this year is over, let's hope for a new one


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var på en festival för första gången, visst, det var törebodafestivalen och vi spenderade halva dagen i Skövde men The Beach Boys såg vi iaf och det är egentligen det enda som spelar någon roll.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Som vanligt, nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Well, en av mina gamla vänner fick barn. Jag tror det var detta året .. vi har ingen kontakt längre.
4. Dog någon som stod dig nära? Det har varit ett väldigt jobbigt år, det går inte en dag utan att jag tänker på min morbror, jag saknar honom något otroligt.

5. Vilka länder besökte du? Den årliga klassresan gick åter igen till Danmark, jag var jättesjuk men jag lyckades ändå ha kul.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? lite mer resor, konsterter och vänskap kan aldrig skada.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10 september, min födelsedag, 14 juli och julafton.
8. Vad var din största framgång 2009? min största framgång? ingen aning, kanske att jag klarar skolan utan att skolka? äh, jag vet inte.
9. Största misstaget? Jag tror inte jag har gjort något stort misstag, visst, misstag gör man väl då och då, men jag har inte gjort någogot som skapat problem.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Jag tror nog att alla filmer, böcker, tv-serier och kläder är mina bästa köp.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Filmer, böcker, tv-serier och kläder x)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det var ren lycka när jag och moa fick en slängkyss ifrån självaste Mike Love och närr jag fick Christian Loves plektrum skakade mina knän och jag fick vissa andningsproblem. Sedan gav vakten och en roddare moa deras spellista och då skrek vi och knäna skakade lite till.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jag är en vampyr - markus krunegård, smutser - kristian anttila, mamma mia - abba, let it be - the beatles, fuck forever - babyshambles, kids - MGMT, someone new - eskobar/heather nova, boom boom pow - black eyed peas, not fair - lily ellen, summertime - sam cooke, all summer long - kid rock, sama - regina.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, 2008 var bara ett stort mörker av depression och skit.
16. Vad önskar du att du gjort mer? roat mig kanske? jag vet inte.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? kanske spenderat lite mindre tid på mitt rum.
18. Hur tillbringar du julen? Här hemma.
19. Blev du kär i år? nope.

20. Favoritprogram på TV? Criminal Minds, Desperate Housewives, Scrubs, Big Bang Theory, Mord i Sinnet, True Blood oxh House.
21. Bästa boken du läste i år? ihh, svårt! Andras Plåga av Val McDermid var otroligt bra, likså hennes andra böcker jag läst.
22. Största musikaliska upptäckten? Tråkigt nog så tror jag inte jag har hittat något som jag tycker är jättebra, mest småsaker.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? åh, jag fick så mycket jag önskat mig, det var den bästa födelsedagen någonsin! Datorn och rockboken var stora favoriter, sedan var ju presentkortet hos körskolan otroligt användbart.
25. Något du önskade dig men inte fick? Massor, men det gör inget. :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag blev firad i skolan och det var awesome, sedan firades den här hemma och miriam var här. Vi åt pizzabullar som jag bakat och det blev en stor hit, alla älskade dem! När alla åkt hem så drack vi te och smakade på vinet jag fått, det var jättestarkt och vi var tvugna att varva med te, haha, det var ganska kul. Jag hade helt enkelt en toppendag!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tror jag nog, men jag kommer inte på något nu.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag har köpt det mesta från second hand detta året, nu mot slutet så har jag blivit helt kär i randiga tröjor och stickat, mycket färg också :)
29. Vad fick dig att må bra? Moa, genom allt, alltid.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
hehehe .. jadu, Matthew Gray Gubler/Dr. Spencer Reid, Alexander Skarsgård/Eric Nothman, Johnny Depp - as always! Jag kan hålla på för evight! Jag har också haft en liten thing för kvinnliga skådisar, jag har inte vart sugna på dom men som jag velat vara best buddies med, ni vet som Turk och J.D? x)
31. Vem saknade du? Min syster och Moa mest hela tiden. & Sanna, det käns som vi inte träffats på evigheter.
32. De bästa nya människorna du lärde känna? Sandra & Amalia har lyst upp mina dagar/kvällar/nätter detta halvåret och det är jag glad för :) + att jag hoppas på att få träffa Sandra väldigt snart, det längtar jag efter.

