FRIDAY I'M IN LOVE

De senaste dagarna har varit så himla knepiga, jag har mått skit och vart lycklig om vart annat.
I torsdags klättrade vi på idrotten och jag var livrädd och kom inte ens till toppen på den lättaste väggen, pappa sägar alltid att han tycker jag är så rolig för jag vill hoppa fällskärm och åka hanglide men jag är rädd för att cykla och andra löjliga saker. Louise och Miriam var skitduktiga dock, de klarade nästan den svåraste väggen och det var något det. Jag har lite bilder men jag orkar inte fixa det nu så jag visar er sedan.
Sedan hade vi redovisning i svenskan och när jag skulle skriva ut mina papper så gick det inte, elin försökte övertyga mig om att det skulle gå bra ändå men jag fick panik. Jag kunde inte andas, blev helt yr och började störtgråta, så jävla löjligt men jag är så satans rädd för att redovisa. Elin fick panik och visste inte vad hon skulle göra och jag kände mig så otroligt dum, men hon fick mig att lugna ner mig och redovisningen gick bättre än jag föreställt mig.
Efter skolan så följde jag med Louise hem och där tittade jag, hon och miriam på ehm .. någon svensk film, jag minns faktiskt inte vilken för det blev inte så mycket tittande, mer prat och mys men trevligt var det. Jag åkte hem vid 9 och innan dess så pratade jag och Louise om allt och inget som vanligt.

Idag hade jag sovmorgon och det var en väldigt slapp och skön dag, tills det var dags för idrott, vi hade nämligen frisbeegolf, det är ju inte så jobbigt tänker ni, men det var faktiskt på Mösseberg. Det är inte bara en lång väg fram till foten på berget, sedan ska man upp för berget som självklart är en lång jävla backe och den är lite jobbig sådär men det går. Men sedan kommer det en lång jävla trappa som man ska ta sig uppför och den är så satans jobbig att jag bara vill kasta mig ut för berget och dö istället för att kämpa mig upp. Men, väl uppe och igång så var det rikigt kul, fast det var jag nog nästan ensam om att tycka. Sedan var jag och min mor i stan och drog runt, jag köpte ett läppstift och nagellack på rean. Det var allt, god natt!
& just det, glöm inte kolla bilderna från dagen, ni hittar dem här. Kolla in den sista bilden och min fula tjockisgrod-bild. usch. haha

PUSH IT REAL GOOD

Jag tror nog att Louise är en av de koolaste människorna jag känner, hon har grym unik stil (kolla bara här) som jag önskar att jag kunde bära upp och hon vågar stå upp för sig själv men viktigast av allt, hon är en riktigt fin vän.

(& jag har försovit mig så jag väntar på att mamma ska komma hem och skjutsa mig men det känns som det tar 100 år för henne att köra en väg som vanligtvis bara tar 10 minuter.)

IN FULL REGALIA

Idag släppdes The Arks femte album In Full Regalia och gissa vem som sprang (eller ja, sprang och sprang, jag åkte bil) till Pressbyrån direkt efter skolan och införskaffade sig ett exemplar?

Jag tycker att detta med tidningen var en riktigt rolig grej, visst det var inte precis vad jag förväntat mig men det var ändå mysigt att läsa och se lite nya bilder. Efter första lyssningen är jag dock besviken på I Full Regalia, jag minns knappt hälften av det jag hört och låtarna är tråkigt nog lite platta, inte alls samma fart och inga superhärliga känslor bubblade fram. När jag lyssnar på tex. State of the ark så fylls jag med härliga sommriga känslor och blir helt lycklig i hela kroppen och det är så jag vill att The Ark ska påverka mig. Förhoppningsvis kommer albumet växa efter några lyssningar men det kommer aldrig leva upp till de övriga skivorna, det är jag nästan helt säker på. Jag tycker att Superstar är den starkaste låten just nu men det beror på att jag har hört den så många gånger redan. Jag hoppas innerligt att låtarna kommer framana de där härliga känslorna jag letar efter i ett album av The Ark och att jag kommer vilja sätta på In Full Regalia medans jag städar och bara släppa loss som jag alltid gjort med de tidigare albumen.

