I got a pocket, got a pocket full of sunshine.

Idag hade jag kunnat vara hos Jannika istället för att sitta hemma och deklarera och sortera viktiga papper, men man kan inte alltid ha tur här i livet. Samtidigt håller jag dock på att skapa en studentpepp-lista på spotify, jag kan inte förstå att det är 6 veckor kvar till studenten. sex fucking veckor! i och med det så ska jag till Göteborg imorgon där jag ska leta efter balklänning, studentklänning och alla andra tillbehör. På kvällen ska det firas Valborg på plantis , Miriam och Elin ska göra fjortishänget osäkert, jag tänkte what the fuck och hänger på.

Igår var det en fin dag, både under och efter skolan. Jag och Miriam lagade underbart god mat och såg sedan på hyrfilm, det blev Wild Target och Get him to the Greek. Två relativt underhållande och roliga filmer som jag skulle kunna se mer än en gång, vilket är ett ganska bra batyg i komedigenren.

Eftersom jag såg Easy A haromdagen så tänkte jag dela med mig av den satans låten som satt sig klamrande fast i huvudet på mig.

Supernatural on speed.


Det är helt sinnessjukt hur kul detta kan vara kl 00:40 på natten när man är hög på socker och har syrebrist. 1:38 = Det bästa jag hört i hela mitt liv.

It's okay sammy.


And when it was clear, they'd park her in the middle of nowhere, sit on the hood, and watch the stars... for hours... without saying a word. It never occurred to them that, sure, maybe they never really had a roof and four walls but they were never, in fact, homeless.

like a G6

Hemma från Österrike och har därmed lämnat den fantastiska arkitekturen, det underbara vädret och de hemska tyskdubbade tv-programmen bakom mig. Jag hade tänkt göra min första videoblogg någonsin (istället för att skriva ett 5 mil långt inlägg) där jag tänkte berätta lite om vad vi varit med om på denna resan.

Något som är värt att nämnas är att jag möttes av ett stort paket innehållandes min studentmössa när jag kom hem och den sitter perfekt!

Happy Birthday Emma Watson

a little too late men om man somnar på sängen så fort man kommer hem så blir det så här.

Abby, Jimmy och Henry som gömmer sig i skogen.

Idag bokades flygbiljetterna till resan som ska göras till Birminham i höst så det känns så jävla nära nu! Nu fattas bara bokning av hotell och sedan är allt klart för avresa. JAG ÄR SÅ SATANS PEPPAD!
Men! innan vi ska på den resan så bär det av till Österrike med hela vår kära klass på söndag där vi ska stanna tills på onsdag. PARTEY!

Gårdagen var även den väldigt trevlig, vi samlades som vanligt hos elin där vi åt gott, tittade på Harper's Island och gjorde en ... öhm... video. Den ligger uppe på youtube och den ser ut ungefär såhär:

Jag måste tilläga att vi är väldigt trötta under denna disskutionen.

inspiration: prom

Jag har varken köpt balklänning eller studentklänning ännu och jag behöver all inspiration jag kan få.


{ I know I know for sure that life is beautiful around the world }

Idag har jag och min mamma varit i Skövde och där hittade vi mycket fina och onödiga saker, som vanligt. Vi lyssnade på Lars Ohly som stod på torget och åt pizza på Gondolino.
Sedan hittade jag även två par skor, lite örhängen, några nagellack, halsband, mario kart wii och annat onödigt. Mamma har varit otroligt snäll och har betalat lite här och där eftersom jag ska ha pengar resten av månaden också. En väldigt fin dag blev det och jag har bara fina mamma att tacka för det.

1. a song from your childhood.


När jag väl började lyssna på musik så var det Westlife, Backstreet Boys och Britney Spears som gällde och jag kan inte minnas hur många gånger jag dansat till just Baby One More Time i mitt rum. Jag älskade Britney och jag älskar fortfarande musiken hon gjorde under de bra åren innan allt gick nedåt för den stackars människan.

sing a little song for me now.

Eftersom alla håller på med den här satans listan så blir jag peppad till att göra den fast jag egentligen inte vill. Jag kan inte hålla koll på två listor samtidigt, jag hinner ju knappt göra 5-sakerslistan som det är, men här är jag nu och gör det ändå.

6. five favorite comedies


1. The Boat That Rocked.

2. Step brothers.

3. Ten Inch Hero.

4. The Hangover.

5. Zoolander.

Ni ska bara veta hur jävla svårt det är att välja favoritfilmer i genren komedi. Egentligen är väl ungefär alla Will Farrell filmer mina absoluta favoriter men det hade blivit en ganska tråkig lista.

Poison or Pitiful. Whatever's more pathetic.

Först och främst undrar jag hur alla spammare hittade till just min blogg en dag som denna och sedan undrar jag just över denna kommentaren från någon som kallar sig ellie:

OMG! KOlla in slampan *bloggnamn* så jävla pinsam och nu har hon erkänt att hon strippar med. Hjälp mig att försöka få denna blogg nerlagd!

typ skriva att hon e ful äcklig osv.


Jag kan tycka att det är du som är ful och äcklig när du kommenterar sånthär anonymt på bloggar. Det är jävligt patetiskt och det är bara osäkra männiksor som trackar ner på andra. Håll du reda på ditt eget liv istället så kan hon hålla koll på sitt och jag på mitt. tack.