teeny, tiny update

Är för trött för en riktigt uppdatering men här har ni en punktlista och lite fina bilder:
  • Skolan flyter på bra
  • försäljning och service är nog en av de roligaste kurserna vi haft.
  • Jag funderar på vad jag egentligen vill rösat på i valet.
  • jag börjar få en idé över hur mitt projektarbete ska se ut.
  • jag har anmält mig till riskettan och har börjat sitta vid datorn på körskolan.
  • jag har inte idrott förens nästa termin (yessss)
  • vårt schema både suger och är bra på samma gång.
  • fortfarande besatt av tumblr.
  • jag såg på virgin suicides igår, den var inte så bra alls men Kisrten Dunst och A.J. Cook var vackrare än någonsin.
  • & om två månader från och med idag så åker jag och Louise till London! åhh, jag kan inte vänta!


I'm wearing my heart like a crown

Som ni ser så har jag åter igen ändrat headern och färgerna på bloggen. Jag älskade min förra header men när det kom nya bilder på Emma Watson och hennes collection för People Tree så var jag tvungen att göra en ny. Jag älskar kläderna och emma på dessa bilderna, synd att det är så dyrt med fair trade annars hade jag köpta varenda ur collectionen. Men, det var inte det jag skulle prata om nu, jag skulle komma med ett nytt musiktips.

Denna veckan blir det glad och härlig 50-talsmusik i form av The Platters, jag har lyssnat på dem i ca 3-4 år nu och de är fortfarande lika bra som första gången jag hörde dem. Detta är musik rätt upp och ner, inget fjanteri, de står bara där och sjunger men ändå är detta bättre än vad all mordern musik någonsin kommer att bli. Ni som inte hört dem förut, hoppas ni kommer att älska dem lika mycket som jag gör och ni som redan älskar dom, älska mer!

they say it's your birthday

Idag har jag, som de flesta vet, fyllt 19 år. Det känns riktigt bra. Imorse fick jag vänta i en timme på paket och det kändes som en evighet men tillslut hörde jag viskandet, prasslandet och pappas obligatorisak sång. Jag fick en stor badhanduk (yes!) en temugg prydd med Elvis, en stoor uppslagsbok om dinosaurier (vilket ledde till ett långt, onödigt bråk mellan mig och min bror) en massa godis och lite andra smågrejer.

På eftermiddagen gick vi iväg till fotbollsplanen för att se min kusin spela, min morbror och mina andra två kusiner ifrån samma syskonskara var där också, jag hade det jätteroligt. Min äldsta kusin Sandra är nog en av de roligaste personerna jag känner, vi har samma humor och vi mobbade alla i det andra laget mest för att de spelade så oschysst. Min kusins lag vann med 4-1 varav ett självmål av det andra laget, vi nästan dog av skratt och hon blev skitförbannad. Efter att ha suttit där i regnet och fått en svettig/blöt kram av Louise så drog vi hem till oss och fikade. Vi åt paj, bullar och kakor medans vi skrattade åt mina katter, Lucy bet mig i fingret rätt hårt, det gjorde skitont. Jag fick trisslotter av morbror och jag vann 80kr, inte fy skam. Sandra är frisör och hon har lovat att hon ska fixa mitt hår till balen/studenten, det känns bra att ha det bestämt.

Under kvällen har jag ätit god mat, godis, sett på sally med pappa, skrattat, undrat varför jag inte fått ett grattissamtal från min syster och läst mycket.

Den finaste grattisönskningen fick jag nog av Corinna:

är hon inte fantastisk så säg?

hey!

Igår plockade jag många vuxenpoäng, jag begav mig till banken där jag fixade med konton, dosan och annat trix och nu ska allt vara löst. Hemma så skaffade jag mig e-legitimation och nu har jag skickat in formuläret om skattejämkning, nu hoppas jag bara på att allt blir som det ska. Jag får min första lön i veckan men den ska som sagt sparas till London och körkortet.

På tal om körkort så övningskörde igår, jag känner att jag bara blir bättre och bättre och har mer koll och jag får inte panikattaker längre. Jag fick min första sladd dock, vi skulle hämta min bror hos en kompis och deras väg är nog den smalaste jag sett med grus överallt så i en kurva fick jag sladd och jag gjorde allt man skulle som på atomat. Kände mig rätt grym där.

