limitations

Helgen är över om några timmar och jag längtar inte tillbaka till skolan för fem öre just nu, jag vill vara hemma och mysa i sängen med en bok eller en bra film, slippa all stress och prestationsångest. Helst av allt skulle jag vilja fixa i ordning mitt rum eftersom min broder har lagt in trägolv under dagarna. Det har varit en fin helg men jag skulle göra allt för att den inte ska vara över.

"limitations" are never limitations" - Matthew Gray Gubler

I can see the bad moon rising.

En vecka kvar till utställningen och projektarbetet börjar ta sig efter ett antal motgångar. Har fått fel sten alla dagar i veckan, jag sa bestämt att det skulle vara en 3,5 mm syntetsrubin men har fått både fel storlekar och fel färg, men imorgon får jag en äkta rubin så då ska den fan var röd och inte rosa.

Annars så har jag varit i skövde med Louise och varit på kvällskurser. I onsdags var jag även på Bokias nattrea och hittade tre böcker som antagligen inte kommer läsas på flera år eftersom jag bara köper och köper men aldrig läser. 

& nu längtar jag bara efter helg så jag kan sova ut och såklart, se nästa asvnitt av supernatural. Det är otroligt jobbigt att inte kunna se alla avsnitt på raken, speciellt när nästa avsnitt verkar bli ett av de mest awesome någonsin.

this


I'm in fear for my life, from the long arm of the law.

1. Fysatan vad Styx är bra.

2. De senaste dagarna har inte blivit som jag tänkt mig, min syster ringde i onsdags och bad mig vara barnvakt under torsdagen och jag sa ja även fast detta innefattade att stiga upp kl 6 på morgonen. Said and done, hela torsdagen var jättefin och spenderades till att leka med nathalie och på kvällen tittade vi alla på sveriges värsta bilförare och kissade nästan på oss av skratt. Jag och Jenny hade givande samtal ända in på nattens timmar och det är alltid lika mysigt.

När jag åkte hem igår så var det inte lika trevligt dock, eftersom jag blev anklagad för att tjuvåka av skithögen till konduktör. Jag åkte ifrån Vårgårda eftersom Jenny skulle dit med Frederic och det gick ju inte köpa biljett till tåget där ifrån så jag fick betala på tåget. Eftersom konduktören inte kommit efter en kvart så vilade jag ögonen en stund och såklart kom han precis då. Han var så himla otrevlig och jag blev så förbannad eftersom jag antagligen var den enda av de som han väckt faktiskt hade åkt från Vårgårda. Som tur var så sa tjejen brevid mig att jag facktiskt gått på där för hon gick på samtidigt men konduktören bad inte ens om ursäkt för att han anklagat mig. Jävla gubbe!

3. Idag ska jag bege mig på kalas för min morbror som fyller hela 60 år och hela min familj kommer vara där, det kommer säkerligen bli lyckat. Sedan ska vi till min storebror ikväll för att se på film, det kommer bli en bra dag.

4. Nu ska jag duscha och ni ska titta på det här:


2. fem favorit skådespelare.

Johnny Depp.


Jensen Ackles.


Kevin Costner.


Matthew Gray Gubler.


Jake Gyllenhaal.


A weekend of awesomeness

Förra helgen spenderades som sagt hos Miriam och det var riktigt kul. Vi såg 27 avsnitt av Supernatural så nu är det inte många avsnitt kvar tills Miriam sett säsong 1-5 och vi äntligen kan börja disskutera allt utan risk att jag försäger mig. Vi skämdes över melodifestivalen, lagade skitgoda piroger, bakade biskvier (som nog är det bästa vi någonsin gjort), åt en satans massa godis, chips och bara var så awesome som vi kan vara.
Jag tog dock en liten avstickare på några timmar då min kära broder hade födelsedagskalas som inte fick missas.

Jag fick bara bilder på baket den helgen:

see the devil on the doorstep now.

Idag har jag äntligen hunnit se säsongsavslutningen på säsong två av Misfits och morgondagen är den sista dagen innan lovet så det hade jag tänkt fira med en awesome fan-video. enjoy.

It's (almost) friday and I'm in love.


Imorgon är det äntligen fredag och det innebär inte bara slutet på skolveckan utan även en helt episk helg hos Miriam där vi ska se på Supernatural, äta pizza, baka och vara helt awesome som bara vi kan vara. Jag ska också på kalas för att fira min käre bror så det kommer bli en händelserik helg, precis vad jag behöver.

& nu tänker jag näst intill tvinga er att berätta - vad ni ska hitta på i helgen?

top 10 tv characters (female edition)

10.

Veronica: It's all fun and games till one of you gets my foot up your ass.

9.

Cassie: I didn't eat for days so I could be lovley.
---
Cassie: Oh wow... but, fuck you.

8.

Monica: Thanksgiving tomorrow four o'clock.
[to Rachel]
Monica: Guess who I invited? Do you remember that guy Will Cobert from high school? He was in Ross' class marching band. He was kinda overweight... really overweight... I was his thin friend.
Rachel: Wow. I don't remember him. Honey, are you sure you're not talking about your imaginary boyfriend?
Monica: No that was Jared. Wow. I haven't thought about him in a long time.

7.

Sawyer: Why you doing this, Juliet?
Juliet: I... If I never meet you, then I never have to lose you.

6.

Brittany: Sometimes I forget my middle name.
---
Brittany: You're a really good dancer.
Finn Hudson: Um, thanks, but my feet weren't really moving.
Brittany: That was the best part.

5.

Marshall: So, how's the job hunt going?
Robin: Didn't you hear? I got a job at CNN this morning. And I moved to a penthouse made of gold overlooking Central Park. Get your head out of your ass, Marshall.
---
Robin: Babies are scary. They got big eyes, and that soft spot... If there was a self-destruct button, at least it should be somewhere hard to get at.

4.

Nathan: It’s - you, that’s just a noise! Are we supposed to be able to understand her?
Kelly: Do you understand that? [Kelly flips Nathan her finger]

3.


Dean: Hey.
Jo: Hey.
Dean: Hmm. So, dangerous mission tomorrow. Guess it's time to eat, drink and, you know, make merry.
Jo: Are you giving me the 'Last Night on Earth' speech?
Dean: What?
Jo: What?
Dean: No.
Dean: No, but if I was, would that work?
Jo: [smiles at him and sets her beer on the counter. She moves in closer, puts her hand close to the back of his neck and tilts her face up to his. Just as their lips are about to connect, she pulls back] No. Sweetheart, if this is our last night on earth, then I'm going to spend it with a little thing I call self-respect.
Dean: [watches her walk away and raises his beer to his lips] If you're into that kinda thing.

2.

Elliot: [to Carla] You wouldn't believe how many women's bajingos we looked at today! Bajingo, bajingo, bajingo. I can't even look at my own bajingo if you know what I mean?

1.

Emily: "I can take it."

that's my goal.

{Det var allt tills vidare}

that's my goal.

{Det var allt tills vidare}