VIKTIG UPDATE!!


Nu drar vi iväg till min broder. weei!

let me drown in your laughter

Jag är i full gång med storstädning för snart kommer moa, det är stressigt men ändå sitter jag här och slappar med skräckministeriet mellan dammningen och fönsterputsandet, härligt tycker jag. Damsugning, svabbande, rensning och dusch ligger på schemat nu, detta ska jag hinna innan klockan blir 14:00 var tänkt. Hoppas jag lyckas!

& jag måste dela med mig av min nya favorit myslåt. Ni vet reklamen som går på bio, där de visar massa kyssar ur olika romantiska filmer, den låten som spelas kommer nu. Fast denna är liite bättre och sjungs av en man som heter John Denver. Lyssna och njut!

I went down, down so sublime, sublime

Nu är jag hemma ifrån skinnskatteberg och det känns både lite tråkigt och skönt, det har varit väldigt roligt och det kommer lite med ingående när Louise har skickat mig bilder från dagarna.

Det jag vill säga just nu är att Moa kommer imorgon, det ska bli så himla fint, jag har saknat henne till döds, som vanligt! Jag ville så gärna hoppa av i Kumla när vi åkte förbi där förut, jag orkar knappt vänta tills imorgon. ihh!
anywho! hoppas ni har haft ett fint lov hittils så hörs vi snart! :)

Today I'm leaving for skintaxmountain!

Som alla vet åker jag till miriam idag och stannar tills på tisdag och då hörs vi igen. Men för att jag inte ska ha för tråkigt så kan väl ni svara på vad ni ska göra på lovet? :)
Om du någon dag gjort något speciellt, berätta det! Hoppas ni får det lika fint som jag, puss sålänge.

Ni får en fin bild på Keith att dreggla över också, såklart!


some people call me the spacecowboy

I morse ville jag inget annat än att lägga mig i sängen och bara tyna bort till en liten hög, undvika dagsljuset och läsa whatever. Nu vill jag inget hellre än att sova men jag håller på och plockar ihop det jag ska ha med mig till mina 4 dagar hos Miriam, tänk imorgon är den sista dagen innan lovet! Det ska bli så helvetes skönt att jag inte vet vad! åh vad jag längtar. Well, jag tänkte berätta vad som hänt idag.

Jag fick nämligen MVG på min uppsats om Angola som diktatur och jag är så oerhört stolt över mig själv för en gångs skull. Jag har tydligen jätte bra språk och har skrivit en skitbra uppsats, jag förstår det knappt faktiskt, så galet är det! Skryt som tusan, förlåt, men jag är så glad!
Sedan var jag på mitt första möte hos banken, jag skötte mig galant och det var faktiskt intressant. Sedan fick jag ju en biobiljett också ;D
En present till min bror är inhandlad också. Sedan köpte jag såklart lite saker till mig själv, nämligen Jonas Karlssons 'det andra målet' för 69:- och en beatleskortlek för 59:- passar helt utmärkt till min kortlekssamling. Sedan hittade jag världens finaste bok, nämligen denna:

Får jag inte den i julklapp så blir jag så otroligt ledsen! anywho, det var nog allt av värde i min dag.
Har ni haft för er något speciellt? :)


I'm just sitting here watching the wheels go round and round

Dagen i sig har varit skit och jag har mått sämst, men jag blev klar med min brosch iaf, den får ni se när jag fotat den. Det var ju öppet hus idag också, det var okej, ganska kul. Det var jättekul att pappa ville komma denna gången också, det var en trevlig överraskning :) Ingen av mina bröder kom, inte ens min lillebror som ska söka nästa år kom dit. tråkigt.
anywho. nu är det true blood och det ska tydligen vara väldigt blodigt idag, det gillas! ursäkta att jag är så jävla tråkig men jag har ett par shitty dagar just nu.


Dear mr Poe, Love Jules

Nu sitter jag här igen, väldigt trött och med ingen som helst lust att åka till skolan just idag, men det är 2 dagar kvar sedan börjar det efterlängtade lovet. Jag har väl inget intressant att säga just nu, jag och Louise hade jurassic park maraton i förrgår och det var kul, vi hade även en väl behövlig pratstund. Det var fint.

Idag kommer jag inte hem förens 20:00 någon gång för det är öppet hus ikväll och då ska jag sitta och arbeta på hantverk, trevligt. Nej, ingen tid att sitta här, jag ska duscha och fixa allt annat viktigt innan jag ger mig iväg till bussen, ha det fint!

denna bilden är mitt enda nöje idag, skulle jag tro. den är så söt och kul!


