What ever you want

Jag har varit och handlat igen och jag hittade dessa två på secondhand 40 kr gick det på.

De sötaste strumporna jag numera äger fyndades på cubus för 7 kr.

Jag blev otroligt lycklig när jag i ett litet hörn hittade detta eiffeltornet, jag älskar småsaker. (1 krona)

sedan köpte jag alla dessa, nej det gjorde jag inte, men jag köpte How I Met Your Mother säsong 1 (99kr) och
den har jag tittat på nu i helgen.

Jag borde verkligen köpa alla säsonger av en serie innan jag börjar på en ny men det kan inte hjälpas, det jag måste ha, måste jag ha på en gång. Nästa månad kommer säsong fyra av Criminal Minds ut på DVD, jag döööör av längtan, en hel månad kvar, fytusan! & jag försöker titta på ROME just nu men det bara hänger sig och hackar, så himla typiskt.

anywho, jag köpte en bok, Varsel av Stephen King (10kr) och sågot som kan tänkas vara världens mysigaste halsduk, supertjock, lång och varm. (29kr) yeay!

Johnny Depp
Vem vare?! vem vare?! vem vare som rösta?!

Idag är det Robinsonfinal och jag är faktiskt riktigt peppad, det är sjukt, jag brukar inte bli så insatt men nu är det som det är och jag erkänner att jag längtar tills ikväll för att se vem som vinner. Jag hejjar på Mikko för han är så satans skön, jag är 99 % säker på att någon jag inte står ut med kommer vinna som typ Jimmy, Anders eller Sanna (hennes röst, jag dör, den är så hemsk!) men jag orkar inte bry mig om det.


åhja, det kallas humor!

Beware of homosexuals


seriöst?

Lite bilder


Projektarbete in progress.

utanför mitt fönster snöar det.

såhär kul har jag det på dagarna.

sötaste Louise och jag dricker te på hantverk.trimmat luggen litegrann, det var på tiden.

Dresses

Såfort jag är sjuk så blir jag så himla sugen på att shoppa järnet, mest för att jag inte kan åka någonstans men också för att jag tycker synd om mig själv och därför behöver jag något att tillfredställa mig med. Just nu är jag supersugen på att åka runt till olika secondhand butiker och loppisar för hitta billiga fyndsaker men det går ju inte så jag sitter istället och kollar runt på nätet. Jag vet att jag inte har råd att köpa något men jag kan föreställa mig att de kläderna jag så gärna vill ha hänger i min garderob och väntar på att bli använda, det är också en sorts tillfredställelse. Här är några klänningar jag hittat som inte skulle vara helt fel att ha här hemma, alla är ifrån Mod Cloth.


Fina saker:

Matthew Gray Gubler, pingviner, glitter, universum, klockor, vår, sommar, fåglar, musik, Wes Anderson, katter, glass, stenar, smycken, second hand, rött hår, True Blood, LP, sextiotalet, Harry Potter, magi, London, resa, kärlek, mat, godis, kinderägg, ljus, mörker, läkerol, The Beatles, skittles, Emma Watson, växter, vatten, regn, åska, rosetter, dimma, hallon, blåbär, speglar, skräckfilmer, regnbågar, pirater, dinosaurier, Burberry, te, Criminal Minds, Scrubs, drömmar, Lillefot, trappor, Johnny Depp, jeans, silver, glasögon, strumpbyxor, böcker, disney, tumblr, formspring.me, ELLE, blått, sömn, pengar, tassar...Formspring.me


The Road
Igår såg jag och min bror 'The Road' med Viggo Mortensen och jag vet inte riktigt vad jag tycker, det var en ganska seg handling men den var även ganska unik. Det fanns en del riktigt hjärtklappande scener som jag fick smått panik av men det var det jag hade förväntat mig av denna filmen. Jag tyckte att förhållandet mellan far och son var otroligt fin och jag älskade viggos karaktär till en början men längre in i filmen så hände något och sonen var den som tilltalade mig mest. Jag tror inte att denna filmen är något för alla men de som gillar draman med spänning skulle nog tycka denna filmen var riktigt men jag ger den bara 3 av 5. Jag ångrar inte att jag såg den men jag kommer nog inte sätta mig ner och titta på den igen, det är inte den sortens film.