SUE SYLVESTER'S VOGUE

Snart är det dags för Glee igen och jag kan säga att jag nästan dör av längtan, speciellt efter att ha sett detta klippet på Youtube.

Det är genialiskt! Jane Lynch har länge varit en favorit. Glee börjar igen den 9 Maj kl 18:00 - Can't wait!

KATE NASH

En av mina favoritkvinnor Kate Nash har släppt sitt nya album, My best friend is you, och det är jag så otoligt glad över. Hennes musik gör mig fantastiskt glad och pirrig och det hjälper alltid att lyssna på hennes fina brittiska dialekt blandad med grym musik. Jag har inte riktigt hunnit lyssna igenom hela albumet ännu men jag kommer låta er veta vad jag tycker när jag lyssnat igenom det några gånger. Ni måste bara höra, klicka på bilden här under.

& här har ni hennes första ablum ifall ni inte lyssnat på det ännu, Mariella är min favorit, lyssna!

MOKI CYKLAR JORDEN RUNT

Jag har nog köpt den sötaste barnboken någonsin, jag vet, lite barnsligt men det är så jag är, den heter MOKI cyklar jorden runt och den är fylld med fina bilder som de här:




det jag älskar med blogg.se är att de försömrar bildkvalitén så extremt, verkligen.

ALEXANDER SKARSGÅRD

Kära Alexander, jag må tycka att du är snygg som satan men snälla, låt mig slippa se dig i denna frisyren någonsin igen.





IT'S A TWO WAY MONOLOGUE

Jag har svårt att förstå att det är detta jag ser när jag tittar ut genom fönstret.



Det ironiska i detta är att det är friluftsdag idag, en sådan friluftsdag där man får göra vad man vill, men bahöver inte ens göra något om man känner för det, bara man skriver en bra utverdering. Min plan var dock att äta massa nyttigheter, ta en lång promenad, utföra lite yoga och kanske cyckla. Eftersom det öser ner snöflingor i storlek hallon så känns inte det längre så lockande och min dag är lite smått förstörd. Well, jag har ju iaf Yoga, spa-behandling och nyttigheter kvar och det är ju alltid något. & jag peppar med denna fantastiska låt:

I GOT NEWS FOR YOU


Alla säsonger av Mord i Sinnet, ah, det är rena drömmen! & ni inser inte hur glad jag blev när jag hittade Jekyll i Sifi-bokhandeln.









jag älskar att fylla på min pingvinsamling. Jag kommer bli precis som Maria Montazami och hennes toffsar.

HAPPY BIRTHDAY


Idag fyller snyggingen från Criminal Minds, Shemar Moore, 40 år. Enligt honom så fyller han tettiotio år, men jag skulle säga att han inte har något att oroa sig för. Grattis! :)

(man kan redan förbeställa säsong 5 av Criminal Minds i USA, förstår ni vad deprimerande det är för mig?)

EMMA WATSON



Jag kan inte låta bli, hon är så satans vacker! & tänk att hon är 20 år nu, galet.

MARINA AND OLIVIA-TIME!


Jag är hemma igen, lite tidigare än planerat och det var definitivt något jag protesterade emot. Jag har haft en helt awesome helg med Olivia, fredagen började med lite tv och tacos och gick vidare in till film. Vi såg Cloudy with a chance of meatballs, vi såg dock inte slutet för jag var så himla trött men jesus vad kul den var, min humor på bricken. "...AND BACON!"
På lördagen var vi i Göteborg hela dagen och det var fantastiskt mysigt fast det blåste näst intill storm ute. Vi åt på pizzahut, köpte massa fina saker, åt glass, provade massa kläder, träffade på släkt och vänner och allt var helt awesome!
När vi kom hem till Olivia hade hennes syster anlänt så vi tittade satt och skrattade åt henne medans olivia försökte övertala mig till att åka och grilla hos någon i stormen, det gick inte så nu kommer hennes vänner kalla mig för torris. ): Men vi hade en awesome kväll iaf, vi tittade på 9 och den var så himla bra.
Idag såg vi på ännu mer film, Aladdin och rövarnas konung och the cliqe blev det och det var väldigt mysigt tills det var dags för mig att åka hem och jag är fortfarande lite sur över att jag var tvungen att åka hem så tidigt.

