Let's rock all day and all of the night!

Idag är jag sjuk och det är ju bara toppen! Men jag har spenderat dagen med killarna på the boat that rocked samtidigt som jag fixat en ny header till bloggen. Det fick bli Emma Watson denna gången, bara för att hon är grym helt enkelt. Jag ska försöka fixa en hyfsad boat that rocked-header sedan, hade jag tänkt.
Idag fick jag även två sena presenter av mamma i form av 3 teburkar och en film, Harry Potter och fenixordern. :)

"It's good for you isn't it? You can't swim so you'll die .. quicker."

I'm still in love with your favorite song

woho! Jag hittade en liten Harry Potter-lista som jag tänkte pilla med under reklamen på Dexter. Ni ska bara veta vilka trevliga männsikor det finns på the-leaky-couldron :D
Frågorna är på engelska men jag kommer svara på svenska för att jag är för trött för att tänka på stavningen xD

Favorite Candy: chokladgrodor
Pet:
Drake eller hippogrif
Boggart: en jätteskalbagge, jätteharkrank eller en haj.
Favorite Potion:
felix felicis
Favorite spell:
Sectumsempra - såklart!
Favorite Unforgivable Curse:
Imperio
Favorite teachers:
Professor Snape, professor lupin och Hagrid.
Least Favorite teacher:
Umbridge eller gilderoy.
Favorite of the Trio:
Ron.
Favorite class: Försvar mot svartkonster och trolldryck.
Class I'd Probably be best at: förvandlingskonst.
Least Favorite class: örtlära.
Favorite Hogsmeade shop: Godisbaronen såklart!
Favorite Diagon Alley shop: Flourish & Blotts och Florian Fortescues glassbar! :D
Favorite Transportation:
Flampulvernätverket eller transferering.
Favorite Quidditch Team:
Well, inte är jag insatt i sport ens när det är i sagovärlden x)
Favorite DA member: Neville Longbottom :D
Favorite Order Member:
Severus Snape!
Favorite Death Eater: Bellatrix Lestrange.
Who I'd ask to the Yule Ball:
Snape! ;D
2nd Favorite house: Slytherin
Favorite Non-human: Drakar eller Hippogriffer.
Least Favorite Non-human: Chimaera
Favorite Minister of Magic: Rufus Scrimgeour
3 Characters I'd want to punch in the face:
James Potter
Gilderoy Lockhart
Vernon Dursley
What Amortentia would smell like to me: lakrits, hallon, mandel, mint och regn. 
Favorite Wizarding Family: Weasleys
Least Favorite Wizarding Family: Jag har nog ingen. surprise!
Favorite Triwizard Task: Labyrinten, det är synd att man inte får se lite av de andras Drakar annars hade det varit min favorit.
Character I'm most like: hmm ... en blandning mellan Neville, Ron och Snape, skulle jag tro.
Favorite Quidditch Position: sökare.
Top places you'd find me in Hogwarts:
Överallt i mörkret tillsammans med Snape ;D
I Stora salen så fort det serveras mat.
I bibloteket, antagligen smygandes runt på natten.
Profession I'd want to take up: försvar mot svartkonster hade inte varit helt fel, eller förvandlingskonst.



WOHO!

Idag är det den 3:e dagen för mig som 18åring och allt käns fortfarande lika bra ^^ Jag tänket bara berätta hur mina dagar sett ut och vad jag fått.

På fredagen väcktes jag av mina föräldrar och bror vid 6:30 när dom kom sjungande in i rummet tillsammans med prasslet av kassar. Jag belv väldigt chockad när dom kom in med en kasse var, full med paket. Det var mysigt dom alltid och jag fick så mycket fina saker. Datorn, som ni vet, en bok, en film, tvål, sminkgrejer, presentkort på Veromoda och bokia (som var från min syster), en häftapparat för jag alltid klagar på att vi inte har någon xD, bodyscrub som doftar hallon och mandel - extremt gott! en presentpåse fylld med mitt favorit-te, klubbor i smak av hallon, blåbär och lakrits som är mina favoriter, & mörk choklad. Sedan har jag säkert glömt något ..
Men, när det var klart så sprang jag ner för att öppna presenterna ifrån Sanna som jag väntat på i evigheter! x] Av henne fick jag ett cd-fodral, 4 pins, en bok, 2 klistermärken på Dumbledore och Fåret Shaun som kan gå xD hahaha, det var riktigt kul att öppna dom presenterna kan jag säga er xD

När jag kom till skolan kl 9:40 så attack-kramade Erika mig så jag nästan bröt ryggen x'D & jag fick grattiskramar av både Kent, Björn och mina vänner ^^ Det var riktigt trevligt! (ja, jag älskar uppmärkasamheten i hemlighet ;D)
Jag fick även en liten present och ett skitsnyggt kort av erika! xD (det kommer bilder på endel av presenterna sedan) Men kortet var iaf fullt av intern-grejer. Det gillas! ;D
Kortet utlovade även en present på rockhouse i oktober.

