what might have been lost

Just nu känns allt så extremt jävla meningslöst och jag vill bara lägga mig ner och ge upp. På något sätt har jag lyckats radera alla mina 4 dataskrivna sidor på samhällen som ska vara inlämnad på torsdag så nu måste jag leta upp två nya lägenheter att skriva om. Nu sitter jag här och lipar som ett litet barn, jävligt löjligt men det här suger verkligen, jag var nästan klar, hade skrivit massa superfancy saker som jag tror skulle gett mig vg eller mvg och nu är allt borta. Motivationen till att göra om allt är ju lika med noll just nu, helst av allt vill jag vara ligga i sängen till sommarlovet och tycka synd om mig själv. Men istället måste jag ta en dusch nu, sedan sova och gå upp vid 6 imorgon för att bege mig till skolan som börjar 08:30. Satan vad jag hatar mitt liv just nu!

Do you wanna dance with me baby?


Nu har Sanna åkt hem och jag känner mig så där äckligt ensam men vi har haft en fin helg med några oväntade vändningar, så som det brukar vara. Jag har saknat det & nu saknar jag henne. Inte nog med det utan jag har gått och fått feber också, jag fryser fast det är 25 grader på mitt rum så jag ska snart sova i hopp om att jag känner mig bättre imorgon. Innan dess ska jag lyssna på Joni Mitchell, hon hjälper i stunder som denna.
Imorgon kommer antagligen en hel uppsats om helgen precis som jag gillar det. God natt.

Some people say that rappers don't have feelings, we have feelings. Some people say we are not rappers, we are rappers. That hurts our feelings



[Detta är min nya hårfärg efter gårdagens blekning, nästa vecka ska det bli ännu ljusare och sedan ska jag låta det blekas av solen resten av sommaren. & sanna, förlåt för att du får stå ut med min horribla utväxt hela helgen, jag hoppas du ska överleva, hah]
Idag blev jag klar med en ring jag jobbat på i några timmar, sjukt krånglig och jobbig men nu är jag äntligen klar, jag är inte så jättenöjd dock. Vi fick även höra en rolig historia på samhällen idag om hur min lärares fula, tunga bas och hans scottförstärkare blev stulen för 15 år sedan, han är fortfarande förbannad. Jag ska inte ens försöka återberätta men riktigt kul var det, för en gångs skull.


Igår var det en härlig tv-kväll som började med Fashion och fortsatte med Flight of the conchords och jag upptäckte inte hur grymt bra serien är förens några veckor sedan och nu är jag helt fast. Säsong 1 är bevakad på cdon och ska köpas såfort den är tillgänglig igen - awesome! Sedan var det ju säsongstarten på den sista säsongen av nip/tuck och satan vilket bra avsnitt det var igår, hemskt, men jävligt bra! & sist men inte minst Lost så klart, även det avsnittet var grymt bra! Jag har dock ännu svårare att bestämma mig för vad jag ska tro på när det gäller Jacob och Smokey. Satan vad jag längtar till sista avsnittet, jag vill inte fuska och se det på nätet dock, tyvärr.

I morgon börjar jag kl 9:00 och hela dagen är det hantverksdag dvs. en hel dag med lekar, tipspromenad (som jag Louise och Marcus fixat ihop) mys + Kent och Björn ska bjuda oss på mat och inte på vilket ställe som helst utan på Gondolino, det kommer bli dyrt för de stackarna. På kvällen kommer också Sanna, äntligen! Det ska bli så grymt kul att träffa henne igen, det var evigheter sedan. Vi ska bege oss till Göteborg under dagen och sedan ska vi antagligen på grillfest hos min kära bror och självklart ESC!

Emo-ville



Idag har jag:
Gjort någon lycklig, skrattat, varit mycket ledsen, varit trött, älskat Gubler, klarat fas B i datateorin på körskolan, varit arg, tacksam, kall, lite rädd, gjort läxor och varit hungrig som satan. 

Nu ska jag se på första semifinalen i ESC, alla bidrag suger i princip, men är det ESC så är det.