Det ska definitivt göras igen någon dag och jäg längtar redan litegrann.

SUPERSTAR


Jag önskar jag hade tid att skirva ner tankar och allt om den nya videon men jag måste stressa iväg till skolan. Men, vad tycker ni?

IT'S FRIDAY!

Igår var jag på bio med Louise, vi såg Flickan från ovan som faktiskt var bättre än jag hade förväntat mig, men mer om det en annan dag för jag ska nämligen sova hos Olivia hela helgen och vi ska ha parteeey! Idag ska vi hämta ut biljetterna till Popadelica och imorgon ska vi till Göteborg och ha det gött. It will be awesome!
Så vi ses på söndag bitches! [Jannika har förstört mig ):]

I'M GONNA TIE YOU UP BUTTERCUP BABY, HANG YOU UPSIDE DOWN


Detta är något av det sjukaste jag sett, men satan vad kul det är! x'D
Jag hade köpt dom.

MINDS 2.0

Jag läste nyss på CBS's hemsida att det antagligen ska göras en spin-off serie av Criminal Minds och jag är inte glad över den nyheten. Criminal Minds är enligt mig en perfekt kriminalserie där allt håller, karaktärer, handling och  dialog. Jag såg nyss spin off avsnittet "the Fight" som visades i USA igår och även fast avsnittet var väldigt bra så har jag svårt att acceptera alla nya karaktärer. Det kan ju ta tid att tycka om karaktärer men i CM så fastnade jag för vissa med en gång så därför känns det inte så bra. Den här spin-offen kommer dock skrivas av samma personer som skriver till CM så jag är orolig för att det kommer ta mycket ifrån orginalet och att det i följd inte kommer vara lika välskrivet som det är nu. Det värsta som skulle kunna hända är att de lägger ner orginalet för att satsa på den nya istället och då kommer jag och en jävla massa andra personer bli pretty mad och det vill vi ju inte ha. ;)
Nej tack, jag är helt anti, hoppas de bestämmer sig för att lägga ner allt.

PANIC ON THE STREETS OF LONDON

LONDON, LONDON, LONDON
(8) Lousie har pratat med sina släktingar och nu är det verkligen spikat att vi ska till London på höstlovet! :D Flygbiljetter ska snart bokas och vi har börjat planera vad vi ska göra när vi är där, ihhh, jag är så otroligt lycklig, äntligen ska jag tillbaka till London igen och allting är Louises förtjänst! Så tack,tack,tack,tack,tack för det! Du vet ju hur mycket det betyder för mig, You're awesome!

COME LET's PRAY FOR THE WEEKEND BABE


Fredag och idag ska jag till skolan igen - yeay! Dagen kommer dock gå oerhört långsamt för idag kommer nämligen Moa hit och det ska bli så kul! :D & Igår beställde Sanna biljetter upp hit till mig så hon kommer 28 Maj - ihhh!

Hoppas ni alla får en fin helg så hörs vi på söndag.

I'M AWESOME!

Jag älskar min nya header bara för att fina Gubler fick en plats där i hörnet. & jag måste erkänna att det ibland är helt fantastiskt att vara sjuk för mamma köper alltid saker till mig, haha. Idag kom hon hem med en Johnny Cash skiva, en Beatles skiva, ett par skor och en ljudbok - Revolvermannen av Stephen King. Det är konstigt hur mycket mamma egentligen lyssnar när jag pratar fast hon inte visar något somhelst tecken på intresse.