Nice hair - thank you.


Hey dudes!
Jag lånade en hel hög filmer av min bror igår, de flesta är skräckisar och just nu tittar jag på Scream. Jag har sett den x antal gånger innan och jag tycker fortfarande den är lika komiskt bra som jag tyckte senaste gången jag såg den. Så fort den är slut så ska jag lära Viktoria hur man spelar sims 2 och sedan ska jag baka pizzabullar, men en sak i taget, att lära viktoria alla knappar och funktioner i sims kommer nog ta lite tid.

Snart är det nyår, har ni något planerat? :)

Awesome Dudes Dance super awesome!

Denna dagen har spenderats i skövde där jag har undersökt mellandagsrean, den sög. Jag hittade inget alls men jag kom inte hem tomhänt, nejnej, jag köpte Alvin och gänget, From Hell (gud vad jag har längtat efter att se den igen!) och femte säsongen av Mord i sinnet (bara säsong 2,4 & 6 to go)
Medans Viktoria tittar på Alvin och gänget så nördar jag mig vid youtube och jag har hittat ännu en skatt, åter igen med Matthew Gray Gubler och jag kvävs åter igen av andnöd efter allt skratt.

åh, jesus x']

Evil twin and eviler twin ..

Jag skrattar så jag nästan kissar på mig, andas kan jag knappt heller, jag håller helt enkelt på att dö av skratt! Jag vet inte vad jag ska säga, kolla bara! x'D

Han är så seriös! och Prentiss ansiktsuttryck, jag dör! Jag är helt upp över öronen kär i Reid.

Matthew Gray Gubler Picspam


"the hat stays on"
Jag var bara tvungen.

All I want for christmas


Jag är så satans nöjd med mina julklappar! :D
Jag fick 2000 kr, prenumeration på Elle, en toast, en beatles-bok (har nu 4 i samlingen), 4 olika böcker om bakning, Karlstads Zoologiska av Hanna Hellqvist, tofflor, en elvis-bok, äggkoppar (som jag tänkt använda som skålar), en rolig/konstig fågelprydnadssak, säsong 1&2 av kvarteret skatan och en elvisklocka. Jag tror jag fick med ellat x]
Jag är mycket nöjd! :D Nästa månad ska jag köpa en ny kamera och det kommer bli så grymt! WOHO!


Julbaket

Bara några timmar kvar tills det är julafton och jag är helt körd. Igår spenderade jag näst intill 5 timmar i köket, bakandes och fixandes tills jag i princip somnade stående och idag har jag också bakat hela dagen. Det blev pepparkakor, pepparkakshus, citruskola, knäck, äpplechips, kanel/vaniljkola och choklad/polkabräck, mycket gott om jag får säga det själv. Sedan har jag gjort en massa köttbullar som antagligen kommer ta slut på tre sekunder imorgon. Nu är det bara att städa, klä granen och placera ut julklapparna kvar men det tar jag efter att jag sett klart på sunes jul, jag är värd en stunds vila.

God Jul! :)

Emma Watson, she's so lovely!

Jag har spenderat några timmar i Photoshop och redigerat lite bilder på alla möjliga fina männsikor, Emma Watson är min stora kärlek och det gär ju inte att ta miste på. Anywho, nr 3 är min favorit, sötare än så går det faktiskt inte att bli.

Imorgon är det min sista dag i skolan, jag dansar av glädje! WOHO!

Suddenly I see, this is who I wanna be.

En liten lista jag lånat ifrån emma.

1. Vad lyssnar du på just nu?

Suddenly I see - KT Tunstall

2. Nämn en låt som gör dig ledsen.
In the Ghetto - Elvis

3. Vilken är världens mest störiga låt?
Vilken lätt fråga! *host!* Näjmen, eftersom jag hatar Takida med hela min kropp så måste jag väl ändå säga Curly Sue. Jag står inte ut med den låten, takidas musik är nog det värsta jag vet. uhh. Tom Metallica är ju bra i jämförelse med dem.

4. Favoritband/artist, of all time?

The Beatles/Paul McCartney


5. Band/artist du nyligen upptäckt?
Universal Poplab - Jag blir så himla lycklig när jag hittar något nytt och att en av mina favorit radiopratare har ett band hade jag totalt missat.

