It's not of import

Äntligen är det helg, svenskaredovisningen är över och naturprovet avklarat och äntligen kan jag bara ta det lungt.

Eftersom jag såg säsongsavslutningen på säsong 5 i torsdags så kan jag absolut inte vänta på att DVDn släpps därför har jag börjat tjuvkolla på internet istället. Det går inte låta Supernatural vara för satan vad bra det är.
& som det die-hard fan jag blivit har nu 'hey assbutt' som sms signal.

Carry on my wayward son

Idag har jag kommit en bit på mitt nästa projekt, igår berättade jag för min kära far om resan i höst och han vet väl att det inte är någon idé att tjafsa med mig för han skojade bara lite och sedan var det klart. Nu fattas bara snacket med Miriams föräldrar sedan börjar vi med alla bokningar hoppas jag. :)

Förutom allt detta så har det varit en rätt tråkig dag. När jag för en gångs skull kunde sluta tidigt så kom inte den satans bussen även fast jag väntade i 25 minuter. Jag tänkte: "nu satans ska jag klaga på västtrafik" men det fanns ju ingenstans på deras hemsida där man kunde göra det - otroligt störande!
Jag kom hem tillslut ändå, två timmar senare och då var det dags att plugga i tre timmar inför provet på fredag, det jobbiga är att jag inte ens tagit mig halvvägs igenom allt det jag ska även fast jag pluggade non-stop.

& nu ska jag lägga mig för att läsa gruvstrejken (allt i sista sekund).

only the good die young

Denna dagen har lyckats vara helt fantastisk utan att det hänt något över huvud taget. Jag har börjat på något jag velat göra väldigt länge och jag har har fixat så jag slutar tidigt imorgon. & ja, idag är det Dean Winchesters födelsedag och den firas all over tumblr, folk är helt jävla galna. Jag är ganska trött på att se "Fuck me Dean, it's your birthday" men jag har vettigare saker att klaga på.

I just realized. I haven't died this week.
- It's only thursday, there's still time.

Jas 39 Gripen

Helgen var helt awesome eftersom den spenderades med Miriam, Louise och Elin här hemma hos mig. Vi lagade god mat, spelade sällskapsspel, tittade på supernatural, spelade wii och startade ett eget Rock Band. Ja, jag kan inte beskriva hur roligt det har varit, jag har skrattat magmusklerna av mig. Tyvärr blev det inga bilder alls men ni får ta mig på mitt ord när jag säger att det var helt jävla awesome!

Nu ska jag dock återgå till läxorna eftersom vi har både prov och redovisning på fredag. oh, joy!

I appear to have shat myself

Jag såg nyss klart på hela första säsongen av Misfits och jag har bara ett ord: SHIT!
Så jävla bra serie som alla borde ta och kolla in, jag är helt förälskad.

http://whyiadoregif.tumblr.com/

duuuuuuuuude!

Idag har nog den mest episka resan någonsin planerats och jag är så satans pepp att jag inte riktigt kunnat varva ner ännu. Det får gärna bli höst ganska omgående.

Det var bara det jag hade att säga, nu ska jag återgå till läxorna och INTE nörda mer på youtube. G' day!

creature of the night.

Helgen har varit awesome och den började hos Miriam där vi tittade på Supernatural och kom lite försent till Evelinas fest men som dom säger, fint folk kommer alltid sist.
Vi spelade Guitar Hero, dansade line-dance och åt tårta tills vi begav oss ut i natten. Jag hade så snålt med pengar att det bara blev en drink men det var riktigt god och allt som krävdes för att dansa. Ibland är det så satans skönt att inte skämmas för att göra saker, vissa vågar inte dansa förens de fått en mängd alkohol i kroppen, men varför? Jag bara kör på och dansar så löjligt jag kan. Hela kvällen/natten var otroligt trevlig.

I lördags åkte vi till Jönköping för att go nuts på Ikea men nästan inget av det jag ville ha fanns så det blev lite spontanshopping istället, jag kom hem med bla. gardiner, skor och en vårjacka (jag ska visa er sedan) och även fast det var massa bråk som det brukar bli när vi är ute så var det lyckat. Hela kvällen bestod av en massa läxor och läsning (jag saknar lov) när jag kunde varit på födelsedagsfest hos min kära vän. Jag ville väldigt gärna men det gick inte ihop.

