Something wicked this way comes

Okej, jag tar detta långsamt och förkortat..
1. Olivia har varit hos mig tistag-torsdag och hon har tvingat upp mig vid 9:30 för att gå ut och gå en promenad INNAN frukost! De flesta vet hur cranky jag blir när jag inte får sova tillräkligt och dessutom blir utan frukost, inte kuul!
Annars spenderade vi dagarna med film och för min del blev det lite Harry Potter läsning, läste dock bara 200 sidor för jag kunde ju inte vara osocial hela dagen heller? ;) På torsdagen åkte till Jannika och myste lite. Vi provade hennes skor, jag kollade hennes böcker och sedan disskuterade vi lite hantverks-stuff, inget ni skulle förstå. ;) Vi bakade även muffins och pratade om alla möjliga saker. Sedan var det dags för Olivia att bli hemskjutsad och mig att åka hem. Den dagen slutade och började med 12 timmars härlig och väl behövlig sömn.

2. Jag har läst ut Harry Potter och dödsrelikerna för 4-5:e gången och jag förvånas över hur lite jag mindes och att jag grät 10 gånger mer än förra gången. Speciellt när min älskling dog och sanningen avslöjades - surprised? didn't think so ..


Nu ska jag se på the perfect storm. godnatt!
(and may snape hunt my dreams) lol's

Touch the rainbow - Taste the rainbow!

Igår kom min käre bror hem från Åland och han hade med sig ett rör med skittles till mig! Jag blev, och är fortfarande så lycklig, skittles är det bästa jag vet. Jag skulle kunna leva på det i en evighet!

Mina favorit skittles-reklamer:


Yeah, I have a few buddies!

Johnny Depp är ju inte bara en av de hetaste, mest talangfulla och intressanta männsikorna i hela kändisvärlden, han är extremt rolig och underhållande också. Se bara på det här:
(bilden är själva länken)
Den lilla förälskelsen jag har i den mannen kommer aldrig försvinna.

Give me some of those space invaders

Jag har hittat världens koolaste bil skulle jag tro, jag skulle gärna ha en så fort körkortet ligger säkert i plånboken.


Matt W Moore har designat och mannen är för övrigt ett geni på illustrationer och grafisk design.

I'm in love ...

with this fabulous song.

puss!

Tim Buton - Alice in wonderland

fffffuck! Jag tror jag avlider! Trailern till Tim Burtons Alice i Underlandet har kommit ut! (jag är lite sen) Men detta är bara extrem lycka!

This will be so fucking awesome! :D

Happy Birthday y'all!

Idag har det varit kalas, det blev ganska lyckat. Vi åt smörgåsar, pajer, chips, godis och glass hela dagen! Jag känner mig tjockare än vanligt just nu. ;) Jag och min syster äger för övrigt på Alfapet Up-Words, vi vann över Jimmy och Sara serrni'!
Jag är så extremt trött nu och jag är så glad över det, äntligen kan jag somna innan fyra idag. Men jag ska försöka se lite Harry Potter och de vises sten innan jag somnar. PEACE MAN!



Build me up buttercup

Min dag började med min dagliga besökare, en skata som jag börjat kalla Ture, han sätter sig på min fönsterkarm varje morgon och väcker mig med sitt pickande och krafsande. Jag fattar inte vad han gör där kl 7 varje morgon, jag måste vara extremt kul att väcka. Dagen fortsatte sedan med frukost och kokning av chokladkola som blev så extremt god!
Sedan kom mamma hem med mat, min bror kom hit och lämnade deras hund Hampus, som vi ska vara hundvakt åt tills imorgon. Efter det åkte vi och handlade och jag hittade ett pennfack och ett block med svampbob på som jag ska ha när skolan börjar ;) Jag hittade även en fyndlåda på Willys där alla böcker kostade en guldpeng, jag belv så överdrivet lycklig och jag rotade igenom hela lådan och kom hem två böcker rikare.
Fyra hela timmar tog det att handla till morgondagen, jag ska aldrig mer ha kalas för 5 familjemedlemmar igen! Nästa gång får någon annan ta hand om alla födelsedagsbarnen! :D


puss!

