I'm only sleeping

Jag somnade ungefär vid 6 imorse utan sömn på hela natten. Det var ju inte såå lyckat men jag kunde bara inte sova, därför är jsg hemma idag och vaknade i princip nyss men är lika körd för det. Nu ligger jag och tittar på första säsongen av Criminal Minds halvvaken och väntar på att alla Harry Potter-spelen ska installeras klart, sen blir det spelande hela kvällen. part-ey!

Falling in love is so hard on the knees












I believe the technical term is a fuckload of boats!

1) Post a list of 20 books/movies/anime/TV shows/video games/bands etc. that you've had an obsessive fannish love or interest in at some time in your life.
2) Have your f-list guess your favorite character/member from each item.
3) Fill in your favorites and explain why they're your favorite.

1. Harry Potter - Det är svårt att välja en favorit bland alla grymma karaktärer och egentligen har jag ju flera under olika perioder men just nu och under en tid tillbaka är Severus Snape favoriten. Sedan är Dumbledore, Sirius och Ron tätt efter. "obviously"
2. Scrubs - Lika svårt att välja här eftersom jag älskar alla sjukt mycket och alla får mig att skratta men Dr Cox med hans evighetslånga repliker är ju oslagbar. "I care so little I almost passed out"
3. Lost - Här är det lätt! Sawyer är helt klart favoriten, han är roligast, snyggast och han är så mystisk. Jag är även ett Sawyer/Juliette-fan. "Doctor playin' golf? Whoo! Boy howdie, now I've heard everything. What's next? Cop eatin' a doughnut?"
4. The Beatles - Paul McCartney - lätt! Jag älskar allt med honom, hans humor, hans dialekt, hans musik och allt! En av världens mysigaste personer skulle jag tro. "I don't take me seriously. If we get some giggles, I don't mind"
5. Hannibal - Yes, här är det utan tvekan Hannibal Lecter i alla filmerna. Han är så otroligt facinerande och jag är förälskad i hans röst. "I do wish we could chat longer, but... I'm having an old friend for dinner"
6. Love Actually - svårt! men .. jag tror att min favorit är .. Billy Mack. Bill nighy är så jävla grym skådespelare och jag älskar alla roller jag någonsin sett honom i. Jag älskar hans störda men sköna personlighet. "Kids, don't buy drugs. Become a pop star, and they give you them for free!"
7. That 70s Show - Stephen Hyde helt klart, han är så jävla skön hela tiden. "It only sucks for you"
8. The Simpsons - Homer har alltid de bästa replikerna och när han klantar till det så kan man inte låta bli att skratta. "Internet! Is that thing still around?"
9. Mord i sinnet - Tony Hill är kung! Inget mer behöver sägas. "Oh yeah? What shows did jack the ripper watch?"
10. The Ark - Mikael Jepson var min favorit under den extrema the ark-perioden som har lagt sig ett tag nu (tills nästa skiva antagligen) Men han är i varjefall jävligt skön och när jag träffade honom så såg jag det som en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, han var lite av min hjälte antar jag. haha. "Jag gråter ibland när jag har skrivit en dikt"
11. Lejonkungen - Timon och Pumba as a team. Fast jag tyckte att Kovo var så himla fin i andra filmen.
12. Jurassic Park - Alan Grant, jag var helt kär i han när jag var mindre och såg Jurassic Park första gången. Dinosaurier var det koolaste jag visste då och att han visste så mycket om allt gjorde honom till Gud i mina ögon.
13. True blood - haha, som alla redan har fattat, Eric Northman! Den snyggaste och koolaste personen på tv just nu. Fast ni vet ju redan allt. "Vår lilla djurpark börjar växa till sig"
14. Batman - Alltid jokern. Mer psykiskt störd männsika får man leta efter - I love it! "Everything burns!"
15. Pokémon - haha, så nördigt men jag var verkligen besatt av pokémon och jag tror nog att Charmander var min favorit. Han var väl söt och kool antar jag.
16. Mysteriet på greveholm - Var det någon som inte älskade den julkalendern? Jag älskar den fortfarande och Måns var och är fortfarande min favorit, han är så himla skön.
17. Hem till midgård - ja, jag älskade hem till midgård, jag har kiss och bajshumor och Runar Tvålfager var min favorit och jag älskar honom fortfarande litegrann. "Men om han blundar dåh?!"
18. The boat that rocked - svårast av alla kan jag säga er, jag älskar alla! Visst Gavin är ju helt klart hetast av de alla men ändå så kan jag inte riktigt bestäma mig så ja .. jag säger väl alla helt enkelt. "How about it? How about this? Try to fuck yourself out of this one mark!"
19. Backyard Babies - Dergen utan tvekan! han är jävligt het (jag fattar inte hur folk kan tycka annat) Han var med på Robins igår och ja, vad ska jag säga. Loved it! x)
20. jag kommer inte på något mer så ... berätta vad ni tycker, tänker, what ever? berätta vad som helst. :)

I want Xenophilius Lovegood


Rhys Ifans som Xenophilius Lovegood måste vara något av det sötaste jag sett! Alla vet ju om min crush på Rhys som Gavin Kavanagh i the boat that rocked och när jag fick reda på att han skulle spela Lovegood så blev jag helt exalterad. Jag längtar tills jag får se mer av denna sjukt söta männsika på bioduken! :D

let my love open the door


något jag nyss knåpade ihop i photoshop. jag älskar den scenen, jag dör av skratt varje gång. tänkte bara att ni skulle veta. Nu ska jag nörda mig med mina true blood-vänner på tumblr och sedan ska jag storstäda - yeay!

och dudes, lyssna på detta.

It was a beautiful day

Denna dagen har varit riktigt skön! först sovmorgon till nio och när man väl kommer till skolan så sitter vi bara och pratar i en timme eller två - dags för lunch. Jag och miriam drar till sibylla och käkar goda strips (med alldeles för lite pizzakrydda! vi känner inte mycket för den nya tjejen..) vid ett kommer kent och säger att vi får sluta tidigare och alla jublar. Jag och miriam drar till den nya godisaffären vid stationen och där får vi varsin gratis puss.
jag tar bussen hem och promenerar hem med lars winnerbäck i öronen och är lycklig även fast kylan biter i kinderna och öronen tappat all känsel. Extramaterialet på HBP var fint och Calle gick vidare i idol och med det kunde dagen knappast ha blivit bättre.

