living is easy with eyes closed

Nu är John Lennon på tv det gör mig glad och lite ledsen. Glad för att han är en sådan fin person och hans musik är något av det bästa som exicterat, men ledsen för att det är så orättvist att han är död och att vi här världen gått miste om hans existens. I en värld som denna skulle vi behöva en liten del av John varje dag, vi behöver bed peace, politiska låttexter, konstigheter och unika synsätt. Jag älskar John av hela mitt hjärta och det borde ni också.


Happy Birthday

Idag fyller min fina systerdotter år och jag tycker det måste uppmärksammas. Hon fyller 10, helt sanslöst för enligt mig är hon fortfarande 8 år. Världens största grattis till henne!

Hon delar även födelsedag med geniet J.K Rowling.

30 juli 2010, en dag att lägga på minnet.

Jag har något väldigt roligt att berätta, jag blev nämligen faster för andra gången idag, till en liten pojke som ännu inte har något namn. Jag är så glad för min brors skull och hur många gånger jag än fått syskonbarn så känns det lika mysigt, spännande och helt underbart varje gång. Jag hoppas jag får se honom väldigt snart, jag längtar redan.


I wish every day would be ono wednesdays


[Titeln säger allt] 0,59 <3

Jag har extrem bloggtorka just nu men är väldigt sugen på att blogga mest hela tiden så, vad vill ni se/höra mer av? musiktips, filmtips, smycken eller kanske bara massa ointressant rabbel. vad säger ni?

the mad hatter

Denna dagen har bestått av halva sånger, lady gaga, målande, projektarbete och skratt. Jobbet är inte så pjåkigt när man är två och har roligt. Imorgon är det äntligen fredag och då blir det ännu ett möte med skurmaskinen, förhoppningsvis kör jag inte in i en vägg eller något liknande denna gången. Nu ska jag se på Alice in Wonderland och leta inspiration. åh vad jag längtat efter Johnny Depp.

(och vi får inte glömma att Josh Radnor fyller år idag. Måste snart köpa mig ännu en säsong av himym)

just for tonight, maybe we made it

Min plan denna kvällen var att duscha, titta på tre avsnitt av True Blood säsong tre, sista avsnittet av Lost och sedan sova men nu orkar jag inget och jag är så trött att inte ens True Blood är bra. Så nu ger jag bara upp och går och lägger mig...
Dagen har varit väldigt jobbig men också väldigt rolig, många skratt blir det med två klantar som jobbar tillsammans. Imorgon ska jag och Lousie hitta på något, snart blir Marina & Lousie Wednesdays en upprepande historia. Det gillas. godnatt.

snyggingar

Veckans musiktips


eller lyssna här.

vad tycker ni? :)

"I get sent Bibles. I have a collection of about 20 in my room. People think I need to be guided"



Med allas bloggrenoveringar så blir jag också extremt sugen på att börja fixa om här men jag vet inte hur jag vill ha det, men jag har iaf gjort en ny header och som ni ser är det Emma Watson (surprise, surprise). Jag knåpade med den i x antal timmar och jag är ändå inte riktigt nöjd, men den duger mycket väl.

Idag var jag och tittade till kattungarna och de växer så fort! Nu heter den oranga killen Edgar Watson med tilltalsnamn Watson. Jag gick med på Watson i hopp om att jag får större chans att bestämma den andra godingens namn och jag gillar Charlie, jag har alltid älskat namnet, speciellt på flickor.

ono wednesdays


"ahw, Jimmy!"
"it's a video"

To catch a criminal, you have to think like one.


Criminal Minds säsong sex kommer att börja sändas onsdagen den 22 september i usa, vilket betyder att det antagligen kommer börja sändas på kanal 5 här i sverige under oktober någon gång, även fast jag inte kommer kunna se det längtar jag som satan. Men till säsong sex börjas sändas och säsong fem kommer ut på dvd så kommer jag kunna gotta mig i massa nya on set-bilder som alltid är lika uppskattade.