Denna dagen har bestått av ännu mer läxläsning och Jannika var här på ett besök och vi hann se en och en halv film och prata om allt som behövdes prata om. En bra helg men jag hade inte haft något emot att vara ledig 2 dagar till.do it, do it, do it now!

Idag har jag gjort en massa planer och massa läxor och kunde inte vara mer pepp på fredag imorgon. Sista dagen i skolveckan, början på helgen och jag drar på fest och ut på frogen, Evelina fyller 19 år och det måste firas. Enda problemet är att jag inte har något att ha på mig men det löser väl sig det också.

Nu kör vi!

1. fem favorit skådespelerskor.

Emma Watson.


Natalie Portman.


Kirsten Dunst.


Keira Knightley.


Paget Brewster.


but mum, everybody's doing it!


maybe this time.

Första dagen avklarad och även fast jag inte somnade förens 3 imorse och hade en väldigt konstig dröm så lyckades jag ta mig ur sängen kl 6 och dra mig iväg till skolan. Jag har varit helt slut hela dagen och jag har redan en massa skolsaker att göra.
  • läsa ut den stora gruvstrejken.
  • intervjua någon om arbete.
  • plugga privatekonomi.
  • läsa försäljning & service.
  • starta projektarbetet på riktigt.
  • svara på frågor i svenskan.
  • studera/undersöka/skriva klart pärmen till kultur&stilhistorian.
Men det blir bra vettni, nu när studentmössan och årsboken är beställd i sista sekunden (varför gör jag alltid så?) Jag borde ha något liknande skalmans mat- och sovklocka fast med klockan inställd på plugg och viktiga ärenden som jag verkligen inte kunde strunta i hur mycket jag än försökte.

What is and what should never be.

Imorgon börjar skolan igen och vad har jag då gjort denna sista dag på lovet?
Jo, jag har varit i Götene där vi bodde för snart 4 år sedan och jag hade ingen aning om vilka känslor det skulle väcka. Hur mycket jag hatade mitt liv där med alla dessa människor som jag inte kunde bry mig mindre om. Visst var jag lycklig i vårat hus på landet men så fort jag var tvungen att gå till skolan så kunde världen inte vara mörkare. Jag hatade mina år i skolan där så satans mycket och jag hatar de människor som behandlade mig som de gjorde, men ändå kan jag inte låta bli att tänka på hur det formade mig.
Vad hade hänt om mina föräldrar inte tog vägen förbi Lundsbrunn när de åkte till jobbet? Det lilla som avgjorde på vilket dagis jag skulle gå, vilken skola jag skulle hamna i och vilka vänner jag skulle få. Jag hade antagligen sluppit all skit jag blev utsatt för men hade jag då varit den jag är nu? Hade jag varit en av de människorna jag hatar så otroligt? Nu när jag sitter här för att imorgon vakna och gå till skolan den första dagen på den sista terminen på gymnasiet så är jag ganska nöjd med mitt liv. Jag skulle inte byta de vännerna jag har, mina klasskamrater eller val av utbildning mot all lycka i världen.

sunday things.

Jag kom precis hem från en trevlig middag hos Saras mamma och hennes man, det som serverades var överbliven bröllopsmiddag och tårta, det var lika gott idag som det var igår, om inte godare?
Resten av kvällen ska spenderas vid tv:n hade jag tänkt, imorgon är sista dagen av ledighet och jag tänker spendera den med att göra så lite som möjligt. Jag hade dock tänkt läsa klart den stora gruvstrejken tills på tisdag och även fast den börjar bli bra så kommer det aldrig gå.

& idag får det inte glömmas att världens finaste Corinna fyller år, så dessa grabbar från glee är bara för henne. Grattis älskade vän!


the day my brother got married.
Marina at the wedding.

Idag är den stora dagen, dagen D, min kära bror gifter sig. Det blir det första bröllopet för mig så det är väldigt spännande och jag hoppas att det kommer bli lyckat.

