Ny video: Monarchy of Roses


Red Hot Chili Peppers har släppt en ny video till deras låt Monarchy of Roses från skivan I'm With You och jag tror detta kan vara något av det snyggaste jag någonsin sett. Videon är regisserad av Mark Klasfeld och är inspirerad av Raymond Pettibons konst. Det är ingen hemlighet att RHCP kan konsten att göra fantastiska musikvideor men denna gången har de verkligen överträffat sig själva. Jag tycker inte låten är den bästa från den nya skivan men med en musikvideo som denna så kommer jag lyssna på den lite extra.

Kommentarer
Postat av: Man

Kan inte se videon pga. Tysklands icke-rättigheter till GEMA. Underbart! (En sak att hata med Tyskland..)Sv: Men var fan såg du Misha Collins? (På gatan? På en pub?) Alltså. Jag tuppar nästan av också? Och då är det inte ens jag som såg honom?Bra, då håller jag dig vid det löftet. :)Om det är någon sida du ska hänga på så är det den sidan! Smell you there, typ.

2011-11-14 @ 14:39:41
URL: http://livsjakt.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad snygg header du har! =D

2011-11-14 @ 17:40:58
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Man

Sv: Men visst är det? Det mesta är ju "blockerat" här nere. Nej, tacka, vet jag, Sverige!SUPERNATURAL CONVENTION? O f t a. Så du vet - det är heeeelt okej att babbla på! Lyssnar gärna! När sådana här saker händer SKA man ha tillåtelse att få prata om det i evigheter! Misha Collins alltså............... Awesome!!

2011-11-14 @ 19:02:03
URL: http://livsjakt.blogg.se/
Postat av: Oscar

Det är är bra skit :D

2011-11-14 @ 20:56:49
URL: http://ubbeusling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0