Say you don't want it, say you don't want it.


Jag blir så glad när jag hittar nya saker genom en hög av länkar etc. denna gången var det Emma Watson som gjorde att jag hittade ett nytt band som faktiskt är riktigt bra! Det har hänt förut, jag upptäckte tex. Florence and the Machine pga. Emma Watson och jag som inte varit så intresserad av några speciella designer hittade tillslut Burberry också det pga henne. Hon har grym smak för det mesta, precis som jag. ;)
Lyssna på låten, den är riktigt bra.

En lista om filmer

The best movie you saw during the last year.
The Boat that Rocked utan tvekan. Alla recensenter som sa att det var en sexistiskt och grabbig film kan ta sig någonstans, om TBTR är sexistisk vad är inte då alla collagefilmer och annan mainstreem-skit som kommer i från USA? Den är grabbig och tjejerna kanske framstår lite som objekt men det finns ju även den sidan av filmen där det absolut inte är så. Jag tycker att allt det är en del av filmens charm.
The most underrated movie
Garden State, Zach braffs regidebut är en riktig pärla. Den har en bra handling med en myskänsla igenom hela filmen, jag kan hålla med om att det är en film som man måste ha en speciell filmsmak för att tycka om men det hindrar den inte från att vara en av de bättre filmerna jag sett. Jag tycker inte alls att denna filmen får den uppskattning som den borde få.
Favorite love story in a movie
Jag är en hopplös kärlekskomedi älskare så detta är rätt svårt men jag måste välja filmen Love Actually men att välja favorit kärlekshistoria i den filmen går verkligen inte men David & Natalies historia gör mig alltid lika glad. Medans Aurelia & Jamie har den mest typiska och magiska historian som är så otroligt romantisk, jag menar, vem skulle inte smälta av att en man lärt sig ett helt nytt språk bara för att kunna söka upp dig och fria?
The most surprising plot twist or ending
Jag kommer ihåg när jag såg sjätte sinnet för första gången när jag var ungefär 12-13 år och hur jag blev så sjukt överrumplad av slutet. Det är den enda filmen jag kan komma på med ett överraskande slut just nu, men ni ska veta vad chokad jag blev när jag såg den, jesus. Liten och ovetande.
A movie that makes you really happy
The Notebook, den är både sorglig och mysig på samma gång. Om jag är lite nere och jag både vill bli peppad och gråta ut så är detta den perfekta filmen, den har också en av de bästa kärlekshistorierna genom tiderna.
A movie that makes you sad
Brokeback Mountain, den har mer ledsamma än lyckliga ögonblick och slutet är så himla ledsamt men det är också ganska uppfriskande, det är en film som inte behöver ett lyckligt slut för att vara riktigt bra. Huvudsaken är att jag gråter ögonen ur mig varje gång jag ser denna filmen.
A movie that you’ve seen countless times
Åh, det finns så satans många filmer som jag ser om och om och om igen, Red Dragon är en av de filmerna, nivet den 3:e Hannibalfilmen? den är enligt mig den bästa av alla hannibalfilmerna och jag svär, när jag köpte den så såg jag på den om och om igen under flera dagar. Ingen annan film, bara den.
A movie with the best soundtrack
Åter igen The Boat That Rocked, utan tvekan!
A movie that dissapointed you.
Shutter Island var en stor besvikelse för mig, efter att ha läst boken tänkte jag att filmen skulle vara grym men det var den inte. Leonardo DiCaprio är en stor favorit och han gör sin roll jättebra men jag tycker att de tar bort för mycket ur boken. Det jag tyckte var bäst med boken var att den innehöll så mycket gåtor och "pussel" som gjorde handlingen riktigt intressant och det gav mig som läsare en större inlevelse i boken men nästan inget av dessa gåtorna var med i filmen. Lappen i boken gav så mycket mer än den i filmen så jag blev väldigt besviken när det visade sig att de valt att ta bort den detaljen i filmen.
Favorite classic movie
The Shining är den enda jag kan komma på just nu men den är riktigt bra, en av de bättre Stephen King filmatiseringarna. Alla glagar på att hon som spelar Wendy är så himla ful och kass skådespelerska men jag tycker att Shelly Duvall gör sin roll trovärdig och det är skönt att de inte valt någon skitsnygg överklass-liknande kvinna. Boken är som alltid när det gäller filmatiseringar (speciellt av Stephen King) mycket bättre!
A movie that you hate
Jag som är så bra på att hata kommer inte på en enda film jag hatar över huvud taget, mycket tråkigt men sant.
A movie that is a guilty pleasure
Wild Child med Emma Roberts, jag ser på den när jag känner att jag bara vill gotta mig i brittisk engelska, löjlig humor och vänskap. Wild child är min bästa gulity pleasure film.