"elvis, elvis let me be, keep that pelvis far from me - lalalaa"
"åh, nu blev jag sugen!"

please, try to remember

Yes, då har jag också sett New Moon och jag tyckte inte att den var mer än okej, knappt okej. Först och främst så var de flesta effekterna riktigt snygga och det fanns även en del kameravinklar som gav filmen mycket känsla och det gillas alltid. Men sen har vi då resten av filmen, jag stör mig på så otroligt mycket, den är för gullig och jag tycker att de flesta av scenerna mellan bella/edward och bella/jacob är riktigt krystade, pinsama att se helt enkelt. Jag tyckte dock att filmen var ganska underhållande då det var action, jag tyckte speciellt om varulvarna. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var en okej film, mycket bättre än twilight men det hjälper inte. Ett stort plus var att det inte var några konstiga fjortisar som fjantade sig, jag tror tom. att min vän var den som fjantade sig mest, haha.
"Men, vad har hänt med deras ögon, det är ju inte samma ögonfärg som i förra filmen, varför ser dom ut så?" Snälla barn, de kan ändra ögonfärg och det förklarades i förra filmen.

Om jag var bella, då hade jag lätt valt jacob före edward. Han är mycket mysigare som person och frankly så tycker jag att edward är helt wierd, jag gillar han inte alls. + har han någonsin varit fulare än i denna filmen? han ser ju helt grotesk ut.

new moon

Idag händer det, jag ska se new moon men jag är inte alls pepp! Hade det inte varit för att jag skulle träffa en barndomsvän som jag endast träffar ca 3 gånger per år så hade jag stannat hemma och tittat på nått annat. Men, nu är det som det är och jag ska se filmen som alla har så många olika åsikter om, jag tror jag kommer tycka den är tråkig. Efter True Blood så tycker jag att twilightfilmerna är pretty lame. Hoppas jag kommer hem med en annan inställning ikväll, man kan ju inget annat än hoppas. :)

skönt med torsdag idag, snart är det äntligen helg! Ska ni hitta på något kul i helgen?

you had that look upon your face


jag älskar ikeas stearinljus, de doftar gott och de brinner i närheten till en evighet och det är till äpple och koladoftande ikea-ljus jag sitter här i mörkret och önskar att jag var en evighet här ifrån. jag vill vara ute i rymden, peta på alla stjärnor och flyta runt i ett vakuum av tystnad. ibland vill jag även höra ljudet av advertising space och hoppas på att aldrig behöva återvända till verkligheten.

I want your love, I want your disease

"bill you're right, I belive I can feel her emotions"

Just me, tumblr-ing away.

Just det, jag har skaffat Tumblr.
update 23:23 -

imorgon kan jag åter igen dreggla efter snape - can't wait!

Drink up me hearties yo-ho

Det bästa med denna dagen var att jag fick reda på att vi var lediga imorgon, det ska bli så jävla skönt! En hel dags slappande med film, te och en skön säng - can't wait! Dessutom har jag äntligen fått prata av mig om True Blood med Miriam idag, hon såg klart andra säsongen i helgen. Hon är lika besatt som jag och vi känner oss extremt stalkiga (ohjah, det är ett ord) med allt som vi planerar. Hela min blogg är totalspammad av True Blood just nu och det känns inte riktigt bra .. jag ska bättra mig med mer variation, dessutom håller jag på och fixar på veckans top ten-lista men "temat" är ännu hemligt. Mucho intresting!

Nu ska jag äta lite chokladpudding och försöka hitta något vettigt att se på tv. Det var egentligen planerat att se film med familjen men det blev inget. tråkigt.

Always check your candy...

Okej, jag såg nyss på Trick 'r Treat och den var så jävla grym! Äntligen en skräckfilm med lite klass, jag älskar när det handlar om mystiska saker och med halloween som favorithögtid så var denna filmen helt fantastisk. Extra trevligt var ju att Anna Paquin var med, jag älskar henne mer och mer. Hennes 'historia' var också den mest intressanta, inte läskig alls men ändå helt otrolig. Jag skulle kunna hålla på i evigheter men jag ska bara säga att de som tycker om skräckfilmer (typ inga av mina läsare, men ändå) borde se den, så fantastiskt sevärd. Jag kommer kunna se den om och om igen och aldrig tröttna.


Chip:
You must really like Halloween.
Rhonda: You mean Samhain?
Chip: What?
Rhonda: Samhain, also known as All Hallows' Eve, also known as Halloween.
Pre-dating Christianity, the Celtic holiday was celebrated on the o ne night between autumn and winter when the barrier between the living and the dead was thinnest, and often involved rituals that included human sacrifice.


Nej, nu är det dags för mig att sova, imorgon är miriam tillbaka på hantverk och det ska disskuteras true blood säsong 2 - äntligen! God natt på er! :)


I put on my makeup.


precis hemkommen ifrån kalas, det var mycket mysigt och jag har nu kommit fram till att jag ska se new moon 3 gånger xD Synd om mig nu ifall den skulle suga totalt. men men, har man lovat och vill göra alla nöjda så får det bli som det blir. Nu ska jag och min kära bror se på Trick 'r Treat och jag är helt exalterad! PEACE!

.. but delicious.

Hej alla vänner! :) Jag har precis blekt håret och nu är det inte långt kvar tills jag blir riktigt blond, nästa inköp blir silvershampo. Efter jag vart blond ett tag ska jag antingen färga håret rött eller i någon annan mer udda färg, vi får se. Snart ska vi iväg på kalas här, min brorson viktor firar sin ettårsdag och det ska bli himla myisgt. & nu blir det att laga mat, tacos.



- besatt?! pfft! Det var det dummaste jag hört!


10 things I adore

1. universum

2. 60-talet


3. vampyrer - true blood - eric

4. glitter

5. glass

6. harry potter-böckerna

7. smycken

8. mörker

9. maskerader

10. tim burton




Have you read the news today?