George Craig


Men är han inte snygg eller!

you red ... neck ... man!

åh vilken galen dag, jag skulle se på säsongsavslutingen av Lost igår, det allra sista avsnittet någonsin som jag väntat på sedan jag började kolla på serien för flera år sedan, Sawyer har alltid varit min favorit och jag har alltid tyckt illa om Kate och Jack och igår var som sagt det sista avsnittet. Tror ni inte att jag somnar? jo, det tror ni. Vilken jävla skit! så nu måste jag se det på internet men jag hittar ingen bra länk. typiskt.

Efter att ha varit uppe alldeles försent så har denna dagen varit väldigt slö men vi har hunnit mycket på jobbet. Pappa lärde oss sopmaskinen och skurmaskinerna och allt gick bra tills klockan började närma sig tre... jag körde den största maskinen för första gången och jag åkte runt, runt där tills jag kände att jag visste hur den funkade och tänkte parkera vid en brunn för att tömma tanken och jag kör där, bestämd på vart jag ska stanna och släpper gasen när jag tycker att den är i läge men inser snart att den inte stannar. Tror ni att jag får panik? nej, det tror ni inte. Jag försökte inte bromsa eller styra utan jag satt bara där och såg hur jag långsamt, långsamt åkte mot  väggen. Kör rätt in i väggen och sitter där helt chockad och förstår inte riktigt vad som hänt.
Det är nämligen så att den lilla skurmaskinen har atomatbroms och stannar när man släpper gasen så jag trodde ju självfallet att det var så på denna maskinen också, men nej, det hade pappa glömt informera om. Så nu kommer jag för alltid minnas den dagen då jag inte kunde stanna en skurmaskin och jag och Josefin kommer antagligen ha kul åt det flera veckor framåt. Jag har inget emot att skämma ut mig men fyfan vad ont i magen jag har efter att ha skrattat hysteriskt i flera minuter.

Jag läste nyss att One Night Only ska spela i England när jag är där med Louise, jävla skit att jag inte kan se dom! Men jag ska nog beställa biljetter ändå eftersom man får en signerad poster på köpet. Biljetterna är svinbilliga så det är värt det.

& jag såg nu att Rhys Ifans fyller år idag. Grattis till den snyggingen! ^^

all i want is something to believe in


(åh vad jag börjar älska dom! åh åh åh, fina pojkar)

Första dagen på jobbet har varit helt utmattande, vi har tömt massa äckliga sopor, tagit rundturer, plockat sönder sådanadär stora saker som der ut som enorma sytrådsrullar och åkt runt på sparkcyckel. ganska trevligt, väldigt äckligt och otroligt jobbigt. Tjejen jag jobbar med är ganska bra iaf, bra humor och lätt att prata med.

Efter jobbet kom alla mina syskon med barn och allt och vi hade kalas för min kära far som fyller år imorgon. Det var så otroligt mysigt, vi grillade, spelade fotboll, åt kladdkaka med glass, lekte lekar, pratade om allt och inget och jobbade lite. Ett av de mysigaste kalasen jag varit med om. Imorgon ska jag köpa en chokladboll till pappa ur atomaten på jobbet och kanske sjunga lite.

Jag jobbar i fabriken


Jag har jobbat och slitit hela dagen lång och nu är jag så slut att jag inte vet vad, varenda kroppsdel säger emot varje rörelse. Det var inte så här jag tänkt mig min sista dag på sommarlovet men vad gör man inte för att hjälpa sin far. Nu ska jag unna mig själv ett långt, härligt bad och sedan blir det nog att se på Fight Club om jag orkar annars sätter jag på denna skivan (den är så satans bra!) och sover tills klockan ringer kl 5:30 imorgon. God natt!

Inspiration: The Cherry Blossom Girl

Dessa bilderna får mig att vilja strosa runt på alla tivolin och nöjesfält i hela världen.




the cherry blossom girl

Hello little darlings, I'm waiting for you




Det kanske inte är så svårt att förstå varför jag längtar ihjäl mig efter dagen de flyttar in hos mig?