Favorite movie based on a book/comic/etc
Det finns ju bara ett svar på denna frågan, nämligen Harry Potter, inget kommer någonsin slå de filmerna. Jag kan inte säga vilken av filmerna som är bäst men jag tycker minst om Goblet of fire.
Favorite movie from your favorite actor/actress
Sleepy Hollow med Johnny Depp är en många favoriter med den mannen.
Favorite action movie
The Dark Knight måste väl räknas som en action film? Klart den gör.
Favorite animation
svååååårt! Det står mellan Lejonkungen, Tarzan, Hercules & skattkammarplaneten.
The most hilarious movie you’ve ever seen
Här finns det också sjukt många! Men The Hangover och de flesta filmerna med Will Farrell skrattar jag åt tills jag får kramper och gråter.

A movie that you love but everyone else hates
Spidermanfilmerna, nästan alla jag känner tycker att de filmerna är kassa men jag älskar dem! Allt med spiderman är koolt (förutom att han spelas av Toby McGuire möjligtsvis)
A movie that you wish you had seen in theaters
Fantastic Mr. Fox, Sherlock Holmes & Wolfman. Det känns rätt hårt när jag tänker på vad jag kunde ha fått se, speciellt alla grymma kick-ass scener i Sherlock Holmes.
Favorite movie from your favorite director
The Life Aquatic av Wes Anderson, den filmen är så magisk. Jag älskar att en speciell snubbe spelar David Bowie låtar på spanska hela filmen igenom. Jag älskar hur det mesta i den filmen är ömöjligt & jag älskar att se Matthew Gray Gubler i afro.

A movie from your childhood

Pinocchio, enligt min syster skulle jag alltid se den filmen när jag var liten, hon försökte alltid få mig att se en annan film men jag vägrade. Jag själv har inget minne av detta men det kan inte ha varit roligt för min stackars syster.


express yourself

Min midsommar var awesome med god mat, jordgubbar, glass, får, skratt, spel och mys.

såhär ser min tallrik ut varje midsommar, påsk & julafton. jag äter bara mina egengjorda köttbullar, sallad och knäckebröd. Gott som satan!
vi spelade True or False och Monopol tills klockan nästan slog 2 och där var slutet på en minnesvärd midsommar.

Inspiration: Emma Watson

Olivia: Du tycker verkligen om henne va?
Jag älskar henne!

En smak av midsommar


Min midsommar har varit rätt så händelselös hitills men kl 5 kommer alla gäster så det är inte långt kvar nu. I väntan ska jag fylla min iPod med ny musik, sminka mig, hitta rätt kläder och göra allt detta så stressfritt som möjligt. ha de gôtt!

en promenad i min trädgård


imorgon är det midsommar, Jannika kommer hit och jag måste fixa och dona. Men nu ska jag se på första säsongen av HIMYM tills reprisen av Flight of the Conchords börjar. Hoppas ni får en fin midsommar.

Neil Patrick Harris


Sitter här och imponeras om och om igen av mannens alla olika talanger, skådespelare, magiker, komiker och sångare. Jag har mina faser här i livet och när jag började titta på How I met your mother för ungefär 2 år sedan så kom min NPH-fas, jag tittade på alla youtube-klipp jag kunde hitta och sparade alla bilder som fanns tillgängliga. Ibland har jag återfall till vissa av mina faser, Harry Potter är en återkommande fas och nu börjar jag även komma tillbaka till denna. Det jag älskar med pauserna ifrån dessa är att varje gång jag faller tillbaka så finns det massa nytt att se, höra och läsa. Jag har kollat mina sparade youtube-klipp och här är några av mina favoriter, gamla som nya.
kittens

Idag har jag varit hos min bror och valt ut två, ja ni läste rätt, två söta kattungar som ska flytta hem här till mig om ca 5-6 veckor. Det blev en hane och en hona efter allt velande och vi börjar redan fundera på namn till de små, svårt är det. Jag har en massa fina pojknamn men flicknamn är betydligt svårare tycker jag, kanske beror det på att jag är helt anti i princip alla flicknamn, mycket tråkigt. ni ska få se dem ordentligt så fort jag fått bra bilder, men tills dess:

Jag har valt den mörkaste oreanga (hanen) och den längst till höger med vit svanstipp (honan). åh vad jag längtar!

