I'M SICK AND TIRED OF YOUR SHIT


Jag mår inte alls så bra idag. Jag har feber, huvudvärk, hosta, och har svårt att andas, alltså inte så kul. & jag har världens jobbigaste känsla, jag borde vara i skolan, jag vill vara i skolan men jag kan bara inte. Jag har tagit fyra ipren men de hjälper bara smått och jag blir så satans arg för jag vill inte vara sjuk mer, jag hatar det. Jag vet inte vad det är som gör att mitt imunförsvar är så svagt och jag vågar inte ta reda på det heller. Jag är livrädd för läkare, sjukhus och allt som har med det att göra. Jag är rädd att de ska hitta något extremt fel på mig, som cancer och säga att jag bara har några månader kvar att leva.
Jag äter mycket frukt, dricker mycket vatten och jag har börjat röra mig ute mer, det borde ju räcka för att boosta imunförsvaret om något. Imorgon måste jag till skolan, det är en sak som är säker, jag får skita i hur kasst jag mår, jag kan inte vara borta mer, speciellt inte när jag får sådana extrema skuldkänslor över att vara hemma. Kent kommer döda mig imorgon, jag hatar hans menande blickar. Jag fattar att jag har för mycket frånvaro, okej?! du behöver inte slänga det över mig hela tiden, jag mår bara värre då! suck. nu går jag och lägger mig.

Kommentarer
Postat av: Elvira

Jag kände ofta så (och känner fortfarande) över att vara borta från skolan, och jag hade också väldigt lätt för att bli riktigt sjuk med jämna mellanrum. Varför vet jag inte och de hittade ingenting som kunde ha bidragit till det när jag var på vårdcentralen, ibland tror jag att det kan bli så utan att det egentligen är något riktigt fel på en.

2010-02-23 @ 11:43:09
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Elin

Inte kul :(( Du får krya på dig!!! .*

2010-02-23 @ 12:37:34
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: sandra

usch vad jobbigt och tråkigt det låter. krya på dig söt. puss.

2010-02-23 @ 13:04:16
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: yaay :D tack!! för det kommer jag säkert behöva, det här med designer är inte min starkaste sida XD

2010-02-23 @ 15:57:24
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: Moa

Krya på dig! Hatar det där samvetet som stryper en så fort man är hemma någon dag, det känns som om alla dömer en så fort man kommer tillbaks och måste verkligen förklara sig! Inte okej. Skit i menande blickar, du vet att du har behövt vara hemma. Bästa Marina, hoppas du känner dig bättre snarast<3!

2010-02-23 @ 20:05:36
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Men usch då, det där låter inte alls skönt! =/

2010-02-23 @ 20:19:46
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Louise

Kent har faktiskt varit mer orolig och säger hela tiden att du borde kolla upp varför du e sjuk så ofta.. :/ Men jag förstår dig det inte alls skoj att bli påmind om något man redan vet :/ Och du fattar inte hur tomt det e på vår bänk när du inte e där :( KOOOOM TIILLBAAAKA! vi saknar ju dig :( Krya på dig marina :)

2010-02-23 @ 20:51:26
URL: http://enogdeknut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0