älskade, älskade vän

Moa, jag måste säga att jag saknar dig så att det gör ont i hela mig, jag är så jävla lycklig när du är här. Våra stunder tillsammans är de jag alltid längtar efter och alltid saknar. Du är den som är viktigast för mig för du är grunden till min lycka, jag tror inte jag visste vad riktig vänskap var innan jag lärde känna dig. Jag vill så gärna kunna förklara vad du betyder men det går inte finna orden. Jag älskar dig så jävla mycket och jag önskar du var här jämt, då hade jag alltid varit lycklig. 'jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu'


söndag, söndag, söndag ..

Moa har åkt hem och allt är ensamt och förjävligt som alltid, men vi har haft en otroligt fin helg och det har varit så perfekt och obeskrivligt underbart som det alltid är! Vad vi gjort kommer senare då jag fått de ca 300(?) bilderna vi tagit denna helgen ;D Min Charlie Chaplin var lite misslyckad kan ju säga iaf.

Nu är det tv som gäller resten av kvällen, imorgon kommer Louise hit! :D förhoppningsvis erika också men we'll see! hoppas ni har haft en lika fin helg som jag!

I got soul but I'm not a soldier

Idag är det frdag och det är så jäävla skönt! äntligen. & ikväll kommer min fina Moa hit och vi ska ha det så jävla bra, speciellt imorgon då det äntligen är dags för halloweenfesten. Det kommer bli grymt kul!
Sedan är det bara 1 vecka kvar till lovet och då åker jag och Louise till Miriam i några dagar, kommer bli väldigt najs indeed! Well, nu ska jag väl inte stta här och lata när min buss går om 30 minuter, frukost är kvar på dagsordningen. Ha en fin, fin dag, puss!


Det finns en tätort på en slätt ..

Jag har sovit mindre än 2 timmar i natt, den värsta natten på länge och idag har vi både idrott och prov så min hjärna kommer vara utdöd innan jag kommer fram till skolan.
Man vet att man har världens finaste mamma när hon slänger en blick på mig medans jag tar på mig skorna och sedan säger att hon kan skjutsa mig till skolan så jag slipper bära på min tunga väska. Jag tycker att det är de småsakerna som ger mest här i livet, när mamma ger mig skjuts och hämtar mig efter skolan, när pappa ringer viktiga samtal åt mig och när min lillebror lyssnar och förstår när jag förklarar för honom hur mycket jag ibland hatar mitt liv. Jag har det bra, kunde haft det bättre, men jag är ändå ganska nöjd med ett medelbra liv så länge dessa småsaker skänker mig glädje.

I want you so bad I want you so good

Först och främst måste jag tipsa er om en otroligt fin sida: weheartit. Där ifrån får ja de flesta av mina bilder nu för tiden :)

atm så tittar jag på True Blood som jag skulle ha missat om inte Louise påminde mig, nästan oförlåtligt! (okej, löjlig scen nyss) och kvällen har bestått av en kass film som alla utom jag verkade tycka var kul annars har det varit en kväll fylld med massa skratt. Min bror ska även sova här idag, gå upp typ .. 4 för att hinna till jobbet, bra planerat! x)
& snart ska jag äntligen få sova igen, det är bara imorgon kvar sen kommer finaste Moa hit och vi ska på halloweenfest på lördag - awesome!
God natt!

"så slipper man se ... bajskorvarna"

Igår var Ernst med på Tinas Cookalong så jag var ju tvungen att titta coh det var så himla kul. Jag dog av skratt! "Tina, kan du titta här nu då, se så fint!"
"Nej nu .... faaa..an! .. nej, jag kan inte.."

Antagligen bara moa som fattar HAHAH men, söt-ernst! :D
& Robins var ju helt sjukt kul i lördags, svenska hollywoofruar i sverige, jag kissade nästan på mig!


"John isn't dead! John Lennon can't be dead"

Jag är sjuk, det är mycket trevligt. Nej såklert inte .. men jag har spendarat dessa två dagar med att titta på film som jag köpt nyligen. Jag köpte Van Helsing i plåtbox i helgen så jag har underhållit mig med extramaterialet och jag älskar filmen mer nu än jag gjorde innan. Tabbarna var något av det härligaste jag sett också, titta bara:


"Flies! there's flies!"