There's no place like London





She's an angel, working on me

Hej allihopa! (jag är förstörd för livet)
Idag har jag bakat blåbärspaj, och ingen fejk-paj med smuldeg utan en paj utan socker och proppfull med nyplockade blåbär. Det var extremt gott kan jag säga er.
Imorgon ska jag och min mor handla till kalaset + en present till min far.

Jag vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får för min design, jag blir så himla glad! :)

peace!

I ate his liver with some favabeans

Idag har jag bakat superstora, jättesega och megagoda chokladmaränger. Himla gott!
Min bror skulle ha väckt mig imorse men det gjorde han inte så det slutade med att jag sov till 12 iaf, så himla störande! men, imorgon gör jag ett nytt försök. Nu ska jag göra mina goda köttbullar som jag moffa i mig till middag! :)
Och glöm för guds skull inte att det är Röd Drake på kanal 6, kl 21:00 ikväll!

Universal here, everlasting now

Oh, look what I stumbled upon.


Hold me here


Jag älskar den här jävla låten. 1:09, där dör jag lite varje gång.

You've been locked out of sight all these years

WOHO! Jag fixade msn och allt annat som krånglade på datan. I'm a genius I tellz you!
Anywho.. idag har jag sovit till 12 och lekt med Jannika.
...shall be lifted nevermore, och här kommer en bild.

peace.

Your song is like a virus

Man blir väldigt glad när man får ett mail från CDON om att en ny bok har skickats och att man får fraktfritt vid nästa köp som ersättning för den defekta varan. Mindre glad blir man när msn inte fungerar och kommer antagligen inte fungera förens någon har löst problemet.
Enligt min bror så hade vi ett massivt virus på datan igår och för att få bort det var han tvungen att återställa datorn till den 1 juli. Så på grund av något litet as som älskar att skicka virus och förstöra för andra så kan jag varken logga in, laga eller återinstallera msn. TOPPEN!

Happy Brithday to you sir!

Idag fyller min kära far hela 52 år och det har vi firat med tårta, muffins och sång. Han är så bra.

Grattis pappa! Jag älskar dig.

Harry Pottet och halvblodsprinsen

Yes! Nu har jag äntligen sett den, den efterlängtade Harry Potter-filmen! Jag älskade den! Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara men den var fortfarande jättebra. Specialeffekterna i denna filmen var helt otroliga och det var en av sakerna jag var lite rädd för, att dom inte skulle få till det helt rätt men jag tycker verkligen att dom lyckats med den delen. Jag var även så glad över att Daniel Radcliffe äntligen lärt sig att spela bättre, varje film har jag stört mig på att han inte verkar så trovärdig, men i denna filmen så tyckte jag att han klarade den känslomässiga biten rikitgt bra.
Filmen innehöll även många roliga scener så man skrattade hur mycket som helst vissa stunder, Ron var lika underhållande som vanligt men Harry fick även de flesta i biosalongen att skratta åtaliga gånger.
Handlingen tyckte jag dock var lite hackig men det gjorde inget eftersom Snape räddade filmen, enligt mig. ;) Varje gång han kom upp på bioduken kråmade jag mig lite i stolen och varje gång han talade så blev jag helt kär. haha, jag har alltid haft en liten crush på Snape och det kommer nog aldrig att ändras, han kommer alltid utgöra en stor del av filmerna för mig.

Den får, på skala 1 till 5, en välförtjänt fyra. :)







These arms of mine


Jag ville bara säga att jag saknar Moa.
& att jag har en låt som jag vill dela med mig av:

Snape, snape, severus snape!