Translate:
I saw 'The Road' with my brother yesterday and I thought it was quite good, I don't think I'll watch it again but I don't regret watching it.

beat on the brat with a baseball batJag har precis sett guldbaggegalan och jag är rätt nöjd, Kjell Bergqvist vann och underhållningen var helt okej, kortfilmerna var fantastiska, speciellt Apan - nummer två. Vi satt och garva ihjäl oss här hemma i soffan.
Idag fick vi även nya svenska uppgifter, vi ska läsa varsin bok från olika tider i historien, jag valde självklart Dante Alighieri - den gudomliga komedin, alltså medeltiden. Jag ska börja läsa den nu och se hur långt jag kommer, jag är så peppad!

Translation:
I've just watched tv for a while and now i'm gonna read Dantes Alighieris - Divine Comedy before I go to sleep. It's a assignment for my swedish class and I'm so excited to read it. Good night!

2012


Jag har precis sett 2012 och jag måste säga att jag tyckte den började bra, under den första jordbävningen blev jag helt insatt och det kändes som jag var med själv men den känslan försvann ganska fort. I början var jag glatt överasskad över hur snygga effekterna var men det försvann också med den första jordbävningen, när historien började balla ut helt efter någon halvtimme in i filmen ville jag bara att den skulle ta slut. Jag är så himla trött på att det alltid ska finnas något problem mellan minst två personer i alla katastroffilmer. Tom Cruise och Justin Chatwin i Världarnas Krig, Bruce Willis och Liv Tyler i Armageddon, Jake Gyllenhaal och Dennis Quaid i Day After Tomorrow. Nej, det var inget nytt och spännande med denna filmen, den blev helt enkelt för mycket.

2/5 blir betyget för mig, och den får endast en tvåa för att jag blev tagen i den första jordbävningen.

paul


Wanna be your superhero


Jag har spenderat hela dagen med att titta på Entourage, jag är nu inne på den tredje säsongen och jag börjar förstå min brors förälskelse i denna serien. Den är lite sexistisk men det stör mig faktiskt inte så mycket när den är så satans bra om man bortser från den detaljen. Favoriten är Ari, han är en riktigt badass och vågar ta risker hit och dit + att han har sina stunder av medmänsklighet. När jag sett klart på den 5:e säsongen kommer jag antagligen dö av längtan efter säsong 6 och 7. Well, smell yah latah för nu ska jag fortsätta nörda mig. peace!

Florence and the machine

Jag är helt förälskad i hennes musik, lyssna här.
hey ho, let's go (reid)