6. Bästa kvinnliga röst?
Åh, jag vet inte. Joni Mitchell eller kanske Norah Jones.

7. Bästa manliga röst?
Jag tycker det beror så mycket på musikstilen. Paul McCartney, Elvis, Chad Kruger och Marilyn Manson för att nämna några olika då.

8. Vilken musikstil lyssnar du mest på?
öhh .. det kan jag faktiskt inte svara på för jag vet inte.

9. Vad lyssnar du på när du vill bli glad?
she's so lovely - scouting for girls.

10. Vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig?
the wings - Gustavo santaolalla

11. Senaste konserten?
Hmm .. det var väl ändå Backyard Babies med Sanna i sommras? Jag är fortfarande sur över att vi inte hittade plektrumet :|

12. Vem eller vilka lyssnar du på mest just nu?
The Kooks, universal poplab, scouting for girls och lars winnerbäck.

13. Mest hatade bandet/artisten?
Alla som känner vet ju att jag är bäst på att hata. Ingen skillnad här, jag tål varken Takida eller Metallica.

14. Låt som får dig att tänka?
tidvis och en tätort på en slätt, båda av Lars Winnerbäck.

15. Har du någonsin dejtat en musiker?
I wish! ;)

16. Önskar du att du var musiker?
Jag önskar att jag var grym på att sjunga eller spela ett instrument men jag vill bli guldsmed.

17. Bästa tjejbandet?
men nej, jag lyssnar inte på något sådant. Om jag lyssnar på kvinnliga sångare så är det Joni Mitchell, Norah Jones, Melissa Horn etc.

18. Senaste låt du hörde på radio/cd etc.

Italy VS Helsinki - Laakso och Peter Jöback.

19. Vad tycker du om klassisk musik?
Jao, det kan vara fint. Det beror helt på. River flows in you är ju riktigt fin.

20. Vad tycker du om countrymusik?
alltså, jag vet inte. Dolly Parton är ju bra, är inte hon country? annars så vet jag inte.

21. Vad tycker du om death metal?
Na, inget för mig.

22. Senaste STORA bandet du såg live?
ehm. STORA bandet? Ja! Det var ju Beach Boys i sommras. Gud så fantastiskt det var.

23. Lyssnar du på musik på främmande språk?
Ja, ibland. Franska låtar och artister är det väl isf.

24. Om du var ett instrument, vad skulle du vara?
Bas skulle jag tro, sticker inte ut så mycket men är ändå viktig. (åhja, very corny indeed)

25. Lyssnar du på radio?

Inte så mycket längre. Men om och när jag lyssnar så är det morgonpasset och Christer som gäller.

26. Gillar du MTV?
Inte speciellt. Det kan vara kul inbland men för det mesta så spelar de kass musik och visar tråkiga b-program.

27. Har du träffat någon känd musiker?

Det beror väl på hur känd man menar?

28. Vilken låt beskriver dina känslor just nu?

I could say I'm sorry - Universal poplab

29. Låt(ar) som beskriver ditt liv?
It takes a fool to remain sain - the ark är den låten som har varit viktigast för mig under den största delen av mitt liv och ja, den är väl rätt beskrivande.


30. Kan du namnet på alla bandmedlemmar du lyssnar på just nu?

lätt. Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr och George Harrisson.

31. Vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen?
Den unga Paul McCartney, utan tvekan.

32. Favorit filmsoundtrack?
The Boat That Rocked har verkligen det ultimata soundtracket.

33. Vad lyssnar dina föräldrar på?
Mamma lyssnar mest på Kiss, the monkees, E-type och de mesta ifrån 60-70-80-talet som jag lyssnar på. Pappa lyssnar inte så mycket på musik men han tycker om när jag lyssnar på beach boys, beatles, rolling stones etc. Så det kan man väl kalla hans musiksmak.

34. Vad lyssnar du på precis NU?

Black Horse and the cherry tree - KT tunstall

35. Använder du bandtröjor?
Halva min garderob är full med bandtröjor. Jag använder inte hälften av dem dock .. men ja, jag älskar dem.


