WHEN THE MAN COMES AROUND

Jag tror jag älskar Johnny Cash.

Jag ska snart iväg till skövde för en liten shoppingrunda, där hoppas jag att jag hittar en fin klänning och några bra filmer/tv-serier. Jag är lite kluven mellan DH säsong 5, Vänner, Will&Grace, Supernatural och HIMYM säsong 2. Jobbigt! Anywho, vi hörs sedan när jag ska uppdatera med allt jag köpt hoho!

SKINS


Jag har blivit hopplöst förälskad i Skins som alla pratar om, den är fantastisk på så många vis att jag inte ens vet vad jag ska säga. Jag kan dock lova att Skins är en serie man borde se, den är unik i sitt slag och jag tror de flesta kan känna igen sig i någon av de fantastiska karaktärerna. Se den bara, okej? Jag ska beställa säsong 1-3 snarast!

ÄR DU VAKEN LARS?


Det finns inga ord för hur mycket jag älskar detta. Fina, fina Timo.

JACKSON RATHBONE


Han må ju se helt IQ-befriad ut i Twilight-serien men det går ju inte förneka att han är jävligt snygg annars. Jag menar, kolla in ögonen och håret, jesus. Grym skådespelare är han ju också, kolla bara på avsnittet ur Criminal Minds han är med i, det är nästan läskigt bra skådespeleri. (ja, man skulle kunna säga att jag är rätt starstruck)

TALK ABOUT GROOVY

Hello dudes! Denna dagen har inte alls varit som en vanlig lördag, jag har nämligen varit i skolan frivilligt ;) Jag ångrar det inte för jag hade kul och det är alltid skönt att ha något att göra på lediga dagar, inte bara ligga hemma och sega. Anywho, jag har köpt en hel del saker idag. Jag gav mig in på Lindex och Bokia innan jag for till skolan och mamma gick runt i secondhand affärer, detta var iaf vad jag fick med mig hem:

Linnet är 700 gånger snyggare på och det passar utmärkt med min nya fina hårfärg! ^^
De två första kostade 280 spänn medans de tre understa givk på 9 spänn allt som allt. Helt awesome!
& hårfärgen, den är liite rödare egentligen och SKITSNYGG. Om du frågar mig.

HAR DU TVÄTTAT HÄNDERNA?

Nu alla mina vänner, har jag påsklov och det känns så satans skönt och välförtjänt. Imorgon ska jag dock till hantverk några timmar för det är intagningprov för nior som kommer ifrån hela landet, väldigt spännande indeed så det vill man ju inte missa.

Jag har även förnyat min hårfärg igen och denna gången blev det precis den röda färgen jag ville ha och jag hoppas den håller i sig längre än Wellas skitfärg.
Nyss såg jag även på så ska det låta där Timo var med och det var alldeles fantastiskt, till och med pappa älskade Timo och då är det inte dåligt ska jag säga er. Det roligaste så ska det låta någonsin skulle jag vilja kalla det.
& Nu är det Skavlan där Ola Salo och The Ark ska vara med, yeay! (ola ska ju bli pappa också, grattis till honom!)

I'll hear from you soonz dudes.

ONLY YOU CAN MAKE THIS WORLD SEEM RIGHT

Tänkte visa er de albumen jag lyssnar mest på just nu, är det något ni vill höra på så är bilderna länkade till albumen på spotify.

#1 - lyssna på: Only You

#2 - lyssna på: Black and Blue

#3 - lyssna på: Tigerlily

#4 - lyssna på: The Great Pretender

#5 - lyssna på: Seven Cities


CRIMINAL MINDS ON SET


"matthew gray gubler is obviously the most amazing person ever, he is like spencer reid in real life, except he’s not as smart. he’s so nice and he always includes you into the convo, and loves eye contact" -captainbackfire

Well, jag är ju inte alls smått avundsjuk, nejnej. Inte alls.

MUSIK I RUTAN


Detta är då mitt projektarbete, efter x antal timmar (som jag ska ta mig tid att räkna ihop imorgon) slitande med denna jävla skiten så är jag äntligen klar! som ni ser har den lite brister här och där men vem fan bryr sig? Inte jag kan jag säga er. De är som ett par vanliga glasögon, man kan böja in och ut bågarna och det sitter sådanadär klämmor till näsan på baksidan. Det enda som saknas är glas som var tanken ifrån början men det gick inte att lösa på något bra sätt.

