Driver picks the music.

Jag har gått och blivit sjuk igen, åh så trevligt! Det känns som jag har rakblad i halsen och en motorsåg i huvudet så idag ska jag bädda ner mig, se på film, dricka massa te och försöka plugga till provet vi har på tisdag. Är inte det ett sätt att spendera söndagen på så säg?

Jag har skapat en peppig spotifylista ni borde lyssna på:


Tonight we're going hard!

Jag har sett denna videon jag vet inte hur många gånger nu och jag vet inte om jag någonsin kommer tröttna. Den är så sjukt underhållande och perfekt på alla vis. 0:40 - OMG! bäst någonsin. Måste helt enkelt ses.

fucking snow.

Hejhej, här är jag, fast hemma pga. snön. Det är inte så trevligt som man kan tänka sig, jag har som sagt 1000 saker att göra så det är inget gött ligga-i-sängen-mys vi snackar här. Jag kämpar med talet jag ska hålla på fredag och det känns som jag inte kommer någonstans, jag bara ordbajsar, vilket jag gör ganska ofta nu för tiden. Jag orkar helt enkelt inte bry mig, bara jag får det gjort så jag aldrig behöver göra det igen. Det positiva är att jag hunnit göra samhällen, religionen och en jävligt bra bit på svenskan dessa dagarna.

Idag bokade jag säsong 5 av Supernatural och fick 30 kr rabatt för att jag köpt Supernatural där ifrån tidigare, väldigt najs. När all skit med skolan är över så hade jag tänkt fira med att sträck kolla på säsongen.


please, please, please, let me get what I want this time.

Det är så satans mycket i skolan just nu och jag känner för att ligga i en koma fram till jul. Det ska pluggas till prov i varenda ämne, inlämningar, uppgifter, muntligt nationella, läxor och allt resulterar i en jävla massa stress. Efter att nästan ha seglat igenom ettan och tvån utan massa läxor och prov så tar allt ganska hårt på en, jag har prestationsångest i princip hela tiden och jag kommer inte kunna slappna av förens till jullovet. Även fast jag klarat av en hel den uppgifter denna helgen så vet jag att vi kommer packas på mer information och mer saker att göra klart. Jag orkar snart inte mer.

Oh yes.


Jag var och såg Harry Potter and the Deatly Hallows med hela min fantastiska klass i torsdags och jag är helt mind blown av hur bra filmen var. Jag hade förväntat mig enorma saker och ändå lyckades filmen leva upp till min förväntan bara det bevisar hur grym den var. Visst, det var mycket som var annorlunda från boken, väldigt mycket, men det gick ändå ihop. Det jag tänkte på när jag lämnade biosalongen var inte "vad mycket de ändrat" utan "fysatanvadbrasommarenmåstekommafortojvilketbraställedebrötpåojojojoj" jag vill inte spoila för de som inte sett filmen ännu så jag kan inte göra någon utförlig "recention" men jag blev helt tagen av hur bra de alla spelade, speciellt Emma Watson, det var så hjärtskärande. Jag grät mig igenom halva filmen, älskade hur sliten Lucius Malfoy var, Neville var bad-ass som satan och varenda scen var guld värd.

Jag är så satans pepp på del 2 nu, den delen kommer vara så satans episk!

LONDON 2010

Panic on the streets of London.

Ja, det var ungeför så vår resa startade. Flygresan gick bra, vi hittade rätt och gick av vid Earl's Court och väntade på vårt anknytande tåg till Putney men den kom inte. Efter lång undran så hittade vi en lapp där det stod att de byggde på banan så vi var tvugna att ta en buss istället. Louise fick lite panik men vi hittade bussen och vi kom till Putney efter många om och men. Vi fick middag och en genomgång från John, sedan gav vi upp och gick till vårat rum som låg på fjärde våningen och hade en god natts sömn.

På måndagen gav vi oss ut på en shoppingrunda på oxford street, jag köpte ett par pingviner till min samling, en massa kläder på primarks och godis. Vi såg den fulaste dockan någonsin, den ska föreställa Odjuret från Skönheten och Odjuret och när vi kom tillbaka dagen efter så hade de bytt till Toy Story skyltning istället. Efter många om och men så hittade vi till forbidden planet där det var menat att jag skulle köpa en skitkool harry potter-sak, antingen Time Turner, Mauruders Map eller Snapes trollstav men trollstaven fanns inte och när jag stod där och skulle välja mellan de andra så visste jag att jag helst ville ha Snapes trollstav så jag köpte inget.
På kvällarna gick Russel Brand's Ponderland vilket jag tyckte var väldigt roligt, egentligen är det ett totalt meningslöst, skrikigt program men det är så satans roligt.

Under tisdagen så var vi på Madame Tussaud's och det var en liten besvikelse faktiskt. Jag hade förväntat mig att det skulle vara större och med mer "intressanta" dockor. Vad var grejen med Robert Pattingson? De borde prioritera Star Wars och Harry Potter istället för den tråken.




Vi hade betalat för att gå in på extra utställningen med Marvel Super Heroes och där mötte jag Wolverine. Vi fick även se en 4D film med superhjältarna och det var en av de äckligaste upplevelserna jag någonsin haft. Det var riktigt äckligt när det hela tiden kändes som man skulle få saker på sig och som om det inte vore nog med det så kom det massa effekter under tiden. När spiderman sköt nät blåste det i håret, när Hulken gick så vibrerade stolen etc. men det äckligaste var när Hulken nös och det kom vatten över hela ansiktet som tur var så blundade jag annars hade jag väl haft men för livet. Men låt mig säga att det även var en av de häftigaste sakerna jag varit med om och jag skulle göra det igen.
jag köpte denna fina tygpåsen:

Här inne dog jag nästan men istället så köpte jag en isform med yellow submarine, en liten plåtväska som kommer göra sig fin i hyllan och en present.