Jag klippte även min brors hår på kvällen och det blev riktigt snyggt om jag får säga det själv, jag blir bara bättre och bättre (gud vad jag blir bra på allt nu förtiden?) Idag är det sista dagen på sommarlovet, imorgon stannar jag i stan och sover his Louise för på torsdag åker HV till Danmark. Jag har en känsla att denna veckan kommer bli extremt soft?

veckans musiktips: Iglu & Hartly


Jag har lyssnat på dessa grabbar en hel den denna sommaren, de har lika många bra låtar som de har dåliga ungefär. De spelar härlig sommarmusik och jag tycker det passa perfekt nu när sommaren är på väg bort från oss, jag försöker hålla kvar vid den så länge som möjligt. Jag tycker det är lite synd att de rappar vissa stunder eftersom jag inte är ett så stort fan av just rap (utom när det gäller eminem men den mannen kan sina grejer) men annars är musiken riktigt trevlig och de förtjänar en lyssning. De finns även på spotify och du hittar dem här om du vill lyssna vidare.

I'm just a dreamer

Kalaset i lördags var fint, jag fick ett presentkort på bio, top 10 resguide till London, ett present kort på en överasskningsdag av min syster, en musikmaskin som spelar only you av the platters och en kruka full av godis. Jag har även en hel del presenter kvar att få av min broder, en massa filmer och the sims 3 kommer inom kort.

Den osminkade sanningen (& min nya hårfärg)

Denna fick jag av sanna (tillsammans med ett snyggt kort och ett skrivblock som bara ville bli suddigt på bild) Jag har inte börjat fylla i listorna i listboken men jag har börjat skriva listor i skrivblocket istället. pack-listor.


den är fylld med grymma illustrationer!

jag älskar att fylla år (fast min födelsedag är på lördag), jag älskar att få presenter och jag älskar min familj och vänner.

why must I be a teenager in love

Det jag önskar mig mest i hela världen just nu är att få se dessa grabbarna live. Jag brukar gå in på deras hemsida och titta på medans alla biljetter försvinner bort till alla lyckliga männsikor som bor i England. en efter en efter en. åh.



Lyssna på detta, en grym låt, en grym cover, en grym geroge och en grym jack sails på piano.

The Ark, Liseberg 18/8-10

Jag mötte upp Moa på tåget och även fast hon bytt plats ca 3 gånger under resan så hade hon ändå lyckats välja fel plats, de framför oss spelade hög musik hela tiden och inte bra musik heller utan modern skit som shakira, techno-strunt och Rhianna. Väl I göteborg så gick vi direkt till Pizza Hut för att äta, jag höll på att hungra ihjäl. Vi fick en bra servitör, maten var god och toaletten var inte skabbig alls. Sedan cruisade vi runt på Pop Butiqe och designtorget, alltid lika trevligt. När vi skulla ta spårisen till Liseberg så tog vi världens omväg, haha, så onödigt och dumt men vi kom fram tillslut och när vi kom fram lurade Moa mig. "åh, där är kaninen ja" "åh, vartvart?!"
Men det var inte lisebrgskaninen utan det var trafikljuset, lögnare! ;o

Väl inne så skulle vi ta en liten väg förbi scenen för att se hur många det var som köade och där mötte vi Sanna, hennes mamma och kompis bara sådär. Det var så fint att träffa henne, snygg i håret var hon också! Vi pratade lite och jag fick min present! :D men som sagt så fick jag inte öppna den ><
Sedan gick vi skilda vägar och jag och moa försökte hitta ett åk men vi märkte att vi inte tycker om samma karuseller alls, vi kunde åka radiobilarna och kålorado men ville inte bli blöta så vi bestämde oss för att spela på lite hjul och köra Mc-spel i arkaden istället. Jag vann mc-spelet men inte ett piss på hjulen, inte moa heller men vi hade det bra ändå. Vid 19:00 köpte vi lite godis och gick och satte oss vid secen.

The Ark var okej, men inte mer än så. De nya låtarna hade ingen glöd alls och det började inte bli bättre förens de spelade it takes a fool. Det är tråkigt att säga men de har förlorat sin glöd, de kommer aldrig bli bättre än de redan varit och det gör mig lite ledsen men sen är jag ju inget hardcore fan längre. The Ark kommer alltid ha en plats i mitt hjärta men jag kommer aldrig kunna älska dem som jag gjorde förut.