Jag fick inte så många bra bilder på föreställningen men här är iaf en på Louise som var grym! (och mannen som spelade hennes pappa hade en röst som var sjukt lik någon ur lejonkungen 3 men jag kan inte komma på vilken!) De flesta låtarna var bra och det var kul underhållning och lite nostalgiskt.

Så här fin var Louise under andra akten. Imorgon ska min bror se föreställningen och om han ett ont ord att säga om louise skådespeleri slår jag honom (men inte för hårt för han slår så himla hårt tillbaka)
Fin dag allt som allt, jag blev även klar med en överraskning till en viss person, men det kommer senare. Imorgon har vi sovmorgon - yes! Ha det gött dudes!

WHERE IS MY MIND?

Gissa vem som är klar med projektarbetet?! Jaaaaag! Äntligen! Jag vill skrika och skratta i evigheter så lycklig är jag! Det är lite fel här och där men det skiter jag helt fullständigt i just nu. åh så härligt, så jätte, jätte härligt.

Igår läste jag även ut Shutter Island och fysatan vilken bra bok det var, jag hade lite hälften om hälften rätt om slutet men jag blev ändå lite halvchockad sådär, mycket bra och ni borde läsa den.

Idag är det våffeldagen så vi ska till Elin efter skolan och mysa där med våfflor (såklart) och kanske lite film och trevliga samtal om allt och inget :)

Och! det sista, jag ska på en teaterföreställning som fina Louise är med i, det ska bli mycket trevligt. Och vill ni veta en hemlis? Vi ska egentligen bara se andra akten men vi tänker smyga in på första också (thihi) busigt!

Ha en alldeles utmärkt dag allihopa! (speciellt Sanna det aset som är på väg till New York just nu! ihh)

(hahaha! åh, Gubler, jag älskar dig!)

TAKE A CHANCE ON ME

Idag har jag städat och fixat till det extrema i mitt rum, renare har det nog aldrig varit. Sedan har jag varit hos min mammas kompis och hjälpt henne ta bort sygn från hennes katt som har stereliserats. Jag har också börjat titta på skins som alla säger är så himla bra och jag har bara sett tre avsnitt än sålänge men bra är det.

Min bror berättade även att deras katt kanske ska få kattungar och pappa sa att vi gärna tar en ifall det blir några och det gör mig så satans lycklig! Detta året har mina kaniner gått bort och tre av mina katter har försvunnit och det är så otroligt sorgligt men mina fina kaniner blev 11 år gamla och det var nog för det bästa eftersom de inte orkade någonting längre. Jag har redan börjat tänka ut namn ifall det skulle bli så att vi tar en liten goding men det kommer inte bli lätt att välja det är säkert.

Och nu fick jag precis reda på att min bror Jimmy ska gifta sig med sin Sara, så himla kul! Han har alltid sagt att han aldrig ska gifta sig han har tom. alltid vält tårtbitar och sådant löjligt för att slippa, haha. men åh, det kommer bli så bra, bara fina nyheter denna helgen. Dopet för deras andra barn ska tydligen bli på samma dag så det kommer bli stort. Jag är så glad för deras skull!

KIRSTEN VANGSNESS



Denna kvinnan är inte bara otroligt vacker hon verkar också ha världens mysigaste personlighet och en underbar humor precis i min smak. Jag skulle ge nästan vad som helst för att umgås med henne en hel dag.


MOORE + VANGSNESS a.k.a MORGAN + GARCIA

Äntligen är det helg! och efter helgen är det bara en vecka kvar till påsklovet och det käns så otroligt awesome! Veckan kommer bli rätt sweet också för då har vi ingen idrott och inget prov det är bara en lite inlämning som ska in och den kommer jag bli klar med idag. 

Usch vad min blogg är ointressant .. jag har inget kul att skriva om. Jag tänker ge upp detta och kommentera lite bloggar istället, det blir nog bättre så. ciao!

JUST LIKE EVERY COP IS A CRIMINAL









DFTBA - DON'T FORGET TO BE AWESOME!


Denna dagen började med att jag försov mig så jag missade idrotten (men det gjorde ju faktiskt inget) och fortsatte sedan med samhällsprov och det gick väl sådär. Jag är säker på att jag kommer få ett G i allafall, jag får ju faktiskt skylla mig själv när jag sitter och nördar mig med mina vänner på tumblr istället för att plugga.
På svenskan hade vi ingen lärare så vi hade fått en film vi skulle se, den handlade om island men det var den sjukaste filmen jag sett, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig. "VAAAAAAAAl, VAAAAAAAL, VAAAAAAAL!!!"