Nu har jag äntligen varit och hämtat biljetterna (ja vet, det var ett jävla tjat!) men jag är så lycklig! Jag har längtat efter den nya filmen så länge, speciellt snape. ;)
Jannika, så snäll som hon är, följde med mig. Vi träffade hennes bror på stationen och någon som jag tror var hans flickvän? I vilket fall så hämtade vi först ut biljetterna, mannen i kassan var supertrevlig! Men det kanske var för att jag var så överglad och övertrevlig mot han? Efter det hoppade vi lite och var glada, sedan satte vi oss på McDonalds och pratade medans vi mumsade på lite glass och strips.
Sedan gick vi en vända till Willys och köpte godis till morgondagen, gick vidare till stationen och där väntade vi ca en timme medans vi pratade om film, hennes nya hus och musik. Det är så himla trevligt att leka med Jannika för hon berättar alltid hur rolig hon tycker att jag är. Eftersom jag älskar min humor så blir jag så himla peppad och lycklig av att höra det. :D
Jag är himla glad över att jag har henne.
Imorgon, imorgon!

Stick with me baby

Jag ville bara säga att jag och Sanna är så grymt bra som hade rätt angående mördaren i Harper's Island (vi hade även rätt om vilka som skulle dö det avsnittet). En total fullträff och jag är så otroligt stolt, jag somnade med ett lyckorus igår! haha
Inte nog med det så drömde jag att min vän blev fri från cancer. Det var en härlig känsla, tills jag vaknade.
Men, inga sorgligheter nu. Jag läste ut "att älska som en porrstjärna" igår, den var helt fantastisk! En sådan gripande berättelse, jag grät, skrattade och blev imponerad gång på gång. Det enda felet var att sidorna började falla ut ur slutet så jag ska skicka ett mejl till CDON och kräva en ny bok.

En låt som jag tycker att ni ska måste lyssna på:

puss!

one by one

Igår bokade jag 3 biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen som ska hämtas ut på lördag, jag längtar så jag dör! Mest längtar jag efter Snape, såklart! ;)
Jag fick min bok igår också, den är grymt bra! Ledsam, rolig och lite brutal. Jag har redan läst halva boken och den kommer nog vara slut ikväll precis innan Harper's Island, ofc! Som sög igår för min kära engelsman dog!
Jag och Sanna har för övrigt listat ut vem som är den andra mördaren. Inte för att någon bryr sig men whatever! ;)

Nu ska jag nog ta och baka för att få tiden att gå lite fortare, Harper's Island är kvällsunderhållningen som vanligt.

We're free! - Starring Sanna & Marina

Okej! Nu ska jag ta tag i det här med bloggandet.
(och om ni undrar vad alla dessa siffrorna inom parantes är, så är det antalet toabesök Sanna haft hitills under dagarna. Jag tror inte att siffrorna är exakta men det var lite svårt att hålla räkning.)

I onsdags tog jag tåget mot Kalmar för att möta Sanna och hela dagen startade med krångel. Mitt tåg var 1½ timme försenat så jag kunde inte komma i tid till Nässjö för mitt tågbyte. Jag fick boka om mina biljetter och ta ett tillfälligt tåg mot Alvesta där jag skulle tagit ett tåg till Kalmar men istället blev det buss. Dock träffade jag Tommy Körberg och Allan Svensson på stationen, dem skulle åka med samma buss som mig egentligen men Tommy var så upprörd så de tog en Taxi istället.
Resan med buss tog hela 2 timmar och det var nog den längsta resan någonsin, småland består ju endast av skog! Det sorgligaste var när vi kom till en "stad" och det stod  "CITY" på en skylt, city bestod av Ica och en bank.
När jag äntligen var framme (3 timmar senare än tänkt) och en stackars Sanna suttit och väntat på mig i Kalmar, kissenödig och uttråkad så var det helt underbart att träffa henne. (inte för att hon var kissenödig och, ja. ni fattar!)



Vi begav oss sedan iväg för att hitta vandrarhemmet vi skulle bo på, det var inte så svårfunnet men vägen dit var lång för dom har inte tillräckligt med broar i Kalmar! Jag menar, det hade varit så mycket lättare att bygga en stor jävla bro över sjön(?) så man slipper gå runt på småbroar. Men tydligen inte. Rummet var helt okej, badrummet var nästan större än "sovrummet" it self. Vi blev väldigt lyckliga när vi insåg att vi hade en tv med massa kanaler på så vi kunde se på Harper's Island och Sex education in Brittain.
Så fort vi gått på toa (1) så bagav vi oss ut på jakt efter mat och vi hittade äntligen till en efterlängtad McDonalds (2). Sedan var det äntligen dax för att se 'människor i solen' och vi hittade stället där dom skulle spela utan problem. Det var mestadels tanter där och dem spelade inte på någon scen så det var svårt att se och höra ibland. Jag skrattade tills jag storknade och det gjorde även Sanna men det var en blind tant på första raden som praktiskt taget föll ihop till en hög av skratt. Jag stank tydligen för alla som satt brevid mig flyttade sig );

