minions


& det är därför jag älskar denna mannen.

Fever all through the night.

Igår var det en ytterst trevlig kväll med Elin och Louise till sällskap. Vi åt glass, chips och tittade på Harper's Island som jag tror att iaf Elin älskar. (jag tror det kan ha varit ett misstag att lämna DVDn hos henne över helgen?) Detta resulterade även i en svettig, mardrömsfylld natt. Jag vaknade efter att ha drömt en otroligt obehaglig dröm relaterad till Harper's och jag var väldigt febrig och hade otrolig smärta i hela kroppen, yes! tänkte jag, välkommen hem basiller! som jag har saknat er...

Så nu sitter jag här nedknarkad av smärtstillande och febernedsättande medel men inget hälper. Enda anledningen till att jag ens sitter här just nu är för att skriva rent loggboken eftersom jag antagligen inte kommer ha ork till något av det som ska göras imorgon. Lika bra att ta slut på energi medans jag fortfarande har någon.

Men! det finns något positivt i all sjukdom. Idag bokade vi resan till Österrike som ska göras med klassen om 2 veckor. Även om jag kommer få låna pengar för att kunna följa med så kommer det bli så satans kul att komma iväg med klassen.

Beautiful blogger


För några dagar sedan blev jag blev för första gången tilldelad någon sorts award och jag känner mig så otroligt hedrad av att ha fått den av Sandra eftersom hon är en av de finaste männiksorna och bloggerskorna jag känner. Tack!

Fem fakta om mig:

Jag är rädd för många saker, ett urval är:
Clowner
, de är så satans läskiga, varför är det ingen som fattar men hur svårt kan det vara att förstå? De är medelåldersmän i smink som ska verka glada och roliga men som innerst inne är våldtäktsmän, seriemördare och pedofiler. Havet, jag är dock mest rädd för djuren som lever där men havet är jävligt opålitligt, djupt och hemskt.
Insekter, för de är små, äckliga och finns överallt! De kan krypa in i örat medans man sover, de kan bita en, sticka en och äckla sig. Cyckla, jag har ramlat så jävla många gånger att jag är livrädd, det läskigaste jag kan tänka mig är att cyckla i nedförsbacke. Hajar, det behövs väl ingen förklaring? Alla normala människor borde vara rädda för hajar. Trånga utrymmen, klaustrofobi? japp, det är jag det. Sätt mig i en hiss och jag har stor risk för att börja hyperventilera.

Jag älskar pingviner, de är mitt absoluta favoritdjur och det är även därför jag samlar på dem. Jag köper de mest onödiga sakerna endast för att det är pingviner. Jag har en hel del i samlingen just nu men jag kan inte ge exakt antal eftersom mitt rum är under konstruktion så är allt nerpackat i lådor. (igår såg jag en helt underbar pingvinleksak som ska införskaffas snarast)

Jag är otroligt negativ mest hela tiden och jag klagar ständigt över både små och stora saker. Jag försöker vara positiv till det mesta men i slutändan koncenterar jag mig ändå på det som var/är dåligt. Det är lite tråkigt men det verkar som de flesta tycker det är väldigt underhållande när jag sätter igång med allt klagande och det är ju positivt...

Jag har enorma problem med näsborrar, om de är olika stora så mår jag dåligt. Det låter så elakt men jag kan bli äcklad av hur någons näsborrar ser ut. Jag har till exempel enorma problem med Julia Roberts, jag tycker hon är en jättebra skådespelerska men jag kan inte titta på henne utan att må lite psykiskt dåligt och endast på grund av hennes ena näsvinge. Jag hatar det men det kan inte hjälpas, tyvärr.

Jag är nog en av världens mest känsligaste människor. Jag gråter för allt, när jag är lycklig, ledsen, rädd eller när jag bara har lyckats sätta mig i sängen utan att ramla ner på golvet. Så fort det är den minsta känslomässiga saken i en film så gråter jag. Jag kan dock inte gråta inför andra, det händer bara när saker är riktigt jävla illa.

De jag ger detta till är:
Elvira, Sanna, Louise och Elin.

It's time to celebrate

Idag fyller min älskade Sanna år och jag har gottat mig i gamla blogginlägg och bilder.

"här ser det i alla fall ut som vi har roligt"

Jag älskar dig och jag hoppas du får en fantastisk födelsedag.

It's friday and I want to go back.

Istället för att sitta här och ha tråkigt skulle jag inte ha något emot att ta mig bakåt några dagar och uppleva dessa fredagar igen.
The Weight


Jag tror inte det finns något denna mannen inte är kapabel till.

5. five favorite horror movies


1. The Strangers.

2. Rose Red.

3. Harper's Island. (som egentligen är en tv-serie men lika bra för det)

4. Trick r' Treat.

5. The Shining.

4. five favorite songs

1. Carry on my wayward son - Kansas

2. Start me up - Rolling Stones

3. Help! - The Beatles

4. Chemistry - One Night Only

5. It takes a fool to remain sane - The Ark

we blame pink.