I don't know everything. I mean, despite the fact that you think I do.

heyah there guys, jag är sjuk och har lite halvtråkigt. Jag har inget vettigt att blogga om men jag kan säga att jag sett klart på hela andra säsongen av Criminal Minds och säsong ett och tre väntar på att komma hem till mig inom en snar framtid, det är jag otroligt lycklig över. Imorgon är det meningen att jag och pappa ska åka och handla de sista julklapparna och jag hoppas att jag orkar för det är något av det mysigaste jag vet, jag och pappa sakta lunkande runt bland alla andra i julstressen. ahwell, nu ska jag se klart på underworld: revolution och sedan slänga mig trött i sängen och sova gott. Vi hörs snart.

jag har åter igen fastnat i photoshop och har spenderat de senaste dagarna med att redigera foton och upptäcka nya saker. Det är så otroligt kul och för det mesta så blir jag nöjd.

She don't know who she is, oh, I can take her anywhere.


Jag är så himla dålig på att uppdatera nu för tiden men nu är praktiken slut och jag behöver mer sömn och göra de saker jag egentligen skulle ha gjort under praktiken men var för lat för att göra. Jag kommer uppdatera mer under lovet då jag kommer vara halvt uttråkad och ha hela dagarna för mig.

Helgen var iaf fin, jag köpte de sista julklapparna, det är några kvar men där är jag helt fast så vi får se vad jag kan få fram. En kul grej är att vi såg Filip och Frederik i Göteborg, de signerade sin nya bok så vi hängde där ett tag och tog lite slarviga mobilkort. De är så himla fina.  Sedan lirade vi Rockband den resterande delen av helgen, det är så himla kul och jag kan egentligen inte få nog men det finns folk som vill se på tv istället för att titta på mig som spelar och sjunger tråkigt nog.

Ahwell, vi hörs kanske snart igen och innan dess får ni gärna berätta något kul, ledsamt eller bara något helt onödigt så jag får något kul att göra när jag loggar in och kollar läget. :)

Puss!

If you want my body and you think i'm sexy

Idag har jag varit sjuk och ändå hunnit med endel saker. Jag har utökat den speciella mappen i mina bilder, nämligen den där jag samlar bilder på mina senaste förälskelser och denna gången är den smockfull med bilder på Emma Watson. Jag har haft många perioder med henne under mitt liv men jag måste säga att denna är den bästa av alla för hon är vackrare än någonsin.

Sedan har jag även hunnit se X-men origins: Wolverine som jag velat se så otroligt länge och jag älskade den. Inte bara för att Hugh Jackman är snygg som as utan för att min favorit innan wolverine är med, nämligen Gambit. När jag och min vän mimmie var små så lekte vi alltid x-men och jag var antingen Wolverine, Storm eller Gambit. Vi tyckte vi var så himla koola när vi gick sprang runt på grusplanen skrikandes och alla de mindre barnen flydde till förskräckelse, de var nämligen våra fiender så vi mer eller mindre attackerade dem. X-men är verkligen en stor del av min barndom och jag tror inte något kan få mig att någonsin tycka dåligt om dessa filmerna, de får gärna köra på i evigheter, jag kommer alltid älska dem helt maniskt.

och imorgon drar jag till göteborg med miriam för att handla resten av julklapparna, it will be nice. Sedan ska hon med mig hem och vi ska lira rockband och ha kjell-kväll, ja ni läste rätt KJELL-kväll, that will be nice to.

Harry Potter and the Deathly Hallows

Jag är sjuk och det suger. Jag har så satans ont i halsen att jag knappt kan prata, jag dricker tonvis av te och har redan förbrukat ett helt paket halstabletter men det blir inte det mista bättre. Jag har sett klart på DH-boxen också så nu har jag inget att göra förutom att nörda runt på Youtube.
Jag dör av längtan tills den första delen av Deathly Hallows kommer på bio, jag får extrema rysningar när jag ser trailern och det är inte febern som spökar, det kan jag lova er.

Dh Preview One - For more amazing video clips, click here
Jag längtar, längtar, längtar!

Jesus, George, it was a wonder I was even born.