När föreställningen var över så var vi så extremt godissugna så vi begav oss ut på jakt efter en affär, men tror ni inte att alla ställen stänger kl 21:00 i hela Kalmar? t.o.m pressbyrån. :o Då blev vi väldigt lyckliga när vi hittade ett lite gömt konsum som hade öppet till 22:00. Vi kom där ifrån med 380g Marabou, 1,5l cola, en chipspåse och en påse smågodis. (3) Tjocka och lyckliga satte vi oss sedan på vårat rum och tittade på vårat kära Harper's Island (4). Sedan tror jag nog att vi gick och lade oss efter en jävligt lång dag (5).



Vi vaknade vid 9 nästa dag, eller ja, jag vaknade nio Sanna vaknade sju (mehe) (6). Sedan var det dags för oss att checka ut och äta frukost någonstans i Kalmar. Det tog evigheter för oss att hitta ett café, det vara bara en massa resturanger och "mode-affärer" för kvinnor över 40. När vi äntligen hittade ett café så var smörgåsen man köpte hård. mums! Men den gick att äta och vi satt kvar där i ca 2 timmar och jag fattar inte hur vi orkade för det satte sig alltid människor med hemsk småländsk dialekt brevid oss. Vi överlevde (7).
Vi begav oss sedan mot stationen, hämtade våra väskor och väntade på tåget som äntligen skulle ta oss ifrån Småland och mot Skåne. På tåget lyssnade vi mest på musik, pratade och skrattade (jag sov lite också) och väl i Lund så fick vi skjuts av Sannas far till videobutiken. Vi hyrde Taken, den hade jag redan sett men den är så himla bra så jag ville se den igen ;)
Det första jag fick reda på när vi kom hem till Sanna var att hennes mamma blivit tvingad av, gissa vem? att vara otrevlig mot mig. Det kändes inte vidare bra tills jag insåg att hon var otrevligare mot Sanna istället. ;) (8)



Vi åt lite mat, vilade och tittade på Taken som jag sagt innan så borde alla se den. Grymt bra film och Liam Neeson passar utmärkt som brutal f.d säkerhetsagent. (10) Sedan tror jag att vi drack te och åt kex med ost?
Sannas mamma: Vill ni vara med oss och äta kex & ost!? :D
Sanna: Inte med er!
Harper's Island tror jag låg näst på schemat. Jag minns inte riktigt, men Harper's var iaf jättespännande! (12) Sedan sov vi.

På fredagen så åkte vi en liten vända till Malmö och där hittade jag mycket kul inne i en CD-affär men allt var lite för dyrt, då köper jag hellre skvior och filmer från CD-butiken på stationen i Göteborg. Billigt och bra! Nu tänker jag sno en liten bit ur Sannas blogg för jag orkar inte skriva det själv xD (jag hoppas du förlåter mig?)
"ciitaaat!"
"...När vi kom till Myrorna hamnade vi i deras soffor och orkade inte göra mer än att titta på en mycket stelbent tant. Aaw. ;p När hon hade gått i slow motion genom hela affären och bestämt sig för att köpa en genomskinlig (!) tröja bestämde vi oss för att åka hem. Hemma åt vi och sen åkte vi till Svedala." (14) - minst!