Dagen förstördes lite på idrottslektionen när en del i HR var extremt bitchiga och sura. Fan ta dom, speciellt bitchen (enligt henne själv, faktiskt) Men Niklas lovade att jag skulle slippa vara med på bollspel nästa vecka och sedan fick jag faktiskt vinna i svanskull (or whatever)

Lalala, dagen gick vidare och Miriam följde med mig hem. Vi pärlade och lyssnade på konstig musik medans vi väntade på att min syster skulle komma. Pärlandet failade totalt men jag fick iaf en 60's pärlgrej av miriam x) Min syster kom vid 18:00 och jag fick så många paket att jag inte ens kunde bära dom själv! Av henne fick jag presentkort på Euroflorist, ginza, the body shop, 2 rosor, 2 tvålar och en av dom luktade lakrits! :D Scrubs säsong 5, en burk fylld med godis (bara lakrits, typ) ett förkläde och en bakhandske, en svart skål, ett berlockhalsband, ett armband, ett set med svampbob-saker (pennor, sudd etc.) Det var toppen!
Sedan åt vi pizzabullar och fikade lite. Sedan fick jag även en present av Miriam, nämligen the boat that rocked!

Söndagen bestod av bakning. Jag och Miriam gjorde pizzabullar och en tårta med chokladpudding istället för grädde eftersom jag tycker det är äckligt. Efter dom timmarna så tittade vi på Braveheart innsn vi bytte om till finkläder. Mina bröder kom vid 15:00 och av Magnus fick jag presentkort på Ticknet för 400 kroner som jag tänkt spara till Rolling Stones om dom kommer till Sverige nästa år :D Av Jimmy & Sara fick jag ett presentkort på SF och sedan en present som var tillsammans med Mamma och Pappa, nämligen ett presentkort som täcker kostnaderna för teorikursen för körkort + alla böcker man behöver :D

Våra pizzabullar blev väldigt populära, de tyckte det var godare än riktig pizza ;) Efter det så tittade vi på The Boat That Rocked och alla tyckte den var riktigt kul. Speciellt mamma.

& det var allt som hänt väldigt kortfattat. Om ni orkat läsa ända hit så borde ni få en kaka eller något annat gott (Y) Sedan var det bilderna på endel av det jag fått.


scrubs av Jenny, The Boat that Roacked av Miriam och Från Andra Sidan av Mamma.

Paul McCartney bakom myten från Sanna och Rock-boken från mamma och pappa.

Dessa är ifrån mamma. Toppen eftersom jag är lite besatt av oljor x]

Lakritstvål från Jenny med familj. Luktar underbart gott! :D

berlockarmband från Jenny.

Det sjukt söta fåret shaun ifrån Sanna. Jag älskar honom verkligen! haha

Kortet från Erika, är det inte sjukt snyggt! ;D

& den lilla filuren jag fick av Erika, hon har gjort den själv! Så sjukt söt! xD

Jag är så extremt nöjd med allt jag fått och tack för alla fina saker och grattanden :)

Happy birthday to me!

Nu, nu ska ni veta att här är mitt första inlägg som artonåring! Det är helt galet! Jag har blivit vuxen över en natt och jag är jättelycklig fast samtidigt lite rädd. Jag har fått så mycket fint och jag kommer antagligen lägga in lite bilder sedan men det viktigaste är att jag fått en dator! :D
Det är våran "gamla" laptop MEN! Den är knappt ett år gammal och helt toppen så jag är så extremt glad! Nu fattas bara internet som pappa ska fixa och sedan kommer mina bloggar-dagar på denna datorn vara över ;D Allt känns så extremt bra! :D

Idag följer Miriam med mig hem och är med på mina fina kalas, det kommer bli toppen! Jenny med famlilj kommer idag och imorgon kommer mina kära bröder. I can't wait! Jag älskar att fylla år och jag älskar presenter och kalas. WOHO!
Min första dag som artonåring ska firas med denna fantastiska låten!

Grattis till mig! :D

Well, she was just seventeen

Äntligen får jag tillgång till datorn på eftermiddagen!
Denna dagen har varit händelserik. Vi började med Idrott kl 8:00 och där fick vi reda på att vi inte behövde byta om, tack för den! -_- Vi hade genomgång om vad som skulle hända under året och det var både hemskt och roligt när Nicklas pratade om vilka mål vi skulle ha och klämde denna kommentaren.
"Några kanske vill ha som mål att gå ner 5 kilo" *titta lite menande på mig*
Svenskan och engelskan var riktigt skön, bara att skriva om personliga upplevelser och sådant är inte speciellt svårt. Att hitta på ifrån inget suger jag därimot på, ifall att någon ville veta bara. På lunchen satte sig vår svenskalärare hos oss och jag tycker mer och mer om henne. När vi snackade skit om vår engelskalärare så höll hon med xD
Erika: Men, eng-helena har ju en resväska med sig så!
sv-Helena: Ja visst! *himla med ögonen* Men .. det ska vi inte prata om!
Så jävla skön är hon! (för att citera erika)

Efter det så hade vi samhäll för första gången sedan nian och vi har det med HR som synd är, jag tål inte dom! Anywho! Våran lärare är helt okej för han gillar Beatles och annan grym musik men han skryter way to much! & vi vet ju inte hur han är som lärare ännu, hoppas han är en bra snubbe som inte tycker om redovisningar!
"Om man badar i en naturlig sjö och ligger helt naken i skogen. Är man beroende av samhället då?"
Mycket kan vara kul efter en lång dag! eller ja .. nu var den ju rätt kort, men det gör ju ingen skillnad ;)

Imorgon fyller jag år! Det är helt jävla galet! Detta är min sista dag som sjuttonåring så det måste ju firas med denna låten som varit mitt soundtrack hela mitt sjuttonåriga liv.