Och just nu lyssnar jag på en så passande låt som denna: |---------------|
fyfan vad dålig den är!

AT EVERY OCCASION I'LL BE READY FOR THE FUNERAL

Denna dagen blev inte så bra som jag hade hoppats på, mitt projektarbete gick sönder ännu en gång. Jag är så satans trött på att det inte funkar! Jag hade varit klar för två veckor sedan om det inte krånglade så satans mycket hela tiden. Björn märkde dock att jag var extremt nära på att bryta ihop så han lovade att han ska hjälpa mig imorgon, han kan va bra snäll den där björn.

Men en positiv grej som kom ur detta var iaf att jag fick göra en ring som jag tänkt göra hela veckan.

Det är en av knapparna som jag hittade på second hand som jag slipat platt på undersidan och fäst i en ring med en platta på. Själva ringen är i silver men knappen är i något platsliknande material, jag är jättenöjd.

Idag tror jag även att jag köpte det mest onödiga jag någonsin köpt, nämligen dessa för 129 kronor:

till mitt försvar så samlar jag faktiskt på pingviner och då får man köpa sådana överdrivet dyra saker och de är faktiskt otroligt söta om ni frågar mig. Jag ångrar mig inte.

& jag har gjort en spellista till er också, här.

MY SIDE OF THE STORY


Gårdagen blev en bra dag, tre i klassen var sjuka så det kändes väldigt tomt. Vi fick gå till bilden efter lunchen för tydligen ska skyltningen vara klar till nästa vecka och vi har en hel del kvar att göra. Eftersom alla tre som var sjuka är min och erikas grupp så blev vi bara två och fick inte sådär väldans mycket gjort tyvärr men vi ska antagligen dit imorgon igen så det löser väl sig.

Jag var även på den tredje teorikursen igår och den var mer intressant än de förra gångerna men det var otroligt störande att tjejen som satt brevid mig stirra på vad jag skrev heeeela tiden! Och inte försökte hon dölja det heller. När jag lade boken i knät för att hon inte skulle skriva av så lutade hon sig bakåt så långt hon kunde och lixom nästan körde in huvudet mellan mig och boken. Jag kan tåla att hon skriver av mig men hon kan ju dölja det så att jag slipper bli förbannad.

ahwell, nu ska jag dra iväg till skolan. smell yeah!

I GUESS I WON IN THE END

Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win - Stephen King

Jag älskar citat som får mig att känna som det vore mig de handlar om, jag älskar att några få ord kan påverka mig så mycket som de gör. Stephen King är lite av en, med brist på bättre ord: idol för mig. Jag hörde detta citatet första gången för några år sedan då jag mådde som sämst och det var ungefär då jag bestämde mig för att förändra mitt liv till det bättre. Jag känner att jag lyckats. Visst det finns dagar och stunder då jag tänker tillbaka på hur de åren och hur illa det verkligen var och jag förstår inte hur jag lyckades ta mig ur den avgrunden jag befann mig i.
Det är otroligt hur mycket man kan göra när man finner en liten undangömnd motivation och när man har hjälp av sina fantastiska vänner.

När jag tänker tillbaka så vet jag att jag har egentligen inget att klaga på, klag som skulle ha varit det som fyllt detta inlägget. Jag är nöjd med mitt liv, jag ska inte klaga för jag har det riktigt bra men ibland glömmer jag bort det och då är det tur att jag har den tiden att titta tillbaka på för det får denna stunden att verka som himmelriket.

[lyssna]

WHEN I WAKE UP IN THE MORNING


Så, idag väckte min bror mig klockan 7, på min lediga dag! hur kul är det på en skala?
Jag säger som Morgan:

"On a normal scale of one to ten, I'd say a six.
But on Hotch's scale, an eleven."

Denna dagen kommer bestå av plugg till samhällsprovet på torsdag och skrivande av inlämning till samhällen och även lite städning och kanske en skön promenad i solen. Älskade vår, du är välkommen!