Vi behöver lite hjälp med namnförslag. Den oranga är en hane och min bror tycker om namnet Watson och jag gillar Edgar men vi är inte säkra på vad den lille krabaten ska heta annu, så, några förslag?
Den vit/randiga är en hona och vi har ingen idé på något namn alls så där behöver vi verkligen hjälp, så snälla ge mig några idéer? :)

Harry Potter and the deathly hallows sneak peek

Och jag som inte trodde att jag kunde längta mer än jag redan gör.



I'm a little bit lost without you

Idag har jag, min mor och min bror varit ute på loppis & second hand jakt och vi hamnade i Tidaholm på en mysig second handbutik där jag hittade mycket fina grejer, bla. dessa:


flaskan kommer göra sig snygg på hyllan i mitt blivande rum tillsammans med lite annat som införskaffades idag. jag köpte även en vatten skål till kattungarna som kommer vecka 30, åh vad jag längtar!

Mamma var så snäll att hon köpte denna till mig:

100 kr, inte farligt alls och det blir detta jag kommer läsa innan jag sover ikväll.

Nu ska jag baka lite blåbärspaj och sedan ska jag och min bror se the reaping som går på kanal 6 kl 21:00, den är säkert kass men det är en form av underhållning.
Jag måste ju även passa på att gratta Terry O'Quinn som spelar John Locke i en av mina favoritserier, Lost. grattis!

Eclipse

Igår var en väldigt trevlig dag, det var så himla kul att träffa Louise igen, det känns som jag aldrig pratat så mycket någonsin, men det är nog för att jag inte haft någon vän att prata med på ett bra tag. Vi gick iaf runt i affärer, åt strips på donken, de har börjat sälja Fanta exotic, det gjorde mig väldigt glad. Vi åt glass och myste utanför bion.

Vi såg Eclipse som ni vet och jag tyckte faktiskt den var helt okej, ganska bra, bättre än de förra filmerna. & Jasper såg faktiskt inte lika jobbigt IQ-befriad ut, snygg är han dock inte ännu, vilket är synd eftersom Jackson Rathbone i vanliga fall är grymt snygg men han tåldes att se på utan att börja skratta högt. Skratt högt gjorde jag dock varje gång Jacob tog av sig tröjan eller dök upp utan tröja, det är ju bara så himla löjligt! hahaha.
Dialogerna mellan Jacob och Bella, Edward och Bella är inte längre sådär jobbigt krystade och pinsamma men jag stör mig alltid på att Bella kollar ner i marken eller kollar vindögt efter dom, det ser så satans dumt ut och bella är lite slampig. Jag älskade "krigsscenerna" de var lite för korta för min smak, jag vill ha action, action, action men de var mest underhållande i hela filmen. Den känns även väldigt utdragen fast de bara tar med de viktigaste sakerna för att få filmen att hänga ihop, vilket jag tycker kan vara väldigt jobbigt, det är nästan värre än när de stressar igenom filmen. Men allt som allt så är nog Eclipse den enda filmen jag kommer se om en gång till, iaf tills jag vet hur de sista två filmerna är.
& från och med nu har jag ett team, team Jasper men åh vad jag är glad att jag inte är något hardcore fan!

Eclipse & Vampire Sucks


Idag ska jag och Louise på bio och se eclipse i brist på annat att, jag är ju inget stort fan direkt. När jag läste första boken när den precis kommit ut så tyckte jag att det var så satans bra att jag läste den om och om igen, tvåan likså men sedan började jag tröttna, sedan blev det värsta grejen och sedan dess har jag inte mycket för filmerna. Jag minns knappt trejde boken men det är nog för att jag inte var så intresserad längre och jag mest skummade igenom den. Den första filmen var bra första gången sedan störde jag mig bara på allt, tvåan var lite bättre, lite mer action precis som jag vill ha det, så vi får se vad trean har att erbjuda, jag hoppas jag inte slösar bort pengarna helt på att se den. vi får se.
Jag längtar mer efter denna filmen:

Jag tror den kommer vara awesome!

