adjö

snart är det dags, åh så snart! Jag ska ta en låååång dusch, kolla packningen en sista gång, äta lite frukost och försöka att inte få ett nervöst sammanbrott. för jesus vad jag är nervös men samtidigt så satans taggad! Kunde inte sova igår så det slutade med att jag såg säsongsavslutningen av Supernatural och den var så episk! Satan vad bra den var. what is air?

Men! Jag tänkte mest blogga för att säga adjö, jag kommer inte tillbaka förens på lördag nästa vecka men jag hoppas ni ska överleva min frånvaro, jag hoppas att ni överlever. FATTA VAD BRA JAG KOMMER HA DET!? ahhh. Adjö mina kära vänner och hoppas att ni får ett väldigt fint lov, I know I will. PUSS!

(jag har börjat göra gifs igen)

3 days lefffffft

Idag kom mamma hem med en härlig summa Pund och nu känns det att resan är utanför dörren. Imorgon ska jag dra iväg mig till skolan igen och efter det så ska jag handla allt jag behöver och packa det sista. På lördag bär det av till Louise där vi tydligen ska äta trerätters, är jag i himmlen? På söndag åker vi och sedan ska vi bara ha en helt awesome vecka i London. BOOM!

very pretty sure

Jag är så där härligt sjuk, denna gången tillsammans med min broder. Han smittade mig så han får skylla sig själv tycker jag. Men hey, jag ser det från den ljusa sidan, jag kommer nästan säkerligen inte vara sjuk nästa vecka då jag är i London. Kan ni tänka er, det är bara 4 dagar kvar tills vi åker, Louise och jag. Jag kan inte börja förklara hur exalterad jag är.

Nu har jag bara 4 avsnitt kvar på Supernatural också och jag tar tillbaka allt jag sa tidigare, avsnitten blir bättre och bättre. Sam och Dean är ungefär 1000 gånger roligare, charmigare och grymmare än innan. (även fast sam är lite gnällig) Såfort jag kommer hem från London blir det att beställa säsong 3, jag måste. Om jag själv inte hade sagt att jag måste köpa nästa säsong så skulle min mamma och min bror tvingat mig, det kan jag lova. Min far är också lite fast men han vågar inte riktigt erkänna att han tycker om något så "löjligt" som en serie. Han är väldigt engagerad i avsnitten, han skrattar, skriker och påpekar saker han tycker är löjligt, det har han aldrig gjort förut. OCH! Det säkraste sättet att veta att min pappa tycker om det, han har inget emot att vi ser på supernatural istället för nyheterna. Om ni kände min pappa hade ni inte trott era öron. & ja, jag lovar att sluta tjata om supernatural i varenda inlägg.


Jag säljer min själ till den som ger mig Dean och hans bil. tack på förhand.

I'd love me some dean.

Idag, mina vänner, fick jag Supernatural säsong 2 och jag dog redan i första avsnittet, än är det inte riktigt samma kvalité på avsnitten som i säsong ett men samspelet mellan the winchesters är helt fantastiskt. Dean är bäst, som vanligt och jag älskar hans lite mjukare sida very mucho. Jag sa att jag inte skulle se hela säsong två denna veckan men ärligt talat, jag vet inte om jag kommer klara av abstinensen. & på tal om abstinens, jag vill att Criminal Minds säsong 5 ska komma på dvd till sverige snarast! Varför ska vi vara så sega på allt?

Nu ska jag bara se ett sista avsnitt av Supernatural medans jag pluggar till provet imorgon, sedan ska jag sova.

You're the worlds greatest

Idag fyller världens finaste människa år,
nämligen Moa fucking Broström. Om ni tvekar på att hon är världens finaste männsika så har jag minst 100 anledningar till varför ni har fel men här har ni några få anledningar till varför jag älskar henne så mycket.