Efter konserten så flummade vi runt i rulltrappan och åt på B&J baren. På stationen betalade jag 20 kr extra för en dricka, det tänkte jag inte på då eftersom jag var så trött. Trodde jag skulle somna på tåget men jag och moa kom in på Lost, Edward Norton och american history x och det var våra samtalsämnen under resan hem. Hemma skulle vi sova men vi fastnade vid en dokumentär och somnade inte förens 2:00.
Det var en bra dag/kväll/natt och det måste göras igen! (med kompisar som vill åka de sakerna vi vill åka)


















one of us is gonna die young


Gårdagen var fin, The Ark var sådär men vi, eller iaf jag tyckte det var en fantastisk kväll. Ska skriva mer sedan när jag fått lite bilder ifrån Moa. Jag fick min present av Sanna men jag får fan inte öppna den förens jag fyller, vilket suger, jag är så nyfiken att jag nästan avlider. Jag har klämmt, skakat och försökt se igenom omslagspappret men utan framsteg. fan.
Moa sov över, vi tittade på Fight Club och dregglade över Edward Norton, hon åkte hem, jag ska snart se på Mina Jag & Irene, sedan ska jag baka lakritsmaränger till The Kooks.

Jag köpte ljusbrun/mörkblond hårfärg idag, ska jag våga?

I can make you ice cream

Idag var det sista dagen på jobbet och jag kunde inte vara gladare! Jag äs så satans trött på att städa maskiner och vara rädd för att sture ska börja snacka med mig hela dagarna.
Idag skrapade jag i väggen med skurmaskinen, var det en nymålad vägg? självklart! :D vad annars? jag skämdes mycket och täckte över det mesta med ett par brädor, pappa lovade att inte säga något till målarna haha.
Jag kommer sakna de arbetskompisarna som var goa och glada varje dag och all tid jag fick med pappa, när skolan börjar igen kommer jag sakna att ha pappa att prata med under lunchen. Idag pratade han om att han är nöjd om han lever tills han blir 80 år och det gjorde mig oerhört ledsen och när jag sa att han skulle sluta för att jag blev ledsen så sa han lite uppmuntrande. "men jag känner mig jättefrisk nu, jag har ju ändå 30 år kvar" Det hjälpte ju, du ska inte dö imorgon men om 30 år så är det dags. Pappa kommer leva tills han blir 203, så är det bara.

Imorgon bär det av till Göteborg med Moa, vi ska se The Ark på Liseberg och ha det mysigt. Ska även träffa Sanna och få min present can't wait! :D (men jag är nervös inför att öppna den framför henne, det är ett litet problem jag har) Men det ska bli awesome! Nu hoppas jag bara på att få lite pengar av min käre far, annars skiter det sig.
åhhh, jag är så glad idag att det knappast är möjligt! Det firar vi med lite snyggingar tycker jag!









1. edward norton 2. emma watson 3. edward furlong 4. george craig
5. johnny depp 6. josh holloway 7. jacksson rathbone 8. hannah murray.

Do you ever daydream, I do.


Denna veckans musiktips är en härlig låt av en grym grupp som jag börjat älska under detta året. De sjunger oftast poppiga låtar om kärlek och jag tycker de är helt fantastiska, om ni vill lyssna vidare så har de precis lagt upp flera låtar med dem på spotify. Ni hittar dem här.
Jag upptäckte dem genom en video med Emma Watson (som vanligt?) där de spelade 'she's so lovely' jag lyssnade på den ständigt och började undersöka Scouting for girls mer och mer och nu är de ett av de bättre banden jag vet, hoppas ni kommer tycka om dem.
Jag rekomenderar att ni lyssnar på 'this ain't a love song', 'posh girls' och 'blue as your eyes'.

& självklart så måste jag visa en sprillans ny låt och video från One Night Only som heter Daydream. Om ni undrar vad som spelas hos mig hela dagen lång så är det denna låten, jag längtar så efter deras nya album!