Our darkest hour


Jag kan inte ens börja beskriva hur väldigt gärna jag vill se detta avsnittet just nu, men jag har lovat mig själv att inte fuska, jag ska vänta på DVDn denna gången. Jag älskar att det verkar vara ett Morgan-avsnitt, han har inte haft tillräckligt många sådana. Profiler, Profiled är faktiskt en av de bästa avsnitten genom hela serien. Inte ens hälften av er förstår väl vad jag snackar om men fytusan vad jag älskar denna serien, tur att de börjar spela in säsong 6 snart, jag hoppas att de aldrig kommer lägga ner Criminal Minds. & ni som har 5an, för guds skull, missa inte detta avsnittet när det kommer, ni kommer inte ångra er, det är jag nästan säker på.

jag har lurat mig själv för många gånger nu


Jag tycker det är lite smått kul att jag och Louise börjar planera en tågluff genom europa innan vi ens genomfört vår första resa till London. Men vem kan egentligen få nog av resande?

Jag har även kommit en bit på planeringen och ritningen av nästa termins projektarbete och allt är för lätt än så länge så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till men jag har ju hela lovet på mig, som tur är.
Min kväll lär bestå av samhäll och The Good Wife, kanske tom. lite Criminal Minds, idag blir det nog Elephants Memory som jag gråter till varje gång, jag är en sådan sucker!

& här har ni min nyaste spellista också: +++++

Trust me I'm a psychopath

Helgen har varit helt awesome! Fredagen var till en början jobbig och jag hade smått ångest och det blev inte bättre av att det var Jannikas sista dag på praktiken, det kommer bli väldigt tråkigt att inte ha henne där. Jag hade glömt hur skönt det var att ha henne där, att kunna prata med när jag mådde dåligt och inte orkade prata med någon annan. Men hon ska hälsa på oftare och i sommar har vi bestämt en hel del saker så jag ska nog överleva.

Efter skolan drog jag, miriam och louise till Willys i regnet och åskan, sedan begav vi oss hemåt där jag och miriam tittade på två avsnitt av Jekyll innan vi gick ner till Gondolinos för att äta lite efterlängtad pizza. Jag hade bara ätit en kiwi under dagen så den pizzan var något av det bästa jag ätit på evigheter och jag blev inte ens äckligt mätt. Miriam och jag satt och pratade ett tag innan vi gick tillbaka hem till henne där vi fortsatte titta på Jekyll och käkade vårat godis. När det bara var 5 minuter kvar av sista avsnittet av Jekyll och det var spännande som satan så slocknade allt, det var strömavbrott. Så vi tittade på Heroes på datorn och somnade nästan framför den så när ljuset kom på igen skrek vi båda till av chocken och vi valde att se klart på Jekyll innan vi la oss. Jag måste säga att Jekyll är en extremt bra serie, jag älskade den och om ni inte har sett den så borde ni verkligen det. James Nesbitt är verkligen en underskattad skådespelare, jag minns att jag älskade honom i Kalla Fötter när jag var liten och det känns bra att veta att jag hade bra smak redan då x)

Vi vaknade runt 11 på lördagen och vi låg och pratade till ett då vi åt lite frukost, vi spenderade eftermiddagen med att titta på halvdana program på tv som vanligt. Louise kom vid 4 och då begav vi oss till Filmstallet och hyrde film. På vägen hem stannade vi vid Gondolino för Louise skulle köpa en pizza, där var världens surkärring som klagade över att det inte låg dukar på bordet "det är synd att ni inte kan göra det när man har bokat bord tycker jag, det är tråkigt att behöva äta på en masonitskiva" Det är inte ens masonit dumma kärring! Det är trä och borden är faktiskt väldigt smidiga och fina. Jag blir så less på folk som måste gå och klaga på varaenda liten sak. Visst jag gnäller väldigt mycket, men jag skulle aldrig gå och klaga till de som jag inte känner. Det är inte så farligt, jag klagar mest för att jag är sur eller måste få ur mig saker utan att bryta ihop totalt. Eller för att bara ha något att säga, jag som hatar tystnader.