Idag mår jag fortfarande lite kasst men jag har iaf gjort något idag och det har bara lett till bra saker. Jag, mamma och Viktoria åkte iväg till Skövde och jag hittade endel roliga saker.

- en kofta
- en tröja
- film - Trick 'r Treat (som jag velat se i evigheter!)
- Sunes jul & Sunes sommar
- en smyckeshängare(?)
- massa smink
- en kalender
- muffinsformar
- julklappar
& lite andra småsaker.

Snart ska jag göra kvällsmat och det blir en efterlängtad maträtt, nämligen kotlettrad och rotfrukter i ugn, jag har längtat hela veckan. Det är så otroligt fantastiskt gott!

update: Jag har även hittat den perfekta kameran! eftersom jag aldrig kommer få en systemkamera så tänker jag önska mig en kompaktkamera med alla de funktionerna jag vill ha. Närgräns 1cm, det är ju rena drömmen! Jag är helt kär, i en satans kamera.

10:12




Jag vill ha hans tröja so bad! inte bara för att alexander har den på sig utan för att det är den sötaste pingvintröjan någonsin! [bilderna är från filmen 'som man bäddar...' och jag hittade dem här]
& på tal om alexander så drömde jag att han räddade mig ur en hönsgård.

I don't wanna miss a thing

Steven Tyler ska lämna Aerosmith och Backyard Babies ska sluta spela, det är bara inte rättvist! Aerosmith är inget utan Steven och hans otroliga röst (och stora mun)! & Backyard Babies, det är ju bara sorgligt, sluta spela för ett lugnare hemmaliv. Jag förstår men jag kan inte hjälpa att hata dom lite.
Mitt i allt detta ledsama fick jag en idé, jag har skapat en ny kategori som heter 'top ten' och varje vecka ska jag göra en top tenlista på spotify där jag kan sammanfatta mina favoriter inom vadsomhelst. Soundtracks ifrån filmer, olika band/artister, jullåtar eller annat trevligt. Eftersom det med Aerosmith och BYB är så sorgligt ska den första låtlistan vara med mina favoritlåtar från just de banden. top ten v.47

you can't eat and you can't sleep


Hur glad tror ni jag blir när jag ligger hemma sjuk (igen) och mamma kommer in och önskar mig grattis på namnsdagen och har med sig en present? Otroligt glad kan jag säga er! Jag fick en chokladkaka, en lott och en liten söt julgris som ska heta Mick. Jag har en tendens att döpa mina gosedjur, jag har tex. en pingvin som heter Paul och en säl som heter Frank. Som sagt, man måste ha barnasinnet kvar..

Just nu nördar jag massa True Blood och tittar på massa fina intervjuer med Alexander och undrar hur jag inte kan ha upptäckt att mannen är helt fantastisk förut. Jag menar, jag har ju alltid tyckt att han är en grym skådespelare och jag har sett filmer endast för att han är med i dem men jag har aldrig fördjupat mig. Anywho, han verkar sjukt härlig!

Kanske ska jag vila lite, vill inte, men orkar inte vara uppe heller. jobbig situation.

Bitch, it's eric northman

'yummy'


I'm waiting for something good

Idag har jag gjort klart ännu en julklapp och en till är under tillverkning, det är så skönt att jag kan göra saker när jag inte kommer på något att köpa. Just nu äter jag kycklingbaguette (så jäävla gott, jag avlider!) och lyssnar på min nya spellista i väntan på att Nip/Tuck ska börja. Jag har längtat efter den serien ett bra tag nu, visst jag har inte följt den innan men den senaste säsongen så satt jag som klistrad. Visst, det hade helt klart varit bättre om de visade True Blood säsong 2 istället ;)
Spellistan har ni iaf här: i got my mind set on you.

jump on board

Idag har jag och mamma varit runt i stan och flexat och jag har köpt en del nya saker bla. en chokladkalender, den årliga med spiderman på. Jag säger som hon på sibylla, man måste ha kvar barnasinnet. ^^ Sedan köpte jag även två filmer, Jumanji och Life of brian, jumanji var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten, fast jag tyckte den var jätteläskig. Sedan tog vi en sväng till second hand där jag hittade ett par finfina skor och två par tröjor som sorgligt nog var väldigt stickiga men jag får helt enkelt använda en tunn långärmad under.

Sedan har jag faktiskt knåpat ihop en julklapp idag och eftersom ingen här vet vem som ska få den (utom louise) så tänkte jag att jag ska visa hur den ser ut, det enda som ska fixas på den är 'infattningen' men annars är den rätt färdig.

Nu: House
Senare: Sova

I know it isn't true

Jag borde egentligen sova nu, visst jag ska lägga mig snart, men jag borde sova just precis nu. Istället sitter jag och pillar på en ny spotifylista och hoppas på att morgondagen ska raderas så vi kan hoppa direkt till onsdag. Tisdagar är värst.

Idag har annars varit en jättefin dag, det var så skönt att ha moa där hela tiden, det behövdes. Då känner jag mig inte utsatt och ogillad som jag annars kan göra. ahwell, det kommer mer ingående om dagarna sedan tror jag, jag har iaf två videos från beatleskvällen som kan vara något att ha. Nä, nu är det dags. God natt på er <3

Yes we're going to a party, party!

