Standing in line to see the show tonight

Red Hot Chili Peppers kommer till Sverige i oktober och jag känner att jag verkligen måste åka se dom live. De är en av de få banden jag har älskat så länge jag minns och även fast jag inte är ett hardcore fan som vet allt om allt och alla i bandet så är jag det största fanet av deras musik du kan tänka dig. Det är alltid rätt tid för en lyssning på rhcp.

Buffy the Vampire Slayer - witty quotes.
Jag blir så förbannad!

I skaraborgstidningen idag finns det en liten notis om en 14-årig tjej som blev våldtagen av en man i 24-års åldern under berusat tillstånd. Mannen dömdes för att ha utnyttjat tjejen och fick betala skadestånd på hundratusen kronor, men han kan inte dömmas för våldtäkt på barn eftersom mannen inte kunde veta hur gammal tjejen var.

Hur jävla rubbat är inte detta? En underårig flicka blev våldtagen av en myndig man och där förstår alla att det är våldtäkt på barn. Det spelar ingen roll om idioten inte visste att hon var minderårig eller inte, han borde straffas för precis vad det är. Han vet nu i efterhand att hon var ett barn och därför borde tingsrätten dömma som det är, en våldtäkt på barn. Jag blir så förbannad, varför ha rättsystem om de inte kan dömma efter vad som är vad? Den där flickan är antagligen förstörd för livet och det minsta man kan begära för att ha förstört någons liv är några månaders fängelsestraff.

I love syphilis more than you.


Detta är vad jag har att se fram emot i några veckor framöver. Jag älskade Buffy när jag var liten och jag har insett att jag älskar det lika mycket nu.

Sam's hair and cobbler pie.

Jag tror jag har hittat den mest fantastiska tumblr bloggen någonsin: supernaturaltrollsecrets.
I've been traveling on this road so long.

Nu är hela festen över. Slut på lakan klängandes runt kroppen, studenten har tagits, det har dansats på balen och även fast vi haft sådan extrem otur så har den senaste veckan varit helt fantastisk. Jag kan inte riktigt placera ord på händelserna så ni får som vanligt hela berättelsen i bilder. Denna gången i två delar eftersom det finns så himla mycket att visa.
{Togaparty}

{The Hantverkerz}
let the sunshine, let the sunshine in.

Nu är långhelgen snart över och jag har haft det fantastisk. Det har varit scream-maraton hos miriam, en liten tripp till Göteborg där det inhandlades små nödvändigheter till student och bal. Min kära systerdotter kom för att sova hela helgen, jag övningskörde som aldrig förr, handlade det sista som behövdes till studenten i skövde. Min älskade pappa gav mig en LP-spelare i tidigt studentpresent. Jag fick min studentklänning och den är så saaatans snygg! Alla systers barn kom och vi lekte i solen i över 4 timmar så jag har skaffat mig en lagom snygg bränna. Nationaldagen har firats med glass och saft i sällskapet av en väldigt fin storebror.

I morgon är det togafest, på onsdag ska flaket pyntas, på torsdag blir det studenrmiddag och på fredag är det äntligen dags! så jävla sorgligt men helt underbart. Så uppdateringar lär inte komma förens om en vecka. vi ses då!