+ DON'T TRUST A HOE +

HAHA, aaaaw, Reid ♥

Vilken frukt åt du senast? BANAN!
Hur ofta äter du plockgodis? varje vecka skulle jag tro, typ.
Vilket djur hade du varit, om du fick välja? en örn.
Tror du att du kommer att få leva ett till liv? Kanske, men det vill jag inte. jag vill flyta runt och ha det gött efter jag dött.
Är du värd mer än andra människor? Verkligen inte!
Vilken familjemedlem står dig närmast? Min fantastiska syster Jenny.
Vilket barnprogram är roligast? Åh, jag vet inte.
Har du varit på en gayklubb? Pff, nej. x]
Äter du kanterna på brödskivan? Yes, jag tycker de är godast actually. När jag var liten sparade jag alltid kanterna till sist.
Är du vegetarian/vegan? Nepp.
Har du en egen lägenhet? Nej, men ibland drömmer jag att jag att har det.
Vilken kamera har du? OLYMPUS SP-590UZ
Vad har du valt för bild här uppe? Well, det är en macro med Criminal Minds/Superbad och jag dör av skratt för det passar så otroligt bra. ja, jag är en nörd och jag älskar macros!
Vad vill du bli kallad? MaFag om jag får be! Det är faktiskt mitt rockstjärnenamn.
Vad hade du hetat, om du fått välja? Harald.
Om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej? Hmm .. vet inte riktigt, antagligen tjej.
Vad gör du just nu, i denna sekund? Jag tittar på How I met your mother, väntar på att ett avsnitt av Criminal Minds ska ladda klart och äter en banan.
Vilka sidor och program är du inne på just nu? Tumblr.com, blogg.se, bigvidpro.com, criminalmindsfanatic.com och photoscape.
Hur många timmar sov du inatt? mååånga. jag älskar helg!!
Vilken tid gick du upp imorse? runt 11.
Hur många har du på msn? Ingen aning, runt 70 kanske.
Hur många tjejer/ respektive killar? majoritet tjejer.
Hur många blommor har du i ditt fönster? Bara en. Men såfort jag fått ordning här så ska jag ha massa blommor!
Vattnar du dem själv? Yes, men bara när de håller på att dö x]
Te eller kaffe? Alltid te!
Laddar du ner film/musik olagligt? sjääälvklart inte!
Eller lyssnar du via spotify? I ♥ sporify
Är du inne på msn? Jag har inte lyckats installera msn på datorn än så nej.
Vad har du för påslakan? jag ska säga er att det är ett otroligt snyggt påslakan med jack sparrow på som jag fick för några år sedan. haha, det är otroligt mjukt och skönt.
Vart är du just nu? I mitt sovrum.
Sitter du på en stol från ikea? nepp.
Tuggar du på något, isåfall vad? en halstablett.
När städade du ditt rum senast? idag med fortsättning imorgon.
När träffade du din morfar senast? jag träffade honom några dagar innan han gick bort förra året. jag saknar honom.
Har du nån sjukdom? nope.
Vad händer i höst? LOOOONDOOON BABY!
Vad är du i stjärntecken? Jungfrun.
Vilken film såg du på bio senast? Alice In Wonderland.
Rött och svart eller vitt och grönt? åh .... svart och rött, troe jag.
Frukt eller godis? både ock.
Vad äter du till frukost? Tånaglar helst.
Vilken typ av film gillar du? Det mesta. Scräck, thrillers och komedier är favortierna.
Och vilken gillar du inte? Jag är inte så mycket för action och krigsfilmer (We were soliders är ett undantag)
Vilka är din favoritlåtar just nu? Bulletproof - La Roux, Animal - Miike Snow, Another piece of my heart - Janis Joplin och All along the watchtower - Jimi Hendrix.
Om du blev gravid nu, vad skulle du göra då? Åh jesus.
Brukar du tejpa över din mun? hahahaha, åh, jag minns fritids när vi körde tysta leken och alla fuskade med tejpbitar över munnen. vi tog det på dödligt allvar.
Var du på dreamhack? Nope.
Hur ser dina strumpor ut, är de sexiga? Självklart är de sexiga! är inte strumpor alltid det?
Hur ser dina underkläder ut? well, jag har en ljusblå bh och vita trosor om det var det ni ville veta.

[listan finnes hos emma]


\\UNSUB//

Igår var jag och mamma inne i stan och kollade runt lite i second hand affärer och lindex. Jag köpte dessa:







Denna tröjan kostade 30 spänn, bättre kan det inte bli.

jag köpte dessa godingarna i en atomat för 10 spänn och gjorde örhängen av dem.

Denna har jag också gjort själv, med hjälp av verktyg från hantverk så gick det fin, fint.

Sedan köpte jag även en bh, ett par trosor och ännu en tröja på second hand men det krävs ett speciellt plagg för att det ska bli snyggt så det får jag fixa någon dag. Det var en väldigt trevlig dag, jag älskar när jag och mamma åker ut för oss själva.