Jag och moa sitter här och tittar på x-games medans vi väntar på att åka in till stan för att käka lite pizza på gondolinos, men det är inte det bästa, vi ska ju nämligen på en beatles-coverkonsert ikväll.  Den börjar 18:00 och jag hoppas verkligen att det finns platser till oss eftersom vi inte förbokat biljätter. äsch, det löser sig! :D

Har ni för er något kul såhär på söndagen? :)

Emma Watson

Jag har lekt lite i photoshop och detta är sesultatet:







I don't know what you done to me

Jag har nyss sett klart på true blood och jag kommer dö innan nästa säsong kommer! Jag känner att jag verkligen blivit helt besatt av denna serien, jag vill se nästa säsong so bad! Att dom alltid ska ha sådana slut där man måste se nästa säsong för att förstå. Om jag har sett så långt som till sista avsnittet så är det väl nästan självklart att jag kommer se nästa säsong också? ahwell, såhär känner jag vid varje säsongsavslutning men jag lovar er, jag ska se det första avsnittet så fort det kommer upp på nätet, eftersom sverige är så sega. Det var också trevligt att se Evan Rachel Wood som en snygg och classy vampyr, hon är grym.
Eric är fortfarande min favorit, sjukt het! (och jag älskar när dom snackar svenska, så underhållande)


and all those shadows there filled up with doubt

seriöst, calles och marietts framträdande på idol, grymt! med det sagt så ville jag bara säga att jag ska fortsätta titta på true blood nu, kom till episod 5 och jag kommer antagligen se klart resten inatt, om jag orkar vara uppe vill säga.
Imorgon kommer moa. 14:48, inte 14:28. Jag längtar! På söndag ska vi på en konstert med två beatles cover band det kommer bli skitkoolt! Sedan ska hon antagligen stanna tills måndag och vara med mig på hantverk hela dagen, spännande, spännande! ihh.

you give me fever

Jag är sjuk, pappa jobbar, andreas är i skolan och mamma är hos min syster, därför sitter jag och tittar på True Blood säsong 2 på nätet. Jag kan bara inte vänta tills den kommer på tv, jag är alldeles för nyfiken. Än så länge har den gett trevliga överaskningar och jag kommer antagligen titta hela dagen i brist på annat att göra. Hungrig är jag men orkar inte äta, går jag upp ur sängen kommer jag frysa ihjäl. Anywho, hoppas ni mår bättre än jag.


"your associate - this .. pussy lover"


I hate days like this

Egentligen tänkte jag skriva om hur totalt jävla kass denna dagen varit men jag tänker göra denna musiklistan istället. Jag har fixat till det lite och lagt alla låtar i en spellista i rätt ordning ifall någon känner för att lyssna :)

Låtar som..
..har gjort mig glad: such a night - elvis presley
..har gjort mig ledsen: river flows in you - yiruma
..jag vill dansa till: start me up - the rolling stones
..jag vill dansa ännu mer till: you're gonna go far kid - the offspring
..lugnar ner mig: fireflies - owl city
..jag lyssnar på för att bli pepp: don't stop me now - queen
..påminner om min kärlek: annie's song - john denver
..påminner om gamla tider: it takes a fool to remain sane - the ark
..påminner om ångest: kevlarsjäl - kent
..jag lyssnar väldigt mycket på just nu: can't keep it in - cat stevens
..är väldigt, väldigt bra: blackbird - the beatles
..lyssnas på i ilska: destroy everything - hatebreed
..påminner om sommardagar: dream a little dream of me - the mamas and the papas
..påminner om våren: a little respect - erasure
..påminner om en bra film: all day and all of the night - the kinks
..påminner om staden jag tycker om: london calling - the clash
..jag lyssnade på när jag var 13: beat on the brat - ramones
..jag lyssnade på när jag var 15: tell me this night is over - the ark
..jag lyssnade på när jag var 17: the beautiful people - marilyn manson
..jag lyssnar på just precis nu: everyday - buddy holly


jai guru deva om ..


Idag var en ganska bra dag, jag fick skjuts av mamma på morgonen vilket resulterade till några minuters försening men det har varit så hela veckan nu, inga problem. Jag kämpade på och blev klar med manchettknapparna, jag fick VG på dom och jag är så jävla nöjd! Bäst av allt är att Kent verkar stolt över mig, han har hela tiden sagt att jag har störst potential av de som ligger på G-nivå att nå VG-nivån & nu har jag lyckats. Bara jag fortsätter såhär nu så kan det bli riktigt bra. Ni får se bilder lite senare när jag laddat batteriet, mina bröder och far blev jätteimponerade och var intresserade för en gångs skull, det kändes riktigt bra. Men nog tjatat om det, mina storebröder är som sagt här och det är alltid lika kul, spaciellt när magnus är här eftersom vi inte träffar honom så ofta. Jag saknar honom när vi aldrig träffats, jag och han är mest lika av mina bröder tror jag, iaf humormässigt.

Onsdagar är för övrigt väldigt sköna, då är det bara 2 dagar kvar till helg och just denna helgen kommer Moa, det ska bli toppen! Jag älskar att hon kommer hit så ofta, jag fattar inte hur hon orkar, men jag är glad att hon gör det.

nu: skapa en ny spellista
snart: scrubs
senare: true blood

Sandra Tempelton I love you and i WILL marry you.

Igår var jag på filmkväll hos miriam, eller ja, vi såg en film, nämligen Big Fish. Det är en av mina favoritfilmer och jag har säkert sett den ett tiotal gånger men den blir aldrig tråkig, det är en alldeles fantastisk feelgood film och den får mig alltid på humör. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar Tim Burton men jag måste ändå säga att han är det största geniet någosin innom filmvärlden, hälften av mina favoritfilmer är just från Tim burton och det säger ju endel.

Halt här får ingen passera, här kommer ingen förbi..

Idag är det 20 år sedan berlinmurens fall, men det vet väl alla vid detta laget. Jag har lyssnade på P3 dokumentär special igår och tittar just nu på en dokumentär om murens fall. Det följde både lycka och sorg över denna händelsen och det gör den mycket faschinerande. Denna dagen borde vi tänka på de som föll offer under denna kamp för ett enat tyskland men även se det som en lycklig dag eftersom berlinmurens fall gjorde allt mycket bättre. Jag ska inte hålla på och analysera och fördjupa mig här men jag tycker detta var en stor händelse som är värd att uppmärksammas. Sedan tänkte jag lägga ut en random låt, men kom på att vilken låt passar bättre än denna:


It was it really was such a night

Elvis var en riktigt fin man han, hans skratt är något av det finaste jag vet och hans musik gör hela mig lycklig, oavsett humör. Hans liveskivor är mycket mysigare och bättre än de studioinspelade för på de förmedlar mer känsla och äkthet, vilket jag tycker är väldigt ovanligt. Jag känner mig helt sentimental just nu, jag älskar mannen och hans musik så mycket och jag skulle ge allt för att få åka tillbaka i tiden och se honom live. Hade jag fått göra det hade jag stått längst fram, gråtit till in the ghetto, skrattat och sjungt med till devil in disguise och skrikt halsen av mig till jailhouse rock. Det kan jag lova er. En dag ska jag bygga mig en tidsmaskin och åka tillbaka till alla de åren och datumen jag missat för att jag är född i en tråkig och alldeles för hatisk värld. Peace. love and understanding, det är vad vi behöver. Klyschigt, men sant!







