det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Här sitter jag och pluggar samhäll som ett as, politik är så satans tråkigt när det inte handlar om partiernas åsikter etc. att bara lära sig om hur allt går till är något av det tråkigaste någonsin. Skönt att allt är över imorgon och vi får gå över till mer intressanta saker som lag och rätt. Jag tror det är imorgon vi ska gå djupare in på dante och den gudomliga komedin, jag är så glad över det, jag har velat lära mig mer sedan jag såg Rebus för x antal år sedan. anywho, nu ska jag forstätta plugga och lyssna på detta:

dessa ständiga rysningar.

Kommentarer
Postat av: Elin/Sugar

Mmh jag längtar faktiskt typ lite till gymnasiet när man får lära sig samhällskunskap på riktigt... min skola nu är inte så seriös liksom.

2010-01-20 @ 17:21:32
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: sandra

usch, jag minns samhällsundervisningen på gymnasiet alltför väl.. eller kanske tvärtom egentligen. jag minns knappt att vi lärde oss någonting. vi hade en sadistlärare som var så tråkig att klockorna stannade.



men lars är alltid fin såklart. :)

2010-01-20 @ 20:01:57
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Elvira

Det är inte förens nu som jag har upptäckt det fina i Winnerbäcks låtar, hur sorgligt det än må låta. Har du tips med låtar på honom som enligt dig är måsten att lyssna på vore det trevligt med tips. :)

2010-01-20 @ 23:28:15
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Elvira

(sv) Åh, underbart! :D Vad glad jag blir.

2010-01-20 @ 23:58:11
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0