I'm dancing with myself

Idag vaknade jag vid 7 pga av att katterna små slickade mig i knäväcken, de hade ingen mat kvar så jag tvingade mig upp, fixa mat, vatten och kattlådan. Sedan åt jag en god frukost bestående av lakritsyoghurt och massa annat gott. nu ska jag åka in till stan med mamma och kolla i secondhand affärer.

Moa, listan är inte riktigt klar än, men jag ska fylla på den med tiden, här har du iaf de första låtarna.Animated LP record Pictures, Images and Photos

Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls.

Well, i all tristess på jobbet idag så önskade jag en låt till mix megapols önskelunch, jag tycker inte om mix alls men jag och josefin får kompromissa ibland. iaf, eftersom de bara spelade skit så önskade jag Kung av Sand - Gyllene tider eftersom de är så sommriga och måste lyssnas på under sommaren. & jag fick låten uppspelad, grymt! haha. "...och den spelades till Marina i Falköping, hoppas du har det bra nu på sommarjobbet, sortera över 1000 papper, det låter riktigt jobbigt!" Det gav en riktig boost och ledde till en lång skrattattack.

Här skulle det egentligen vara en bild på klänningen jag ska ha på min brors bröllop i Januari men när jag öppnade bilderna i datorn så såg jag att färgerna var helt fuckade, därför får ni istället 3 nya bilder på mina älsklingar. Ni ska veta att jag saknar dem hela dagarna, jag längtar tills jobbet är slut så jag kan vara hemma och gosa med dem ständigt. Ni skulle ha sett Watson i går, jag låg i sängen med min laptop och helt plötsligt sticker han upp huvudet bakom skärmen, tittar på mig, tittar ner på bildskärmen, tittar på mig, mjauar oförstående och lutar sedan med huvudet åt vänster och tittar länge på mig med en lika oförstående blick. Han var så söt att jag nästan dog!



will you ever come to sweden? and how fun was it recording the new album?


åh, snygg-george!


'jag är så lycklicg jag måste skratta, lalalalalaa' woho! Jag fick en fråga besvarad av självaste One Night Only på deras live webchat som var alldeles nyss. Jag hörde dock bara halva svaret eftersom min uppkoppling är sääämst! Så jag hoppas verkligen att den kommer upp på youtube senare, det var en tjej som spelade in så jag kan ju hoppas. Det kanske är svårt att förstå hur stort det faktiskt känns för mig men jag kommer leva på detta hela veckan ut! Jag ska stå i stanken och skrubba dedär satans maskinerna hela jävla dagen imorgon och jag ska tänka på detta och inte klaga ett piss. sådetså. Nu ska jag (och förhoppningsvis mina älskade kissar) sova. godnatt!

Say you don't want it acoustic version.


jag älskar't!


Jag är helt slut efter denna arbetsdagen, kanske är det för att pappa väckte mig 05:10 istället för 05:50 eller kanske för att vi skrubbat, skurat och skrapat maskiner hela dagen? Det enda jag vet är att jag har världens finaste kissar sovandes på min mage och jag önskar så att jag kunde nå min kamera.
Hur har eran dag varit?

Veckans musiktips: Noah and the whale


Noah and the whale är ett band jag upptäckte nyligen via mitt kära tumblr. Deras musik är så himla sommrig, söt och mysig. Jag hoppas ni gillar det! :)

Marina & Louise Wednesdays picture spam










"tänk pingvin" hur äckligt smala ser inte mina vader ut?

Jag kommer sakna sommaren och Marina & Louise Wednesdays, men kanske fortsätter vi när skolan börjat?

