It's been a long time coming


One Night Only
är igång igen och jag tycker att denna låt är en av deras absolut bästa. Jag har den på repeat hela dagarna och återupptäcker min kärlek till dessa fantastiska killar.

Kommentarer
Postat av: Man

Aldrig hört talas om bandet tidigare? Men det låter väldigt bra! Har förresten valt att utmana dig, om du har lust, och här finns mer information: Rumpy-avsnittet trodde jag med skulle ha den där twisten att August var hans son - blev till och med så överraskad att det kändes som om poletten trillade ner! Men så visade det sig att det inte var det. Då blev det ett litet awkward-moment för mig, haha. Men jag är väldigt nyfiken på var sonen är! Angående Mary/David-situationen är jag så kluven. Tycker att han förtjänar att vara lycklig med sitt livs kärlek, men han beter sig så illa. Och manusförfattarna har verkligen gjort honom till en skitstövel (mer eller mindre).Hart of Dixie. Word.Nu ska jag titta på Glee (och läser därför din kommentar om den senare)! Passar på att säga att jag har utmanat dig till att svara på några frågor.Tänkte att jag vill veta mer om dig, haha. Mer finns att läsa här: http://livsjakt.blogg.se/2012/april/utkast-april-22-2012.html :-)

2012-04-25 @ 17:22:46
URL: http://livsjakt.blogg.se/
Postat av: Man

Gillar att det inte alls var den kommentaren jag skrev till dig som postades. Blogg.se arbetar märkligt.Det jag skrev var:

Jag har aldrig tidigare hört talas om bandet? Men det låter bra! Påminner mig om något annat band, men kommer inte på vilket. Hrm.I vilket fall som helst har jag utmanat dig, om du har lust, och här finns mer information: http://livsjakt.blogg.se/2012/april/utkast-april-22-2012.html :-)

2012-04-25 @ 17:24:48
URL: http://livsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0