Idag har jag och mamma även beställt lite saker ifrån CDON och det kommer bli ett väldigt tungt paket innehållande detta:

WE ARE FAMILY

Jag är sjuk i feber och det är himlans tråkigt så jag tänkte visa lite bilder ifrån våran påskafton som blev en av de bättre jag någonsin haft.

Frukosten var väldigt trevlig med äggmålning och prat om pappas unga dar. Hur han drack öl på en klassresa när han var elva, historian bakom hans första moped, hans systrars tjuvrökning och hur pappa var klassens lilla komiker. Efter frukost så drog jag och mamma in till stan för att köpa lite öl och xider till kvällen och det var riktigt mysigt för vädret var helt fantastiskt, ingen jacka required och mamma var på bra humör.
Väl hemma igen så hade andreas plockat fram mopeden han köpte i vintras, det var dags för det första åket och jag var där och dokumenterade allt. Medans andreas körde runt fabiken i 20km/h så satt jag och pappa och pratade om allt mellan himmel och jord, jag älskar egentid med pappa.
Sedan var det dags att förbereda maten och efter det kom min syster med familj och min kära broder magnus, av magnus fick jag en hel hårdisk med filmern och serier, bla. Shutter Island, Bröllopsfotografen, Har du hört ryktet om Morgans och säsong 4,5,6 och 7 av entourage = ren lycka. & av min syster fick via alla varsit After Eight paket.
Maten var supergod och jag fick inviga ett av de fina glasen jag fått av min faster.
Jag och min bror hade en intressant konversation som gick ungefär såhär:

Magnus: Avokado är riktigt gött att ha i sallad.
Jag: Det är också gott på knäckebröd.
M: I sallad också.
J: Men också på knäckebröd.
M: och i sallad.
J: det är faktiskt ganska gott på knäckebröd också.

och sedan höll det på så i några minuter och det la sig tillslut i skratt. Det roliga med detta var att jag helt oväntat fick ett sms av honom igår, mitt under teorilektionen, där det stod: "Det är gott i sallad också ;)" Jag kunde inte låta bli att skratta högt, han är helt fantastisk min bror och det känns ju skönt att han tänker på mig lite ibland. 

Resten av påskdagen bestod av promenader i det härliga vädret, sällskapspel (det var en fråga om Criminal Minds med, ledsamt nog var det inte jag som fick den) Scene It på xbox och tid spenderad vid påskelden bortanför skolan. Det var näst intill en perfekt påsk och den var riktigt fin.














GLAD PÅSK!


(vad jag älskar Naveens ansiktsutryck, hah)
Glad Påsk allihopa! :D Detta är en extremt härlig dag, jag har ingen ångest och är inte stressad alls, det brukar jag alltid vara vid högtider. Solen skiner och jag har fått komplimanger av raggare på stan.
"jag gillar den hårfärgen" "du är mycket snyggare än en blondin" & det kan man ju ta på olika sätt eftersom snubben i fråga faktiskt var raggare med volvo och han var aningen påverkad.

Jag har tagit massa bilder och morgondagens inlägg kommer vara full av fina saker som förgyllt denna fina påskafton. Åh så positiv jag är, jag gillar't!

GOTTA MAINTAIN A HIGH BLOOD PRESSURE

Jag hittade inga serier över huvud taget i skövde, jag var inne i varenda affär som någonsin sålt serier men det fanns inte en enda säsong av de jag letade efter vilket sög. Men, jag hittade lite annat smått och gott istället. Igår var jag även på marken som var i stan och där hittade jag en pretty awesome väska.

Kan ni tänka er att Död Zon kostar 120 spänn på bokia och jag fick denna för 90 spänn på ica - awesome!


Nu måste jag spara resten av pengarna denna månaden, jag måste betala min popadelica biljett och tågbiljetter och allt sådant, jag längtar till 1 maj!