Sedan har jag även sett Män som hatar kvinnor, den var väldigt hemsk men också riktigt bra, en av de bästa svenska filmerna skulle jag tro och jag vill väldigt gärna se flickan som lekte med elden när den kommer ut på dvd. Sedan köpte jag hela första säsongen av Segemyr c/o som var en av mina favoritserier när jag var mindre och den är fortfarande lika rolig! :) "nej, den här attityden har jag bara mot dig"
Sedan såg jag och min bror på Diary of the Dead som var ... tja .. jag vet inte riktigt vad jag tycker. Den var defenitivt inte läskig men det var mysket blod och sådant gillar jag, dock såg det mesta ganska fejkat ut men det var en underhållande film allt som allt. & sist men inte minst såg jag på min nya beatles dvd 'Lennon & Harrison - guitars gently weep' Den var fin men ledsam, när dom intervjuade männsikor som sörjde John utanför the Dakota building så grät jag. mycket värd!

Har ni sett någon bra film det senaste? :)

ystadpolice

Jag hade egentligen tänkt se Wallander idag, den brittiska. Jag hatar den svenska men jag tänkte eftersom kenneth branagh (Alistair i the boat that rocked) är med den så kunde den kanske vara liite värd att se på men jag såg bara 5 minuter i slutet ändå. Jag tittade på skräckministeriet på svt play istället.

& nu ska jag sova för det är ju en dag imorgon också, tyvärr så är det en skoldag men ja, ändå en dag. god natt!


Then my wife came home ..

Håret blev inte mycket blondare men det blev iaf lite ljusare och mindre gult, bättre lycka nästa gång! Nu tänker jag baka muffins och efter det ska jag laga lite mat, tacos blir det. :) Och efter allt detta så ska jag titta på the boat that rocked, det var ändå en vecka sedan nu. Jag ska dregla lite efter Gavin och jag ska bli om möjligt lite mer kär i alla andra underbara karaktärer i filmen.

"How about it then? How about this?! Try to fuck yourself out of this one Mark!"

Love me, love me say that you love me

Idag gick jag upp vid 11 så det känns som jag förlorat halva dagen, men det ska jag försöka ta igen. Idag ska jag läsa lite, baka muffins, bleka mitt hår + färga mammas hår och antagligen försöka göra lite andra vettiga saker. Just nu ska jag dock se klart på del 2 av Upp Till Kamp (där dom just nu spelar otis redding - kärlek!) & antagligen bleka håret samtidigt, två flugor i en smäll you know. Well, well, jag kommer antagligen uppdatera här någon mer gång idag så ha det så fint så länge! :) puss.



Jag tänkte lägga in en låt ifrån youtube här men jag ger er spellistan jag ska använda medans jag färgar håret istället, till er som har spotify då, såklart. Listan finns här.

Relax - take a cupcake

Hela min dag har bestått av Segemyr och nu är jag extremt sugen på att baka muffins med någon härlig frosting mest p g a dessa bilderna:





Nä tusan, jag måste baka. peace!

Good Evning New York City

Paul McCartney ska släppa en ny live-DVD i november. "Good Evning New York City" ska den heta och den kommer ut i flera olika utgåvor och är fullproppad med Beatles, wings och annat gottigt. Jag ska defenitivt ha en, helst 4-disc utgåvan där det är 2 DVD- & 2 CD-skivor + massa bonusmaterial. Du kan läsa mer här: PaulMcCartney.com

Jag är så otroligt peppad!

Jag saknar dig

Gårdagen var otroligt jobbigt, den värsta begravningen jag någonsin varit på. Värst av allt var att se mamma så himla ledsen, hon visar aldrig känslor så det var så otroligt jobbigt. Upplägget på begravningen var så himla fin, fina passande låtar och talet om Sven var så rätt! Jag hatar att gråta bland folk och jag hatar att det är meningen att man ska gråta på begravningar men under det talet gick det inte att hålla tillbaka tårarna. Jag börjar gråta bara jag tänker på det nu. Jag saknar honom så himla mycket och jag skulle göra allt för att få träffa honom igen, han var så himla full av liv, snäll och mysig männsika. Han fick en alltid att skratta och jag har nog inte insett hur myckat jag älskar honom förens nu och jag hatar mig själv för det.

Detta är första och sista gången det kommer dansband in i min blogg, det är endast för att han älskade det så himla mycket och jag vill komma ihåg honom som den glada, mysiga och musikälskande mannen han var.