Har ni gjort något kul denna helgen?

THE WEEKEND OF PAINT

Förra helgen så var Louise och Olivia här hos mig och jag har tänkt blogga om det hela veckan men det har inte blivit av. Men efter massa tjat från tjejerna så tänkte jag att det kanske är dags at göra det nu.

Efter skolan på fredagen så hämtade oss efter skolan och vi åkte för att handla till helgen, efter det så kom vi hem hit och då tror jag att vi såg på Alvin och Gänget som ni alla vet är en av mina favoritfilmer x)
"Dom tar mina nötter!"

Sedan gjorde vi egna hamburgare med friterade strips och det var riktigt gott!

Sedan tror jag bestämt att vi satt och gjorde inget, försökte komma på något roligt att göra helt enkelt och då kan man tänka sig att louise såg ut såhär:
Efter det så visade jag som mitt fiffiga paint som jag fick med Windows 7 och de tyckte de var riktigt kul för vi bodde nästan i Paint denna helgen. Jag och Louise målade detta:


Sedan tittade vi lite på solsidan och efter det bestämde vi oss för att sova (eller titta på Chocolat) men olivia somnade på störtern medans jag var vaken liite längre men somnade tillslut jag också. Efter ett tag så vaknade jag och filmen var fortfarande på men Louise sov (trodde jag) så jag stängde av filmen. Morgonen efter så berättade hon att hon bara blundat och väntat på något intressant. Oooooops, sorry!

På morgenen så målade Olivia detta:


Sedan tittade vi Coraline som Louise hade med sig. Jag minns när jag läste boken när jag var mindre, då var det något av det läskigaste jag läst och jag hade lite men för det ett tag framöver. Filmen var inte alls lika läskig men den var helt okej.

Till frukost gjorde vi Scones och det var satans gott kan jag säga er. Scones är nog något av det bästa som finns, om det inte hade tagit lite tid att göra hade jag nog ätit det varje dag.
Senare den dagen så började vi med Förrätten till vår tre rätters middag som vi planerat för hela veckan, pizza var den första rätten och det tar ju lite tid att göra så mellan jäsningen så spelade vi lite spel.
Mini eller Maxi blev det och jag älskar det spelet, listor är nog något av det jag är bäst på men ändå vann Olivia (och jag blev inte ens arg :D)
Sedan gjorde vi vad som skulle kunna vara världens godaste kycklinggryta! Jag ska nog tom. lägga upp ett recept till er sedan så ni kan prova för så jääävla gott var det!
Gästerna bestod av mina två äldre bröder, min lillebror och hans vän + mamma och pappa. Alla tyckte det var jättegott, Jimmy bad tom. om receptet på kycklinggrytan, då är det inte illa kan jag säga er! ^^ Tyvärr så han de inte stanna till efterrätten.

Sedan var det ju faktiskt dags för semifinal i Melodifestivalen så vi bänkade oss framför tvn tillsammans med den goda efterrätten som var hallon, blåbär och björnbär som man körde in i ugnen med riven vit choklad över. Det var så santans gott I don't even know! Men vi blev jävligt besvikna på de som gick vidare, Jessica Andersson och Pernilla Wahlgren, kom igen sverige hur fan tänker ni egentligen?! vi måste sluta rösta på Jessica så hon slutar vara med i den jävla tävlingen, okej?!

Men lite glada var vi ändå, för vi hade ju varandra! ;)

Dagen efter hände det inte så mycket, vi tittade på film, spelade lite rockband och bara hade det trevligt med varandra. Jag och Louise tittade på Familjen Annorlunda medans Olivia målade lite till i Paint och det var sjukt kul för de är så himla dumma på det programmet ibland x]

Jag glömde ju berätta! Jag och Olivia har kommit på världens bästa film som ska handla om en snigel som heter Fasty och han ska vara brittisk men mer säger vi inte förens filmen är klar. åhh, den kommer bli så satans bra! ;)
Och sedan har jag och Olivia sett våran framtid och den kommer se ut ungefär såhär:


Och fortsättning följer på den framtidsvisonen!

Helgen var helt enkel grym och det ska göras om, många gånger om jag får bestämma! Puss på er för att ni är så himla fina!

FRICKIN' AWESOME


HAHAHA! Jag skrattar så jag kissar på mig!
Trött? åhja!