& jag glömde nästan. Ni måste besöka Amalias blogg för hon älskar beatles, precis som jag ;)

Jag glömde ju berätta att Jannika kom till Hantverk idag :D Jag måste sett ut som en idiot när hon kom för jag blev så förvånad att jag bara gapade stort. Men jag blev så glad över att se henne igen! :D & sedan hade hon en present till mig, nämligen två knappörhängen som jag antagligen kommer lyckas fånga på bild någon vacker dag.

If you were a kiss I now i'd be a hug

Hej och hå! Idag går jag från 8:00 - 16:00 och efter skolan ska jag handla grejer till kalasen i helgen, det kommer bli en lång dag. Fast i andra hand så har vi nästan bara hantverk hela dagen så det blir toppen!
Jag hade en extremt sjuk dröm idag, jag var en råtta som inte kunde något om mänsligheten så en annan råtta fick hjälpa mig att förstå vad allt var. Men vi fick inte vara ifred, för det kom en trollkarlsråtta som red på en enhörning med snäcka som horn och borrade sig ner i vårat hål och skulle förstöra för oss men vi lyckades fly. Helt plötsligt var jag en liten flicka på semester med Bill Nighy och vi tittade på solnedgången och allt var så vackert tills det kom flera 100 bombplan över himlen. Det var så verkligt och jag trodde verkligen att jag skulle dö, och då vaknade jag. Great!

Igår började vi även smått med skisser på vårat projektarbete men jag har total idétorka. Så, om någon har en fin idé till något smycke så får dom eller den gärna dela med sig. ;)


Darth Vader

epic fail. 
Nu drar jag till skolan.

I am on a lonely road and i'm traveling

I sådana här lägen sitter det fint med marshmellows-kaka, coldplay och en fin vän, den finaste vännen, vid namn Moa. Det ändrar inget, men det lindrar.

Just du borde lyssna på denna:

och ha tålamod, lyssna igenom hela för den är verkligen helt fantastisk.
Bättre kvalité finns för dom som har spotify - här.

I know hwo I want to take me home

Jag är så himla smart för jag skulle ominstallera Photoshop också råkade jag inte bara avinstallera skiten utan lyckades även ta bort alla komponenter så nu går det inte att installera om. Jag blir så jävla galen på mig själv. *suck*
Nu skulle ett zoo med favoritröster passa alldeles utmärkt vill jag säga. Eller ett beatleskonditori i London med en person vars blogg kommer länkas så fort hon skapat den. ;)


Hello Mr. Jones

Just nu är jag smått uttråkad.

Namn:
Marina Fagerberg
Ålder: 18 om 5 dagar!
Bor: Vartofta
Favoritcafé: Elvis cafét i en hemlig stad.
Favorittidning:
Elle och musik & filmtidningar.
Favoritplagg i garderoben just nu: Kjolen jag fick av min mamma i förrgår.

Byter gärna garderob med: Emma Watson.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart kanske? Jag har det mesta.
Mitt rum kan beskrivas som: stökigt hur mycket jag än städar och ensamt.
Mig själv med tre ord: musik film och böcker.
Jag ville bli när jag var liten: Arkitekt, arkeolog eller konstnär.
Nu vill jag bli: guldsmed eller något annat flott jobb.
Humör just nu: uttråkad men ändå såhär glad:


Är det nåt du absolut inte äter: Potatis!
Hur många kuddar sover du med: 2, 3, 4, 5 eller 6.
Morgon- eller nattmänniska: Jag är defenetivt en nattmänniska!
Sparare eller slösare: Både och men oftast vill jag spara men klarar bara av att slösa.
Bästa film: Love Actually och filmer av Tim Burton.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vill inte ha mer än 3.
Bio eller promenad: Jag älskar promenaden till tåget efter biofilmen.
Är du kittlig: Jag är extremt kittlig! Jag har även en liten fobi för att bli kittlad.
Största svaghet: mitt temprament kanske eller att jag aldrig är nöjd med mig själv .. jag vet inte.
Det här är jag bra på: sova, prata mycket och fort.
Chips, morötter eller godis? Allt!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : besök - städat, obesökt - bombnedslag
Kaffe, te eller inget? Te! te i alla former, smaker och färger tack!
Har du en besatthet? Jo, ja.
Tvångstankar? Oh ja! Hur många somhelst.
Bästa band/artist: Beatles alla kategorier.
Bästa låt: Jag har gjort en liten spotifylista som faktiskt alla borde lyssna på:
I'm in love with your favourite song.


& för er som inte har spotify så är låtarna dessa: 

 

Counting Crows – Mr. Jones
Bon Iver – Skinny Love
A Fine Frenzy – Blow Away
Lily Allen – Not Fair
Sugababes – Too Lost in You
Justin Nozuka – After Tonight
Alison Krauss & the soggy bottom boys – I Am A Man Of Constant Sorrow
Joni Mitchell – Both Sides Now - LP Version
Counting Crows – Colorblind
Semisonic – Closing Time
Nat King Cole – L-O-V-E
Semisonic – Secret Smile
Simon & Garfunkel – The Sound Of Silence
Norah Jones – Turn Me On
Death Cab for Cutie – Soul Meets Body
Basement Jaxx – Good Luck (Feat Lisa Kekaula)
Yiruma – River Flows In You


Happ, hmm, ha, ja, mhm ..