I Svedala var det en festival och som ni alla vet vid detta laget så var det Backyard Babies som var grejen! Vi genomled en hel timme med Bo Kaspers Orkester! Jag har nog aldrig varit så uttråkad på en konsert i hela mitt liv! Alla låtar lät lika samma och Bo dansade fult. + Att Erik och Danny från E.M.D stod och töntade sig vis scenkanten och dom kunde låtarna! Oo När jag inte trodde att dem kunde sjunka lägre..
Sedan var det äntligen över och vi behövde bara vänta på BYB. Peder soundcheckade själv och vi såg Dregen röka på andra sidan polen - hett! ;)
Peder slängde ut sina trumpinnar under checkandet men ett par töntar brevid mig fick dom istället. Efter det hatade vi Peder lite, vi hade ju ändå genomlidit hela Bo Kaspers för deras skull..
Här kom en prick kallad Dannie och joinade oss. Han var rätt full och vääldigt pratglad!
"FAJSBOOK TJAJOOR!" Och jag och Sanna posade fint!





Sedan tog jag upp min kamera och då blev han helt överlycklig och frågade om jag skulle filma och då kunde jag väl snälla filma åt honom också? Så det gjorde jag. När smexxiga Dregen spelade framför oss och sedan började dansa galet så hörde jag Dannie skrika:
"FILMADE DU DET ÄLLER?!" Det gjorde jag. "ÅHFAN DU ÄR JU UNDERBAR!!" och så fick jag en svettig, blött puss. Det var ganska ofräscht och jag skyndade mig att torka bort det. Han envisades även med att ständigt greppa tag om mig och lägga hans skalliga, svettiga huvud mot mig så jag blev helt nersvettad! x/
Jag har ännu inte skickat filmerna så nu sitter han väl där hemma och tänker att jag är en subba, jag får ta och skicka dom snart. Om jag orkar vill säga..
Konsertern var såklart helt jävla underbar! även fast en medelålders snubbe dry-humpade oss och Nickes mick var alldeles för låg så man knappt hörde vad han sjöng. Dergen var bäst som alltid. Nicke vad najs och jag säger som Sanna. "Men inte Peder och Johan, dom som vanligt"
Vi var för övrigt så jävla nära att få Dregens plektrum - som han haft i munnen!! Kan ni tänka er, Dregensaliv! :'o Men vakten letade inte ordentligt så jag antar att någon annan sate fick den när vi gått! Eller så tog han den själv? :'O




Efter satt vi och tittade igenom vakt-bilder som alltid efter Backyard Babies. Så extremt kul! x'D Denna vakten var t.o.m roligare än den förra! ;)
Hemma igen så drack vi lite te och disskuterade lite vad som helst mellan himmel och jord, sedan sov vi! (17?)

På lördagen åkte vi till Landskrona och såg på en karneval, karnevalen i sig var rätt underhållande men marknaden var inget att ha, tyvärr. Efter att ha gått i snigelfart genom hela markanden - igen! så var vi så trötta (såklart!) att vi satte oss i gräset och lyssnade på några indianer som spelade, eller ja, dom hade backup och dansade litegrann. (20)
Senare på kvällen gick vi på bio och köpte ännu mer godis ;) Vi såg på Änglar & Demoner och den var bra, inte så bra som Da Vinci Koden, men bra.
"Åh, så tråkigt.."
När bion var slut skulle vi ta bussen hem men vi hade missat den med 2 minuter så vi fick gå. Det var mysigt ända tills Sanna berättade om någon galen man som bott under en kvinnas säng i flera veckor och ätit hennes mat. unfresh!
(När jag skulle sova här hemma sedan såg jag en man ligga under min säng tuggandes på ett kycklinglår och ibland var den mannen Michael J. Fox)
Iaf, hemma så drack vi nog lite te och sedan somnade efter ännu en jobbig dag. haha.



Söndagen hände det inte så mycket, vi tittade på Life of Brian och Jonas Gardell, vilket var helt perfekt för mig. Jag orkade knappt röra mig, ledsamt men sant. Tiden drog iväg jättefort och det var dags för mig att åka hem. Lika ledsamt som alltid att åka där ifrån.
Tågresan gick helt okej. Dock var det någon som satt på min plats och hans vän belv sur när jag bad honom flytta sig, medans mannen som flytade var hur trevlig som helst. Mannen brevid mig tog sedan upp en bibel och lästa tyst, tyst för sig själv, läpparna rörde sig knappt. Och mannen på andra sidan gången luktade soppa och det var ingen god soppa kan jag säga.
Det var skönt att komma någonstans där man kände igen sig men bara till en början. Väl hemma så började jag sakna Sanna något sjukt, det är så tyst och tråkigt här. Speciellt saknar jag våra disskutioner om Harper's Island. Det är lite sorgligt men sant. We're free måste helt enkelt firas någon mer gång. (men helst någon annan stans än i Kalmar) (28?)


peace!