And what's with the "big guy"? Is it because I'm fat?

Headern är klar, jag satt och pillade med massa olika idéer men det blev tillslut den enkla lösningen. Ta en bild, passa in, fixa till den lite och voilá! en header är skapad. För er som inte ser så är det min kära Matthew Gray Gubler på bilden, jag lovar, jag försökte ta en bild på beatles eller på Jackson Rathbone men det kändes inte riktigt rätt. Denna bilden är sommrig, innehåller en fin man (som för övrigt har missmatchade strumpor, som alltid - adorable!) och passar in till designen. Jag älskar den så jag hoppas ni kan komma att tycka om den as well.

Jag har också hunnit se en ny film under denna tiden, nämligen it's complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin, ni vet den som jag nämnde i detta inlägget? Jag har äntligen fått se den och den var precis så som jag trodde den skulle vara, en riktig mysfilm och eftersom jag älskar Meryl Streep så är detta en ultimat feel good-film för mig. Ni borde se den, den har något extra. Idag fyller även Meryl år så grattis till henne.

blue eyes, blue eyes what's the matter.

Det är dags för en ny lite mer färgglad och sommrigare header tycker jag, men hur den ska se ut har jag ingen aning om, vi får se vad som växer fram. Jag ska lyssna på Mika, Lily Allen & Kate Nash för lite sommrig och färgglad inspiration.

vet ni vad jag älskar mest av allt just nu?
när jag får respons på sina foton på deviantart.
min iPod
&


I've just seen a face


(kirsten vangsness, är hon inte så satans vacker så säg)

Lista stulad av moa.

30 questions about your top 30 (last.fm)!
http://www.last.fm/user/R0CKP0RN

1. How did you get into 29? the platters. Jag hörde only you för första gången i en film (minns inte vilken) för några år sedan och jag kollade upp dom på youtube, eftersom kära spotify inte fanns då, och jag föll direkt. åh vad dom är bra!
2. What was the first song you ever heard by 22? Nickelback. How you remind me. en av de bästa låtarna någonsin.
3. How many albums by 13 do you own? Queen. 5 cd-skivor och 2 lp-skivor.
4. What is your favorite song by 5? The Ark. it takes a fool to remain sain, bara för att den låten förändrade min syn på livet.
5. What is your favorite song by 15? beach boys. åh, svårt! help me, rhonda tror jag.
6. Is there a song by 6 that makes you happy? aerosmith. åhja, pink och dude looks like a lady - awesome!
7. What is your favorite song by 10? marilyn manson. det var längesedan jag lyssnade på den mannen, the nobodies.
8. What is a good memory you have involving 8? Paul McCartney & the wings. när jag köpte min första cd med dem så lyssnade jag på den non stop i en hel månad och jag har fortfarande inte tröttnat på låtarna.
9. Is there a song by 19 that makes you happy? Kent. nej, egentligen inte. de är ju så satans deppiga egentligen men när jag var inne i den perioden så gjorde kevlarsjäl mig väldigt gott.
10. How many times have you seen 26 live? Bon Iver. aldrig, tyvärr.
11. What is the first song you heard by 23? Kiss. det minns jag inte, mamma spelade dem en hel del när jag var yngre så jag har ingen koll.
12. What is your favorite album by 11? John Lennon. åhh, svårt! Double Fantasy, tror jag.
13. Who is your favorite member of 1? The beatles. De flesta beatles fansen har svårt att välja en favorit men för mig är det hur klart som helst, Paul McCartney är den enda mannen för mig.
14. Have you ever seen 14 live? Volbeat. inte en enda gång, men det hade inta vart fel.
15. What is a good memory involving 27? Sweet. En massa härliga sommardagar involverande min bror, trädgårdsarbete och en jävla massa flumm.
16. What is your favorite song by 16? Elvis Preasly. Världens finaste, kan omöjligt välja.
17. What is your favorite album by 18? Kate nash. made of bricks utan tvekan.
18. What is your favorite song by 21? Babyshambles. åhhh, jag vet inte. Fuck forever går aldrig ur tiden, inte delivery heller. eller you talk, äh. jag vet inte.
19. What is the first song you heard by 25? Lars Winnerbäck. denna mannen har man hört sedan man var liten men jag tror kom änglar var den första.
20. What is your favorite album by 2? Paul McCartney. Varför dessa omöjliga frågor? Jag kan inte välja ett favoritalbum med Paul, helt jävla omöjligt!
21. What is your favorite song by 3? Backyard Babies. hmm ... minus celcius dör aldrig. Men den jag lyssnar på mest är nog brand new hate och ex-files.
22. What is your favorite song by 30? The who. baba o'riely.
23. How many times have you seen 17 live? Ebba Grön. aldrig.
24. What is the worst song by 12? The killers. lätt, human.
25. What was the first song you heard by 28? James Blunt. You're beautiful, ojoj vad jag hatade den låten.
26. What is your favorite album by 7? Joni Mitchell. Blue.
27. What is your favorite song by 24? George Harrison. while my guitar gently weeps eller what is life.
28. Is there a song by 9 that makes you happy? Glee. åh, massa! Gives you hell, single ladies & bust a move bl.a.
29. What is your favorite album by 4? The Rolling Stones. made in the shade tror jag allt.
30. How many albums do you own by 20? Melody Club. 3 fina album.