Igår var jag på filmväll hos Miriam men innan dess så åkte jag till Louise och vi hade det trevligt med en kort promenad, lite skvaller och fula-kläder-mobbning.
Kl 6 begav vi oss till Miriam och vi var först av alla så vi lyssnade lite på musik och tittade på roliga klipp med Alan Rickman. "Hello Alan Rickman, it's, Alan Rickman"
Sedan kom det mer folk och vi tittade på Marie Antoinette som totalförstördes. "Förr i tiden pissade dom i hörnen, bakom gardinerna och så. " Efter det såg man, eller iaf jag och erika, alla i filmen stå bakom en soffa och se spända ut. haha. Miriam bjöd oss på brownies som var så jävla goda! Dom innehöll tydligen 575 gram choklad, hej fettbomb!

Sedan kom Evelina och Olivia och då tittade vi på Oh Brother, where art thou? Men det blev mer flummande än tittande som vanligt. "Bra att dom tar med någon som kan sjunga i filmen." - "Men marina, det är min mamma!"
Hela kvällen var full med underbara kommentarer x'D
"Men alltså, när jag är seriös så är jag oseriös och när jag är oseriös så .. är jag också oseriös men .."
".. du är aldrig seriös helt enkelt."
Det var helt enkelt en toppenkväll med hur mycket skratt som helst! x')

Men idag så skrattar jag åt något helt annat, nämligen detta:

ah, idag har jag en skjorta på mig då, det kanske ser ut som att jag har en blå skjorta, hm, [...] Men, det är den inte, näh, nä. Den, den är .. neonbrun. happ, hm.
Jag dör! x'D

Liseberg och NRJ in the park

Igår var första skoldagen och den var riktigt bra! Jag kom precis sammtidigt som mina andra vänner och vi fick träffa de nya ettorna, de är en blandad hög kan jag säga er. Det var någon som var från min kära hemstad Götene vilket jag tyckte var intressant. När hon nämnde det så lät hon lika äcklad som jag när jag sa det första gången x)
Anyhwo, jag tror att jag ock Erika skrämde en stackars pojke vars namn är Philipphe aka Phil (som är hans alldeles nya smeknamn) när vi disskuterade Harry Potter helt fenetriskt. Inte nog med det så målade vi halva högen med Harry Potter-karaktärer på deras whitebord-tavla, vi måste gjort ett gott intryck!

Sedan blev det helt spontant att vi åkte till Göteborg efter vi slutat för att några i klassen skulle till NRJ in the park på Liseberg. Jag miriam och erika åkte lite innan dom andra så vi gick till Beyond Retro där vi provade klänningar.
"tänk om man fastnar i en, då får man köpa den!"
Tror ni inte jag gör det i en klänning då?! Jo, såklart! Jag får smått panik tills miriam lyckas hjälpa mig ur den. Gud, ärmar på gamla klänningar är livsfarliga!
Sedan gick vi in i sience fiction bokhandeln som jag aldrig gått in i för jag trott att det bara vart skit som Startrek & Alien där inne, men fan vad fel jag hade, jag ville aldrig gå där ifrån! Jag önskar att jag hade några miljoner så jag kunde köpa allt jag vill ha!
Tillslut var vi tvugna att bege oss för vi var så himla hungriga. Vi gick tillbaka till stationen och åt på Subway och burger king eftersom jag är så himla kräsen :D Med nya krafter gick vi till Weekday och där spelade dom massa låtar av min käre Otis Redding, jag var lycklig. Det vill säga tills jag hittade ett par snygga jeans som endast kostade 200 kr på rean, men fattig som jag är, fick jag lämna dom där.



Sedan blev det liseberg och där gick vi mest runt och tittade tills jag och Miriam blev sugna på att åka en karusell, så vi köpte 2 åkbiljetter var och mannen i kassan var trevlig mot mig och pratade snällt, sådant gillar vi.
Vi ställde oss i kön till Jukebox och där såg vi en tjej på, vad vi gissar, 12 år som rökte och tyckte hon var så sjukt kool. Vi tyckte hon var patetisk och ledsam som resten av kön. En pappa med 2 barn såg helt äcklad ut, inte konstigt det, vilket expempel för hans små barn.
Precis när vi skulle åka så blev det något fel med karusellen, det sög så vi tröstade oss med att köpa glass istället, i väntan på att den skulle börja fungera igen. Det gjorde den inte, så vi begav oss till nrj och betedde oss som fjortisar. Vi såg Janet, swingfly och någon kass person som var lik petra mede.

Vi gick där ifrån och åkte virvelvinden istället och det var så extremt kul! Jag skrattade så jag inte kunde andas. Sedan köpte vi varsin napp för 15 kronor, skitgott! & sedan tänkte vi bege oss hem men hann se Dead by April en kort stund.
Hemresan var såhär:
Det var en skitsur tant som körde spårvagnen till brunnsparken.
Vi fick de bästa platserna i tågret, det vill säga längst bak vid 6-sätena.
Jag har nu Severus Snape som kontakt på min mobil.
Jag var extremt trött och skrattade åt allt.
"Kära Val McDermid"
Jonas Gardell.