Watson & Lucy

Nu är mina älskade kattungar äntligen här! Igår åkte vi och hämtade dem hos min bror och de har tillbringat hela eftermiddagen och natten i mitt rum. Bilresan var inte så rolig, Watson försökte hela tiden trycka sig ut ur buren men Lucy var väldigt lugn och satt hela bilresan och tittade ut genom fönstret. När de väl fick komma ut hemma så satt de i buren i tio minuter innan vi fick hjälpa dem lite på traven, de hittade kattlådan med en gång och de använder den redan flitigt. Jag börjar redan se olika personligheter i dem, Lucy är väldigt busig och lekfull men gillar inte att kela förutom när hon ska sova, medans Watson är lite keligare, lite mer försiktig och ska undersöka saker innan han ger sig på dem. Lucy vill inte vara med på kort men Watson är väldigt intresserad av kameran. Watson har en underbar grej, han har nästan alltid ute tungan när han busar och försöker alltid bita i marken när han leker med ens händer eller fötter. När det var dags att sova igår så kom båda två och la sig med mig i sängen, Lucy nere vid fötterna men Watson spann som en motorsåg och skulle hela tiden slicka mig i ansiktet eller klättra på ryggen så det kittlades, det krävdes många kast ner mot fötterna innan han förstod vinken. Igår märkte vi även att Lucy är helt galen i fjäderpinnen, när hon lekt med den i flera minuter och man gömde den för henne så spenderade hon ungefär lika lång tid att leta efter den innan hon gav upp och lekte med sin bror istället.
Idag ska jag försöka göra lite roliga leksaker till dem, jag lovar er, ni kommer tröttna på allt mitt tjat om dessa godingarna.







åh, mina älsklingar <3

Emma Watson's new haircut

Jag fick en rejäl chock när jag kollade min twitter och såg att Emma Watson har klippt av allt sitt vackra, långa, perfekta hår men när det lagt sig och jag haft panik ett litet tag så tycker jag faktiskt att det är snyggt på henne. Visst, hon skulle aldrig kunna vara ful men jag älskade hennes hår. Jag tror det kommer se bättre ut in action så  jag längtar verkligen efter de bilderna så jag kan få en riktig uppfattning om hur det ser ut. Hon säger på hennes facebook att hon velat klippa av sig håret väldigt länge så jag tycker det är grymt att hon äntligen gjorde det.

vad tycker ni om hennes nya frisyr?

all the paths they lead, to a single solemn place

Jag glömde ju lägga upp veckans musiktips i söndags men här har ni den nu:

Moa, du ville ju veta vad mitt liv bestod av för musik just nu, här har du ett smakprov på spellistan jag slänger ihop till dig. & Sandra, jag tror du skulle gilla denna också? :)

Inte bara det att låten är grymt bra, killen som sjunger är så satans stilig att jag nästan avlider, åh vad jag älskar dem!
men vad tycker ni?

THEY RUIN PEOPLE'S LIVES!


HAHAHAHAHAHAHA! JAG DÖR! hohohohoho.... jag kan höra Joe säga det där med sin väldigt, väldigt seriösa gangster röst. seriöst? jag kissar nästan på mig! x'D
Dags att sova kanske?

önskelista del ett

Idag är det första Augusti, alltså tjugosju dagar kvar tills jag fyller nitton år, tråkig ålder, men för mig spelar det ingen roll, jag älskar att fylla år och jag älskar att få presenter därför är jag alltid ute med min önskelista i god tid och den är aldrig kort. Jag är väl medveten om att det flesta saker jag önskar mig aldrig kommer uppfyllas men det betyder ju inte att jag inte kan önska mig det. Så här har ni början på min önskelista som kommer fyllas på många gånger tills dess jag fyller år.

en gigantisk häcklabyrint a la Harry Potter & den flammande bägaren.
en målning från Matthew Gray Gubler (eller bara honom, det är okej)
everything Penguin (jag samlar på pingviner)
glee säsong 1
ett besök av Neil Patrick Harris
en flight of the conchords t-shirt
Paul McCartney till Sverige
en heldag på liseberg
en grym fest
en pimpad bil
doftgranar (till min potentiella bil)
en dag full av överraskingar
skillsen att göra en sjukt snygg bloggdesign.
Harry Potter Cluedo
Bli bättre i Photoshop
Miss Dior Chérie Eau de Printemps parfym
Christina Aguilera by Night parfym.
Amazing Labyrinth (brädspel) nostalgi!
pund till Londonresan
en runda i second hand butiker & få allt betalt.
en reseguide om Eurpoa (till den potentiella tågluffen)
en resedagbok
pengar
Snapes trollstav (ja, den går att köpa)
längre sommarlov
alla säsonger av lost
en riktigt bra speldator
the sims 3
Harry Potter Lego years 1-4
Harry Potter och halvblodsprinsen till PC, xbox360 eller båda.
Emma Watsons garderob.
Se One Night Only live.
någon av dessa Burberry skorna:

jag har storlek 40, tack!