Gårdagen var fin, vi fixade våran monter i skolan och jag var hos min bror och var barnvkat åt viktor. Så fort han somnat så tittade vi på film, det blev hancock och back to the future. Jag skäms lite över att säga att jag inte sett tillbaka till framtiden-filmerna innan, men till mitt försvar så ville jag se ettan innan jag såg de andra två vilket råkar vara just de filmerna vi har. Anywho, jag älskade den och Michael J. Fox var lika underbar som alltid, jag är och har alltid varit lite halvkär i den mannen.

Dagen har dock inte varit lika lyckad .. jag har mått halvt om halvt och har nog funderat på lite för mycket saker och sådant följer alltid med mig hem, det förstör även kvällen så nu sitter jag här och tycker lite synd om mig själv. Det var ett tag sedan nu så jag tycker jag får lov till det.
Jag håller antagligen på att bli sjuk också, jag har ont i halsen, är slö och fryser fast jag sitter här med två täcken och en kopp citronte. Nu vill jag bara att Nip/Tuck ska börja så jag kan sova sedan, det behöver jag. godnatt!

Ullared

Ullared var fullt med folk men det var ändå inte så jävla jobbigt som det brukar vara. Det var faktiskt ganska kul, jag och jenny cepade oss, som vanligt och alla där tyckte väl att vi var dumma i huvudet, som vanligt.
Jag hittade endel saker bla. Desperate Housewives säsong 3, X-men orgins: Wolverine, en kjol, halsdukar, en kudde med brittiska flaggan, julklappar, samligsbox men 50-talslåtar och en massa andra saker. Jag skulle visa bilder om jag hade nån kamera, men den är tyvärr sönder. anywho, allt är på topp och nu ska jag fortsätta titta på DH och äta godis, från ullared ;) här får ni en liten spellista också, om ni vill ha.


Alice in Wonderland

Detta kommer bli en av de grymmaste filmerna någonsin och jag dör av längtan efter att få se den.


underbart helt enkelt.


I met Lindsay [Lohan] last summer and she talked about herself a lot. She said she was going to win an Oscar before she turns 25. I just kept thinking, ‘But you can’t act."
- Rupert Grint

nu drar jag till ullared! bye. *vinkar glatt*

lördag it is.


J.D.: Shut up, shut up, shut up, and shut up, okay? Who are you people to give me advice about anything? All you do is just bitch about your relationships all day long!

And you know what? Glare all you want, big dog, okay, ‘cause I’m not afraid of you. “Oh, no! Jordan’s only paying attention to the baby!” That must be so hard for Dr. “Look At Me”! Isn’t it? “Look at meeeeeee!”

And you two? Come on, you’re arguing since you got engaged? Wow, you’re probably the first couple that’s ever done that, ever. It can’t be that you’re just scared, is it?

And you! You know what, let’s just - let’s just forget for one second that a month ago you told me you couldn’t be in a relationship with anyone. Because, for me, it’s actually fun to watch you sabotage your relationship from the outside. It really is.

Honestly? The only thing that gives me comfort, you guys, is while I’m sitting at home, staring at the ceiling, just wishing that I had someone to talk to, is knowing that none of you idiots realize how lucky you are!

 

 


take a cha-cha-cha-chance - birthday!

Fan vad skönt med fredag! Jag har längtat hela veckan. Dagen har varit fin, miriam fyller hela 17 år idag så jag har gett henne presenter, bakverk och vacker *host* sång. Grattis! :)
Just nu sitter jag och tittar på idol och önskar så innerligt att Tove ska åka ut, ja, jag är en liten idolnörd och jag skäms inte för det. Calle är bääst! ;D

Mamma: Jag hade polisen bakom mig när jag åkte hem förut, jag var så nervös, ena bromsljuset är ju sönder.
Pappa: Men det syns ju bara när du bromsar, så länge du kör mot rött så är det ingen fara.


HAHAHA, seriöst! är det för att jag är extremt trött som jag tycker detta är jävligt kul, eller är det för att den är jävligt kul?

Hell yeah Calle Kristiansson!

dark forces attempt to penetrate this castle's walls

Eftersom jag är så grymt uttråkad så tänkte jag ta och göra en lista som jag hittade hos Elvira.

Dina fem manliga respektive kvinnliga favoritskådespelare? Johnny Depp, Kevin Kostner, Alan Rickman, Rhys Ifans, Anthony Hopkins. Emma Watson, Kate Winslet, Anna Paquin, Meryl Streep, Nichole Kidman.