Om du säger att den är tjockis kan du va tjockis


Jag har sett på Beverly Hills halva dagen med tanke på det mullriga, halvtaskiga vädret, jag älskar't! En sak har jag dock tänkt på, med allt det solandet som Kelly håller på med varför blir hon aldrig brunare? hon är ju blekast av alla.
Vi har även varit på utflykt till vårt gamla hus där vi badat, grillat och haft det både trevligt och otrevligt men allt som allt har det varit en mysig dag.

Frederic: "Jag vet inte hur det är att inte leva, jag glömde det innan jag fanns."

en lista om böcker


Vilken bok i dina hyllor har du haft längst?

Hämndens ängel av carlene thompson (hahaha, söker man på det på google så hittar man min gamla blogg)
antagligen. En riktigt bra bok för övrigt.

Vad läser du just nu? läste du senast? ska du läsa sedan?

Just nu: Harry Potter och fången från azkaban.
Läste senast: Harry Potter och hemligheternas kammare.
Ska läsa: Harry Potter och den flammande bägaren och de resterande HP-böckerna.

Vilken bok verkade alla utom du gilla?
Öhm, kanske Det av Stephen King, jag har inget emot boken så och den är absolut inte dålig men den skrämmer skiten ur mig! seriöst, har aldrig blivit så rädd av en bok förut, jag hatar clowner så jävla mycket, falska jävlar dedär.

Vilken bok intalar du dig själv att du ska läsa?

Catcher in the rye av J.D Salinger, jag har velat läsa den länge men jag har inte hittat den. & sen måste jag någon gång läsa härskarringen eftersom jag har alla böckerna.

Vilken bok som kommer ut inom ett år kommer du prioritera att läsa?
Öhm, vet inga böcker som kommer ut, det har jag ingen koll på.

Sista sidan: läser du den först, eller väntar du tills det är dags?

Jag väntar tills jag läst ungefär halva boken, sedan börjar jag läsa sista meningen om och om igen. Jag förstår inte de som läste sista kapitlet ur Harry Potter och dödsrelikerna först dock, det förstör ju all spänning! jag väntade tålmodigt.

“Författarens tack”: slöseri med papper och bläck, eller intressant?

Well, det är ju viktigt för författaren att tacka de som hjälpt honom/henne så det är väl inte slöseri direkt, men det är inte så intressant att läsa alltid.


Vilken karaktär skulle du vilja byta plats med?
åhåh! någon i Harry Potter, kanske Hermione Granger eller Dumbledore? Spelar ingen roll egentligen, så länge jag får hålla på med magi.

Vilken/vilka författare, som du inte redan har läst, vill du läsa?

hmm .. jag vet inte, jag läser redan de som jag tycker är intressanta.

Vilken/vilka böcker i dina hyllor har du haft sedan du gick i skolan?

well, jag går ju fortfarande i skolan men grundskolan? Böcker om olika kriminalgåtor, okända väsen och mysterier.

Vilken/vilka böcker har fått följa med dig på flest resor?
Hmm .. Ett ufo gör entre, harry potter och dödsrelikerna, jävla john och pojken som kallades det skulle jag tro.

Fanns det någon obligatorisk läsning som du hatade i skolan, men som visat sig vara riktigt bra tio år senare?
öhm .. kyrkdjävlar då kanske, jag hatade den och tyckte den var äcklig och konstig men den är ändå helt okej.

Stephen King eller Anne Rice?

Stephen King - always! Men Anne Rice är också bra.

Begagnade eller sprillans nya böcker?

Begagnade, de har en viss charm, deras slitna ryggar och sidor har en historia som jag aldrig kommer får reda på, mystiskt och fint.

Har du sett en film som visade sig vara bättre än originalet, det vill säga boken?
vi pratade om detta i skolan någon gång och då hade jag en film men jag kan inte minnas vilken.

