bring me back down

jag har fått mig ett härligt litet virus så jag blir hemma hela veckan, la la la. fyfan. Varför ska jag alltid ha otur, detta är den sämsta veckan att vara sjuk på, jag har ju redovisning på samhällen på fredag men det skiter ju sig nu. hat! Men jag ska göra klart mitt arbete, skicka till dem i min grupp och sedan får vi se om vi får redovisa nästa vecka istället.

& stackars sängliggande mig underhåller sig på följande sätt:

http://electricpanda

Kommentarer
Postat av: Elvira

att behöva vara sängliggande i en vecka är alltid småsurt. men jag hoppas att du mår bättre snart!

2010-09-15 @ 15:03:44
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Sophia

SVAR: Hon har haft en del små roller i bl.a. Love Actually och The Boat that rocked men kändast är hon ju från serien Mad men :)

2010-09-15 @ 16:35:02
URL: http://brokenenglish.blogg.se/
Postat av: moa

krya på dig!!!!<3

2010-09-15 @ 17:37:53
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: sandra

åh jag blev så himla glad för din fina kommentar. jag förstår att du längtar till london, jag skulle längta ihjäl mig om jag hade det så nära inpå. jag längtar ihjäl mig ändå, fast jag inte har en aning om när jag kommer dit nästa gång..

och du är för övrigt en väldigt fin vän som förtjänar allt bra i världen och det stör mig att du ska behöva vara sjuk så mycket. det är liksom inte rättvist någonstans. men jag hoppas att du kryar på dig och att du kommer och hälsar på snart - det lät så fint som du beskrev det så jag kan knappt vänta, haha! :) kärlek till dig.

2010-09-15 @ 19:46:58
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0