It's been a long time coming


One Night Only
är igång igen och jag tycker att denna låt är en av deras absolut bästa. Jag har den på repeat hela dagarna och återupptäcker min kärlek till dessa fantastiska killar.

Paul McCartney - My Valentine


När tre av ens favoritpersoner gör något tillsammans och det blir såhär bra så är det något av det bästa som finns. Det är inte den bästa låten Paul gjort men jag tycker den är väldigt vacker och jag tycker musikvideon bara stärker låten.

The Hunger Games och lyckliga dagar.

Mitt liv består inte av mycket nu för tiden men tillräckligt för att jag ska känna mig lycklig varje dag. De fyra  beståndsdelarna som skapar denna lycka är följande.

Min praktik. (obviously)

Doctor Who.

En massa trädgårdsarbete med min broder.

Tittande igenom alla videor i arkiven hos de youtubeare jag följer.

Och på tal om biobesök som danisnotonfire snackade om så var jag och såg The Hunger Games med Elin i lördags och det var awesome! Det kommer ett inlägg om det senare dock.

Världens första diamantring.

Min far visade mig en artikel på di.se där de visar vad skaparna Shawish Jewellery kallar världens första ring som är gjord helt i diamant. De har alltså slipat en hel diamant till en form av en ring vilket jag tycker det är helt otroligt. Jag är lite skeptisk till om det faktiskt är sant men som min far sa, det var ju faktiskt inte första april när artikeln publicerades så chansen att det faktiskt har gjorts är ganska stor. Ringen uppges vara värd ca 464 miljoner kronor, jag antar att de ville bevara så mycket av diamanten som möjligt men jag kan ju inte säga att jag tycker den är så himla snygg.


vad tycker ni?