Hemma hos Louise så började vi med att se på Hata Göteborg och den var riktigt underhållande, inte världens bästa handling men Svante var så satans skön "Jag HATAR majs!" "Jag vill inte va nån jävla manager!" Så fantastiskt kul. Sedan gick vi vidare till Shaun of the dead och eftersom jag hade extremt höga förväntningar på den filmen så blev det en besvikelse, jag trodde den skulle vara mycket roligare än den var. Stort plus på Simon Pegg, Bill Nighey och Nick Frost. Sista filmen blev Sorority Boys, även fast man sett den 700 gånger så är den lika kul varje gång. Jag tycker Michael Rosenbaum är så extremt rolig i sin roll, synd att han är med i Smallville bara, på det förlorar han lite respekt. Även detta är en film som måste ses.
Jag fick även träffa Louise nya marsvin Anakin i lördags, han var så satans söt ska ni veta, jag ville så gärna ta med honom hem.

Idag kom mamma hem ifrån Danmark och hon hade köpt en hel del fina saker till mig och Andreas, detta var vad jag fick:

En film med Johnny Depp jag inte sett - yeay! Jag ska se den imorgon då det inte finns något spännande att se på. Min syster var med också och vi hade tid att prata lite, vilket var skönt. Vi flummade oss iväg till affären för att köpa fika också, det var himla mysigt. Vi såg också sista avsnittet av Jekyll (ja, jag har sett den 2 gånger på en helg) och Jenny verkade tycka den var helt okej. Jag älskar när Jenny är här utan barnen, visst jag älskar mina systerbarn otroligt mycket men inget går upp mot mig och jenny ensamma och flummande. Stunderna är få men också fantastiska.

Nej, nu ska jag kolla på Criminal Minds, närmare bestämt det avsnittet där Jackson Rathbone är med, I love it! Hoppas ni alla haft en fin helg? :)

I'll keep you by my side with my superhuman might

Detta är min nya profilbild på facebook, det är även så jag ser ut idag.

Såhär såg det ut vid skolan idag, falköping har nämligen råkat ut för en översväming och de flesta tunnlarna i stan ser ut såhär. Det roligaste är dock att pojkar som trodde de var koola badade i det regnblandade avloppsvattnet, tydligen var vattnet så kallt att deras snoppar försvann. Mycket intressant tycker jag.

Idag ringde jag moa och vi har bestämt vecka, jag var även på möte vid arkivator angående mitt kommande sommarjobb men jag hörde itne riktigt hemma där, alla andra som var där skulle stå vid maskiner och sådant men jag som ska vara vaktmästare hade ingen handledare så jag fick inga papper eller något. onödigt.
Imorse vaknade jag av åska, det var otroligt mysigt men dagen blev helt hemsk pga åskan, det var nästan 30 grader ute och luften var äckligt fuktig så man var blöt i stort sett hela tiden.

Morgondagen börjar med sovmorgon, några timmars skola och sedan stannar jag i stan hos miriam tills på lördag. Vi ska äta pizza, se på Jekyll och moffa i oss godis. Det vanliga alltså, det ska bli awesome för det var så längesedan vi gjorde något tillsammans. På lördagen ska vi ha filmkväll hos Louise med några personer ifrån klassen, det kommer bli så jäkla bra. Så, vi hörs på söndag, puss så länge!

I CALL MY FRIEND TOAMOA


toamoa. (det är lika kul varje gång jag tänker på det) Jag saknar henne ska ni veta, otroligt mycket. Jag tycker inte om att använda ordet 'bästa vän' men när det gäller moa så går det inte att säga det på något annat sätt, när det gäller moa så är det så satans sant. Det är konstig hur tom man kan känna sig när någon inte är nära, det känns som moa är en liten del av mig som jag inte kan klara mig utan, som till exempel tummen eller hörseln. Det kanske låter himla dumt och fjantigt men det är så det känns och jag vet att jag brukar tjata om moa väldigt mycket men jag tycker det behövs för hon är så extremt viktig för mig att jag knappt förstår det själv. Snart är sommaren här och då ses vi igen, längtan är outhärdlig.