Det roliga i allt detta är att min bror aldrig tänkt gifta sig, han har till och med alltid vält tårtbitarna för att han ska slippa gifta sig men här är vi ändå idag. Nu ska han gifta sig med kvinnan han älskar, mamman till hans barn och jag är så glad för hans skull. Inget annat spelar någon roll.


{source}


a little something about movies.

Jag fann en liten lista hos niintendo.

Välj minst 3 favoriter
.
Jag vet inte riktigt vart jag ska placera vissa filmer eftersom det finns så blandade genre, men here we go.

Action:
The Dark Knight, Jurassic Park, Braveheart, Armageddon, Taken, The Day After Tomorrow,

Komedi:
The Boat That Rocked, The Hangover, Forgetting Sarah Marshall, Back to the Future, Home Alone, Juno, Little Miss Sunshine, Mean Girls, I love you man, Blades of Glory, Step Brothers (well, alla Will Ferrell-filmer) I love you man, Life Aquatic. 


Thriller:
Fragile, From Hell, The Others, Law Abiding Citizen, Hannibal-filmerna, Sjätte sinnet, The Butterfly effect, skeleton key, Gothika, dolt under ytan, jurtjyrkogården, Sin City, The Others,

Skräck:
I princip alla zombiefilmer man kan se, Silent Hill , Trick r' Treat, The Strangers, House of Wax (så satans dålig men åh så underhållande) The Amityville horror, The Hitcher,

Klassiker:
The Shining, Forrest Gump, Dances With Wolves, Robin Hood: Prince of Thieves,

Sci-Fi:
Kontakt, Alien, Independence Day, Knowing, Star Wars,

Drama:
Edward Scissorhands, Brokeback Mountain, Love Actually, Donnie Darko, Titanic, (500) days of summer, The Green Mile, The Notebook, Dear John,


Svensk film:

I rymden finns inga känslor, och där tar det stopp, kommer verkligen inte på några mer.

Äventyr:
Waterworld, Land of the Lost, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland, Lord of the Rings,

Disney:
Lejonkungen, Kejsarens nya stil, Skönheten och Odjuret, Alice i underlandet, Tarzan, Hercules, Lilo & Stitch,

Musikal:
Sweeney Todd, Rocky Horror Picture Show, Across the Universe, Moulin Rouge, Phantom of the Opera, Labyrint,

Skådespelare:
Johnny Depp, Emma Watson, Nathalie Portman, Kevin Costner, Jensen Ackles, Matthew Gray Gubler, Paget Brewster, Keira Knightley etc. etc.

Regissör/er:
Wes Anderson, Tim Burton, Matthew Gray gubler.

Soundtrack:
The Boat that Rocked, (500) days of summer, Life Aquatic, The Runaways,

BLANDAT:
Sämsta film enligt dig: Twilight, utan tvekan. + Eden Lake.
Genres du gillar mest: komedi & psykologisk thriller.
Genres du gillar minst: Western (fast det finns en del bra filmer)
Bästa film du sett på bio: Så många bra, men ... The Dark Knight då kanske.
Bästa uppföljare: 28 weeks later.
Bästa re-make: Vet inte.
Bästa franchise: Harry Potter ja, helt klart! 

Tio favoritfilmer:
The Boat That Rocked
Red Dragon
American History X
Harry Potter filmerna
Pirates of the Caribbean
Braveheart
Jurassic Park
28 weeks later
The Dark Knight
Step Brothers

Fem favoritkaraktärer:
Jack Sparrow, The Joker, Severus Snape, Tyler Durden, Gavin Cavanagh.

Nämn en bra verklighetsbaserad film:
Titanic.

Nämn en överskattad film:

Twilightfilmerna.

Nämn en underskattad film:

Waterworld.

Bästa filmcitatet:

"Aye, fight and you may die. Run, and you'll live... at least a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin' to trade ALL the days, from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take our lives, but they'll never take... OUR FREEDOM!" - William Wallace (Braveheart)

Bästa tagline:

A long time ago, in a galaxy far, far away... (Star Wars)

Om du fick medverka i vilken film du ville, vilken skulle det vara då?:
Harry Potter utan någon somhelst tvekan!

Hur många filmer har du hemma?:

Herregud, jag har aldrig räknat men det är flera hundra, kanske även så mycket som 1000? Har jag nämnt att jag är ett totalt filmfreak som köper alla filmer jag kan få tag på? Jag måste ta och räkna någon dag.

