det var så jäkla gott! Men sedan förstördes myset av en full tant som kom till oss och började snacka på engelska och svära åt oss. Hon ver väldigt läskig men vi flydde där ifrån till Willys och vidare till Erika där vi skulle se på film. Det blev såklart the boat that rocked! 5:e gången för mig och jag älskar filmen mer och mer för varje gång jag ser den. Det var en väldigt lyckad filmkväll! :)

& vad som hänt idag ska vi inte ens gå in på, det är ändå bara skit.
Igår fick jag föresten en present av Louise. En fin tygkasse fylld med godis och chips! :)


"Gavin, ah, Kavanagh!"

FUCKING MEGAVIDEO ARSE!!!

ARGH! JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!! hÄR SITTER JAG OCH ERIKA OCH TITTAR PÅ EN SKITBRA FILM MED BILL NIGHY (my new favorite badguy) SEN NÄR MAN TITTAT I 79 MINUTER SÅ KOMMER DET EN JÄVLA!!!! RUTA SOM SÄGER ATT MAN BARA FÅR TITTA 79 MINUTER PÅ EN DAG!! VAFAN ÄR DET?!
SEN! DET VÄRSTA AV ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÄR VI STÄNGT NER RUTJÄVELN SÅ INSER VI ATT MAN BEHÖVDE VÄNTA I 53 MINUTER PÅ ATT FÅ SE SLUTET. VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT!! jAG ÄR SÅ FÖRBANNAD! JAG ... JAG. DÖR!!!
fucktards!



(jag var tvungen att skriva av miglite bara ... öhm, ,,,, det gick bra)
(men jag är fortfarande lika arg!)
(erika hälsar!)

PEACE!