"Jag lyssnar bara på dylan och bach"

I morse var det nationella, det gick sådär. Ämnet var film och det fanns två alternativ men jag valde att skriva om min favoritfilm, jag har ju hur många som helst men det blev the boat that rocked. Jag tror inte jag skrev som man borde så jag hoppas bara på ett G denna gången. Jag fick VG på muntliga och det är ju helt okej men jag vill så gärna få MVG så lite besviken är jag.
Jag hade huvudvärk hela morgonen (har fortfarande) så jag åkte hem och här väntade ett paket från min finaste vän Moa. Det innehöll ett örngott som det står "I'm only sleeping" på framsidan och "PS. I love you" på baksidan, den är nu min främsta kudde och jag blir så glad när jag tittar på den. Sedan fanns det också en film, eller ja, det är en serie som är samlad på 2 dvd skrivor, Upp Till Kamp. Jag missade den när den gick på tv och jag ville verkligen se den så jag är så himla, himla glad och nöjd!
Sedan fanns där också världens finaste kort någonsin, tillsammans med världens finaste brev, jag grät och jag saknar Moa mer än någonsin.

Idag måste jag in till stan, egentligen orkar jag inte för mitt huvud sprängs, men imorgon är begravningen och jag behöver ha något fint att ha på mig...
Nu ska jag fortsätta titta på Upp Till Kamp och önska att jag vore någon helt annan stans, kanske i London på 60-talet, det vore fint. puss.


We're gonna eat it right

Gårdagen var blandad. Det muntliga i engelska gick skitbra! Vi fick en lärare som kunde prata engelska! (äntligen) fin engelska hade hon också, fast den var amerikansk. Tobias, min förra lärare var där och han somnade inte denna gången (Y)

Sedan var det hantverk resten av dagen och det gick åt helvete hela tiden, jag kämpade med mina lödningar halva dagen tills jag gick och gnällde hos björn så han hjälpte mig (jag vet, helt sjukt att jag vågade!) men det blev faktiskt bra! Det var lite ledsamt att det jag kämpat med hela dagen gjorde han på mindre än 5 minuter >< Men! klart blev det iaf, nu ska jag bara infatta lite stenar och klart!

Efter skolan var det meningen att jag och miriam skulle åkta till Skara och käka glass men vi missade bussen med ungefär 10 sekunder - TOPPEN! Men! Vi bestämde oss för att äta på gondolinos istället och det blev ju ganska lyckat det också. Tur som jag hade så hittade jag en buss hem så jag slapp sitta med mamma och Andreas för att plocka godis i 4 timmar.
& igår var det scrubs! Awesome!! Jag älskade att dom tog ett mer seriöst avsnitt så tidigt i serien, jag grät lite i slutet på det avsnittet, men inget kan få mig att gråta som när Dr. Cox tar död på alla patienter. Sedan var det True Blood också, fan vad jag älskar't!

Well, well, nu ska jag äta och sedan gå till bussen. Vi har nationella i engelska idag igen, skriving denna gången.


halv åtta hos mig

Vi fick tillbaka våra utredande artiklar som vi skrev på uppsatsskrivingen förra veckan och jag fick MVG, det är för visso ett litet minus efter men ett mvg är alltid ett mvg! :D Jag känner mig otroligt stolt över mig själv med tanke på hur kasst jag tyckte det gick! Sedan har jag även kommit på hur jag ska göra de följande 3 uppgifterna i hantverk :)
Dagen har annars varit riktigt bra, jag och miriam har flummat ihjäl oss och vi har kört på teamwork hela dagen igenom. & vi har en fråga som vi funderat på .. hur har sjöjunfruar sex? Det skulle inte vara så fel med en expert inom området som skulle kunna berätta det för oss.



Imorgon har vi förresten ett muntilgt nationellt prov i engelska. Ett roligt sådant dock! vi ska bjuda in fem personer var till en middag och sedan ska vi ta ut sex av dem tillsammans, det kommer bli väldigt roligt faktiskt x)
Jag har valt att bjuda följande:
- Paul McCartney
- Stephen King
- Alexander Graham Bell
- Elvis
- Alan Rickman


Jag hoppas det kommer gå bra och att jag inte klantar mig som jag brukar göra. Jag pratar så extremt dålig engelska när jag blir pressad. Menmen, nog med intressanta saker idag.

bleka håret ska jag göra nu också. Ha det gött! (som min bror skulle säga)


Golden years

Idag har jag lyckats få klart 'löken' och kan äntligen börja med chanér! Det enda problemet är vad jag ska göra av det, jag kommer inte på något intressant och jag vill inte göra någon tråkig ring som hälfen av de som gått på hantverk gjort. svåårt!