Finns det någon vars boktips du alltid lyssnar på?

Öhm .. Erika brukar ha bra tips för det mesta, Elin också, hon vet vad hon snackar om.

Rekommendera en bok eller en serie:
Harry Potterböckerna, kan inte rekomendera något bättre. alla borde ha läst dem, ni vet inte vad ni missar! ;)

listan hittades här.

Oh lord, won't you buy me

Ifall någon skulle vilja köpa någon av dessa (eller alla) till mig när jag fyller år, säger jag inte emot.


[allt finns att köpa här]


Emma Watson Collage

Detta gjorde jag igår.

det är mitt första collage någonsin och jag är rätt nöjd, jag hade ingen tydlig bild när jag började utan jag gick bara på känn mest för att lära mig olika tekniker etc. Nästa gång blir det mer avancerat skulle jag tro. Det finns en större bild i mycket bättre kvalité på min deviantart. check it out! ;)

Criminal Minds säsong sex

åhååå! Joe Mantegna twittrade nyss att de börjar spela in säsong sex av Criminal Minds nästa vecka! yeaay! då kommer snart säsong fem på dvd och sedan är det dags igen, lagon till hösten/våren. Han säger dock att det kommer bli bitterljuvt med tanke på att A.J Cook avslutar sitt kontrakt = får sparken. Men hon får vara med i två avsnitt för att avsluta sin karaktär och det är det enda positiva i detta.
Men jag är ändå peppad på nästa säsong, jag har inte ens sett hela säsong fem ännu men det är ett stort plus, mer överraskande avsnitt när jag väl sitter där med mina kära boxar. yeay!


(nu fattas ju just Joe Mantegnas karaktär David Rossi i denna bilden, men så fåreva)


I rule this shit!


HAHAHA! Detta får mig nästan att kissa på mig av skratt. Dumledore <3

tv.com now awards

Det är dags för tv.coms NOW awards, detta är fan nomineringarna och de jag röstat på har ett litet hjärta vid röst-knappen. Serieälskare som jag måste ju rösta på sådanahär saker.

SADDEST GOODBYE.

jag kommer sakna Lost, väldigt mycket. Men det är skönt att det snart är över och jag får svar på allt. Jag kan ju alltid köpa alla boxarna och frossa!

Eftersom Chuck är den enda serien jag följer så måste det bli Sarah Walker. Fast .. om jag fick välja skulle Paget Brewster som Emily Prentiss vara nominerad.

Snälla?! Inget Snack om saken, ingen och då menar jag ingen kan slå Penelope Garcia när det gäller kategorin Smarty Pants.

Bill? inte så sexig, sookie? sexig.

Parenthood är den enda jag sett så det måste bli Amber, men let's face it, hon är trubbel.

Sue har en massa grymma citat men inget kan slå Barney Stinson, jag menar, he's the man!

well, glee är den enda serien jag följer och jag älskar den!

Family Guy kan vara skitkul när man är på humör och de andra serierna har jag inte sett så mycket av.

Det var svårt att välja mellan Nancy och Gabrielle, men jag måste vara "true" till mitt DH så Gabrielle solis it is.

Kom igen! Blått nästanafro som är nästan 1 meter långt, hur kan man slå det? 

& här är de 10 awards kategorierna:


Jag älskar det gänget! speciellt Sheldon.


Han var grym i Dexter i måndags, riktigt sjuk mördare vilket var lite otrevligt eftersom han är helt annorlunda i tredje klotet från solen.




Jag hatar Smallville men det är det som visas på fredagar och det går att kolla på om man är riktigt uttråkad och Callum är grym som bad-guy. Jag döpte min katt efter hans karaktär i 'mitt liv som död', mason.

Du kan själv rösta här på tv.com hemsida.