Vart köper du dina filmer?:

För det mesta ute i butiker men annars blir det cdon.com eller discshop.se

Hur ofta går du på bio?:

Ganska ofta, jag älskar att gå på bio.

Första filmen du minns:

Pinoccio.

Favoritfilm när du var liten:

Pinoccio (fråga min syster)

Filmkväll: Vilket snacks kör du på:

Smågodis eller salta chips med någon god dip/ostbågar.

Den snyggaste samlarutgåvan enligt dig:

idk.

Vilken film har fått dig att gråta utav skratt:

I princip alla Will Ferrell filmer, den mannen alltså!

Vilken film har fått dig riktigt rädd:
The Strangers skrämde skiten ur mig!

Nämn en film som fått dig att må riktigt dåligt:
The Road mest för att hela situationen var så hopplös och det fanns inga höjdpunkter i hela filmen men det finns många filmer att nämna här. Filmer som Saw och Hostel får mig att må riktigt dåligt, jag fattar bara inte nöjet i att se folk torteras? FATTAR INTE!

Välj minst tre andra bloggare som du vill skicka listan vidare:

Det får bli Elvira, Elin och vem som än vill.

Peter you need to go see a psychiatrist

Ikväll är det Dumpad på kanal 6, se den om ni inte har det.

Heather Morris


{source}

två saker.

Jag är livrädd för Clowner, och då menar jag livrädd! De är så falska och obehagliga, jag kan inte förstå hur någon kan finna dem underhållande. exempel: Jag kan knappt se en clown på bild utan att få grymt obehagliga rysningar och mild panik. Jag försökte läsa It av Stephen King (dum jävla idé, jag vet) men jag kunde bara läsa första kapitlet och sedan såg jag clowner i varenda jävla vrå i hela huset = panik. & om du någonsin utnyttjar denna extrema rädslan så riskerar du att bli lemlästad, bara en liten varning.

Jag beställde nyss Boston Legal säsong 1 & 2 från cdon. Jag har älskat den serien så länge och jag får aldrig se den eftersom den går mitt i nätterna, men nu är det slut på det, nu ska jag allt samla på mig hela serien och se på det när fan jag vill - underbart!

Clowns are Evil

- Alan Shore


I'm not sure really, perhaps because I'm rich, I live in a castle and I can do magic?

Jag har kollat på lite nya filmtrilers på imdb och hittade några filmer jag inte har något emot att se i vår.

Your Highness.Hanna.


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.
kom igen, ingen är väl förvånad? Jag är fortfarande inte så lycklig över valet av Penélope Cruz though.

Rabbit Hole.


Finns det några filmer jag missat som kan vara värda att se?

1.1.11

första januari, årets första dag, 2011 är det inte galet? jo det är det. I år fyller jag 20, min bror ska gifta sig, jag ska få en överasskning, jag ska resa, jag tar studenten, ska skiljas från mina kära klasskamrater, börjar förhoppningsvis på lärcenter och tar ännu ett steg in i vuxenlivet. Jag känner på mig att året kommer vara fyllt med både lycka och sorg, som alla andra år fast på ett annorlunda sätt men jag har en bra känsla inför 2011.

min nyår firades på ett dansgolv någonstans i falköping med äldre vänner och nya bekantskaper och jag kan inte vara mer nöjd över valet att fira nyår på en överfull pub/resturang/discotek. tack för det året 2010.

the year of 2010

januari.
Här bestämde jag mig för att vara lite galen och färga mitt hår rött, jag blev inte speciellt nöjd men nu saknar jag det och funderar på att dra fram den röda färgen än en gång denna sommaren. Jag upptäckte även Florence + the machine och blev förälskad i henne och musiken. En ny kamera blev köpt och jag hatade äckel-oskar för att han gav mig fel minneskort men när allt löste sig så blev jag förälskad i denna lilla sak och var överlycklig över att jag kunde ta bättre bilder. Med detta så lekte jag ännu mer i photoshop och jag har blivit bättre på att använda alla verktyg på rätt sätt men bättre kan det bli, ett mål inför 2011 kanske? Förälskelsen i Matthew Gray Gubler växte sig starkare och jag tror det var någonstans i denna vändan som jag skapade en fanblog på tumblr som går väldigt bra och jag får prata med 1000-tals Gubler fans.