Everything is never as it seems when i fall asleep


Man har verkligen inget liv om man svarar på kilomerlånga listor, men det har jag gjort iaf.

1. Vad heter du?
Marina
2. Vad kallas du? Marina, Mina, dude.
3. Vad vill du bli kallad? I don't care
4. Födelsedatum? 28 augusti
5. Stjärntecken? Jungfru
6. Lunar? Nej
7. Msn? Ja
8. Helgon? hade en gång ..
9. Vart bor du? vartofta
10. Vad har du för mobil? Sony Ericsson

11. Har du en egen dator? Ja
12. Vem är din/dina bästisar? Moa
14. Vad ska du göra i sommar? London?
15. Favoritfärg? gul & svart
16. Turnummer? 11
17. Vad älskar du mest? musik, film, böcker, paul, fina bilder, photoshop, familjen
18. Intressen? muisk, film, böcker, spara bilder, fixa, baka, matlagning, blogga
19. Favoritband/artist? The Beatles
20. Favoritlåt? blackbird, in the ghetto, devil in disguise, honky tonk women, fireflies, how you remind me, ever present past, äh, kan hålla på i evigheter!

21. Namnsdag? 20 november
22. Vad skulle du vilja heta? något vackert brittiskt namn
23. Vad heter du på din msn just nu? Marina
24. Hur många online? 8
25. Vem är din 15:onde online? Ingen
26. Vem har du blockat? någon dude som heter kristoffer
27. Hur många olika grupper har du? 1
28. Har du några olästa mejl på hotmail? 9
29. Har du några nya kommentarer på bdb? tror inte det
30. Isf hur många? jadu.

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? han har snygg klädstil, that's it.
32. Beskriv ditt hår? orange/blont, utan volym, halvlångt och någon sorts snedlugg
33. Har du några piercingar/tatueringar? öron räknas inte, så nej.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? London!
35. Bor du i lägenhet eller villa? villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder? svart, eller marinblått.
37. Vad har du på dig Nu? mysbyxor, myssockar och en grönblå stickad tunika
38. Har du något i håret just nu? nepp
39. Vad har du gjort idag? firat pappa, ätit godis, lyssnat på musik och städat
40. Vad ska du göra imorron? gå till skolan och arbeta på de satans manchettknapparna som inte vill funka!

41. Hur mår du just nu? bra, uttråkad, men bra.
42. Hur brukar du annars må? blandat from time to time.
43. Är du sjuk? Nej, Maha! :D
44. Har du ont nånstans? i röven men det är för att jag sitter på golvet.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? yep.
46. Vad heter din pappa? Stellan. (alla barnen klarade sig undan krocken utom stellan, han var imellan.)
47. Har du några syskon? 4
48. Vilket är ditt favoritdjur? pingvin!
49. Äter du ofta godis? JÄMT!
50. Vilket är ditt favoritgodis? kritor!

51. Vad är det finaste som finns? musik, paul, moa, familjen, enar, rymden, ädelstenar, elvis skratt, brittiska, the boat that rocked
52. Vilken är din favoritdryck? vatten och julmust.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Scrubs!
54. Vilken är din favoritveckodag? Lördag
55. Vem är din förebild? paul & min syster
56. Vad är bäst med dig? humor?
57. Har du några komplex? herregud ja!
58. Hatar du någon just nu? Jag hatar alltid någon
59. Vem hatar du? Karolin
60. Har du kysst en apa? självklart! erik <3

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Pingvin! & råttor.
62. Är du allergisk mot något? ananas
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? vet inte
64. Hur många bilder har du lagt ut? ca 300 kanske
65. Vad har du valt för bild här ovan? ursäkta wut?
66. Vilket band är det sämsta som finns? Jonas Brothers möjligen, eller Takida! delad plats.
67. Är du kär? bara i miljoner film-karaktärer!
68. Isåfall i vem? ja, typ, Jack Sparrow och Gavin Kavanagh
69. Vad är din civilstatus? alone and glad dudes!
70. Är du cool? KOOLAST AV ALLA! (otroligt viktigt att skriva kool med K annars är man inte kool, det är en regel!)

71. Är du homofob?
Verkligen inte.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Ja
73. Isåfall vilken/vilka? MÅNGA
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Märta-gun och anna-britt, därför ska mina barn heta det.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? typ .. Allan? nej. jag vet inte.
76. Har du varit hos frisören det här året? Ja
77. Använder du nagellack? Ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Persienner.
79. Har du eget rum? Ja
80. Har du en dubbelsäng? nope

81. Har du en egen platt tv?
Nej
82. När flyttade du senast? 4 september 2007
83. Vilken stil har du? Ingen aning. ganske egen skulle jag tro.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? svårt!
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Renee Zellweger i Bridget Jones, ärligt!
86. Vill du bli känd? Nae.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? PAHA, nej?!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? yep.
89. Vilken är den godaste frukten? Grapefrukt
90. Äter du grönsaker varje dag? ja, i princip

91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? well, mellan normal och överviktigt? Jag hade vartit nöjd bara magen och låren varit lite mindre. och dubbelhakan ska bort såklart!
93. Hur lång är du? 1,82
94. Är du nöjd med dig själv? Nej
95. Vad är du bra på? klaga
96. Har du en egen hemsida? om inte bloggen räknas så nej.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nope
99. Vad är klockan just nu? 14:32
100. Är det jobbigt att svara på frågor? naoe .. det är ju ett tidsfördriv iaf.

