IN FULL REGALIA

Idag släppdes The Arks femte album In Full Regalia och gissa vem som sprang (eller ja, sprang och sprang, jag åkte bil) till Pressbyrån direkt efter skolan och införskaffade sig ett exemplar?

Jag tycker att detta med tidningen var en riktigt rolig grej, visst det var inte precis vad jag förväntat mig men det var ändå mysigt att läsa och se lite nya bilder. Efter första lyssningen är jag dock besviken på I Full Regalia, jag minns knappt hälften av det jag hört och låtarna är tråkigt nog lite platta, inte alls samma fart och inga superhärliga känslor bubblade fram. När jag lyssnar på tex. State of the ark så fylls jag med härliga sommriga känslor och blir helt lycklig i hela kroppen och det är så jag vill att The Ark ska påverka mig. Förhoppningsvis kommer albumet växa efter några lyssningar men det kommer aldrig leva upp till de övriga skivorna, det är jag nästan helt säker på. Jag tycker att Superstar är den starkaste låten just nu men det beror på att jag har hört den så många gånger redan. Jag hoppas innerligt att låtarna kommer framana de där härliga känslorna jag letar efter i ett album av The Ark och att jag kommer vilja sätta på In Full Regalia medans jag städar och bara släppa loss som jag alltid gjort med de tidigare albumen.

Kommentarer
Postat av: Moa

åhåhåh måste också köpa! kan tänka mig att jag också blir lite besviken, men får ge det en chans :D

2010-04-26 @ 17:26:12
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: sandra

jag tyckte första hälften av skivan (typ låt 1-6) var bra mycket bättre än både state of the ark och prayer for the weekend. jag gillade att de verkar ha inspirerats av queen och beatles i ett par låtar. jag blev dock besviken på andra hälften. lite för mycket 70-tals-hårdrock för min smak. vilket i och för sig inte BEHÖVER vara fel, men.. det blev fel. jag tror dock att skivan växer. jag brukar sällan fastna på första lyssningen, så jag har goda förhoppningar om att det kan bli rätt lyckat i slutändan trots allt. :)

2010-04-26 @ 17:53:52
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Elvira

den första skivan är den som jag har lyssnat mest på, och även fast denna inte låter exakt precis som den så gillar jag den. föredrar när band vågar pröva något nytt och inte köra på säkra kort.

2010-04-26 @ 19:50:14
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: V

jag tycker att 1-5 är hur bra som helst! men resten...nja...inte lika bra!

2010-04-26 @ 21:07:00
URL: http://musicinmylife.blogg.se/
Postat av: Sanna

Min favorit just nu är (track 9) "Hygiene Squad". (Kanske inte så förvånande? Markusmarkusmarkus!)

2010-04-27 @ 13:15:17
URL: http://youwillneverwin.blogg.se/
Postat av: Adore

Tyvärr gjorde den där plattan många besvikna.. Men dom har ju mycket att leva upp till sen också :)

2010-05-02 @ 19:44:40
URL: http://www.adore-adore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0