februari.
I denna månaden var jag, enligt mina gamla inlägg, ganska deprimerad från time to time. Jag fastnade även för vinter OS och satt som klistrad framför tv:n för att inte missa något potentiellt OS guld och vilka fina och hemska stunder jag fick bevittna + en gråtande Per Elofsson. Världens finaste Sandra fyllde år och jag gjorde ett grattis-inlägg som gjorde henne väldigt glad och det gjorde mig väldigt glad för hon är en av de finaste jag känner. Jag var på min första rättegång (nej, jag var inte den åtalade) men vi åkte dit på samhällslektionen för att se hur allt går till och det var ganska intressant vill jag minnas. Vi hade även besök av shean atci på skolan och han körde lite stand up. Februari månad var inte allt för spännande.

mars.
Jag fann serien skins som jag är hopplöst förälskad i men har inte sett så mycket som jag velat. Det var intagningsprov på hantverk och jag var i skolan på en lördag (omfg). Jag blev klar med mitt projektarbete som jag slitit med i flera veckor, efter allt jävla krångel så var det så sjukt skönt, väldigt nöjd blev jag också. Jag läste ut en av de bästa böckerna jag läst, shutter island. Jag såg även filmen men den var en stor fet besvikelse, förutom Leonardo DiCaprios fantastiska skådespeleri så var det inget att ha.
Louise och Olivia kom till mig en helg och vi tittade på melodifestivalen och det var så awesome! Istället för att ta kort så målade vi ut hela helgen i paint och det blev många vackra konstverk. Jag och olivia kom på disneys nästa film och hur vår framtid kommer se ut. Den helgen skulle jag gärna göra om igen.
Matthew Gray Gubler fyllde år och det firades stort från min sida. Vi gick på premiären av Alice in Wonderland. Jag tog det första steget mot körkortet - teorikursen började.


april.

Här firades det påsk med bravur, vi målade ägg, tittade på påskbrasa och smällde av fyrverkerier. Det var otroligt mysigt vill jag minnas. Besked om att Criminal Minds skulle få en spin-off serie, något som skulle komma att förstöra så mycket. Jag hade en awesome helg med Olivia bestående av Göteborg, tacos, filmer och en massa skratt. Emma Watson och Shemar Moore fyllde år. Det snöade. Kate Nash släppte ett nytt album som var en liten besvikelse. Ett annat band som släppte en ny skiva var The Ark även den var en besvikelse, jag lyssnade på skivan kanske 5 gånger och jag har inte lyssnat på någon av låtarna sedan dess. Vi hade en idrottlektion där vi klättrade klättervägg och hade allmänt kul. Louise flög upp från marken när jag släppte väggen eftersom hon väger ganska mycket mindre än mig, det var lite läskigt. Vi spelade frisbeegolf på det satans berget som jag äldrig mer vill bestiga.

maj.
Jag och Miriam hade en av våra standard helger där vi tittar på film/tv-serier, käkar pizza och äter godis tills vi nästan spyr, denna gången var Louise med på ett hörn också då vi hyrde film och allt var gött. Vi hade översvämning i falköping och Sanna kom hit, vi hade en väldigt trevlig helg men av någon anledning har jag inte skrivit om den i bloggen, jag var väl för lat som vanligt. Vi bokade flygbiljetter till London och jag var så satans lycklig. Vi åkte till Borås djurpark med Nathalie och hon var mer intresserad av småsten och myror än av djuren men det var otroligt mysigt ändå. Vi hade utställning med våra smycken och det var otroligt nervöst men kul, vi bjöd på en massa mini cupcakes och cider. Det var kalas för lilla Nathalie och det var riktigt kul, flertalet personer man sällan träffar var där och såklart massa gott att äta.


juni.