Under hela onsdagen var det strejk så vi fick ta bussen till Natural History Museum men det gick otroligt bra. Jag kan inte ens börja beskriva hur otroligt awesome det var där inne, jag kunde inte andas ett tag. Vi gick där i ungefär 5-6 timmar skulle jag tro och vi gick inte ens igenom hela bygnaden. Men, jag ska bara låta bilderna tala för sig själva.












Det ni ser här under är ett träd som har blivit till sten istället för att ruttna bort. Barken är fortfarande bark men resten är helt och hållet sten, så satans coolt.

Efter museet så begav vi oss till Tottenham Courtroad för att käka och det gick fint men sedan skulle vi ta oss hem så blev allt väldigt komplicerat eftersom tunnelbanan var i strejk så vi försökte hitta en busshållplats men det var lättare sagt än gjort. Vi letade och letade men hittade inte ett piss, jag blev sur och otrevlig för jag hade ont överallt och var trött på att gå. Efter en timme eller så hittade vi av en slump en busshållplats där våran buss gick så vi kom hem tillslut, efter ca 1½ timmes bussfärd. Äventyr var det.

Torsdagen var sightseeingdag. Vi gick runt till alla awesome platser som finns, det bästa var Tower Bridge, Hyde Park och såklart, Abbey Road!

Tower Bridge.


Millennium Bridge.







Buckingham Palace.

Abbey Road!

Detta skrev jag på muren.

Det var en snubbe där som tog polaroidbilder på de som gick över övergångstället och jag tvekade inte en sekund. 5 pund fick jag betala, otroligt billigt tycker jag. Han var fransk och pratade med fin brytning och vi hade en fin konversation må jag säga. Bilden ser lite suddig ut men det är jag som är darrhänt, bilden ska upp på väggen så fort mitt rum är klart. (och ja Sanna, jag jobbar på det okej?)

Fredag. Sista dagen i London och det regnade, inte så farligt och lite regn måste man väl ha när man är i england? Vi åkte till Camden Market där vi träffade Sanna, hon hade fina strumpbyxor och fint hår. Att träffa henne var lika mysigt som alltid och hur awesome är det inte att träffas på Camden Market i London? Väldigt awesome! Men det är det jag och Sanna är, inget som kan hjälpas.
Efter det lilla äventyret gav vi oss iväg till flygplatsen och där korånglade det en massa, alla platser på planet var uppbokade så vi blev förvirrade och panikslagna ett litet tag men allt löste sig efter vi snackat med trevliga flygplatsarbetare. Vi köpte varsin frappuchino och väntade på flyget som inte kom. Det var försenat och vi fick vänta ett bra tag innan vi lyfte. Eftersom de firade Guy Fawkes så var det fyrverkerier överallt och det var otroligt fint, en bra avsluting på en fin vecka i London. Jag saknar det redan.

[31 oktober - 5 november]

THIS!


what is air?


The flood

Vi sitter och tittar på NYC Preps.

Mamma: "De är 16 år och är ute och super, vad ska bli med deras liv?"
Pappa: "För det gjorde ju inte vi"
Mamma: "Det är skillnad! De där ungarna är ju bortskämda!"

Förutom att försöka få ihop svenskan inför nationella på tisdag så redigerar jag resten av bilderna från London så ikväll så har ni förmodligen ett långt inlägg att läsa.

I can see the bad moon rising.

Äntligen är ännu en vecka över, helg är vad jag behöver. Igår åkte jag och Miriam till skövde för att hämta ut våra biljetter till Harry Potter and the Deathly Hallows - äntligen är det dags! :D Hon i kassan blev liiite chockad när miriam skulle betala fem biljetter och hon blev om ännu mer chockad när jag sa att jag också hade bokat fem biljetter, på samma rad. Igår fick jag även Supernatural säsong 3 men jag blev liiite besviken när jag insåg att den bara är på 16 avsnitt.

Idag åkte jag till Skövde igen, denna gången med mamma och jag kom hem med två fina t-shirtar, en maskara och en lååång önskelista. Och nu i helgen ska jag bara göra läxor, en jävla massa läxor *suck*
& jag lovar att ni snart ska få ett utförligt inlägg om Londonresan med tillhörande bilder. Här har ni ett smakprov:

Natural History Museum

the fuck is this, the fuck is that?

Idag har jag varit så satans sur och deprimerad hela dagen så därför har jag varit ganska otrevlig mot folk utan anledning, jag är ledsen för det. Det är det här satans vädret, den satans kylan och den satans bristen på London awesomeness som gör att det blir så här jävla fel, jag hatar att vara sur och irriterad på folk hela tiden. Jag behöver emigrera, någon som är på?

Idag har jag varit hos Jannika iaf, dagens stora höjdpunkt, det är alltid lika kul att träffa henne. Jag klagade, hon lyssnade (hon är den enda som verkligen lyssnar och ger mig råd när jag klagar) och sedan såg vi Prinsessa och skrattade. & hon tyckte om sin present, en flaska med Tru Blood.

& imorgon kommer säkerligen säsong tre av Supernatural och då ska jag sjunka ner i ett varmt duntäcke, dricka te, äta smörgås och glömma bort skitvärlden ett tag, jag behöver det.

I had the time of my life

Aaaand I'm home! Det var ett par fina dagar och ni ska få höra allt om det i ett senare inlägg då jag fixat bilderna. Jag hoppas att ni fått ett fint lov allihopa, Tell me about it, ey? :)