Hon ...
...är världens bästa lyssnare och hon vet alltid vad hon ska säga för att få mig att må bättre.
är otroligt lätt att prata med.
älskar The Beatles lika mycket som jag.
får mig alltid att må bra, bara jag ser henne blir jag lycklig.
blir alltid glad för min skull och om hon skulle vara avundsjuk så skulle hon aldrig vara bitchig utan hon är bara lycklig med mig.
får mig att skratta.
åker tåg till mig så fort hon får chansen bara för att jag inte har råd att åka till henne så ofta.
vill åka till Liverpool med mig. (2012 kom fort!)
när hon drömmer om att hon är på Paul McCartney konsert så springer hon ända hem till Sverige och vartofta för att hämta mig. Det säger allt om våran vänskap.
Hon är också otroligt vacker, förtjänar all lycka i världen och jag skulle kunna dö för henne.

weekend

Well, well, i helgen har jag varit hos miriam och vi har sett lite mer än halva supernatural säsong 1 och ätit pizza, som vanligt ungefär. Idag var det även kalas för min kära broder, han fyller 16 år imorgon den lille pokjen, mannen? pojken.

Vi har även beställt Supernatural säsong 2 så snart, snart ska jag få se ännu mer Sam och Dean. Jag klagar inte. OCH! det har snöat här, kan ni fatta det? det snöar i oktober, OKTOBER?! jag hatar det, det är höst fortfarande. Snö kan komma några dagar innan julafton och ligga kvar tills efter nyår sen kan jag ta sommar igen tack.


the winchesters

Är det patetiskt att skicka mejl med fina kommentarer till sig själv? För det gör jag, varje gång jag ska skicka ett mejl med en uppgift eller så från skolan så lägger jag till saker som "du är snygg" eller "satan vad grym du är". yus.

well, yes, jag har en liiten obsession coming up. Men vem kan inte älska Supernatural? När jag var mindre och såg på det så skrämde det skiten ur mig, jag drömde om den där jävla fågelskrämman i veckor. & nu när jag börjat titta på det igen så skrämmer det iaf inte skiten ur mig men det är lika spännande som första gången jag såg det. Min mamma har redan bestämt att vi ska köpa säsong 2 så fort hon har lite extra pengar över. yeay!

ett inlägg fullt av humor (av den bra sorten)







supernaturalalalalalal

åhh, jag har som vanligt inget intressant att säga. Imorgon har jag prov i natur, i helgen ska jag till ikea och igår var jag med Louise i skövde. Det var väldigt trevligt och jag kom hem med en foundation och en deo, nu har jag nästan köpt allt jag behöver ha i London. Det är så nära nu.

Jag kan också meddela att jag har beställt Supernatural säsong ett och alla tre säsonger av pang i bygget, de borde komma idag. ^^


trust no one


denna är den bästa hitills. Can't wait to see them together!


Det värsta jag någonsin sett

Idag har jag sett något så jävla hemskt att bilden aldrig kommer försvinna från min näthinna. Jag kollade runt på tumblr som vanligt och såg en bild där en tjej gosade med en katt och det var sött såklart, det var ju en katt! Men när jag scrollar lite längre ner ser jag något så brutalt att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Den här tjejen son nyss gosade med katten börjar stampa på den med sina klackskor. Inte nog med det, sedan tar hon sin klack och kör den rätt in i kattens öga och tillsist har hon stampat ihjäl den. Jag kan inte beskriva alla de tusen känslor som strömmade över mig såfort jag sett den sista bilden.
Det där jävla aset hade torterat den stackars hjälplösa katten till döds och skrattade åt det. Det sjuka jävla svinet. Jag kan inte förstå, kommer aldrig förstå hur någon kan göra så mot någon? En söt liten katt som bara ville gosa blev ihjältrampad av en stilettklack medans hon som gjorde det bara skratta. Förstå hur ont stackarn hade, hur den bara skrek hjärtskärande och subban bara skrattade. Jag är så jävla förbannad och så jävla ledsen. Jag vet inte vad jag ska ta vägen med all min ilska, den är så satans bubblande. Vad är det för jävla värld vi lever i då folk kan göra så här? fyfan!