Idag hade vi bild och min idé börjar ta fart, jag hoppas verkligen att jag blir någolunda nöjd i slutet. Sedan var vi inne i stan en liten stund och jag köpte en ny foundation som lustigt nog tog slut i morse.

Chuck börjar idag på kanal 6, det får ni inte glömma dudes! Nu ska jag försöka skriva en punktlista på varför Angola borde vara en diktatur eller inte. Ska också försöka läsa ut den jävla svenska-boken, kan ju lika gärna dö av trisstes med en gång :D


PEACE!


Gräv en tunnel, gräv gräv en tunnel!

Nu tittar jag på Hot Shots 2 och funderar faktiskt på att gå och lägga mig .. jag får tänka på det medans jag skriver denna listan.



Tre saker jag gärna äter:

- godis
- kyckling
& rotfrukter i ugn

Tre saker jag föredrar att hålla utanför min mun:
- hamburgare
- potatis
& korv

Tre coola saker som har hänt i veckan:
- jag lyckades redovisa inför hela klassen
- jag gjorde mitt första "stora" bankärende
& jag var hos min bror och hade det sjukt kul.

Tre personer jag avskyr just nu:
- Amy Diamond
- samhällsläraren
& Yoko Ono

Jag gillar att spendera min tid på följande sätt:
- med film & musik
- med mina fina vänner
& sovandes

Om jag fick ändra tre saker med min kropp skulle det vara:
- mina ben
- min mage
& min dubbelhaka - yuck!

Såhär ska resten av min vecka spenderas:
- läxor
- begravning
& gåtandes, antagligen.

Tre fula färger:
- olivgrön
- brunröd
& gråblå

Några hatar-att-göra saker
- gå upp tidigt
- springa slingan
& gå ut i minusgrader

Tre låtar jag älskar idag:
- blackbird - the beatles
- rain - mika
& that smell - lynard skynard

Tre saker jag känner för att göra nu:
- borsta tänderna
- läsa en bok
& sova.

Just! Listan hittade jag hos meandthetree.

21:16

Idag har jag kämpat och kämpat med samhällen och har äntligen fått iväg den, en dag försent men den är iaf skickad. Sedan har jag även hunnit städat mitt rum och tittat på massa tvprogram, väldigt händelserik dag må jag säga.
Men just nu tittar jag på the osbournes reloded och som alltid när det gäller Osbournes så är det skitkul! Upplägget är inte det bästa men det kan jag se bort ifrån. Sedan får vi inte glömma att det är Hot Shots 2 idag.

dadam!


"Det är ingen som landat på Arlanda med kvast förut"


Jag dricker varm choklad i min beatlesmugg, äter ostmacka och tittar på Robins - Awesome!

My favorite badguys

Jag tänkte göra en liten lista på badguys som jag älskar! eller ja, liten lista, den är väl egentligen kilometerlång men jag kan ju inte ha med alla godingar ;) För övrigt så älskar jag listor, det är något av det bästa som finns när man är uttråkad.


Jokern - Heath Ledger
Heath gjorde en sådan grym tolkning av Jokern i den senaste batmanfilmen att jag kom på mig själv med att ständigt undra om det varkligen var han bakom allt smink. Jokern är så brutal, så mordisk och så psykopatisk att jag inte kan låte bli att älska honom, att han är helt utan sympati gör ju honom bara ännu mer älskvärld.
Jag menar, vem får inte rysningar när han säger "Let's put a smile on that face!"?


Viktor - Bill Nighy
Jag tycker bara bätte och bättre om Bill Nighy och karaktärerna han väljer att spela. Viktor var ett alldeles utmärkt val eftersom Bill nästan alltid spelar goodguys och variation är ju alltid bäst! Viktor ligger ungefär på samma våglängd som Jokern eftersom han är så brutal i allt han gör. Jag vill inte avslöja filmen för de som inte sett den ännu, men det han gör är så äckligt brutalt att jag blev kär i honom direkt. Något mer jag älskar med honom är att han låter makten gå honom så högt över huvudet så att han tillslut nästan fäller sig själv.
"I should have crushed your skull under my heel when you were born."


