Save the CM ladies


CBS har ett tag funderat på att ta bort två kvinnliga karaktärer ur Criminal Minds och det är klart att A.J Cook som spelar Jennifer Jerau får sparken pga. ekonomiska skäl, vilket suger. Paget Brewster som spelar Emily Prentiss ska inte längre vara en av de regulära och ska därför inte vara med i varje avsnitt, vilket också suger. Det jag och alla andra CM fans är förbannade över är att de anger skälet som ekonomiskt men efter A.J har avslutat sin karaktär så ska de anställa en ny skådespelerska att ta henne plats, de är så genomskillninga. Jag kommer sakna J.J som en karaktär så otroligt mycket, hon tillför väldigt mycket till serien trots att man kanske inte kan tror det.
Enligt CBS har det intet att göra med den nya spinoff serien för den har en egen budget men jag vet inte vad jag ska tro riktigt. Arg är jag iaf, varför ska de alltid fixa sådant som inte är sönder?


Kommentarer
Postat av: Elin

!?!? Men D: Det förstör ju bara liksom?

2010-07-04 @ 12:55:59
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: Louise

Sv: Ja det ska jag nog :D Så det är bara att följa med :)

2010-07-04 @ 13:44:54
URL: http://enogdeknut.blogg.se/
Postat av: Louise

sv 2: Woho bio! :D :D

2010-07-04 @ 13:45:46
URL: http://enogdeknut.blogg.se/
Postat av: Baby Jane

Sv: Självklart. John är ju liksom, "the one". Han som gjort allt. Men gillar Yokos stil faktiskt, och hennes hår. Haha så himla fräckt. Men annars, hon verkade så skum på något sätt. Läst mycket böcker om de olika medlemmarna och då det kommer till Yoko så har de kanske inte alltid mycket positivt att säga. Men ja, vem vet.

2010-07-04 @ 13:49:12
URL: http://electricdirtjunkie.blogg.se/
Postat av: Anna

Hmm, fasen va dumt! Kollar inte på programmet, men det där verkar ju totalt blåst.



svar: Usch va jobbigt för dig att du skakar också. Själv får jag "bara" panik med illamående. Men jag förstår dig iallafall, jättehemskt är det. Och såklart kan man inte rå för det.



Härligt att du är en belivier! :D

2010-07-04 @ 20:45:34
URL: http://flowersandlace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0