I guess I got saved by the bell

Idag vaknade jag vid 2 och inget mer intressant har hänt sedan dess. MEN! Jag beställde nyss en bok från cdon.com och jag tjänade hela 1 krona på det köpet! Himla bra. Boken heter för övrigt "att älska som en porrstjärna".
Jag har även fått Erika att skratta och enligt henne är det ett under så jag känner mig bra. ;)
Jag är även extremt lycklig över att det är både Dexter och Harper's Island idag - som jag väntat!
Ändrade planer också, imorgon kommer inlägget om "we're free-dagarna"
puss sålänge.

Här får ni en extremt vacker bild från Backyard Babies-spelningen. Jag och Sanna längst till höger ;)

People like people like people like us

Alltid lika kul att man tappat mer än hälften av sina bevakare när man varit borta ett tag. :D
Ja, jag är iaf hemma nu efter ett par asbra dagar! Det är alltid lika sorgligt att komma hem igen. Jag tänkte blogga om allt imorgon när jag har mer tid och har bilder och filmer inlagda på datorn :)
Men lite snabbt.
Jag hatar Peder lite grann...
Jag har fått en puss på kinden...
Jag har gjort lite celebrity-spotting...
Jag hatar en säkerhetsvakt lite grann...
We're free-dagarna har varit på topp helt enkelt.

Men nu ska jag dra mig iväg och se på Being Human, ha det gött!



Band on the run


Fan Paul! Vi har ju snackat om det här!? Skit i USA och kom till fucking Sverige någon jävla gång. Vi behöver dig mer! Jag lovar. PEACE!

There are places I'll remember

Igår var jag på minisemester i Gränna. Det var riktigt trevligt faktiskt! :)
Vi åkte runt hela vättern. Vi stannade någonstans i Askersund och där hadde dom världens finaste fik, Elvis överallt! På väggar, bord, i fönster - allt! Och när jag gick genom en gång som ledde till platser så kändes det lite som the cavern club och det var ju inte helt fel.
Där gick vi även i lite antik-affärer, jag hittade så mycket fint. bla. en resehandbok ifrån 30-talet om hur man upptäcker danmark på bästa sätt och en kalender ifrån 60-talet som någon hade skrivit i med underbar handstil. Längst bak i kalendern stod det beatles och elvis nerkladdat, men inget fick följa med mig hem denna gången ..
Vi besökte även en viss Per Brahe. Ja, han dog ju visseligen på 1600-talet men hans hus fick sig ett besök, sjukt vackert. Sedan var vi äntligen framme i Gränna där vi åt Pizza, gick på stranden och vid hamnen, åt glass och såklart, besökte polkagris-affärerna. Jag kom hem 5 polkagrisar rikare.
På vägen hem stannade vi på Rasta i Mullsjö och där är det så fiffigt ska ni veta, för där säljer dom porrfilm.

Idag åker jag till Kalmar för att se på 'Människor i Solen' och sedan drar jag mig ner till min kära vän Sanna så vi hörs inte förens på söndag. Ha det gött! Peace!

They say it's your birthday

Grattis i efterskott, Ringo! <3

I got a brand new hate for you

Här sitter jag nu med svart hårfärg i håret (obviously). Jag färgar det mest för att Sanna inte ska äcklas av mig när vi ses (;D) men också för att jag är så sjukt trött på att vilken brun nyans jag än färgar med så envisas det med att bli alldeles för ljust så utväxten fortfarande syns. Nu hoppas vi på det bättre.