SOME TIMES I FEEL LIKE CRYING


Först vill jag tacka för alla fina ord i det tidigare inlägget, det behövdes verkligen, ni är så fina allihopa! <3

Gårdagen var fin med Criminal Minds best of Spencer Reid som jag hade för att fira Gubler och alla läxor och förberedelser gick utmärkt även fast jag satt uppe till 2 och arbetade med förberedelserna inför skrivningen vi hade idag. Men allt sket sig. Av alla dagar jag kunde försova mig på så blir det denna. Jag vaknade runt nio idag och när jag insåg att jag missat skrivningen så var jag så jävla arg på mig själv och jag är det fortfarande. Jag kämpade så satans med att får klart allt och det var något av det svåraste jag gjort till skolan men jag klarade det och nu är allt förjäves. Det suger så totalt!

Jag tröstar mig dock med det senaste nummret av ELLE, omslaget för prenumeranter denna månaden är så satans snyggt! Jag älskar Keira Knightley hon är så satans vacker och talangfull.

HAPPY BIRTHDAY GUBLER!




Det är inte bara det att han är otroligt karismatisk och vacker, han är också grymt rolig, charmig och har en mysig personlighet. Han är inte rädd för att bjuda på sig själv:


Han är trevlig och tacksam mot sina fans och han gör det mesta för att vi inte ska bli besvikna, han är en grym skådespelare, regissör och konstnär.

Det finns så mycket positiva saker att säga om snubben att jag inte vet vart jag ska sluta men fin är han iaf och jag tycker han är helt fantastisk!

TIMBER//

Gårdagen var en sådan urusel dag! Det kändes som att ingen ville ha något med mig att göra, som jag vore ett störningsmoment. Jag kan inte klandra de som tycker att jag är det, jag är van, men gårdagen var den dagen då jag önskade att jag bara kunde sitta ner och prata med någon för allt kändes verkligen skit. Men ändå ville jag inte att någon skulle fråga hur jag mår för då blir det jobbigt, det var tur att ingen märkte att jag satt ute och grät ett tag.
fyfan vad deppigt! Idag mår jag bättre, mycket bättre, nu har jag kommit över det faktum att en liten bit från mitt projektarbete lossnade och försvann precis innan jag skulle vart klar, nu har jag nya krafter. Gårdagan var bara ett smått nederlag.

Igår var det faktiskt en väldigt speciell dag för Matthew Gray Gubler fyllde nämligen år! Jag skulle ha firat det genom ett litet inlägg med fina saker här men jag hade inte orken igår så jag kommer göra ett sådant inlägg lite senare ikväll. Jag älskar att fylla bloggen med The Gube, han är så fantastisk ska ni veta!

COME LET'S PRAY FOR THE WEEKEND BABE!

Denna helgen har varit awesome! Jag har äntligen fått ha det lite kul och kunnat ignorera alla problem, tack så himla mycket för det. Utförligare kommer senare när jag målat klart lite bilder, det är ett par otroligt vackra bilder som kommer sedan ska ni se. ^^

Har ni haft en fin helg?

ALICE IN WONDERLAND





Igår var jag och såg på Alice in Wonderland som jag längtat efter i så många månader att jag tappat räkningen och den var helt otroligt fantastisk, jag blev inte ett dugg besviken. Filmen är så Tim Burton-isch den kan bli, han har med allt, humorn, mörkret och de fantastiksa karaktärspersonligheterna. Att ge Johnny Depp rollen som The Mad Hatter är nog en av de bästa besluten någonsin. Jag tyckte dock att Anne Hathaway var ett litet udda val till The White Queen och även fast det kändes knepigt att se henne i den rollen så gjorde hon det riktigt bra.
Det som gjorde mig mest överraskad var att The Mad Hatter ändrade dialekt hit och dit, det var fantastiskt underhållande och det gjorde honom ännu mer intressant. & Chester är så otroligt söt, jag ville baran plocka ut honom ur filmen och ta med mig hem.
Det är helt klart en film jag måste lägga till min precious tim burton/johnny depp samling.


"you're terribly late you know - naughty!"

HELLO, IS IT ME YOU'RE LOOKING FOR?

Hej och hå, jag har så extremt fullt upp just nu. Jag pluggar och planerar och funderar hit och dit. Idag hade jag min första teorikurs på körskolan och jag börjar få riktigt ångest över kostnaderna och tiden och ahhh! Oj så intressant detta blev. hoppas ni har det fint iaf så ska jag försöka blogga på riktigt igen snart. :)

Ochochochoch! Imorgon får jag Criminal Minds säsong 4! Jag döööör, jag har längtat i evigheter. ihhhh.