Jag är beroende av
ständig bekräftelse, det är därför jag bloggar. Det tar endel för mig att erkänna det.
Jag gillar när jag får fina kommentarer, spontana kramar och roliga frågor i min formspring från alla follow gublers där ute.
Jag äter inte potatis, jag får kvälvningar av det. Jag och miriam har kommit fram till att det är något psykologiskt som ligger bakom.
Jag säger ja till att dricka te med Paul MCartney närsom, det är en av mina ouppnåerliga drömmar.
Jag ger mig sällan in i projekt som jag inte vet att jag klarar av. (med undantag för renoveringen av gröna rummet)
Jag är duktig på att tjata om allt och inget, klaga och skratta åt saker som ingen annan finner det minsta roande.
Jag stör mig på folk som är otrevliga. Igår när jag och Angelica stod och väntade fint på bussen så är det en cyklist som plingar, när hon är en halvmeter ifrån oss, vi råkar flytta på oss liiite för långsamt så hon måste stanna en sekund. när hon cyklar iväg säger hon "vet ni inte vad det betyder eller?!" helt spydigt. LÄR DIG ATT PLINGA INNAN DU CYCKLAR IN I OSS DUMFAN!
Jag läser helst nedkrypen under ett täcke när det regnar och mullrar utanför. Gärna med en kopp te.
Jag är vackrast när jag precis gjort i ordning mig och har den där sköna självkänslan som speglar sig utåt.
Jag skrattar åt allt och inget, jag kan skratta åt saker som ingen fattar något av och de inser inte vad som är så kul. Jag älskar min humor.
Jag är en typisk pessimist.
Jag har aldrig hoppat fallskärm men det är ett av mina översta mål.
Jag är lycklig när männsikor jag bryr mig om är lyckliga och när jag får saker. Matthew Gray Gubler är det som gör mig lyckligast just nu.
Jag trivs inte med min kropp men jag försöker tänka bort det och tänka att min personlighet är något att ha.
Jag är dålig på att tänka positivt.
Jag är rädd för att bli blind, döv eller båda. Såfort jag tänker på hur det skulle vara så får jag panik och ångest.
Jag älskar att vara flummig. Att kunna skratta åt allt och inget är det bästa jag vet.
Jag uppskattar när någon ger mig fina kommentarer, när jag får respons på saker jag gjort eller skrivit.
Jag tror på ödet.

Listan är ifrån Elvira

stackars dig och stackars mig det är en konstig värld vi lever i


I morse vaknade jag och hatade denna torsdagen, jag ville mest av allt stanna hemma och sova, speciellt när jag tänkte på att idrott var den första lektionen (hur tänkte dom där?!) Förvånandsvärt nog var idrotten rätt kul, det var sådana sjuka saker vi gjorde, som en sorts dragkramp/brottning med bara våra kroppar. Lektionen var otroligt jobbig men det blev ju rätt fint när man skrattade ihjäl sig under varje "uppgift".

Sedan har vi ju det satans samhällsprovet, jag blev så besviken, det var typ bara 13 frågor och jag som hade pluggat järnet på allt fick inte glänsa med min kunskap. + att 3 av de sakerna jag var lite osäker på kom med. Jag kan ju vinka adjö till mitt önskemål om MVG. Men nu är skiten gjord iaf, nu tar vi oss an nästa ettap - lag och rätt. Ske bli så otroligt mycket intressantare, vi ska få vara med under en rättegång men det ska tydligen vara ett misshandelsfall, så jag får se om jag klarar av det.

& nu till något fint, nämligen en lars-lista jag knåpat ihop till Elvira, du hittar den här. :)

det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Här sitter jag och pluggar samhäll som ett as, politik är så satans tråkigt när det inte handlar om partiernas åsikter etc. att bara lära sig om hur allt går till är något av det tråkigaste någonsin. Skönt att allt är över imorgon och vi får gå över till mer intressanta saker som lag och rätt. Jag tror det är imorgon vi ska gå djupare in på dante och den gudomliga komedin, jag är så glad över det, jag har velat lära mig mer sedan jag såg Rebus för x antal år sedan. anywho, nu ska jag forstätta plugga och lyssna på detta:

dessa ständiga rysningar.

I'm slappin' thah baess mahn!

När moa var här så skulle vi sett The imaginarium of dr parnassus på bio men det blev inte så pga. av ett försenat tåg och ett halvdåligt beslut men vi sörjde inte för det inte, vi hyrde film och såg film på internet istället.

Vi såg 'I love you, man' med jason segel som är en av mina nyaste förälskelser och jag tyckte den var helt fantastisk, de var två otroligt galna och härliga karaktärer. Visst, det är inte den bästa komedin jag sett men många stunder dog jag nästan av skratt och det är det enda jag kräver. Rekomenderas starkt!