Dexter börjar 22:30 och jag dör av längtan och förväntan. Det får bli världens snabbdusch så jag inte missar allt för mycket.
PEACE! (mother fucker)

I gotta find a new place where the kids are hipp

Vad sur jag blir när jag ser att min blogg ser helt fuckad ut i Windows Explorer men inte i Firefox! Ännu surare blir jag när det inte går att fixa! uhhh.

Men! Imorgon åker jag med min familj på en mini-semester i Gränna, det lär väl bli ganska kul. Jag åker ju faktiskt till Candyland! Sedan på onsdag bär det av till Kalmar och Sanna. Jag längtar! 
Här får ni en mysig låt som gått runt hela dagen.

Puss.

In my life I love you more

Jag älskar låtar som man önskar aldrig tog slut, detta är en sådan låt.

There are places I'll remember all my life
Though some have changed
Some forever not for better.

All the leaves are brown and the sky is grey

Igår var helt jävla fantstiskt! Nu kan jag förevigt skryta om att jag sett Beach Boys live!

Dagen började 7:30 med frukost och snack med storebror om dagen och livet i allmänhet. 9:11 gick tåget och jag var framme i Töreboda 9:47. Väntade på Moa som skulle komma vid 10:02 men tåget var försenat till 10:28. Whatever.
Moa kom vi gick till Ica och köpte lite proviant, fikade och köpte festivalpass. Sedan åkte vi iväg till Skövde för det var inga intressanta band förens på kvällen.
I skövde tittade vi i lite affärer, jag köpte strumpbyxor, vi vilade vid fontänen, köpte chips och ekologisk dricka, åt det vi köpt och sedan lade vi oss på ett par bänkar i parken och vilade lite till. Vi hade det oerhört trevligt faktiskt.
Sedan åt vi på McDonalds och stannade där i ca 2 timmar. Begav oss till stationen där även vårat tåg var försenat med ca 1 timme. Vid denna tiden var vi så trötta att vi inte kunde göra något annat än att flumma. Moa flög och jag sjöng. Det blev även en fin liten film.

Väl framme i Töreboda så tittade vi på Sahara Hotnights. Jag tycker inte om dom men dom var helt okej live faktiskt. När dem var slut så knödde vi oss längst fram. Vi hamnade sorgligt nog vid ett par 12-åriga fjortisar som hade kroppar i storlek 8-åring och dom knödde som fan. Tjejen brevid mig sade något i stil med "Jag hade en perfekt plats innan BITCHEN kom här och knödde " Jag började storlipa för jag kände mig så himla kränkt! Allt helt ironiskt men jag tror inte hon hade hjärnceller nog till att fatta det. Knökandet fortsatte och deras "koola" killkompisar joinade, men efter halva spelningen vann vi kampen och dem flyttade på sig.


Jag kan inte fatta att jag sett Beach Boys live! Det är helt galet och det känns helt overkligt.
Jag har fått en slängkyss och har haft ögonkontakt med självaste Mike Love!!!! Jag tror ingen riktigt inser hur stort det verkligen är! PLUS att jag fick Christian Loves plektrum! & att Moa fick deras spellista! Vi var så lyckliga att vi skakade och benen vek sig under oss!

PEACE!

Surfing across the USA

Igår var jag i Göteborg med mimme. Idag har jag shoppat i skövde och imorgon ska jag till Törebodafestivalen med Moa. BEACH BOYS HERE WE COME! :D
Jag skulle egentligen blogga om igår och idag men min bror är här och vi har spenderat hela kvällen tittandes på Silvermannen under ovädret. Jättemysigt!
Vi hörs på söndag .. typ.

PEACE!

There's a fucking tiger in the bathroom!

Igår bjöd jag Louise på bio och vi såg baksmällan. Det är en helt genialisk film ska jag säga er, man han knappt ta andningspauser mellan skrattattackerna. En av de bästa komedierna jag sett utan tvekan. Vi hade det askul igår.






11:50 så sätter jag mig på tåget till Göteborg, möter upp min barndomsvän Mimmie i Herrljunga där vi tar oss vidare för en heldag i Göteborg. Det ska bli så himla kul för vi har inte träffats på nästan ett år. Eftersom vi träffats i princip varje dag i 14 år så käns det väldigt konstigt att vara ifrån henne så länge.