& Jag kan inte sluta lyssna och titta på det här för sångaren är ju helt galen! x'D

[bilden är en länk till videon]

HV08 firar ettårsdag.

Vilken fin dag det blev igår kära vänner.
Jag kom till Erika vid 12 och vi försökte se på mord i sinnet men det blev mer flummande som vanligt när vi är tillsammans. "ni två borde inte få umgås" sa Louise, och det är så sant! Men, vi bryr oss inte :D
Vid 5 så samlades vi och begav oss bort mot mösseberg, det var tre små vänner som inte kunde komma men vi hade det ganska bra iaf. Jag trodde dessutom att jag skulle dö när vi bara var halvägs upp för berget, det är hemskt vad sommarlovet gjort med min kondis! Men det viktigaste är att vi kom upp och äntligen fick börja grilla lite mat!
Jag fick äta mitt kött med händerna eftersom jag inte fick med mig några bestick (oh, I'm so clever!) men det var lika gott för det, kladdigt, men gott.
Under kvällens gång så pratade vi minnen och sådant som hänt under vårat första år som klass tills det ballade ur och Dahlbom sa något om att han ville ha sex med en fisk och jag såg en stackars guldfisk framför mig som flydde för livet.


"Jag är sexberoende!"
"OJ! .. men, var inte du oskuld?"
"Jo, det också!"

När det var dags att gå hem så fick jag och Miriam för oss att vi skulle springa ner för skidbacken och det gick ju skitbra tills vi insåg att slutet på backen var näst intill ett stup. Vi kom ner hela och levande. Det var även några snubbar på cykel som åkte ner och sedan gick upp för den satans backen igen, galet!
Vi skyndade till Ica och sedan kom mamma som hämtade mig och grillen. & jag fick en tidig födelsedagspresent, nämligen en superfin kjol och klänning. Jag ser lite fet ut i klänningen men så tänkte jag att jag är ju det så vafan! Den ska användas på mitt kalas skulle jag tro.

Väl hemma så la jag mig i sängen och var så nära på att slockna när pappa kom och sa att vi måste putta in bilen i garaget, jag trodde jag skulle dö. Tillslut fick jag sova iaf och nu sitter jag här första dagen på höstterminen och väntar på att få duscha extremt exalterad för att få se de hantverksettorna man inte träffat än. Jag hoppas att det blir en bra och kort dag! x)

(idag är det även 7 dagar kvar tills jag fyller!)

Nobody knows it but you have a secret smile

Igår lekte jag med Miriam. Jag var inne i stan vid 12 och miriam var försenad, som jag förväntat mig, med 20 minuter x) Först irrade vi bara runt på stan utan några vidare planer på vad vi skulle göra och bara pratade om allt och inget. Det var riktigt trevligt fast jag tror att jag tjatade för mycket som vanligt.
Efter att ha gått runt halva falköping så bestämde vi oss för att äta pizza på valentinos, men när vi kom dit så var det inga folk alls så vi sket i den och det slutade med att vi år pizza på Gondolinos, som vanligt :) & efteråt köpte vi såklart godis och glass och begav oss hem. På vägen mötte vi Louise så vi satte oss ner och pratade en stund.
När vi kom hem tittade vi på Australia och Juno, här skulle jag egentligen åkt hem men då ringde min kära mor och sa att bilen lagt av på motorvägen och att hon var fast där för pappa hade druckit lite vin för att fira något. Det händer alltid något när jag ska hem ifrån miriam, alltid! Men hem kom jag iaf tillslut, tack vare Jimmy.
Det var en riktigt trevlig dag med mycket att ta igen :)

Ikväll så ska vi i klassen grilla var det tänkt, så jag åker iväg till Erika aka Sixten lite efter 11 idag eftersom våran bil är paj och den enda skutsen jag har in till stan är med pappa vid den tiden x) Men det ska bli fett najs att träffa Erika igen! Ingen kan flumma som hon ska ni veta ;)

& imorgon börjar skolan och det känns riktigt bra för en gångs skull. Inget nervöst alls. (Y)

Jag & erika extremt snygga dagen efter en halloweenfest.

Oshikuru

Idag har jag varit så extremt uttråkad (tack vare min far) att jag sett på Braveheart 2 gånger och gråtit som jag vet inte vad båda gångerna - vad är det för fel på mig?
Just nu underhåller jag mig med sixten som .. tydligen tror att hon är god of sex? Men vi alla vet ju att det är Snape.
& jag underhåller mig även med detta som spelas på repeat - hur trött är jag..?


Emma Watson for Burberry

Uppe tidigt som vanligt. Jag fattar inte varför jag vaknar vid 6-7 varje morgon, det är inte rättvist. Jag har i alla fall börjat utveckla en kärlek till Emma Watson, hon är inte bara sjukt söt utan hon verkar vara en sån smart och annorlunda person som inte vill vara eller bli som alla andra. + Att hon har riktigt bra musiksmak.
Det jag vill komma till här är att jag har sökt massa bilder efter intervjun jag läste med henne igår, och jag måste säga att dessa bilderna för Burberry är extremt snygga.



Det är så fantastiskt brittiskt!

