Ready for the floor

Idag drar jag ut och dansar.
Gott nytt år!

{ROLLING}

Snart kommer moa, väldigt snart och hon stannar tills på fredag så updateringen lär inte ligga på topp (gör den någonsin det?) men jag lovar att jag kommer ha det fantastiskt i veckan. Låt oss säga adjö med detta:

[klicka på bilden, gör det, spellista coming up]

a merry, merry christmas

Idag är det julafton men ändå är denna morgonen inte något annorlundra från alla andra på året. Jag vaknar, orkar inte gå upp ur sängen, drar mig i någon timme, katterna börjar skrika efter mat, jag låter dom hållas ett tag, tvingar mig ur sängen och ger dem mat så de ska hålla tyst.
Men för mig gör det inget, jag har accepterat att jul inte är lika fantastiskt nu som det var när man var mindre. För mig kommer julkänslorna när man sitter där vid bordet och äter julmiddag och förhoppningsvis har det trevligt. Denna julen kommer dock vara annorlunda från alla andra för i år ska vi inte vara hemma hos oss utan hos min broder och hans flickvän, utan min andra bror som är i Thailand och utan min syster och hennes familj. Det känns ganska sorgligt men jag tror att det kan bli fint ändå, jag får ju ändå fira julafton två gånger detta året.

Nu är det dags för mig att ta en dusch, fixa frukost och steka alla köttbullar men jag önskar er alla en riktigt god jul och jag hoppas ni får ett blivande fint minne och kanske några fina paket. Avslutningsvis vill jag att ni alla ska lyssna på den finaste jullåten jag vet. Den har mer mening än de flesta jullåtar och den är något värt att tänka på. & att ni ska få se den mest underhållande julvideon jag kunde hitta.

GOD JUL!

Searching for the time that has gone so fast

Jag fick en sådan total craving efter Paul McCartney så nu sitter jag här och tittar på massa videor jag inte sett på länge och lyssnar på alla mina favoritlåtar och jag tycker det är läge att än en gång spela upp och visa videon till låten som gav mig mitt bloggnamn. Jag älskar låten för att den peppar mig, den är otroligt mysig och jag hörde den första gången när jag hittade videon på youtube så jag blev kär i hur charmig den är och Paul ser helt underbar ut med sina enkla, inövade rörelser. Jag älskar låten, videon och jag älskar Paul McCartney av hela mitt hjärta.

jag ska dansa fastän hjärtat brister

Jag börjar bli frisk, idag hade vi julavslutning, jag har julstädat till samma låt på repeat och jag är lycklig.
Jag har fått bra betyg på alla arbeten jag gjort, varje gång gick det bättre än jag trott och jag är jävligt nöjd med mitt VG på muntliga nationella och mitt MVG på det ordbajsade brevet till Ghandi.

Jag känner julen som närmar sig men jag kommer vara som lyckligast när moa anländer den 27 december.


p-party like a rockstar

Idag var jag på vårdcentralen igen och har nu fått en fuck load av mediciner som jag ska knarka i en vecka, biverkningarna jag kan få är dock väldigt oroväckande men allt är värt det om det gör så att jag kan höra igen.

Nu tänkte jag bli mer cheerful och visa lite bilder från festen i söndags, den var otroligt lyckad och jag hade så jävla kul. + att turkisk peppar shots måste vara något av det godaste någonsin.Voldemort in the making, ögonbrynen åkte av. & om ni undrar så var vi alla dödsätare från Harry Potter.

Olivia fyllde 18 år i måndags så hon förtjänar ett stort jävla grattis! (allt ska firas med Glee säsong 2 & Beverly Hills 90210 efter jullovet - fuck yeah!)ja, det är så jävla synd om mig.

Nu kommer ännu ett åhdetärsåjävlasyndommigjagärsåsjuksåsjuk-inlägg men jag måste skriva av mig för jag börjar bli så frustrerad, deprimerad och arg på denna skiten. Jag försöker tänka att de finns de som har det mycket värre än mig och jag borde inte klaga hela tiden men det går inte, jag tycker lika synd om mig för det. Jag är bara så jävla trött på att knappt höra någonting, jag hör inte vad folk säger och det enda ljud som existerar i mitt huvud är det ständiga tjutet, suset och ljudet av min egen röst, skärandes så fort jag pratar. Imorgon ska jag in till vårdcentralen igen eftersom allt blivit värre men jag är säker på att allt de kommer säga är att jag ska sitta upp och sova, vila, dricka mycket, använd nässpray och försöka tänka på annat. Men jag har redan fått ont i ryggen och nacken av att sittsova i 1 vecka, fått sår i näsan av allt satans nässpray och tänk på så satans mycket annat att det snart inte finns mer saker att tänka på. Inget hjälper. & jag har ingen lust att vara sängliggandes resten av dagarna fram till jul. Jag vill vara i skolan, jag vill träffa mina vänner, jag vill kunna vara glad igen och slippa gråta mig själv till sömns vareviga kväll. Det är nästan så jag vill låta dem ta hål på min trummhinna för att slippa det satans locket, jag vill höra normalt igen så jag kan fortsätta leva normalt.

Satan vad förbannad jag är, jävla skitfansashelvete att jag ska behöva ha detta om igen.

blank

Idag är jag hemma för att för en gångs skull bli frisk men det verkar inte finnas inom en snar framtid. Igår fick jag massa utslag på armar och ben, enligt vårdcentralen var det nässelutslag så jag tog den kallaste duschen jag haft i hela mitt liv och sov med ett fönster öppet, den kallaste natten i mitt liv men utslagen försvann. Idag när jag vaknade dock så hade jag ont i örat och ett sorts tryck, det är inte borta än så förmodligen har jag fått en liten släng av öroninflammation, kan mitt liv bli bättre än så här?

show me you're psyched!