De sämsta filmerna som du har sett?
de som jag ångrar at jag ödslade tid på att se är gräsklipparmannen, the cell, shutter, hangmans curse, the happening och ett antal filmer till.

Vilka filmer bör man tycka om för att ha en filmsmak någorlunda lik din?
I princip alla Tim Burtons filmer, across the universe, the boat that rocked, braveheart, edwrad scissorhands, silence of the lambs, Trick 'r Treat, capote och zoolander.

Vilken film såg du senast på bio?
New Moon, tråkigt nog.

Vilken blir nästa film som du ser på bio?
antagligen fantastic mr fox, sherlock holmes eller 2012.

En filmscen som du har berörts av?
det finns så många! men .. tortyren av William Wallace i Braveheart.

Vilka manliga skådespelare tycker du är snyggast? Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Hugh Grant, Alexander Skarsgård, Heath Ledger.

Vilka kvinnliga skådespelare tycker du är snyggast?
Emma Watson, Anna Paquin, Keira Knightley, Nichole Kidman, Renee Zellweger, Evan Rachel Wood.


Favoritregissör?
Tim Burton, Wes Anderson och Gore Vibinski.

Fem skådespelare som du inte klarar av?
Miley Cyrus, Zac Eferon, Arnold schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme. (jag var tvungen att kolla upp hur följande stavar sina namn, det tycker jag visar hur mycket jag ogillar dem)

Tre filmer som du har gråtit till?
Braveheart, moulin rouge, love actually, Harry Potter, The Notebook, The Green Mile, Edward Scissorhands.

Vilken är den mest överskattade filmen enligt dig?
svårt. säger som Elvira, twilight är riktigt överskattat men jag tror inte det är den mest överskattade filmen enligt mig. Jag vet inte vilken jag tycker annars riktigt. svår fråga helt enkelt.

Senast sedda film? Jag såg Pirates of the Caribbean - the curse of the black pearl tidigare idag och eftersom det var ca 3 år sedan jag såg den senast så kan stolt säga att jag fortfarande minns alla repliker.
".. except for Elizabeth, who is in fact, a woman."


Vad bör en film innehålla för att du ska uppskatta den?
oj, det är så himla olika beroende på viken genre det är. Manuset och dialogen mellan de olika karaktärerna är otroligt viktiga, i the happening så tycker jag att skådespeleriet, manuset och dialogerna är helt kassa, det känns som de är ett par newbies som hellre vill vara någon annan stans och det stör mig något otroligt. Så känsla, manus, dialog och en bra handling som inte blir uttjatad är det viktigaste för mig.

En bra bok som har blivit en bra film?
åh, enligt mig så finns det så många bra filmer som är baserade på böcker. The green mile tycker jag lever upp till boken hyfsat bra och jag älskar de båda. Harry Potter är också böcker som blivit bra som film. Filmerna kan aldrig jämföras med böckerna som vi alla vet, men det tåls att sägas gång på gång.

2 december och allt rör sig i slowmotion.

Dagens beståndsdelar: skratt, flumm, 9:or, silver, smärta, skapande, guld, radio, harry potter, tumblr, hunger, scrubs, elvis, trötthet, planering och true blood. yep, så är det.

har inget intressant att berätta egentligen, kan inte någon berätta något kul som hänt? :)

jag vill ha lov, jul och knäck!

Accio everything harry potter.

Inatt kunde jag sova men jag sov inte vidare bra, vaknade på grund av att jag frös och svettades om vart annat, inte vidare kul.

Nu har jag superont i magen så jag ska snart försöka sova och hoppas på det bästa men först ska jag bara berätta att jag spelat Harry Potter hela kvällen och jag har snart varvat hemligheternas kammare. Att spela det ger mig sådana nostalgikänslor, jag och min bror spelade det jämt när jag var mindre fast då tyckte vi att det var jättesvårt. Sedan fick jag ett paket ifrån ginza idag, det innehöll alla tre Pirates of the Caribbean-filmerna. Jag har varit utan dem ett tag nu eftersom de jag hade gick sönder och försvann, det var på tiden att jag köpte dem igen. Imorgon blir det PotC-maraton och jag längtar efter världens snyggaste Johnny Depp :)