I wanna sing you a good song

så här ser dagarna ut för en sjukling som mig:

ja det + Tillbaka till Aidensfield, In Treatment, fotbollsfruar i sydafrika, Jims värld, Alarm 112, sommar med Ernst, Beverly Hills 90210, scrubs, mammas pojkar och spin city. & tack vare mamma kommer även detta bli en del av underhållningen:

Jag har även börjat se första säsongen av Parenthood, som jag börjar älska och läst första, andra och ska nu börja på tredje Harry Potter boken. Att ligga i sängen är inte så dumt ändå, bra med mycket vila innan sommarjobbet börjar på måndag.

HARRY POTTER and the deathly hallows


Är det någon mer än mig som dör av längtan till november? Jag kan knappt andas, jag har så höga förväntningar att jag nästan förbereder mig på att bli besviken, men det kan inte bli dåligt om de bara struntar i att lägga till extrascener som inte är med i boken och de inte visar långdragna, tråkiga scener från deras tältande.

Trailern gör mig lite besviken, de borde visa lite mer dialoger men ahhhhh! 1.57 - snapey! shit, jag kommer gråta ögonen ur mig! Ge mig november nu!

Tror ni att filmerna kommer göra boken rättvisa?

why is happiness casting me in the shadows

Jag är inne i en rejäl svacka av depression och ångest där jag spenderar hälften av tiden till att gråta. jag känner mig så satans patetisk, men jag har aldrig varit med om något liknande. Jag känner att jag lika gärna kan lägga mig ner och dö. för det finns ingen utväg ur det här, det känns som jag kommer ligga här i min säng och vara sjuk resten av livet. och nu tänker ni säkert att jag bara vill ha uppmärksamhet och att alla ska tycka synd om mig men så är det inte alls, jag måste få skriva av mig eftersom jag inte har någon att prata med. Egentligen är det väl inte så hemskt, inte om man jämför med vad som skulle kunna vara fel men detta är gränsen för mig, jag får panikkänslor ständigt och jag känner mig instängd och ensam. Fan vad detta suger! Jag skulle göra vad som helst för att bli frisk just nu.
Nu ska jag fortsätta mitt deppande och ständiga gråtande i min ensamhet till denna sången.

lean on me, when you're not strong

Efter att ha mått skit i en vecka så begav jag mig till vårdcentralen, tur det för det visade sig att jag har en virusinfektion i näsgångarna och inflamation i örat. Jag fick örondroppar och näsdroppar för att det ska bli lättare att andas och höra bättre. Detta kan tydligen hålla i sig väldigt länge, vilket suger, jag vet inte hur jag ska stå ut. Det finns iaf en uppsida, läkaren på vårdcentralen var inte alls otrevlig eller sur som de alltid brukar vara, han kollade allt som jag sa var jobbigt och han gav råd och tips utan att se på mig som jag vore en klagande tönt. Han till och med skämtade och hade sig, väldigt uppfriskande.

Well, under de följande dagarna ska jag ligga i sängen, dricka en massa och bara ta det så lungt som möjligt. Se alla Criminal Minds-boxarna om igen och peppa mig med bilder som dessa.








[yes, jag blir peppad av söta djurbilder och fina färger]


