GRATTIS!

Grattis till Sanna på födelsedagen!

Hoppas du får en skitbra dag! (:
Jag älskar dig :**


Come on eileen!

Hej! Det var ett tag sedan nu .. det har hänt ganska mycket men jag tar det bara lite kortfattat.

I Tisdags tittade vi folk på madagaskar 2 och 8 mile, det var skitmysigt och kul.
Vi har tittat på låt den rätte komma in på Svenskan, den var helt okej för en svensk film och specialeffekterna var ju underbara, den var lagom blodig och inget läskig.
Igår hade jag och Miriam myskväll, vi tittade på Syskonen (whatstheirname?) olyksaliga liv hos henne, sedan gick vi till Gondolinos och käkade helt underbart god pizza! Satt där och myste i en timme eller två. Sedan begav vi oss mot Falköpingsbion där världens trevligaste Bioman jobbar 8) Vi såg på Yes Man med Jim Carrey. Den var bra, inte så bra som jag trodde men den hade många sjukt roliga stunder och totalt värd att se :)
Idag var vi på Media Markt och vi kom hem med en 52" LCDtv. Så jävla gött! Här ska ses på tv hela helgen 8)

Och idag så är det ju mello final så vi ska hem till min bror och titta på det, jag vill att Ugglan ska vinna, men BARA för att det skulle bli så kul att se hur Europa reagerar på henne (och för att skämma ut oss lite, såklart) haha.

Just! Min mobil är sönder också, men jag har mitt gamla mobilnummer och en annan mobil. Har du inte nummret får du väl fråga ^^

V for Vendetta


Min nya bästa film.

dotdotdot

Varför känns allt så sjukt jävla meningslöst? Jag har aldrig känt mig så ensam ..


Du ska va president, du ska va miljonär!

Huhu, jag är så himlans trött, denna dagen har varit jättejobbig men jag vet inte varför. Har varit så otroligt slö hela dagen och känt mig sådär läskigt ensam som jag brukar göra bland massa folk, det är en av dom värsta känslorna och jag har kännt det allt för ofta de senaste dagarna.
Idag gick vi iaf till Röda Korset efter skolan och jag hittade hur mycket somhelst! Jag ska lägga upp bild sedan, som vanligt. ;p Sedan fixade jag även papper för överkörningstillstånd och bokade en handledarkurs för mig och mina föräldrar, nu går det frammåt ska jag säga! ^^ Sanna-helgen och alla bilder kommer senare till helgen då jag har ork att skriva och fixa.
Nu ska jag gå och laga lite mat eftersom ingen annan i denna familjen gör det ><


Nästan alla böcker jag hittat på bokrean detta året (:

Årets första grillning!

Vi tänkte snabba på våren på vårat eget lilla sätt, så vi oerhört normala hantverkare satte oss på ett "tak" mitt i stan och grillade allt från korv, kyckling, bröd och annan småmysig mat, utrustade med filtar och varandras kroppsvärme. Det var riktigt mysigt och kul även fast det var så sjukt kallt. Vi började grilla vid 6 ungefär så vi satt nästan i 2 timmar där på det så kallade taket.
Fler bilder kommer kanske imorgon. (men först ska jag blogga om min helg hos sanna, det får jag inte glömma) Och nu ska jag se på Secret Window för att sedan sova, så godnatt.Finally home * host *

Nu är jag hemma i det lilla hellhole jag i fredags lämnade. Och inte en liten kommentar har man fått, man känner sig så saknad! Egentligen är jag bara arg över att vara hemma, allt här är så jävla trist och min familj är världens tråkigaste OCH jag saknar sanna!
Vi har gjort en hel del spännande grejer som jag ska blogga om senare när jag har tid, just nu måste jag städa mitt rum och förbereda mina tänder för den underbara tandläkartiden jag har fått denna eftermiddag (Y)