I think you're really mean

Idag är en sådan dag då jag inte riktigt vet hur jag mår men min dag har iaf bestått av Emma Watson, Johnny Depp, Alice i underlandet och detta:

På onsdag ska jag träffa Miriam & jag längtar för jag har inte träffat henne på nästan 3 månader. helt sjukt!

Severus snape is on my to-do list


åhja, ni gissade rätt, jag är EXTREMT uttråkad.

John Christopher Depp II

Hej hallå! Min bror och jag såg på White Noice igår och den var kass, inte läskig någonstans och den var ganska tråkig. Fast jag såg på remaken av The Hitcher idag och den tyckte jag var toppen. Den var inte heller speciellt läskig men den var spännande och hade endel flippade scener som var halvt brutala. Jag har inte sett orginalet så den kan mycket väl vara bättre så det måste såklart undersökas.

Annars har jag gjort det vanliga, tittat på olika filmer, bakat och läst mitt nya nummer av ELLE som mamma kom hem med i morse. Det fanns intervjuer med både Johnny Depp och Emma Watson som jag inte hunnit läsa än, så jag är riktigt nöjd.

peace!

44 ways to bother Snape


1. Make him take a shower.

2. Make him use shampoo in aforementioned shower.

3. Make him use clarifying shampoo.

4. Apparate next to him, hand him a tube of super-strong facial cleanser, then quickly Disapparate before he realizes what happened.

5. Enchant this cleanser to follow him around until he uses it.

6. ...enchant the cleanser to follow him around anyway.

7. Tell him you stole his teddy bear.

8. Tell him you won't give it back until he agrees to wash his hair.

9. When he washes his hair, tell him you were just kidding and said teddy bear has already been destroyed.

10. Sneak up on him while he's asleep and give him a mohawk.

11. Sneak up on him while he's asleep and write "Crazy!" all over his face in permanent ink.

12. Sneak up on him when he's asleep and wash his hair.

13. Send him repeated invitations to a makeover party - which emphasis on facials, shampooing, and hair-braiding. ("But you'll look so pretty!!")

14. Force him to get a Michael Jackson-type nose surgery.

15. Call him Michael by accident.

16. Make parallels between him and Michael Jackson. "You both have deformed noses, you both have pale skin, you both have greasy black hair, he's the King of Pop, you're the Half-Blood Prince, you both molest chil..Oops!"

17. Prank call him and say, "Where's the emergency?! I hear there was a man at this number who needed an extreme nose job ASAP!" over and over again.

18. Resurrect James using a seance and make him haunt Snape for eternity.

19. Hypnotize the Death Eaters to make fun of him and constantly try to de-pants him.

20. Tap him on his left shoulder and jump to the right.

21. Nudge him and say, "So...how's the double-agent business going?" *nudgenudgewinkwink*

22. Tape a sign that says "CURSE ME!" on his back.

23. Call him Snivellus.

24. Tell you consulted a pyschic and he's not a Prince afterall...and he never will be.

25. Convince him that going around in the nude is the new "in" style. Wait, are we torturing him or us?!

26. Give him to Grawp. *evil laugh*

27. Obliviate his memory and force him to spend the rest of his days as a Muggle. Or better yet, try it within the Obliviating part!

28. Dye his skin pink.

29. Force him to become the head Gryffindor cheerleader.

30. Tell him that you've killed Draco (as tempting as it may be, do not really kill him!).

31. Laugh evilly and tell him that he's broken the Unbreakable Vow since he didn't save Draco, and will therefore die at any moment.

32. Laugh at him as he runs in circles panicking about his impending "doom."

33. Or just kill Draco and force Snape to watch him die. *dodges fangirls*

34. Give him the nickname Half-Blood Princess.

35. Find anything he's ever written "I am the Half-Blood Prince" on, and change it to say "Princess."

36. Blackmail him. "If you do anything bad to me, I'll show everyone the picture of you before your nose job went horribly wrong!"

37. Comment on how smudgy his papers are because they have grease marks from his nose on them.

38. Tell him Voldemort doesn't love him anymore.

39. Tell him a story with many parallels to his own life, and disguise it badly.

40. End with his imminent doom and the moral: "Greasy-haird traitors who murder old men [for any reason] and run away, will always get caught and murdered in the most painful way wizardly possible."

41. When he confronts you about it, pretend you have no idea what he's talking about.

42. Tie him to a chair and force him to watch the Potter Puppet Pals.

43. Buy him a shirt with his Pupper Pal look-a-like and say "Bother!" as loudly as you can whenever you're in his presence.

44. And if none of these bother Snape enough, you could always hack away at his head with a blunt axe - giving him a slow, painful death and an embarassing, not-quite-Headless-Hunt-material afterlife.


så där som mumin

Åh, när jag fyller år så vill jag så väldans gärna ha någon av dessa muggarna

Oh, Jeffrey!

Nu är jag hemma från min syster, ledsamt men sant. Det har varit riktigt mysigt, speciellt på kvällarna då jag och Jenny såg på hyrfilm och käkade gott. Vi hyrde alla säsonger av Coupling och som vi skrattade! Coupling är utan tvekan, den bästa brittiska humorserien & jag börjar få en liten crush på Jeff bara för att han är så extremt störd. Se bara här:

Jag lärde även Frederic att uttala Zlatan Ibrahimovic rätt, jag kanske skulle bli en talpedagog? pfft. nej. Nathalie tjatar mest av alla barn jag någonsin träffat men hon är även en av de sötaste så det gör inget. blabla.
Jenny köpte Braveheart till mig & jag kan se den om och om igen. Jag ska se den innan jag och Andreas tittar på White noise som går på 6:an ikväll.
Nu ska jag fortsätta surfa vidare på the-leaky-cauldron.org.
bye!