victoria, störst av allt är kärleken. jag älskar dig så.

Helgen har varit awesome! Jag och min syter blev nästan påkörda av en backande bil, jenny skadade sig på alla möjliga sätt och vi följde bröllopet, det var så sanslöst vackert. Victorias klänning var något av det finaste jag sett, Daniel var så satans fin när han började gråta bara han såg Victoria i andra änden av kyrkan. Alla tal var helt fantastiska, inte minst Daniels, när han klappade viktoria på kinden efter sitt långa tal så storgrät jag. Jag har alltid varit anti Daniel för jag tycker han har verkat som ett litet svin flera gånger men i lördgas såg man hur mycket han verkligen älskar Victoria och hur mycket hon älskar honom. De var så fina tillsammans och jag är glad att jag bestämde mig för att följa hela alltet ända till slutet. Man kan ju inte annat än lyckönska dem.

På söndagen så tittade jag på nästan hela Canadas next top model, det var mycket underhållande och den jag hejade på vann, som vanligt ;D Men resan hem var extrem, det fanns inga platser på tåget så jag fick sitta i gången och det gick finemang tills det kom på ett helt jävla vollyboll-lag eller whatever. De var kanske 20 st, trötta, sura ungdommar, jag tror de förlorade för otrevliga som satan var det, vi trängde ihop oss så gott som vi kunde men ändå snäste de åt os, de asen. Efter alla hittat sina platser och vi åkt ett tag så började tåget skaka som satan och helt plötsligt lutade vagnen läskigt mycket åt vänster, vi var nära på att spåra ur. Jag trodde seriöst att jag skulle kissa på mig under de sekunderna, om vagnen framför oss inte hade lutat sig åt andra hållet så hade det antagligen gått riktigt illa. Men, jag kom hem och här sitter jag nu, tack gode gud för det!

Idag har jag köpt min alldeles första iPod nano, den har en fin blå färg och har videokamera med en massa olika effekter jag älskar den! Men, mitt iTunes vill inte hitta den så jag är lite frustrerad. Jag laddar hem den nyaste verisionen nu så förhoppningsvis ska det fungera sedan.