Idag drog jag iväg till skolan där det inte blev så mycket gjort. Vi drog till lärcenter för att rösta på smycken, det var inte samma kvalité på smyckena som tidigare år men det fanns en hel del fint. Vi hade natur där vår lärare berättade för oss att det var omoraliskt att äta kött, jävla idiot! Jag äter kött för att jag inte skulle klara mig utan det, jag har dåligt immunförsvar som det är pga järnbrist och diverse andra saker. Så kom inte och säg att jag är omoralisk, ass-face.

Till trevligare saker, jag hade sista provet för höstterminen idag och jag kunde inte må bättre över att slippa plugga och skriva diverse skolarbeten var och varannan dag. Nu är det bara att se fram emot ållympiaden nästa vecka och festandet inför det på söndagen. Det kommer bli så AWESOME!
& also! Supernatural säsong 5 postades idag så den kommer på onsdag. Fuck yeah!angel of music

Jag är så satans trött på mitt ständiga hostade, min sönderrivna hals och de sömnlösa nätterna. Idag var jag även tvungen att sluta följa flera awesome tumblrbloggar på grund av spoilers så nu har jag inte mycket intressant på min dash heller. petitesser tänker ni, ja kanske, men om man är arg/ledsen/trött så vet ni alla hur de minsta sakerna kan påverka en negativt. Speciellt ledsamt är det när Tumblr är det enda som kan underhålla mig mellan hostattackerna. [Ja, tumblr och fantomen på operan.]

cravings
we♥it

snow


My 10 favorite male characters (tv edition)

#10

Sawyer: Hold on, take it easy. You guys are like locusts. How about a little order here?
Charlie: Shouldn't we let someone a little more trustworthy take care of this?
Sawyer: Like you, babynapper?
Charlie: No, like Hurley. Why not Hurley? He's done it before, he can do it again.
Hhurley: No. No way! Not me, no. Not again, no.
Libby: Okay, hey, hey, how about no one's in charge, okay? I'm sure everyone can manage to just take what they need.
Sawyer: Great plan, Moonbeam. And after that we can sing Kumbaya and do 'trust falls.'

#9

Jeff: Batman?
Abed: Yeah.
Jeff: Are you staying for the party?
Abed: If I stay there can be no party. I must be out there in the night, staying vigilant. Where ever a party needs to be saved, I'm there. Where ever there are masks or if there's tom foolery in joy, I'm there. But sometimes I'm not because I'm out there in the night staying vigilant, watching, lurking, running, jumping, hurdling, sleeping. No I can't sleep. You sleep, I'm awake. I don't sleep. I don't blink. Am I a bird? No, I'm a bat. I am Batman. Or am I? Yes, I am Batman.
[Applies Chapstick]
Abed: Happy Halloween.

#8

Casey: Credit card charges show mostly video games, comic books. Phone records indicate only one female caller in the last six months: his sister.
Chuck: I feel so sorry for this guy, he seems so alone.
Casey: Oh, whoops. That's your old file, Bartowski.

#7

Bill: [to Sookie as she helps Eric] What are you doing?
Sookie: [spitting out a bullet] I sucked silver out of Eric's chest to save his life, even though I really didn't want to.
Eric: ...She was superb.
Bill: Eric was in no danger.
Sookie: W-what?
Eric: A tiny falsehood.
Bill: He was already healing. The bullets would've pushed themselves out. This way he's... forced you to drink his blood.
Sookie: No! No! No!
[getting to her feet]
Bill: You're connected. He'll be able to sense your emotions.
Sookie: [to Eric] You big lying a-hole.
Eric: Bill, I think you're right. I think I can sense her emotions... sweet.
Sookiee: [to Eric] I'll never do anything for you again! Monster!
Bill: [to Sookie] It's not your fault.
Eric: I think I'm gonna cry.

#6

Ross: Chandler entered a Vanilla Ice look-alike contest and *won*!
Chandler: Ross came fourth and cried!

#5

Tony: It's the times the cards told him not to shoot. Queen, Jack, Seven. Jung's theory of synchronicity says there are links between events beyond cause and effect. Patterns the conscious mind can't perceive.
Tony: There is no such thing as coincidence or accident.
Carol: Did Jung say that as well?
Tony: No, that was Joe Stalin. And he was one of history's greatest murderers, second only to cancer.

#4

Barney: Attention, Canada! My name is Barney Stinson, and your country needs to A, get better money, it's like you want us to make fun of you; and B, stop letting women like Robin Scherbatsky get away, because she is going back to America, where I plan to plant my flag on her, if you know what I mean, and you probably don't.

#3

Sheldon: But then some poor woman is going to pin her hopes on my sperm, what if she winds up with a toddler that doesn't know if he should use an integral or a differential to solve for the area under a curve?
Leonard: I'm sure she'll still love him.
Sheldon: I wouldn't.

#2

Hotch: Well, I wouldn't have kept kicking you, I was afraid you didn't get my plan.
Reid: I got your plan the minute you moved the hostages out of my line of fire.
Hotch: Well, I hope I didn't hurt you too badly.
Reid: Hotch, I was a twelve-year-old child prodigy in a Las Vegas public high school. You kick like a nine-year-old girl.
******
Reid: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

#1

Dean: Every complaint called in this week about anything big, black or doglike. There's 19 calls in all. And, uh, I don't know what this is.
(hands Sam a post-it note; Sam laughs)
Sam: You mean Carly's MySpace address?
Dean: Yeah, MySpace, what the hell is that?
(Sam laughs again, a little incredulous)
Dean: Seriously, is that like some sort of porn site?

Andra nämnbara karaktärer:

Hyde: Trust me, I'm a psychopath.