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Jag ska stanna här tills på fredag istället vilket är toppen! Igår hyrade jag och Jenny film och ja ... det blev rätt mycket ;)
Anyhwo, jag hittade just trailern till en film jag längtar efter så jag inte vet vad. Den verkar mer fantastisk än vad jag någonsin trott:
Heath Ledger & Johnny Depp är ju så extremt söta här så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Ännu ett måste at se på bio.

All night long

Hej igen! Ny tillfällig, ful header. jag tycker inte alls om den, men jag störde mig på det rosa med det blåa. anywho!
Lördagskvällen var jättemysig, vi tittade på Ice Age 3 och Watchmen. Ice Age var hur kul som helst men Watchmen var lite -- konstig. Jag tycker dock att den var helt okej och lite brutal här och där, som jag älskar det. ;)
Vi fick även se Darins uppträdande på sommarkrysset och det var nog något av det sämsta jag sett .. det var så mycket wannabe Michael Jackson så jag nästan ville dö. Visst, det var säkert meningen men vafan, darin är ju en av nutidens största töntar. *suck*

Igår så var vi hos min morbror och hade det mysigt. Min syster var där också så det blev mycket lek med barnen.
"Kör inte på Kurt, då kan han inte stå på huvudet sen" internt och sjukt roligt! xD
Oskar och viktoria följde med oss hem igår så vi har dom busungarna hos oss här i veckan. Väldigt trevligt må jag säga, för igår när vi kom hem så tittade vi alla på tv och disskuterade Harry Potter. Andreas blev sur för att jag avslöjade allt som händer i sista boken men jag kan ju inte hjälpa att Oskar ville veta allt. Gud så intressant. Nu ska jag äta lite nybakad hallonpaj.

Och nu ringde min syster, tydligen åker jag iväg till henne ikväll och stannar tills på onsdag. The occasion - barnvakt.

my ever present past

Jag sitter här och försöker fixa en header medans jag slaktar lite gummibjörnar, men det går inte bra alls. Jag blir så frustrerad. Istället sitter jag och kollar igenom lite gamla headers jag haft, funderandes på om jag skulle sätta in en av dom så länge, men jag vet inte.
Här är iaf några av mina gamla headers:








Love is all around me

Idag gick jag upp kl 6 pigg och ganska glad för idag ska jag äntligen få göra något, jag ska på filmkväll hos min bror. Det blir chips, godis och massa mys. Fast vilka filmer det blir har jag ingen aning om men jag hoppas på Terminator.
Igår hade några av mina kära vänner Harry Potter-maraton och jag kunde inte vara där, så jag satt på mitt rum och var lite ledsen medans jag tröstade mig med Love Actually och glass. Men jag kommer kräva ett maraton när vi börjar skolan sen. & idag har jag fått massa insperation så jag har kommit upp med lite ideér till smycken. Det är alltid bra att ha ett lager sedan när man börjar skolan igen.

Idag längtar jag efter följande:
the boat that rocked på DVD
harry potter and the half-blood prince på DVD
harry potter and the deathly hollows på bio
alice i underlandet på bio
& att få se Public Enemies på bio.

& idag får detta mig att le:

Are you gonna dip it in yogurt, cover it with chocolate buttons?

Idag är jag kär i det här:

och det här:

come away with me

Har fixat lite smått på bloggen idag, jag behöver en färgändring och denna gången blev det blått. Får se om jag ändrar headern sen eller om jag gör en helt ny. Det vill jag egentligen inte för jag tycker att denna är den snyggaste jag haft .. men, förändring är nästan alltid bra.
Förresten så är min blogg mycket snyggare i Firefox, hur många är det som använder det? :)

"I always think Pavarotti dresses very well"

Igår fick jag mitt fin-fina CDON-paket. Den innehöll detta:

bu för kassa mobilbilder dock. Men whatever. Jag har börjat läsa på HP och de vises sten för andra gången, det är sjukt hur lite man minns egentligen.

Jag såg på Australia igår och jag tyckte den var jättebra! Lite väl lång kanske, och lite seg på vissa ställen men i det hela en riktigt bra film. & jag fick gråta ögonen av mig, precis som jag gillar det + att hugh är extra het med sin australienska dialekt ;)
Romeo + Julia tyckte jag dock var en skitfilm! Den var rörig och jobbig, de enda bitarna jag tyckte var något att ha var när Romeo och Julia hade sina ensama stunder. Det som egentligen borde ha varit en snyft film blev bara en ren besvikelse - tyvärr.