Här har ni för övrigt en bra spellista: ♦♦♦♦♦♦

LOVE, OH, LOVE

Jag har hittat min favorit i årets ESC, detta året är så satans trist med en massa jävla balader så jag tycker denna är så härligt uppfriskande. Hon har en superhärlig röst, lite Kate Nash-aktigt och låten är mysig och sådär härligt catchig. Jag kommer ha den på repeat många gånger i sommar, så, heja tyskland!

BILJETTER TILL LONDON BOKADE!


Biljetter till London är äntligen bokade! Vi åker den 31 oktober och kommer hem den 5e november, flygresan gick på 1700kr men ni ska veta att min pappa är så förträffligt fin att han betalar flygresan åt mig. Jag är så lycklig! Jag längtar till sommarlovet så jag kan jobba ihop en massa pengar och sedan vill jag bara att året ska gå i extrem fart så jag kommer till London så fort som möjligt. Jag längtar så jag dör, men det kanske märks?

FÖRST VAR HAN NOLLA, NU ÄR HAN HJÄLTE!


Här sitter jag och funderar på vad jag ska göra som projektarbete i 3an, det är alltid lika svårt att komma på något, just nu är jag inne på något ifrån lilla sjöjungfrun men vi får se. Jag installerar Hercules just nu också så här ska det spelas tills jag storknar.

I fredags var jag på borås djurpark med min systerdotter, bror och mamma och det var riktigt kul även fast Nathalie var mer intresserad av myror och grus än av djuren i början. Jag tog massa bilder bla. av de nya gepardungarna som var så söta att jag höll på att dö. Bilderna kommer när min far flyttar sig ifrån familjens dator där han suttit bänkad i 4 dagar upptagen med att deklarera. stackarn säger jag bara.

Nej, nu ska det spelas!

LET'S SEE, SHALL WE?

Jag har lullat runt på Youtube i jakt på filmer jag vill se och jag har hittat en hel del intressant.


Greenberg - Denna vill jag mest se pga Rhys Ifans (The Boat that Rocked, Hannibal Rising) men den verkar också ha en skön handling och den verkar vara en lite mer seriös än de flesta filmerna Ben Stiller spelar i och det känns bara positivt.
Biopremiär 21 maj.

Shrek Forever After - När jag först hörde att det skulle komma en Shrek 4 så tänkte jag att det kanske kunde bli lite uttjatat men efter att ha sett trailern så har jag ändrat mig, jag tror att Shrek 4 kommer bli riktigt rolig (men sedan har jag alltid varit en sucker för animerad/tecknad film och accepterar nästan allt).
Biopremiär 9 juli.

Dear John - Jag har alltid älskat romantiska filmer, det spelar ingen roll hur corny de är, jag älskar dom alla. Jag älskar också Amanda Seyfried (Mamma Mia, Mean Girls) och hon passar om något i sockersöta romantiska filmer. Men det jag älskar mest är filmer man gråter ögonen ur sig av, jag gråter jämt till filmer, varesig de är lyckliga eller sorgliga så jag tror detta är en perfekt film för mig.
Biopremiär 4 juni.

Prince of Persia: The Sands of Time - Det första jag tänkte när jag hörde talas om denna filmen var 'åhnej, inte en film av ett spel igen, jag vill inte ens se den även fast Jake är med' & som de flesta vet så älskar jag Jake Gyllenhaal (The day after tomorrow, Donnie Darko), han är en av de skådespelarna jag ser en film av bara för att han är med. När vi var på Alice i underlandet så kom trailern till filmen och då tog jag tillbaka allting jag tänkt, filmen verkar helt awesome! Mycket action, romantik, mysitik och bäst av allt, Jake i bar överkropp!
Biopremiär 19 maj.

The Wolfman - Anthony Hopkins i skägg, det finns väl inget mysigare? Anthony (Silence of the lambs, Human Stain) är en av anledningarna till att jag tror att denna filmen är riktigt bra men jag har alltid haft en liten förälskelse för det övernaturliga så jag hoppas verkligen på denna filmen. Den har en liten Van Helsing feeling över sig och det kan ju inte gå fel, eller?
Släpps på DVD den 16 juni.