en lista om tv-serier

A show that never should have been cancelled.
Jekyll skulle aldrig ha lagts ner, jag hoppas fortfarande innerligt på fler säsonger eftersom slutet på Jekyll var så himla suddigt, jag fick inte alla svaren jag ville ha men det ser mörkt ut på den fronten. Jekyll var iaf en grymt jävla bra serie.
A show that you wish more people were watching.
Being Human tyckar jag är en väldigt underskattad serie, visst effekterna kanske inte håller måttet på någon punkt men det är en unik serie om det övernaturliga. Jag menar vampyrer, varulvar och spöken, en av varje "art" är vänner med varandra och de kämpar tillsammans mot resten, det kan inte bli annat är grymt. Jag väntar tålmodigt på att säsong 2 ska visas i svt, en liten fågel viskade i mitt öra att Robson Green ska medverka i någon av de följande säsongerna - awesome!
Your favorite new show (aired this TV season).
Jag undrar om Glee kan avnändas som svar här? Det är iaf det jag tänker göra. Jag vet inte ens vart jag ska börja beskriva Glee, det är en sån fantastisk serie, musiken är grym, karaktärerna är alla unika och självaste Jane Lynch är ju med, succé? jag tror nog det! Jag tror att denna serien bara kommer växa.
Your favorite show ever.
Hur ska jag möjligen kunna välja en favoritserie, jag som är tv-serienarkoman? Men jag måste väl ändå säga Criminal Minds.
A show you hate.
här är det lättare jag hatar nog Stargate SG-1 mest av alla serier jag någonsin sett, det går inte ens se på det om jag är riktigt, riktigt uttråkad.
Favorite episode of your favorite TV show.
Jag har tre absoluta favoritavsnitt av Criminal Minds. Revelations, där Spencer Reid blir kidnappad och torterad.  100, där Hotch har en seriemördare på halsen, en seriemördare som är efter hans ex-fru och son. & tillsist Conflicted där Jackson Rathbone gästspelar som en tillbakadragen pojke som jobbar på hotellet där flera unga män blivit våldtagna och mördade.
Least favorite episode of your favorite TV show.
Jag kan inte välja det sämsta avsnittet men jag tycker att alla avsnitt där Elle fortfarande var med drar ner lite mest för att just hon är med. Jag tyckte aldrig om henne så det var skönt när hon slutade och jag tror att det var bättre för serien eftersom nästan inga CM fans tyckte om henne. Allt blev så mycket bättre när Paget Brewster kom till serien även fast jag var anti henne i början.
A show everyone should watch.
Man får absolut inte missa Scrubs det är en av de roligaste seriena jag sett och jag kan se alla säsonger om och om igen utan att tröttna. Jag tror inte någon har missat den serien men alla borde följa den slaviskt.
Best scene ever.

Detta är väl egentligen långt ifrån den bästa scenen ever men jag älskar den lika mycket för det.
A show you thought you wouldn't like but ended up loving.
Det enda jag kan komma på här är Seinfeldt, jag älskar det inte men det är mycket bättre än jag trodde det skulle vara. I början hatade jag den mest på grund av musiken som fortfarande är sjukt störande men serien har växt för mig och nu kan jag se på den utan att bli galen.
An episode you've watched more than 5 times.
Well, jag har sett de flesta Criminal Minds-avsnitten mer än 5 gånger men det avsnittet jag såg fler än fem gånger senast är "Okey, Awesome" från How I met Your mother. Jag har sett på hela säsong 1 av himym flera gånger om denna veckan och detta avsnittet valde jag att se flest gånger. (jag vet, jag har inget liv)
Favorite childhood show.
Jag älskade Sally när jag var liten även fast jag inte fattade skämten, jag skrattade mest åt hur hon dum hon såg ut. Piplarssons var också en stor favorit, hela familjen satt bänkade när det gick på tv, härliga minnen.
Favorite male character.
Måste jag ens svara på denna? Dr. Spencer Reid i Criminal Minds såklart, han är så sårbar, blyg, nördig och alldeles fantastiskt rolig. & 187 i IQ, bara det är ju helt fantastiskt!
Favorite female character.
Detta är svårare, det står mellan Paget Brewster som Emily Prentiss och Kirsten Vagnsness som Penelope Garcia i Criminal Minds.
Your guilty pleasure show.
Det måste vara Beverly Hills 90210. Jag har inte så mycket att säga här mer än att jag älskar gamla nedlagda 80- och 90-tals serier. Beverly Hills är en av de bästa sådana.
Favorite mini series.
Det var en thriller som gick på svt i 2 delar för ett eller två år sedan som jag älskade, The Best Man hette den och den var riktigt bra med en oväntad twist på slutet.
Favorite title sequence.
Flight of the Conchords utan tvekan!