Den andra filmen vi såg var '(500) days of summer' Joseph Gordon-Levitt och Zooey Deschanel är ju grymma skådespelare i sig men tillsammans är dom helt fantastiska. Jag älskar att filmen inte hade den vanliga dramaturgin, det gjorde filmen unik och härligt förvirrande. Matthew Gray Gubler hade en annorlunda roll i jämförelse med hans tidigare men jag älskade honom lika mycket iaf. Jag längtar tills jag får se den på dvd med de riktiga färgerna och med riktigt ljud, jag tror jag kommer älska den ännu mera då. Efter denna filmen har även en the smiths-period krypit sig in i mitt liv igen, otroligt mysigt.

Nu ska jag fortsätta plugga till samhällsprovet och sedan blir det P3 Guldgalan som moa är på just nu, mycket spännande! :)

to die by your side is such an heavenly way to die

Denna helgen kom moa.vi bakade supergod pizza.

"titta ett spöke!"


HAHAHAHAHA DÖR! "Slapphin thae baesse!" x''D


Feel the rainbow - taste the rainbow!

Här sitter jag med en skål innehållande någon sorts löksoppa jag rörde ihop i köket, den är så stark att det bränner i munnen, underbart! Egentligen borde jag ju inte äta innan jag ska sova men jag var så himla sugen.

Dagen har varit bra också, jag kar kommit en bit på mitt projektarbete och jag fick sluta tidigare. & i förrgår glömde jag berätta en skitgrym grej, jag fick fyra skittlesrör av Olivia i sen födelsedagspresent, ni skulle sett mitt superglada, störda leende när jag öppnade paketet x)

god natt.

a kiss with a fist is better then noneSom ni ser på bilderna ovan så har jag nu rött hår, jag är inte helt nöjd, jag tycker jag ser lite miffad ut men jag antar att jag bara behöver vänja mig.

Har också haft min första skoldag år 2010 och den var helt okej, visst jag hade hellre varit hemma men det vill jag ju nästan alltid. anywho, jag har rött hår, det var det enda jag ville säga. godnatt!

It all started with a big bang

Idag har jag och min bror tittat på the big bang theory för den 3:e gången och vi skrattar lika mycket varje gång, denna dagen har faktiskt gjort upp för hela lovet. Bara för att denna dagen var så lyckat så bryr jag mig inte längre om att jag varit helt ensam och varit utan kontakt med mina vänner under hela lovet. Imorgon börjar skolan igen och jag skulle göra nästan vad som helst för att få vara hemma några dagar till, jag har ingen lust till kontakt alls.
Ahwell, det är bara att ta sig igenom denna veckan för på fredag kommer moa och det är det enda jag ser fram emot just nu, en hel helg, bara hon och jag. Det är precis vad jag behöver, tid med min bästa vän.

9 artister/band du tycker om
The Beatles
Paul McCartney
Queen
Aerosmith
The Small Faces
Alvin ant the chipmunks (hell yeah! haha)
Florence and the machine
Universal Poplab
Lars Winnerbäck

8 saker du gör varje dag
sover
äter
tittar på tv
kollar mejl + alla "viktiga" sidor på internet
funderar på 100 olika saker
disskuterar med pappa vem som ska ha internet
borstar tänderna
biter på naglarna

7 du är förtjust i
tv-serier
sömn
tumblr
musik
te
spotify
sommar (åh, snälla kom fort!)


6 things that will always win your heart
pojkar med gitarrer
humor, ändlöst med underbar (helst) sarkastisk humor
ett genuint leende
ett ändlöst, stjärnfyllt universum
musik med betydelsefulla texter
filmer att gråta till

5 favoriter
Film: the boat thet rocked
Låt: blackbird - the beatles
Bok: harry potter
Mat: kycklingsoppa/pizza/pasta
Djur: alla sorts kattdjur

4 lukter du tycker om

vanlij
nylagade köttbullar
ren tvätt
chai-te


3 platser du vill resa till

London
Paris
Rom

2 högtider du älskar

hallowen
julafton


1 person du skulle gifta dig med på fläcken
Matthew Gray Gubler

-

Jag känner mig precis som jag gjorde 2008, det skrämmer mig.

nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar

Jag funderar på att skita i mitt blonda hårproject och färga det rött med en gång.