& idag fyller Doug Savant år, jag tyckte han var så extremt snygg när jag var mindre då Melrose Place var det viktigaste programet i mitt liv. Grattis till honom!

leaving on a jet plane.Idag åker jag iväg till min syster för att vara barnvakt ännu en gång, mysigt som satan ska det bli. Jag kommer hem imorgon igen så det blir inte världens längsta vistelse. Lyssna på min nyaste playlist medans ni väntar på min återkomst vettja! some people want it all.

ska ni göra något kul denna helgen? :)

paul mccartney


Idag är det en väldigt speciell dag, en dag som jag och moa brukar fira tillsammans med en massa konstigheter, det är nämligen Paul McCartneys födelsedag. Min älskade paul, hela 68 år blir han denna halvmulna sommardagen och detta ska firas med mina live-dvder, musik och en massa glass. Fan vad jag älskar denna mannen! Grattis Paul!sjuttonde juni

Denna dagen har varit awesome! Min syster kom hit med alla barnen och vi åkte in till Falköping och badade på odenbadet, det var så extremt kul. Att bada med barn måste vara något av det bästa som finns, det blir aldrig långtråkigt för de är så lättroade. Jag, viktoria och frederic måste ha åkt vattenrutchkana minst 100 gånger & åkt runt, runt, runt i virvelbassängen minst lika många gånger och jag kan inte minnas när jag skrattade så satans mycket åt nästan ingenting senast. En smärtsam och kliande bränna har jag fått på allt detta också, blåmärken och skrapsår är det också en hel del av, but I lajk it!

Idag firar även jag och moa årsdag, det var exakt 2 år sedan vi träffades för första gången och med det har vi även känt varandra i 3 år. Tänk att lite töntigt prat om The Ark på Lunarstorm kunde leda till en sådan bra vänskap. ahh.

Sedan får vi absolut inte glömma det speciella födelsedagsbarnet Louise som fyller 18 år idag! woaaah! *vågen* & då vill jag passa på att säga att Louise är en himla fin vän och jag är glad att jag träffat henne, vi kan prata om det mesta, sådant som jag inte kan prata om med de andra i klassen och ibland måste man bara få allt av sig och Louise lyssnar alltid. Sedan är hon väldigt rolig att umgås med gör hon är så satans galen och det måste man bara älska! Grattis Louise! & tack för att du orkar och vill vara min vän. Hoppas din dag har varit awesome och att du fått det du önskat dig. :)

inspiration: summer

foto: weheartit


En helg i småland

Nu är den första helgen på sommarlovet avverkad och den var helt awesome! På fredagen efter avslutningen åkte jag med Louise hem till Bosebo i småland och hon bodde jättefint! Nästan det första vi gjorde var att åka för att hämta Louise andra marsvin & på vägen dit såg jag en älg och ett rådjur. "allt som fattas nu är en hare" och 2 sekunder senare skuttar det en liten hare över vägen, det ledde till ett väldigt skratt ska jag säga. Jag tror att småland drar fram de synska delarna av mig.På lördagen så slappade vi mest i väntan på att åka och hämta Miriam och Elin, vi kladdade på Louise dörr och det blev så satans snyggt x) Fast det hela slutade med att vi satt och läste gamla Witch tidningar.


När vi hämtat Miriam och Elin fortsatte vi med Witch-läsandet tills det var dags att förbereda maten. Vid 5-6 kom alla gästerna. Även fast vi inte träffat Louise vänner förut då flöt samtalen på riktigt bra.

Jasså är det häär ni ligger?!


Vi tältade hallihop i vad jag tror var Tobias tält som verkligen var skitstort! Vi satt där inne, åt chips och myste halva natten. "Jag är öppen för alla!" Det kom en äcklig skalbagge och jag har extrem fobi för dem så jag fick lite smått panik och någon undrade hur man kunde vara rädd för dem, vad kan de göra mig? Men då var det någon (minns inte vem för det var så satans mörkt och jag hade panik) som försvarade min obegripliga fobi. tack!
Precis innan jag somnade hörde jag killarna i de andra tältet fråga vem av oss det var som tyckte om the beatles och när Louise sa att det var jag började alla skratta. Då blev jag lite upprörd och skrek "& vad fan är det med det då!!" Men det var tydligen ingenting för han som frågat hade tydligen lyssnat på Beatles så örona blödde. Vi High fivade på det.
Jag hade skitsvårt att sova hela natten, det värkte i kroppen och kudden var för ofluffig. Men vid 8 gick vi iaf upp för att äta frukost och vi satt där och pratade i ca 3 timmar innan vi monterade ner tälten. Sedan satt vi på en flotte vid sjön där vi åt chips, lekte med katten, pratade om meningen med livet och hade det gött innan vi skulle åka hem.


här har vi nästan hela gänget som stannade kvar. f.v Erik, Tobias, Elin, Louise & Andreas.