It's Complicated - Vad kan jag säga? Maryl Streep (Mamma Mia, djävulen bär prada) är med, den måste helt enkelt ses av den enda anledningen.
Släpps på DVD 26 maj.

Det finns såklart en massa mer filmer jag vill se, men det räcker för denna gången.

BOHO, YOU WHORE!

Hallå, hallå, jag är hemma sjuk efter tre veckor helt utan sjukdom och det är helt otroligt för att vara mig så jag är inte så jättearg över att jag är sjuk just nu. Anyhow.

När jag är sjuk så tittar jag mycket på film och igår såg jag The Guardian för 100e gången och jag älskar den lika mycket varje gång, jag har inte tänkt på det innan men det är en av mina absoluta favoritfilmer. Kevin Costner är bra i allt han gör och i denna filmen så blir jag lite lagom förälskad i hans karaktär, den är så sorgsen men samtidigt så javla grym och fylld med liv. Första gången jag såg den så var jag väldigt tveksam på om Ashton Kutcher kunde göra en seriös roll eller inte men det kan han verkligen. Ibörjan är hans karaktär lite halvtöntig men han utvecklas mer och mer och tillslut finns det ingen tvekan längre han är grym i sin roll och jag blir smått förälskad även i den.
För er som inte sett den borde göra det snarast, här är trilern, titta och mys:

Jag ryser! jag ska nog göra en lista på kommande filmer jag vill se senare.

UTSTÄLLNING HV08

Utställningen igår blev väldigt lyckad, det kom en hel del folk och det verkade som de tyckte om allas smycken. Jag är extremt glad att det är över.
















Åh vad jag älskar när blogg.se förstör kavlién på bilderna.

COUNT TO ZERO


När man får kommentarer som denna så går det inte att bli annat än glad, jag sitter här med ett fånigt leende just nu, tack Julia, du har gjort min dag! :)

Allt är för övrigt klart till utställningen nu, det är bara en och en halv timme kvar tills vi ska vara på plats och bara 3 timmar kvar tills folk börjar komma (förhoppningsvis) åhh, vad jag är närvös. Håll tummen för mig!

& jag måste berätta en till sak, jag har nämnligen fått sommarjobb! Inga ord kan beskriva hur skönt det var att få det beskedet, hade jag inte fått något hade alla mina planer gått åt helvete. Pjuh! Min egen far ska vara min chef, jag ska jobba på Arkivator som vaktmästare med honom. Det kommer bli helt awesome!

SUNDAY MORNING, FRIDAY AFTERNOON?


[otroligt charmig bild som jag bjuder på]
Imorgon är det utställning för oss i årskurs två på hantverk och media och all stress är borta nu när allt är fixat men nervositeten finns kvar. Vi har kämpat så satans mycket för denna dagen så jag vill att den ska bli så bra som möjligt och att alla som besöker utställningen får det så trevligt som möjligt.

Idag är jag sjuk i feber så jag lär få leva på ipren hela dagen imorgon, precis som idag. Det jag hoppas på är att träningsvärken jag har i hela kroppen efter idrotten igår iaf går över. Nej, nu får jag lägga mig och sova så jag orkar med hela dagen. God natt!

[TOP 10 LIKES]

1. pingviner
2. vår
3. The Beatles
4. godis
5. London
6. brev
7. volanger
8. dinosaurier
9. enhörningar
10. elle magazine


LET's HAVE A PARTY!

Idag har jag varit på kalas och det var ett av de bästa hittils, massa trevliga männsikor, god mat och en massa lek och skratt. Den lilla tjejen vi firade är min systerdotter Nathalie som fyllt 4 år och såhär glad blev hon när hon fick en ny cykel.



Jag fick en liten giraff till min småsaks-samling.











Hur kul ett kalas än är så har jag alltid tid att ta flummkort på mig själv.

Jag och Nathalie rockar Wannabe med Spice Girls, hell yeah!