101. Hur ser din datorskärm ut? bilden? det är ett par pumpalyktor.
102. Har du städat idag? lite
103. Har du varit ute idag? hämtat tidningen, så ja men .. 10 sekunder max?
104. Vem ringde du senast? fotostudion
105. Vad var du senast arg på? mamma
106. Vad har du för status på msn just nu? Online
107. Är du ofta inne på msn? Ja
108. Önskar du att du var tjockare? Verkligen inte!
109. Hur många hus har du bott i? 2
110. Är du medlem på last.fm? R0CKP0RN

111. Lyssnar du på webradio? Ibland, om jag missat morgonpasset i P3. Martina <3
112. Bäddar du sängen? yep
113. Har du lätt för att somna? Ibland
114. Snarkar du? kanske?
115. Vad har du för startsida? min blogg, bdb, youtube, leaky-couldron.net
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? sitter fast i laptopen så .. ja?
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? beror på vad jag gör
118. Vad lyssnar du på just nu? Not fade away - The rolling stones
119. Vad har du för ögonfärg? Blå
120. Vill du tatuera dig? När jag vet vad jag vill ha och om jag vågar

121. Vad har du för visningsbild på msn? En bild på mig.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? msn, spotify, facebook, photoshop & antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/archivepix.html
123. Laddar du olagligt ner musik? Självklart inte! :O

124. Har du en egen ipod? nope
125. Är du fet? ja.
126. Vad önskar du dig i julklapp? Jag håller precis på att skriva en lista, den är fylld med saker!
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? nope, inte än, men böckerna är lästa
129. Är du emo? nej
130. Vad stör du dig på?
det mesta

131. Vad är emo enligt dig? En musikstil
132. Brukar du lyssna på hög musik? OHJA! Ingen musik utan hög volym.
133. Vad gör du om dagarna? sover, lyssnar på musik, tittar på film, bakar, sitter här.
134. Tycker du om popcorn? GOTT!
135. Vilken är din favoritläsk? Julmust!!!!!
136. Vad är din favoriträtt? Pasta bolognese
137. Vad tycker du om raggare? inget?
138. Vad tycker du om punkare? inget?
139. *fråga raderad*

140. Är du död?
Men självklart!
141. Är du osynlig? Bara när jag har min osynlighetsmantel!
142. Filar du naglarna? Nej
143. Har du fräknar? lite
144. Har du posters på dina väggar? yes sir
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Ingen Oo
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Mig själv?
147. Vilket är ditt favoritämne? hantverk och bild
148. Vilket ämne hatar du? Idrott och samhäll, iaf med jonas
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? ingen aning!
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? idrott

151. Favoritstad? London
152. Favorit loka? typ alla
153. Cola eller cola light? light är snusk!
154. Älskar du din dator? ja :')
155. Är din dator bög? Ja, han är faktiskt tillsammans med Sannas dator!
156. Vad är ditt favoritplagg? jeans
157. Vilka affärer handlar du oftast i? carlings, second hand, h&m
158. Vart handlar du? well, i affärer antar jag?
159. Favorit tvserie? Scrubs
160. Tycker du Top Model är roligt? ja

161. Vilken är din favoritbok? Harry potter-böckerna!!! :D
162. Favoritfilm? love actually, the boat that rocked och 7 miljarder andra!
163. Vilken är den bästa musikgenren? maaah, vet inte! hiphop och RnB är iaf de sämsta!
164. Bada eller sola? bada
165. Katt eller hund? Katt
166. Åska eller sol? båda!
167. Vnter eller sommar? sommar
168. Knarkar du? Nej
169. Röker du? nej
170. Snusar du? Nej

171. Äter du? ja
172. Snattar du? Nej
173. Röker vattenpipa? sällan
174. Är MER gott? Verkligen!
175. Tycker du om salt? Ja?
176. Har du kysst din egna spegelbild? DEt har jag säkert! xD
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? äckel -dö! - oftast
178. Ät en banan? ja tack! med chokladpudding!
179. Har du runkat nångång? Varje dag! :D
180. Använder du för mycket hårspray? inget

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? HAHA nej?
182. Favoritsäng? min?
183. Har du en snopp? Jag har flera! :D
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? nej
185. Vill du ha sex just nu? yes pleas marcus come to me! pahahahahahaha (dåligt, mycket dåligt marina)
186. Har du ljugit någon gång? Näe? jag ljuger väl aldrig? :o
187. Favoritmeny på donken? McChicken - nu bvlev jag übersugen!
188. Donken eller burger king? BURGER KING!
189. Svart eller vitt? Svart
190. Rosa eller grönt? Grönt

191. Död eller levande? beror på ..
192. Rädda joppe? DÖDA DEN JÄVLA ÄCKEL MULLVADEN!!!!
193. Tittar du på tv just nu? Nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? skulle inte tro det va
195. Favoritkaraktär i simpsons? Mr Burns! eller Maggie
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? HAHA om alla vill få sina trummhinnor sprängda så .. okej! :D
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? Tveksamt
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? PAHAHAHA! seriöst?
200. Städat eller stökigt? städat

201. Bästa sexplatsen? svävandes i luften (åhja, jag kan ja!)
202. Favorithalstablett? jag vet väl inte?
203. Är du ofta sjuk? ja x(
204. Gillar du anonyma bevakare? hell no!
205. Vågar du rapa högt inför andra? Ja.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? bara om det behövs.
207. Vad är klockan nu då? 14:53
208. Vad är det för datum? 8 november
209. Vad ska du göra sen? städa mer
210. Är du inne på msn nu? Ja

211. Hur många har du blockat på din msn? sluta
212. Är nallar söta? bara didrik!
213. Är Rob söt? Vem?
214. Vart handlar du helst mat? PA's
215. Favoritglass? choklad, blåbär & lakrits
216. Hemmakväll eller fest? beror på
217. Privat fest eller festa med folk på stan? beror på
218. Ditt nordiska favoritland? norge
219. Älva eller vampyr? vampyr
220. Gud eller djävulen? skit ner dig

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? magi! sedan ska jag gå på Hogwarts och bli bästa vän med Snape, det kommer bli svårt, men jag kommer lyckas!
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? hus
223. Favoritgrönsak? åhh! svårt! tomat, paprika, lök, gurka - allt!
224. Har du anorexia? Nej.
225. Vem shoppar du helst med? idonno
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? inte tänkt på
227. Hur vill du dö? i sömnen, stilla och fridfullt.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? ALDRIG!
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Kremerad!
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Självklart inte!