Sen jag kom hem för en timme sedan så har jag bara gosat med mina älsklingar så mycket jag kunnat och de viljat. Om något skulle hända dem, vad fan skulle jag ta vägen? Om jag kunnat få tag på den jäveln som gjorde så mot den lilla katten så skulle jag göra mot henne så som hon gjort mot katten. Hon borde fan få veta hur det känns att vara så rädd och ha så ont.

ett inlägg fyllt av awesomeness





Awesomeness i text:
  • Emma Watson har fått roller i två kommande filmer, varav en handlar om Marylin Monroe.
  • London ligger inte långt borta, 21 dagar kvar!
  • 38 dagar kvar till Harry Potter and the Deathly Hallows!

du tror du äger jorden som du står på

Det är äntligen lördag! Redovisningen är över och det gick hel okej, fick vg och om jag förbättrar några småsaker så kan jag få mvg på muntliga nationella. Jag tror inte jag kommer klara det men jag ska göra mitt bästa.
Helgen då? Ja, den består av ingenting. Jag ska läsa en bok, plocka ner allt jag äger i lådor och se på film. Ibland är helger där man inte har något planerat alls det bästa som finns, speciellt när alla helger från den här fram till december är fullbokade.

Jag har hittat några nya filmer som jag väldigt gärna vill se och ska se till att få tag på så snabbt som möjligt:

Flera fantastiska skådespelare i samma film och den verkar rolig på ett mysigt sätt. Måste ses snarast!

Denna filmen verkar inte vara den bästa, hela handlingen verkar vara en tam historia men är det Kevin Costner som spelar huvudrollen så är det. Alltså ett måste på grund av obvious reasons.

Denna tycker jag bara verkar vara en rolig film med bra och roliga skådisar. En typ av film som jag brukar gilla.

come with me

Fredagen närmar sig och jag blir mer och mer nervös för varje dag, jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar att redovisa. ren tortyr. Men, jag börjar få ihop allt jag ska säga och jag försöker tänka på känslan jag får när allt är över, det ska nog bli bra ändå.

Men, det jag tänkte göra här var att visa lite nya saker jag köpt/fått och några ringar jag gjort.









1. en smyckes ask 2. en ring jag gjort. dinosaurien är en knapp som jag limmat på en silverring. 3. nya filmer. jag har sett fem än sålänge. 4. en ring jag hittade på glitter. 5. ännu en ring jag gjort. 6. den obligatoriska femstensringen, den var ganska svår men jag fick VG+. ska göra om den och sikta på ett mvg. 7. kanske världens finaste mugg? 8. örhängen och halsband som jag fick i present av Louise. 9. ett ugglehalsband som jag också fick i present av Lousie. Det är mitt nya favorithalsband.

Let me introduce to you ... HARRISONGUM!

Jag hade som sagt en väldigt konstig men rolig torsdag förra veckan. Jag, Elin, Miriam & Louise gick hem till Elin för att filma ett ännu hemligt projekt, vi gick till Willys och köpte nödvändigheter *host* och var allmänt peppade men när vi kom tillbaka till elin så kunde vi inte hitta kameran vi skulle filma med. Elin letade förjäves utan resultat och tillslut gav vi upp, drack varm choklad, åt gott och spådde varann med tarotkort. Det var väldigt .. intressant. Vi hittade på massa dumheter och tillslut hittade vi kameran, vi gjorde inte det vi skulle dock, vi kom bara upp med denna otroligt intressanta youtube video. Det är jag som filmar, elin spelar gitarr och ja, louise och miriam hänger i bakgrunden :D


(ja, den som skrattar högst, är jag ._.)


the end is near

Olivia har varit här i helgen och det har varit awesome. Vi har sett på mycket film, bakat världens godaste muffins och shoppat loss i skövde (bilder kommer, hell yeah!) och bra haft det ... awesome. I torsdags hände det en del kul grejer also men mer om det senare.

Jag tänkte mest skriva här för att berätta att en av mina favoritfilmer går på 6an just nu, the guardian. Jag har alltid varit en sucker för Kevin Costner och jag gråter varenda jävla gång jag ser filmen (och det är många gånger). Så .. se den!

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen inte gå till skolan imorgon.

Det är inte mänskligt att vara såhär exalterad över något.