Bussen vi åkte hem var så satans grym, den bästa bussen någonsin att sova på. Jag vaknade bara 3-4 gånger på den 2 timmar långa bussresan hem - gött!

I'm the worlds greatest


Nu är det äntligen sommarlov och om ca 10 mintuer åker jag in till stan för att ta bussen med Louise hem till henne i Bosebo - äntligen! :D Men först ska jag berätta en ganska rolig sak, jag fick nämligen stipendium på 1000 kr idag! Jag fick det för att jag var den som utvecklats mest under året och höjt alla mina hantverksbetyg, jag är så glad över att jag fick det!

vi ses på söndag!

1


Min brors katt fick ungar för några dagar sedan och nu är jag alldeles till mig. Tänk att en av dessa godingarna ska bli min! Jag hoppas innerligt på att den orangea är hona så jag kan ta den, jag har alltid velat ha en orange.

& jag kan stolt meddela att min kära lillebror fick ett stipendium i träslöjd på 500 kr. Det passar alldeles utmärkt nu när han ska börja bygg i höst. Nu ska jag äta jordgubbar med glass och dricka lite pommac till det, bara för att fira att min bror slutat nian, han är en stor kille nu.

would you care to sit with me for a cup english tea?

Jag måste lyssna på Paul fort, fort innan jag får alldeles förjävlig abstinens och går sönder lite inuti. Vi har varit ifrån varandra ett tag, du & jag Paul men nu är det dags igen och vi ska dansa och sjunga oss igenom sommaren. Jag har saknat dig.

a case of you

Denna dagen blev faktiskt en riktigt bra dag, vi gick upp för berget vid 8, det var lika jobbigt som vanligt men det kändes som det gick mycket fortare denna gången. Väl uppe blev det mycket väntande innan vi fick börja spela brännboll, vi i HV fick gå ihop med IP och vi var grymma! Vi vann en match, förlorade en, åt korv och smet sedan ifrån "finalerna".Efter smitandet från brännbollen så begav jag och miriam oss till Skara för att äta glass på lejonet & björnen, det var så saaatans gott! Fråga bara miriam, jag gjorde några ofrivilliga och konstiga ljud som inte passar sig ute bland folk. Sedan gick vi runt i affärer och köpte en jävla massa godis, glass och dricka.

Hemma i good ol' falköping igen så gick vi till panduro (skapa kultur) för att köpa en avslutningspresent till Kent, ni kommer få se den när den är klar, det kommer bli så satans snyggt! Efter det gick vi till skolan där vi skulle se en föreställning som Louise var med i, den var riktigt konstig men väldigt rolig. Trollen påminde mig om missfosterna i the hills have eyes så jag mådde lite smått dåligt. Jag tänkte att de skulle komma ner för att våldta och mörda mig, det är nog inga känslor man ska få på en barnvänlig teater.
"80 år vare'!" åh vad jag älskar flumm och internskämt!

Jag har även blivit klar med min bilduppgift, den blev såhär:

vad tycks? :)

Johnny Depp


Idag fyller en av mina kära favoriter Johnny Depp hela 47 år & det om något är värt att firas. Tänk att jag förälskade mig i hans skådespeleri för ungefär 7 år sedan. Det var inte längesedan jag hade bilder av honom i hela mitt rum och kunde alla repliker till Pirates of the Caribbean. Det var tider det, tur att den supergalna perioden är över men jag älskar honom lika mycket som jag gjorde för ungefär 7 år sedan. Grattis Johnny!

edit: Efter att kollat runt lite på imbd så märkte jag att två av mina andra favoritskådiasar också fyller år idag nämligen Michael J. Fox (49) & Natalie Portman (29) Grattis till dem också.

You like me. Look up, if you like me.Jag har sådan extrem lust att se på skins men jag har inte tagit mig tid att beställa någon säsong ännu, väldigt dumt en tid som denhär. Men, jag har förhandsbokat Wolfman som jag längtat så extremt länge efter att se, schpännande schpännande!