Best TV show cast.
Ohman, detta går inte så här får ni min top fem:
5. Skins.
4. Big Bang Theory.
3. Scrubs.
2. How I Met Your Mother. Jag säger bara Neil Patrick Harris, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan & Josh Radnor.
1. Criminal Minds. Helt felfri casting, alla är fantastiska på sitt eget vis och de passar perfekt tillsammans.
Favorite kiss.
Kyssen mellan Will och Emma i Glee, precis när Will lämnat Teri och han söker upp Emma på skolan och de kysser varandra framför ett stort fönster så att ljuset blir helt magiskt. äntligen!
Favorite ship.
Sawyer & Juliette i Lost, jag var världens lyckligaste när han blev kär i henne istället för kate. yesss.

Most annoying character.
Well, vi har Kate i Lost, Lana i smallville & Elle i Criminal Minds.
Best quote.
Här har vi det igen, omöjligheten! men här har vi en blivande klassiker:
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead ... true story." - Barney Stinson (himym)

A show you plan on watching (old or new).
Jag ska börja se på Supernatural tänkte jag, jag såg några avsnitt när det gick på svt för några år sedan men sedan flyttades det till 5an tror jag det var? så nu har jag inte sett det på ett bra tag. Synd att säsongsdvderna är så dyra annars hade jag köpt en för längesedan.
OMG WTF? Season finale.
Det finns många sådana säsongsfinaler men avslutningen på Lost säsong 5 var ett riktigt WTF-moment. Jag var hos Moa när jag såg det och det var så oväntat och ledsamt. Jag älskade det!
Best pilot episode.
Det måste nog vara Lost eller HIMYM. Jag minns så väl när jag såg det första avsnittet av Lost, jag blev helt fast med en gång. & himym var också sjukt bra, jag märkte med en gång att det var en serie jag skulle älska.
First TV show obsession.
Den första tv-serien jag fastna för totalt var nog Melrose Place, jag blev galen om jag missade ett avsnitt, jag älskade det.
Current TV show obsession.
How I met your mother, utan tvekan! Jag längtar innerligt tills jag har råd att köpa ännu en säsong, det enda som suger med sommarlovet är pengabristen.
Saddest character death.
Juliet i Lost, helt klart, jag grät floder!

Save the CM ladies


CBS har ett tag funderat på att ta bort två kvinnliga karaktärer ur Criminal Minds och det är klart att A.J Cook som spelar Jennifer Jerau får sparken pga. ekonomiska skäl, vilket suger. Paget Brewster som spelar Emily Prentiss ska inte längre vara en av de regulära och ska därför inte vara med i varje avsnitt, vilket också suger. Det jag och alla andra CM fans är förbannade över är att de anger skälet som ekonomiskt men efter A.J har avslutat sin karaktär så ska de anställa en ny skådespelerska att ta henne plats, de är så genomskillninga. Jag kommer sakna J.J som en karaktär så otroligt mycket, hon tillför väldigt mycket till serien trots att man kanske inte kan tror det.
Enligt CBS har det intet att göra med den nya spinoff serien för den har en egen budget men jag vet inte vad jag ska tro riktigt. Arg är jag iaf, varför ska de alltid fixa sådant som inte är sönder?


Thomas Gibson day

Jag sitter och sniffar på lök för att bli av med nästäppan medans jag tittar på Criminal Minds och det slog mig att Thomas Gibson fyller år idag och det måste ju uppmärksammas.

så grattis till Thomas Gibson på hans dag.

help! I need somebody


Veckan med Moa har varit awesome (men mer på det sedan för nu måste jag få klaga lite) men jag har gått och blivit smittad, inte lite heller. Jag tror inte att jag varit såhär sjuk på flera år, huvudvärk, feber, förkylning som leder till nästäppa, illamående, magkramper, hosta och halsont. Denna natten har varit den värsta på länge, det känns som ett under att jag fortfarande lever. Så, om någon har ett tips som fixar något av dessa sakerna så snälla hjälp mig!? Jag är desperat!