Dr Hannibal Lecter - Anthony Hopkins
Jag fick aldrig se hannibal-filmerna för min familj när jag var mindre för att de var så himla hemska, jag ville nog inte se dom heller tror jag, men när jag väl gjorde det för ca 1 år sedan så älskade jag både filmerna och honom. Först var jag livrädd för honom men efter ett tag så började jag facineras av honom, sättet han talade på, sådär äckligt långsamt och lugnt hela tiden. Tillslut blev jag lite halvt kär i hur han var så sofistikerad men ändå helt psykopatisk och hur han kunde älska Clarice medans han samtidigt längtade efter att sätta tänderna i henne. Man måste erkänna att Hannibal Lecter är en sort för sig och jag tror att man antingen älskar eller hatar honom, jag kan säga att jag definetivt älskar honom.
"I ate his liver with some favabeans and a nice cianti"


Lord Voldemort - Ralph Finnes
Vart ska man börja gällande Voldemort? En av anledningarna till att han är så läskig tror jag är för att Ralph spelar honom, han är en sådan grymt bra skådespelare och jag har svårt att tro att någon skulle kunna gestalta honom som han gör. Det som gör Voldemort så läskig är att han vill ha all makt över både trollkarlsvärlden och mugglarvärlden och att han gör precis allt för att få den makten. Att han är okapabel till att älska är ju bara toppen på allting. Jag kan inte riktigt förklara varför jag älskar honom, kanske är det för att han är helt genom ond, eller så är det för att han försöker mörda den karaktären jag inte alltid står ut med i filmerna, Harry Potter.
"I'm going to kill you, Harry Potter. I'm going to destroy you."


Dracula - Richard Roxburgh
Van Helsing är en av de bästa vampyr/varulvs filmerna enligt mig, jag har sett den hur många gånger som helst. Mest på grund av mannen här ovan, jag tycker hans tolkning av Dracula är så jävla bra! Det jag älskar mest med honom är sättet han pratar på, det är otroligt hett på något konstigt sätt som knappt jag själv förstår. Sedan är ju Richard en riktigt bra skådespelare också, det får vi inte glömma, det gör en person ännu grymmare!
"No! I have no heart, I feel no love. Nor fear, nor joy, nor sorrow. I am hollow... and I will live forever."


Jareth - David Bowie
Labyrinth var min absoluta favoritfilm när jag var ca 9-10 år och David Bowie var en av mina första kändisförälskelser. Jag hittatde VHS-bandet med filmen på för ca 1 år sedan och jag blev så glad för att jag hade helt glömt bort filmen, ledsamt nog var hade jag tittat sönder bandet men jag letade upp filmen på nätet och blev åter igen helt kär i Jareth som spelas av Bowie. David Bowie är ju rätt het helt allmänt men i denna filmen är han helt oemotståndlig. När jag var liten förstod jag inte varför jag inte tyckte den var läskig när alla andra gjorde det, men nu förstår jag helt klart varför. Jag var jättekär i Jareth.
"Everything I've done, I've done for you. I move the stars for no one."


Sweeney Todd - Johnny Depp
Det fina med Sweeney Todd är att han blivit så elak som han är på grund av att hans familj togs ifrån honom, det facinerar mig. Alla dessa männsikorna han mördar, jag tror dom kanske skulle sluppit undan om han bara hade fått död på jugde turpin i första fösöket. Även fast vi vet hans historia så är han en väldigt mystisk person, vi har ingen aning om hur han har haft det på stället han varit alla dessa åren. För mig så gör det honom till en väldigt älskvärd karaktär. Jag måste ju erkänna att en av anledningarna till att jag tycker om honom så mycket är för att han spelas av Johnny Depp, de som känner mig väl känner till mina år av obsession för den mannen.
Sweeney Todd är för övrigt en av mina favoriter med Johnny bara för att han passar så satans bra som en riktig badguy.
"she looks just like her mother"

Jag skulle väldigt gärna vilja slänga in Severus Snape här men det känns inte riktigt rättvist så jag stannar här, även fast listan skulle kunna fortsätta i evigheter.

You're the only man whos ever been inside of me!

Jag sitter och räknar ner dagarna tills Scrubs säsong 8 äntligen börjar! Jag har inte tröttnat på de andra säsongerna ännu men det kommer bli så härligt med nya skämt och nya karaktärer. Det ledsamma är dock att Zach Braff, som spelar J.D, slutar efter denna säsongen så jag kommer sörja lite under det sista avsnittet.

(Det är 5 dagar kvar)


I'm the Goddamn Batman