Idag har vi för övrigt städat hela hantverk vilket inte var så kul alls faktiskt, badet gick därimot rikigt bra. Imorgon är det brännboll och sedan ska jag och miriam dra till skara för att äta glass på Lejonet & Björnen. nomnom.

what an awesome weekend!

Mina vänner, jag har haft en helt jävla awesome helg med min syster. På fredagen stressade jag halvt ihjäl mig för att hinna med tåget till Alingsås, jag hann. Min syster hämtade mig på stationen och vi åkte för att hämta upp barnen på dagis och fritids. Det var väldigt trevligt at Nathalie droppade allt hon höll på med och gick och gav mig en bamsekram när hon fick se mig. Frederic som fyller år idag den 7:e fick en liten present av mig, han är nämligen väldigt intresserad av geografi etc. så han fick en liten bok fylld med flaggor från hela världen. Man kunde klistra in rätt flagga på rätt plats och läsa lite om länderna & han satt med den där boken i nästan 2 timmar, från att han fick den tills han åkte iväg till sin pappa. Det känns alltid lika bra när ens presenter blir uppskattade :)


Sedan började vi planera kvällen, eftersom det enda utestället i alingsås som inte har 20-årsgräns var bokat utav studenter så blev det inget party men vi bestämde oss för att bowla istället. Vi fick spela i en halvtimma extra helt gratis bara för att vi var de första där, vi blev glada, beställde varsin xider och började bowla.
Detta är vad jag har valt att kalla strike-dansen:


Jenny vann med några fjuttiga poäng och jag blev lite ledsen (dålig förlorare som jag är) och jenny säger att man blir bättre efter lite alkohol i kroppen men jag tänker säga att det är tvärt om, annars skulle jag aldrig ha förlorat *host* Efter bowlingen gick vi en trappa upp och satte oss för att äta på resturangen spm hör ihop med bowlingen, jenny tog vitlöksbröd och tsatsiki till förrätt, jag tog nachos med salsa och gräddfil, fysatan vad gott det var. Vi åt upp allt och sedan var det dags för huvudrätt, jag åt detta:

& jenny tog detta:

Det var så otroligt gott ska ni veta, men eftersom vi åt värsta maffiga förrätten så orkade jag inte ens hälften. Det kändes riktigt hemskt att behöva lämna all den där maten, speciellt när min syster betalat för allt. Men det är det fina med min syster, hon blir aldrig arg i onödan.

Efter en lång pratstund och en massa god mat begav vi oss till McDonalds för att äta efterrätt, hahaha. det blev varsin glass med topping och vi var så himla flumm. Jag älskade det, vi skämde ut oss totalt men det var längesedan jag hade så otroligt kul så jag kunde inte bry mig mindre. Nästa gång när vi ska ut i Göteborg Jenny, då jävlar! då ska vi skämma ut oss som aldrig förr! ;D

På lördagen så åkte vi iväg på en liten tripp till Varberg, denna gången var Nathalie och Jonas med också. Vi gick på marknad där vi åt remmar, köpte lotter (utan vinst) och bara myste. Nathalie vägrade att hålla någon annan än mig i handen, det var lite mysigt sådär. ^^ Efter någon timme på marknaden så åkte vi och handlade saker att grilla på stranden vi tänkt åka till. Det var så otroligt gott med grillat att det nästan inte var sant.

vi skrattade länge åt denna löjliga löpsedeln, jag är så himla trött på tjatet om kungafamiljen! Kan dom inte bara gifta sig och ha det fint utan allt jävla jippo runt omkring? tydligen inte.

Vi plaskade runt i vattnet med Nathalie och det var riktigt skönt, perfekt tempratur för vadande, det blåste lite kallt dock, vilket var mindre mysigt såklart. Jag tror vi var på den stranden i 4-5 timmar, när man ser den utsikten som jag såg när jag stod på en riktigt hög klippa så uppskattar man verkligen naturen, det var så otroligt vackert. Synd att kameran inte var med just då. Vi lekte även på en lekplats som fanns där. "mamma du ska inte ta mig ... tog du mig?!"
Sedan återstod det en lång resa hem till Jenny igen, hemma så satt jag och Jenny och kollade på tv och käkade lite chips och annat gott. Vi såg på Stand Up som gick på Comedy Central, Ellen DeGeneres är så fantastisk! Det var längesedan jag skrattade så mycket åt stand up.