Yes, rött hår it is. måndag, du + jag färgburken. here we go.

(och till er som jag inte svarar på msn, jag mår inte så bra just nu och jag orkar inte förklara mig för någon och jag orkar heller inte låtsas vara glad och snäll mot någon så förlåt mig, men jag tror ni överlever.) puss!

John or charles?

Andreas är på väg ut från mitt rum, ser en bild på John Lennon, stannar tvärt och ser för en sekund helt förfärad ut, sedan säger han:
"jag trodde det var en bild på charles manson, jag bara omg, jag vill inte vara din bror längre!"

Jag kom precis hem från stan där jag och min mor har spenderat tid i mataffärer, otroligt händelserikt. Har ni tänkt på vilken förståelse det är bland folk som plockar smågodis? Jag menar, man gör sitt bästa för att inte vara i vägen för någon och när man ser någon stå brevid en och se undrande ut så rör man sig försiktigt förbi den personen så man kan byta plats lite diskret. Direkt efter det så börjar personen i fråga plocka på sig godis utan att fundera det minsta. Tack vetja för härligt smågodis folk.

I said, hey, girl with one eye get your filthy fingers out of my pieAmerikanska pannkakor är en riktigt bra start på dagen, tack kära bror för den överaskningen.
Min dag har hitills bestått av att jag försökt lära mig göra snygga gifs och musik och det är denna musiken som drar runt hos mig just nu.

Nu ska jag ut och fota lite innan solen går ner och när jag kommer tillbaka in i värmen så ska jag sätta mig ner och svara på era kommentarer och kolla lite bloggar. over and out.

It's been a hard day's night, and i've been working like a dogIdag kom min mamma hem med två filmer till mig, a hard days night och RV, det gjorde mig så otroligt lycklig. Jag hade bara a hard days night på datorn innan men nu kan jag äntligen se den på en 52" tv det är helt fantastiskt skönt. och när det gäller RV så hade tydligen mamma hört mig säga till Andreas att Matthew Gray Gubler var med så hon köpte den som en liten bonus ^^

Idag har jag även bakat lite mera och denna gången blev det blåbärssorbet, blåbärs parfait och vanilj pannacotta, allt blev otroligt gott.

Ey fattybomba, want a cupcake ey?

Igår åkte vi tillbaka till skövde och klagade hos en snubbe över att jag fått fel minneskort och han var jättetrevlig och bad om ursäkt och fixade så jag skulle få ett nytt utan kostnad. När vi skulle gå in och hämta rätt minneskort så var oskar där (arrgh). Men nu har jag iaf fått rätt kort och jag fick tom. 20 kronor tillbaka - wooho!

Idag har jag mest gjort ingenting, utforskat kameran, spelat lite sims och bakat. Det blev Choklad och Chili-muffins med marshmellows, otroligt gott. Imorgon ska jag försöka mig på blåbärssorbet och lite andra godsaker + imorgon äter vi kycklingsoppa, jag dör av längtan! Nej, nu ska jag fortsätta titta på Tillbaka till framtiden III med min familj och sedan sova. god natt!


hey, hey, hey it's a beautiful sunday.

Denna dagen har varit ett litet vardagsäventyr. Allt började i Blomdalen i spelet the sims, jag skapade en sim som jag var ovanligt nogrann med, byggde och möblerade om ett hus som tog evigheter. När jag äntligen var klar så skulle hon laga lite mat och det förjade brinna, jag märker då att jag glömt det viktigaste, brandvarnare och telefon. Min sim brinner upp och blir hämtad av döden och jag minns plötsligt att jag glömt att spara innan den olyckliga händelsen, ganska jobbigt men jag går vidare till simmen jag arbetade med igår. Jag bestämmer att hon är redo för barn, hon blir gravid och någonstans där så upptäcker jag en ny knapp hos min sim "gro groddbebis" klickar i ren nyfikenhet och får en grön liten unge. Ringer adoptionstjänsten för att se om man kan adoptera bort ungen men det misslyckas ofantligt och dagen efter så får jag en ful liten pojke som heter Ture, efter detta ger jag upp och stänger ner skitspelet.

