avslutningsmiddag (nästan)

Igår blev hela klassen bjudna på middag av vår kära lärare Kent. Vi satt där från sju till tio på kvällen och alla de timmarna var så himla mysiga och det gjorde inget att jag missade Chuck. Innan middagen var vi inne i stan och köpte nödvändiga föremål till studenten och myste hos elin. Hela dagen var lyckad.it's about time

Nu har det äntligen beställts studentklänning! (i sista sekund soooom vanligt) & det finaste är att min kära far ville betala den eftersom jag betalat allt annat helt själv. Och för er som undrar så ser den ut så här:

Nu hoppas jag bara innerligt att den passar!

Then you can call me scarface, snorting mountains of cocaine.

Det kan inte vara många som missat gruppen The Lonely Island som är kända från Youtube. De släppte nyss en ny singel som heter 'I just had sex' som spelas flitigt på radion och jag har snart lyssnat sönder deras senaste album (och det förra också). Och för er som inte hört eller sett dem ännu så måste jag dela med mig av deras awesomeness! & ni som redan vet vilka de är kan lika väl lyssna ni också.

& eftersom inbäddning var avaktiverad så kan jag inte visa den som nästan är bäst utav dem alla. Men den goda nyheten är att deras album finns på spotify, så klicka här.

Sam Winchester: How the logic works.

De serier jag följer/har följt slavsikt det senaste är Glee, Criminal Minds och Supernatural men efter att de serierna har tagit slut eller börjar komma till sitt, är jag i desperat behov att titta på nya serier.
Det är här ni kommer in i bilden, jag tror säker att några av er följer grymma serier, så snälla gör mig en stor tjänst och tipsa mig om de bästa ni har?

FYI! Så var säsongsavslutingen av Supernatural säsong 6 något av det bästa jag sett och ja, den håller verkligen måttet med förra säsongens avslut som vi alla vet var episkt. Åh, jag har redan abstinens efter nya asvnitt! Avslutningen på Criminal Minds var dock en besvikelse och de som brukar lyckas så bra!

Confetti - it's a parade!

Ny provisorisk design på bloggen, jag var trött på det mörka och kände att det behövdes mer ljus nu när sommaren är här. Så fort jag har tid över ska det göras en riktig header och fixas saker här och där. Nu ska jag sova - god natt!

2. a song that reminds you of your most recent ex-boyfriend/girlfriendYou can celebrate anything you want

Jag vet att ingen jävel läser min blogg längre men jag är helt okej med detta och tänker fortsätta skriva meningslösa saker här ändå.

Som ni vet tar jag snart studenten och efter det följer balen och visst är jag exalterad men det jag är mest peppad över är ändå Supernatural conventionet(?) i Birmingham som infaller denna hösten. Vi bokade världens billigaste hotell idag och världen kunde inte vara mer underbar, nu är allt fixat och klart och det är bara väntan som återstår. Jag har även hittat ett flertal andra svenskar som ska dit + en jävla massa andra awesome people. Sedan har det hänt lite mindre roliga saker under den senaste veckan men det är inte ens värt att sörja över, det är som det är.

NU KÖR VI!

looking forward to the weekend


But hey there!


Imorgon är sista dagen på praktiken och det ska "firas" hemma hos mig med grillning. Förhoppningsvis kommer det inte regna även fast jag har börjat lita blint på smhis väderrapporter. På lördag ska jag hämta min balklänning, gå på utställning och titta på Eurovison med de bästa brudarna. (jag hoppas elin känner sig träffad där)

Jag kan bara säga som Rebecka Black;
We, we ,we so excited!

Let's dance to joy division

Det har varit en bra och händelserik men alldeles för kort helg. Den började som sagt i Göteborg där vårt första mål var att hitta en balklänning till mig och efter cirka en halvtimme så hade jag hittat vad jag letat efter (eller, kanske inte riktigt) Jag var fast beslutsam om att ha en marinblå klänning och den fick absolut inte vara axelbandslös men så blev självklart inte fallet. Först och främst är den röd, en färg jag aldrig ens övervägt och sedan hade den inga axelband men modellen var ungefär allt jag letat efter så det känns helt awesome i alla fall. Den ska hämtas ut om två veckor och jag längtar så innerligt efter balen nu när detta är fixat. Ingen av oss hittade studentklänning dock, vilket var jävligt knepigt eftersom vi var inne i ungefär alla klädbutiker vi kunde hitta. Imorgon fortsätter dock sökandet i Skövde utan några större förhoppningar.

Efter åtta timmar i Göteborg så hade vi lite "förfest" hos Miriam innan vi drog mot Plantis och klantig som jag är så glömde jag mitt leg, jag kom inte in och fick vända. Jag var så satans negativ hela vägen hem eftersom jag var trött, slightly drunk och jävligt kissnödig! Men vi kom iaf in på andra försöket och efter det gick det bara framåt och vi hade en helt awesome Valborg med dans, skratt och pussar.

tre snyggingar på partey!