På söndagen var det bilstädning som gällde för Jenny och Jonas så jag lekte med Nathalie ute i solen, där jag brände mig lite lagom över hela kroppen så nu kliar det lite överallt - I love it!

Det ska bli skönt att få lite färg denna sommaren. Vi bakade även några kladdkakor åt Frederic som skulle firas när han kom hem, de var extremt goda.
Eftersom alla tåg var helt fullbokade var jag tyvärr tvungen att ta ett lite tidigare tåg hem än planerat, det tyckte både jag, Jenny och tydligen Nathalie var ganska tråkigt. Det känns i hjärtat bara genom att prata om det, jag saknar dem alla så mycket. Jag hoppas att det snart är dags för mig att åka dit igen.

GOTHENBURG

Denna dagen har varit helt awesome! Vi hade bara lektioner på förmiddagen för studenterna skulle ju köra sitt grejs, vår svenskalärare bjöd oss på dessa godingar:

Jag såg ut såhär:

& så här fina var treorna Elin och Amanda:
I denna förvarar Björn sin ecstasy (internt):

Efter den fina förmiddagen så åkte jag, miriam, louise och elin till Göteborg. Detta var ungefär vad som hände:

Vi åt sushi (eller ja, jag åt burker king-mat) vid lejontrappan, det var mycket mysigt om man räknade bort snubben som stod och skrek i telefonen.


Miriam fick sin försenade, men ack så efterlängtade julklapp av mig och erika. Såhär glad blev hon (om inte gladare?)Vi gick till den fantastiska (men dyra) affären som får mig att tänka på England. Där stod jag och suktade efter denna skjortan:

Jag kom hem med följande föremål:

Tänk er denna med ett skärp:Jag skulle ha skrivit mer utvärderligt om jag orkat men nu måste jag sova för imorgon tar jag tåget till min kära syster där helgen ska spenderas. yeay! Dagen har iaf varit helt awesome och imorgon är vi lediga pga. studentfirande. Tänk, nu är det bara en vecka kvar mina vänner!

TOPPEN


Många bra saker har hänt idag.

1. Vi har börjat flytta över till klassrumet för treorna.
2. Jag har skaffat mig musiken från Glee, volym 1,2 & 3.
3. Jag har ätit en jävla massa glass.
4. Jag har chans att få MVG i alla hantverkskurser nästa år enligt Kent & Björn.
5. Jag har fått motivation till att börja arbeta på Samhällen igen.
6. Jag har kommit på vad jag ska göra för uppgift till bilden, ni får se den när den är klar.
7. Jag har blivit klar med 3 av 4 reparationer.
8. Jag har fått beställningar av smycken etc. som ska göras i trean.
9. Jag hittade mina bruna klackskor som jag köpte på second hand för ett halvår sedan, som jag letat!
10. Det var god mat i skolan, så satans ovanligt och helt fantastiskt!
11. SOMMAREN ÄR HÄR PÅRIKTIGT!

& nu hoppas jag att denna dagen fortsätter bra, jag ska nämligen klippa min lillebrors hår, se på Fashion, Flight of the Conchords, Nip/Tuck och Lost. Vad jag älskar att livet går bra just nu.

When I'm sad I stop being sad and be awesome instead, true story!

Jag är fortfarande lite depp pga. gårdagens missöden men idag känns det lite bättre och det är för att jag fått reda på mitt slutbetyg för hantverk denna terminen. Jag fick nämligen MVG mitt projektarbete (glasögonen) och med det även MVG på de båda kurserna, sedan finns det två kurser till och på de fick jag VG så det känns så jävla bra just nu! Jag trodde verkligen inte jag skulle få MVG på projektet så jag måste sett helt IQ-befriad ut när jag frågade Kent om det var sant. Han sa att det var en skithäftig idé och att glasögonen är gjorda på ett jävligt bra sätt och då blev jag så satans lycklig att jag inte fick bort mitt dumma leende från läpparna. Jag har bara en sak att säga:


Min broder är här nu och vi har grillat och haft oss så nu tänkte jag dra ut och fika med resten av "The Fags" och sedan skriva lite samhäll. vi hörs!