I fredags provade vi på Supernatural drinking game och det blev riktigt lyckat även fast vi mådde skit dagen efter. Det värsta som hände var att toalettpappret tog slut och vi var tvugna att improvisera. Vi är lyckliga fyllon men jävligt miserabla dagen efter. Morgonen var hemsk men fram på eftermiddagen var vi ett helt gäng som hyrde film, käkade pizza och hade det jävligt trevligt.

Vi såg Fredagen den 13:e med Jared Padalecki och det var något av det sämsta vi sett. Noll handling och överdrivet brutala mord. Vi provade även My bloody valentine med Jensen Ackles vilket var snäppet bättre, det fanns en spännande handling men morden var så uppenbart fejkade så skräcknivån var ungefär lika med noll. Den är säkert jävligt mycket läskigare i 3D som den är menad att ses i. Den sista filmen blev Ten Inch Hero, även denna med Jensen och där har vi något att skacka om, så satans bra film så det var helt sanslöst. Jag rekomenderar alla att se den, det finns inget att ångra.win here, win there, win, win everywhere.

Den senaste veckan har varit helt uppbokad med läxor och andra tråkiga saker så när provet och redovisningen är klar imorgon så ska det firas hemma hos miriam med något gott innehållande turkisk peppar och supernatural. På lördag blir det skräckfilmskväll och jag tror det hela kommer bli awesome.

Jag är otroligt dålig på att uppdatera här nu för tiden men jag hoppas det ska ändras nästa vecka då praktiken äntligen börjar. Inga läxor, prov, redovisningar eller andra lektioner än hantverk på 8 hela veckor. YES!

& avslutningsvis något riktigt roligt.

Love isn't silly at all.

Det enda positiva med att jag råkade äta mat med ananas i igår är att jag har tid att titta på Glee och jag hittade därmed det bästa låtvalet i säsong 2. Det kanske inte är så förvånande med tanke på att det är en låt med Paul McCartney & The Wings, men! det är inte vilken låt somhelst utan en av de finaste låtarna jag vet och de framför den så otroligt bra.


HAPPY BIRTHDAY MATTHEW.


Matthew Gray Gubler; skådespelare, regissör, artist, filmskapare, poet, sångare och underhållare.
Denna mannen, om någon, är värd att få ett helt eget inlägg dedikerat till dagen då han föddes eftersom han är en av de mest underbara människorna du kan tänka dig.

"I think it's perfectly acceptable and rather admirable to be moderately delusional." - Matthew Gray Gubler

HV08's utställning 2011

I lördags hade vi den fruktade utställningen, allt gick väldigt bra och jag är otroligt nöjd med det vi åstadkommit. Temat var sagovärld men jag tänker inte gå in på detaljer utan kvällen får tala för sig själv genom bilder.

Louise skapelser inspirerat från näktergalen.

Elins arbete är inspirerat från Aladdin.


Olivias arbete är inspirerat från Askungen.

Erika och Marcus arbetade tillsammans och gjorde ett tåg.

Evelina inspirerades av Pocahontas.


Viktor gjorde ett fabergéägg inspirerat av guldägget.

Miriam inspirerades av Narnia.

& sist men inte minst, mitt egna arbete som är inspirerat från Alice i Underlandet.
Min familj tog upp alla platser i caféterian.

Vi hade efter 3 timmar räknat det upp till 101 besökare, en väldigt lyckad utställning.

3. five favorite music artists.

1. Paul McCartney.

2. Elvis Presley.

3. Joni Mitchell.

4. Lars Winnerbäck

5. Robert Plant & Alison Krauss.

What have she done?


mitt hår är numera delvis grönt.

THIS!

Idag är det dags för den stora utsällningen och jag börjar bli riktigt nervös! Jag är fortfarande inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig men jag hoppas det löser sig när det börjar bli dags. För er som kommer så hoppas jag att ni kommer ha det trevligt och imponeras av våra arbeten och för er som inte kan komma, ta't lungt vettja, det kommer massa bilder senare.

Igår hade vi projektarbetsredovisnining i skolan och det var inte många som var intresserade eller många som vågade komma fram men det gick ändå. Efter det så hämtade jag Moa på stationen och vi hängde i Centrum i tre timmar tills vi skulle möta upp några för att äta middag. Vi åt på en thai-resturang som är helt underbar och där satt vi och hade trevligt i cirka tre timmar, det är otroligt hur lätt det kan vara att prata med människor man inte riktigt känner. När vi ätit där så följde jag och Moa med Elin hem en liten stund eftersom vi väntade på vårat åk. Vi hade jättetrevligt och klockan hann bli 10 innan vi kom hem. Väl hemma så satt vi och disskuterade alla viktiga frågor här i livet, precis som vi brukar. & idag vaknade jag kl 7 och Moa ligger fortfarande och sover.

Sedan måste jag ju berätta vad jag, miriam och elin hade för oss i torsdags, vi bokade nämligen biljetter till ett Supernatural Convention i Birmingham denna höst och jag kan inte beskriva lyckan! Det kommer bli så satans awesome! Vi tre på en långhelg i Birmingham där vi kommer få träffa självaste Misha fucking Collins! & Vem vet vilka mer från tv-serien som kommer dit? Vi hoppas självklart på Jared Padalecki, Jensen Ackles och Jim Beaver.
ihhhhhhh!