231. Hur ofta sitter du vid datorn?
varje dag
232. Har du klippt ditt eget hår? för det mesta
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Nej
234. Favoritöl? äckligt!
235. Vitt eller rött vin? vitt
236. Öl eller vin? vin
237. Coca cola eller red bull? cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? apelsinjuice och san fransisco drink mix. yummy!
239. Havet eller sjön? sjön
240. Favoritö? storbrittanien

241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa?
pappa
242. Vad klarar du dig inte utan? musik, film, vänner och godis!
243. Behöver du mer kärlek? alltid
244. Blir du full varje helg? nej
245. Är du natt eller dagmänniska? natt
246. Är du vampyr? Ja
247. Har du varit med i något rollspel? nepp
248. Favorit "the sims"-spel? nattliv
249. Festa eller festival? festival
250. Ska du på pride? kanske

251. Vill du det då? annars skulle jag väl inte gå? Oo
252. Är du transa? Nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? jag skulle skjuta mark david chapman innan han sköt John, eller så skulle jag kanske se till så att John och Yoko aldrig träffades. eller jag vet inte
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? bakåt. SEXTIOTALET! <3
255. Barn eller vuxen? jag vet inte
256. När ska du flytta hemifrån? om två år antagligen
257. Eller har du redan gjort det? Nej
258. Går du i kyrkan varje söndag? aldrig
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? na
260. Har du piercat någon? Nej

261. Är du laglig? typ
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? kanske lite fettsugning, inget annat. paha
263. Värsta musikstilen? RnB och HipHop!
264. Resesätt du föredrar? tåg
264. Är britney Spears en bra mamma? vet väl inte jag?
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? snusmumriken! eller ja, det är iaf vad jag vill. egentligen är det väl lilla my.
267. Vilken skådespelare är hetast? Johnny Depp, Alan Rickman, Kevin Costner, Hugh Grant, Colin Firth, Heath Ledger, Jake Gyllenhaal etc.
268. Tvättbräda eller ölmage? mellanting.
269. Vill du ha barn någon gång? ja.
270. Har du sjungit singstar nångång? japp

271. Vilken är din favorit då? av vad?
272. Favoritparfym? body shops vaniljparfym
273. Använder du deodorant? Ja
274. Är du beroende av nånting? mycket
276. Favoritradiokanal? P3
277. Favoritbil? mustang
278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? är det meningen att jag SKA ha en åsikt här?
279. Favoritförfattare? J.K Rowling!
280. Vad vill du bli när du blir stor? guldsmed tack!

281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? formulera meningen rätt så kanske jag svarar.
282. Senaste biofilm du såg? Bröllopsfotografen
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? HAHAHA XD
284. Är du rik eller fattig? Mellanting
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? orka bry sig
286. Favoritsport? ingen
287. Silvertåget eller kustpilen? silvertåget om ni menar den där skräckhistorien?
288. Har du sett filmen spökhistorier? om silvertåget är med i den så ja, annars vad är det?
289. Var den bra då? om jag har rätt, ja.
290. Vilken historia är läskigast? silvertåget? x'D

291. Har du långt hår? Halvlångt
292. Vill du ha längre/kortare? Längre!
293. Schlagernörd eller? eurovison song contest <3
294. Kungafamilj eller president? President
295. Sämsta veckodagen? Söndag
296. Har du en dålig hårdag idag? ja
297. Tror du på ett liv efter döden? ja
298. Är du politiskt intresserad? lite
299. Är du rädd för att dö? Nej
300. Vad är klockan nu då? 15:10

when we kissed I had to fall in love

Idag är det fars dag och jag tycker alltid att det är lika mysigt, visst pappa får bestämma allt och hitills har vi lyssnat på P1 hela morgonen, snackat om krig och nu tittar vi på landet runt. Inte så värst kul men vad gör man inte för sin pappa. Han fick en stor korg fylld med öl, nötter, godis, choklad, ölkorv, kaffe och massa annat kul + en flanellskjorta. Jag tror han är ganska nöjd. :)

Min dag därimot, den innehåller storstädning av mitt rum och badrum, här ska det svabbas och fixas! Såklart har jag gjort en spellista denna gången också: sometimes i feel like.

För er som inte har spotify så plockade jag ut min absoluta favorit städningslåt just nu:

lördagsmys coming up.

Inatt drömde jag att mitt hus var fullt av zombies, eller, dom var inte det från början men sen helt plötsligt blev alla det utom jag och två till. Det var riktigt äckligt faktsikt, så verkligt.

Förutom att ha drömt konstiga drömmar så har jag varit inne i centrum och shoppat lite, otroligt trevligt. Jag kom hem med detta:


+ ett stort antal kläder ifrån second hand, the green mile - stephen king & Jagat byte - Janet Evanovich, också second hand. sedan köpte vi även farsdagspresent till min kära far, han får dyra saker detta året, vad han får får ni se imorgon antagligen. Sedan ska jag knåpa ihop ett "presentkort" till honom, det ska innehålla personliga tjänster som han kan använda lite när han vill. Det kommer nog bli uppskattat.

Vad har ni haft för er denna lördagen? :)

Be cool! - I am cool!


WAZZZZZAP?!

She's just a girl alone at the bar.

ja tack!

let's make a list

Dagen har varit otroligt seg och jag har inte fått mycket gjort, men viktor bjöd på fika och det var ju änna trevligt. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska beställa scrubs säsong 6 och 7 ifrån CDON. Jag ska egentligen ha pengar till julklappar men .. jag känner att jag verkligen, verkligen vill ha dem. Hatar beslutsångest!!

Well, vi får se om jag blir egoist eller inte. Ikväll är det Batman Begins på 6:an den ska jag ta och se på om jag orkar. Eftersom jag har tråkigt tänkte jag ta och göra listan som alla andra verkar göra, jag fick min lista ifrån niotillfem.

var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?