Den vitktigaste musikupptäckten detta året var One Night Only, utan tvekan. De är nu ett av mina favoritband och jag kan inte beskriva kärleken till deras musik. Vi firade midsommar och jag bjöd över Jannika vilket visade sig var väldigt lyckat (inte för att jag tvekade) och vi hade väldigt roligt medans vi klappade fåren, spelade spel och skrämde min lillebror med våran halvberusade humor. Vi valde ut två små underbara kattungar som så småningom skulle bli våra, det bästa beslutet detta året, utan minsta tvekan. Jag följde Victoria och Daniels bröllop under en helg hos Jenny som var otroligt händelserik och underbar som alltid. En tågresa som kunde gått illa. sjuttonde juni. Jag fick ett stipendium på 1000 kr för att jag var den som utvecklats mest i hantverkskurserna, jag är så satans stolt över mig själv. Vi hade en helt awesome helg i Bosebo där vi firade Louise som fyllde 18 år och det var en helg att minnas det vill jag lova. Jag tog med Miriam för att äta på Lejonet & Björnen i skara och vi trodde att vi skulle dö av njutning ungefär, på samma dag såg vi en föreställning Louise var med i och jag var rädd för trollen.
Jag hade nog den finaste helgen någonsin med min älskade syster, vi bowlade, åt middag och bara hade en hel kväll ute jag och hon. Vi drog till varberg på marknad och grillade och what not - underbart!


juli.
Här upplevde jag några av de värsta dagarna i mitt liv, jag har aldrig varit så sjuk förut och de veckorna var bara ett stort svar moln i depression, thank god that's over. Inte nog med att vara "dödssjuk" så bestämde sig CBS för att ta bort en av de kvinnliga karaktärerna i min favoritserie Criminal Minds, jag var så upprörd och är fortfarande. Fucking CBS, pleas go die in a hole. Jag började äntligen sommarjobba och det var väldigt slitsamt men samtidigt väldigt kul synd bara att hon jag jobbade med visade sig vara en sån subba. Vi firade pappa med ett oförglömligt kalas. Jag körde in i en vägg med skurmaskinen. Men det viktigaste att minnas från denna månaden var att jag blev faster för andra gången den 30 juli, till lilla Linus.

augusti.
Mina älsklingar Watson & Lucy flyttade in och min kärlek till dem har bara växt. Marina & Louise Wednesdays fick ett värdigt avslut med pick-nick och flumm. Jag fick en fråga besvarad på en livechat med One Night Only och jag var överlycklig, det var stort. Jag önskade en låt och fick den uppspelad på radio, jag blev jätteglad men whatsherface blev inte lika glad. Jag och Moa drog till Göteborg för att se The Ark och det var ganska fint och väldigt roligt och jag fick träffa Sanna en liten stund och det är alltid något. Jag fyllde 19 år - Fuck Yeah! Jag blev firad tre gånger och jag var så otroligt lycklig.

september.

Det hände inte alls mycket vettigt i september, min syster och mor fyllde år, det firades. Jag klippte mig och var så lycklig över att bli av med allt det slitna håret. Vi hade skolfotografering och hade mustacher på oss, jag vill säga att vi sticker ut mest i skolkatalogen. Vi såg i rymden finns inga känslor och vi hatade småungarna i salongen.


oktober.

I oktober finns bara dessa saker att fokusera på.
1. London!
2. Moa fyllde 18.
3. Supernatural.
4. Harrisongum.

november.
En jävligt bra början på november i det varma, underbara london. Jag skulle vilja beskriva hela upplevelsen om igen men jag skippar det eftersom detta ska föreställa en kort sammanfattning. Sedan var det såklart Harry Potter and the deathly hallows som var enormt. Så jävla bra film och åh, snart är det dags för sista delen och det absolut sista av Harry Potter. Sedan bestod den mesta tiden till att plugga till alla miljoner prov, inlämningar och nationella & de säger att vårterminen kommer bli värre, döda mig nu?


december.
Allt började med att jag blev lika sjuk som i somras och det höll i sig i 3 veckor, fan vad jag hatade livet men därefter gick det bara uppför. Jag gick på den roligaste festen jag varit på och allt blev känslosamt och flummigt. "skalla mig!" ållympiaden var skittråkigt men vi kom igenom det ändå. Sedan blev det jullov och julafton och allt var väldigt lyckat. Moa kom hit och vi hade det väldigt fint vill jag säga. "jag vet allt". & igår var det nyårsafton och bättre start på året tror jag inte var möjligt.