Jag mår så jävla skit idag, jag vet inte varför, men jag har sådan extrem ångest och känner mig extremt ensam. För första gången på hela lovet. Vad jag behöver nu är lite 'Love Actually'.

you don't have to be on your own

Jag är så extremt sugen på att skriva ett långt, super-intressant inlägg! Men det lyckas man aldrig med. Jag försöker bara fördriva tiden tills mamma kommer hem med mitt paket, så detta lär ju inte innehålla något intressant alls.
Men vet ni?! :D Jag fyller år om tjugotre dagar och inte nog med det, jag fyller det efterlängtade nummret 18! Det jag väntat på enda sedan jag fyllde 13 och det min syster har väntat på hela sitt liv? Eftersom hon så gärna vill gå ut och festa med mig, haha. Hon är finast min syster, verkligen.
Jag har dock bara önskat mig dyra saker av mina föräldrar så jag tror inte jag kommer få något av det jag vill ha .. men det gör inget, för att när dagen kommer så kommer jag bara njuta av att vara just arton.



Godnatt!

Hajen var sämst men lika kul som alltid!
& Ernst är så undebar! " Kul på riktigt kan man säga, kul-på-riktigt! "

åhja, så rätt!

I wanna sex you up

Jag tror jag håller på att bli sjuk & det är ju aldrig kul..
Men jag fick nyss mail ifrån CDON och mitt paket kommer imorgon, yeay!
åh, jag har inget intressant att berätta men den tomma känslan har ersatts av lyckorus iaf, som antagligen snart lägger sig men I couldn't care less. Hajen 3 idag på kanal 6, det är den sämsta film som någonsin gjorts så jag ska sitta med min kära far och se på den, så vi kan garva ihjäl oss tillsammans.
Ni kan få ett youtube-klipp också, bara för att jag garvade ihjäl mig när Sanna länkade det åt mig. Tänk vad saker är kul när man är extremt uttråkad och rastlös.

peace out!

Sectumsempra!

Jag brukar hata fan-videos där dom klipper ihop massa delar ur filmer, lägger till bilder och musik och kallar det mästerverk. Men denna videon älskar jag verkligen! Känslig som jag är så gråter jag så fort det blir det minsta ledsamt eller lyckligt och med musiken och filmklippen som är i denna videon så är alla som jag helt körda.

peace!

Golden years

Jag ville bara berätta att jag ska sätta mig och titta på den här filmen:

medans jag äter couscous och kyckling. mums!

Don't look back into the sun

Jag har gjort en ny beställning från CDON som antagligen kommer någon gång i veckan. Jag älskar att beställa saker ifrån internet. Jag har alltid tyckt att det är jobbigt att vänta på något, men när jag beställer från internet så tycker jag att den väntan är härlig. Ibland glömmer jag att jag beställt något och bli alldeles till mig när jag får ett paket hem.

Idag har jag även lekt i PS och tvättat taket, så när det torkat så ska jag bara ta fram färgen och börja måla! :)

peace

We’re like, the gayest ninjas ever

Inatt drömde jag att Rolling Stones skulle spela i Falköping men jag hade missat det totalt och kunde därför inte gå, det var så otroligt hemskt! Sådana drömmar säger jag nej tack till.

Jag börjar även älska Being Human mer och mer, sådär lagom när det bara är ett avsnitt kvar. Jag älskar fantasy blandat med Brittisk humor, det kan nästan inte bli bättre faktiskt. & George som är varulv är så jävla skön, har alltid nån rolig kommentar på lager.

John Mitchell: So, you've just arrived at Hogwarts, which house do they put you in?
George Sands: I'd like to say Gryffindor, but they're supposed to be brave. What's the other one? Ravenclaw, does that have a characteristic?
John Mitchell: I think they're brainy. You could be in Ravenclaw.
Annie: I quite fancy Hufflepuff actually. I've always thought in Hufflepuff they just spend the day making stuff with safety scissors and glitter.
George Sands: What about you?
John Mitchell: I think that they'd say. It's probably best if you just stay in the canteen for the next five years.
Annie: Does anyone ever 'choose' Slytherin?
George Sands: No, because that would be like saying 'I'm a sociopath.'

We sure are cute for two ugly people

Igår träffade jag min kära vän Mimmie. Hon var på körtävling med någon häst ca 2 km här ifrån så jag tog en promenad och var där och underhöll henne hela dagen. Jag var helt slut när jag tillslut kom hem efterom jag gått fram och tillbaka 3 gånger, fötterna värkte och jag hade värmeslag. Då passade inget bättre än lite glass till Harry Potter och hemligheternas kammare.


Idag har jag varit på äventyr i Jönköping med min mor och bror. Jag köpte lite smink, Harry Potter och fången från azkaban 2 disc som jag letat efter ett tag och massa mer onödiga småsaker. Men onödiga småsaker är ju ändå min favorit. Tre små råttor fick följa med mig hem ifrån Ikea och dom har fallit offer för den galna Harry Potter perioden jag fått tillbaka. Så här ser dom ut:

& dom heter Albus, Sirius och Severus efter mina favoritkaraktärer. Severus är lite udda för han har bara 5 morrhår men för det gillar jag honom extra mycket. 8)
På Ikea såg jag btw, Erik ifrån Robinson, ni vet han "pling, pling, pling - superstar!" När jag frågade min bror ifall det verkligen var han så sa jag den kommentaren här ovan. Då tittade han på mig och log lite generat, det tyckte jag var extremt kul. Det är för övrigt sjukt vad jag ser "kändisar" överllt nu för tiden, jag gillar't (& det gör också sanna?)

Nu ska jag svulla lite godis och titta på någon av filmerna jag köpte innan Being Human börjar. Smell yah!