Sedan var det dags för mig och pappa att dra till jobbet där vi skulle ta bort frosten ifrån takfläktarna. Vi tar oss en kopp varm choklad och pappa berättar att han får 400 spänn bara genom att vara där och att endel bara kommer för att trycka på en knapp och sedan går hem igen, de får 400 kr för denna uppgiften, fuskigt tycker jag. När chokladen är uppdrucken så beger vi oss upp mot taket, det är -14 grader ute och min näsa fryser på 5 sekunder men till min stora lättnad så märker vi att det inte är någon frost på fläktarna så vi kan åka där ifrån. Resultatet i detta är att pappa tjänade 400 spänn på att klättra upp på taket och ner igen, fuskigt tycker jag.

Vi åker till Media Markt och letar upp kameran jag ska köpa och märker till min stora förtjusning att den sänkts med 200 kr. Pappa hittar en man han tycker passar bra som kamerasäljare och vi får vänta i 20 minuter för att pappa vill prata med just denna personen. Efter vi frågat allt vi vill veta & pappa har försökt pruta, utan resultat, så frågar vi mannen (han hette oskar) vilket minneskort som passade bäst. Han lät väldigt säker när han visade vilken jag skulle ta så vi betalade och begav oss hemmåt. Jag var otroligt lycklig och när pappa gav mig 200 kr som tack för att han fick sällskap upp på taket tidigare så blev jag ännu lyckligare.

Äntligen hemma, jag nästan sliter upp förpackningen och börjar fixa med det som ska fixas och jag kommer tillslut till minneskortet, det passar inte. Jag håller på och dö i förtvivlan och pappa säger att han ska ringa upp den där oskar imorgon och kräva ett nytt minneskort. Vi har börjat kalla honom äckel-oskar (eller ja, jag har börjat kalla honom äckel-oskar) Nu ska jag sova och fortsätta vara ledsen över att jag bara kan ta 3 bilder med min fina nya kamera. god natt!


humhumhumm


Igår somnade jag vid 17:30 så jag har varit vaken sedan 03:20, även fast jag är helt slut så kan jag inte somna om och det suger. Jag är även extremt sugen på att spela sims men eftersom jag har det installerat på den andra datorn så måste jag vänta tills klockan är minst 07:30 så jag inte väcker de andra. Tänk vilka stora problem jag har.

Btw så drömde jag att jag var Aaron Hotchner ifrån criminal minds inatt och jag försökte mörda en snubbe i scream-mask. Jag högg honom i bröstet men det funkade inte så jag började strimla sönder hans huvud men det gick inte heller så jag gav upp och åkte till Media Markt för att köpa en kamera.

Nu ska jag se om jag kan somna om ett tag och funkar inte det så sätter jag mig och spelar sims. ciao

Första inlägget anno 2010


[Hadyho! gammal bild]
1 januari 2010 och jag har firat med the big bang theory-maraton och tonvis av överblivet godis, en ganska bra start på året tycker jag. Det snöar som tusan och jag är gladare än någonsin över att jag sitter inomhus och slipper gå ut. Med det otroligt viktiga sagt så ska jag fortsätta min dag/kväll framför tvn tittandes på skräckfilmer och mord i sinnet (det tråkiga är att det är säsong fem så Carol finns inte med i bilden).

Ny design har jag också, ska prova den ett tag och se vilken jag ska behålla sedan. Dock har jag inte designat själv denna gången utan jag hittade den på .. någon hemsida, den finns bland länkarna. :)

& på söndag så åker jag och pappa till skövde för att köpa kameran de lovat mig, jag är så otroligt exalterad! :D snart kommer ni få se mer personliga bilder här på bloggen och inte bara bilder på massa snyggingar, fast jag kan ju inte lova att ni får slippa det.
Bye now.