London.

vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?

Linda McCartney.

vilken egenskap önskar du att du besatt?

teleportering, men jag tar det ett steg längre, teleportering till olika årtal. (vore inte beatles at the cavern club helt fantastiskt?)

i vilken färg är ditt drömhus målat i?

jag vill ha det lite såhär, det ska se gärna se använt ut. murgröna på hus är även något av det mysigaste som finns.

vilket namn är det vackraste du vet?

charlie. & john.

vilket är det bästa ordet som finns?

hallonröd

vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?
resa runt i storbritannien.

vilken saga är din absoluta favorit?


om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?

pasta bolognese.

om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?

svart.

Om du bara fick lov att lyssna på en enda låt i resten av ditt liv vilken skulle du välja?


blackbird.

om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?

Love actually.

om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?


detta.

vilket språk är det vackraste du vet?
engelska (brittiska)

vilket bok ligger på ditt nattduksbord just nu?

denna.

vilken årstid tycker du allra bäst om?


sommaren.

acapella is ... ear rape.

Här sitter jag nyduschad med en mugg fylld med glögg, vit choklad och lime-glögg för att vara exakt. Och med det sagt tänkte jag berätta om en intressant sak jag hörde på radion idag. Alla som känner mig vet att jag är typ den mest negativa personen i hela världen, klagar jämt och blir nästan aldrig nöjd, well, enligt undersökningar så är negativa personer lite bättre än positiva personer. Negativa personer kan nämligen analysera och minnas saker bättre eftersom de ser världen som den är och nästan alltid tror det värsta om allt. Sedan är ju jag en sådan negativ person som oftast får in ironi och sarkasm i mitt klagande och det är ibland uppskattat.
Så jag känner mig ganska nöjd med att vara en negativ person, jag har aldrig varit missnöjd med det dock, för jag uppskattar de trevliga stunderna mer om jag ser negativt på allt, det är en sorts försvarsmekanism från min sida.
Och just det, jag tänkte visa broschen jag gjort i skolan. here it is:

Nu: Scrubs
Strax: Morden
Senare: True Blood

Maybe I will

Hjälp, jag vill verkligen inte till skolan idag! Jag är helt slut, har knappt fått någon sömn alls och när jag sov så drömmde jag bara att jag blev uppäten av blodiglar. Sådana här dagar kan bara raderas ifrån verkligheten tycker jag.


jag ville bara säga ...

... att nu är det House & god natt på er!

(& jenny, om du läser detta, mamma klagar på att du inte svarar, orkar inte höra på henne längre. SNÄLLA SVARA! hahaha. älskar och saknar dig! PUSS!)

Dancing in the moonlight

Jag blir så lycklig när jag går till Kent med ett arbete jag gjort och han säger att det är perfekt, jag får också prestationsångest för jag är rädd att fucka upp allt, men jag blir mest lycklig. Jag ska lyckas ordentligt med detta arbetet!

För att byta ämne så fattar jag inte varför kanal 6 ska visa Entourage nu i höst, jag menar, det går/har gått på svt redan och varför flytta det till en kanal med massa äcklig reklam som förstör allt? nejtack, det tycker jag inte om.


Yes I'll go before I fall to pieces

ursäkta att jag uppdaterar så ofta om absolut ingenting men jag är uttråkad och det brukar leda till sådanahär situationer. Jag är på topphumör dock och tänkte ge er en spellista med låtar som gör mig oerhört pepp och lycklig just denna kväll. & just! jag har börjat läsa Keith Richards - Biografin idag, när jag håller den i handen så känns den som en sådan bok som man läser om man är en nybörjare, ni vet, "for dummies"? Det tycker jag är lite halvkul sådär.
Men, här kommer i alla fall spellistan: you make me feel like.

I don't trust myself with loving you

nu har jag åter igen pillat på en ny header och mixtrat med färgerna i bloggen, lite ljusare denna gången, det behövdes. Citatet i headern är från John Lennon och mannen på bilden är ju såklart Johnny Depp. Idag har jag även klippt mig själv, det är helt okej, min bror får fixa ze finale touch när han kommer hem.

Nu ska jag spendera min tid genom att lyssna på Calles spellista och kanske lära mig lite nya saker med min teoriskiva för körkort. & om jag inte uppdaterar ikväll så får ni ha en superfin kväll!


What a lazy monday noon

Idag är ingen bra dag. I morse mådde jag inte bra så jag bestämde mig för att ta den sena bussen, men när man sedan missar den och inte har någon skjuts till skolan så är det inget kul. Istället så sitter jag hemma och tittar på min nyköpta film Capote. Den är riktigt bra och otroligt intressant och att Philip Seymour Hoffman är en grym skådespelare är väl ingen nyhet. De som inte sett den borde verkligen göra det.


Jag skäms dock lite över att säga att jag såg The Shining för första gången igår, men nu har jag iaf sett den och ja, den är så bra som alla säger att den är. Det jag älskar med Stephen Kings böcker och filmatiseringarna av dom är att all skräck kommer nära slutet och allt innan är bara en sorts psykologisk uppbyggnad. När det gäller Jurtjyrkogården så är ju filmen ren skit i jämförelse med boken, kanske känner jag samma när jag läst The Shining, men jag tror faktiskt inte det kommer bli så.


Heeeeeere's Johnny!

Lite sent, men ändå ganska lagom. Här kommer lite bilder ifrån våran Halloweenfest.

Snyggaste bilden på mig någonsin, & ja, jag föreställer Charlie Chaplin (fast hans hatt har blåst bort)

Louise, Rebecka & isa.


Erika as Professor McGonagall


Frida

Isa var grinchen fast liite snällare och sötare.

Charlie blev Severus Snape


Miriam var the mad hatter ifrån alice i underlandet, mycket stilig!

lika snygga som alltid.

Under kvällen blev det lite över 300 bilder så detta var bara ett litet urval av massa sköna bilder. very nice indeed. Nu ska jag fira Halloween i efterskott med hjälp av min bror, vi ska nämligen se the shining och the dead will tell nu.