söndag.


Skövdebesöket gick alldeles utmärkt igår, jag kom hem flera tröjor rikare och det enda som fattades var ett par nya jeans. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta ett par snygga och passande jeans? Nästan alla är gjorda av stretchtyg nu för tiden och jag gillar det inte.

Idag har jag även tagit mig tid att kolla in säsongspremiären på två av mina favoritserier, nämligen Supernatural och Criminal Minds som båda hade premiär i veckan. Jag har väntat på Criminal Minds i vad som känns som en evighet och äntligen fick jag se min favorit, Emily Prentiss igen. CM har inte alls samma kvalité som den en gång hade men jag tycker allt att det är lika bra för det och premiären var minst sagt laddad.
Supernatural har jag också väntat på i längre än en evighet och det är alltid lika spännande och underhållande att se  favoritbröderna in action. Jag tyckte hela avsnittet kändes lite snabbspolat och det gick inte riktigt som jag hade föreställt mig. Det slutade dock väldigt intressant och jag ser fram emot nästa avsnitt.
Åh, jag är så himla nördig ibland. Jag älskar det!

Nu ska det göras en enorm ranson piroger och en jordgubbspaj. (snart är det äntligen måndag också)

Han får rida på sin tandem ensam hem

kort uppdatering.

Jag har kommit till den perioden i mitt liv då jag tycker det är otroligt tråkigt att sitta vid datorn, teven eller vid vilken elektronisk underhållning som helst. Jag vill vara ute i det halvkyliga höstvädret hela dagarna, så har jag inte kännt på väldigt länge. Jag omfamnar hösten med öppna armar för första gången. Jag tycker om att gå utanför dörren och se de färgade löven på träden och hur min varma andedräkt blir till ånga i höstkylan.

Jag har börjat att ogilla helgerna, det enda positiva med dem är att jag får sova ut men när jag väl vaknar så finns det absolut inget att göra. Jag vill umgås med människor men här i Vartofta är det dött.

Jag har slutat äta godis på vardagar och resultatet av detta är att jag kommit in i ett par jeans jag inte kunnar ha på mig på tre år. Jag ska även skaffa mig ett gymkort inom snar framtid för att börja ta hand om min kropp på det viset den förtjänar. Låter så jävla klyschigt men ohälsosammare än mig kan man knappast bli så det ska bli ändring på det.

Tandvården är gratis upp till 22 nu för tiden och min tandäkare sa att jag har perfekta tänder så när jag väl ska börja betala så hamnar jag i den lägsta prisklassen. Helt fantastiskt!

Sedan finns det en jävla massa skit som pågår men det är inget att fokusera på just nu. Så, idag drar jag iväg till skövde och spenderar mitt studiebidrag på nya kläder. Ha de gött!

Don't you, forget about me.


Jag har nästan aldrig tid eller ork till att blogga längre, jag spenderar de flesta dagarna med vänner och de timmar som blir över dedikerar jag till Lost. Det är helt enkelt mycket som pågår i mitt liv just nu med skola och allt. Men det går väldigt bra, jag börjar känna att jag vet vad jag håller på med och har lyckats göra klart den första uppgiften. Varje dag blir nästan en "det går bra nu, kompis det går bra nu"-dag och jag gillart' skarpt!


I got them moves like Jagger

Titeln visar vilken låt som spelas på repeat på hösta volym i det tomma huset jag just nu befinner mig i. Vi är lediga torsdag-fredag denna veckan så jag får spendera några timmar ensam hemma och jag älskar det! Ingen som klagar på volymen eller säger till en att gå ut och hitta på något i det otroligt ointressanta samhället vi bor i. Jag menar, vad är musik utan pumpande högtalare? Så vrid nu upp volymen och lyssna på följande låtar:Pictures of last night ended up online.

Helgen var superlyckad! Miriam och Moa kom hit på fredagen och vi spenderade hela kvällen med att laga mat och spela TP. Vi sov väldans länge och det innebar att vi inte hann göra så mycket innan Moa skulle åka hem igen. otroligt sorgligt. Men lördagen blev lyckad ändå för då fick vi sällskap av Jannika, Elin och Daniel och vi lagade god middag, drack fina drinkar och spelade Med Andra Ord tills det var dags att bege sig ut i falköpings nattliv. Vi stack till Dagnys för att det var fri entré men det var helt jävla dött så vi tog bara varsin drink och stack vidare till Plantis där det var lite mer liv. Natten där blev väldigt händelserik och vi träffade många fina människor (och en del drägg).
Söndagen var full av illamående, överraskningar, fika och firande av vår fina mamma som fyllde år. En riktigt lyckad helg, allt som allt.

Det blir en fin helg det här.

Under denna vecka har jag hunnit skaffa nytt ID-kort, gått min första runda på systemet, spelat Zelda för första gången, besökt en klasskompis helt fantastiska lägenhet och påbörjat en ny kurs. Livet ser rätt bra ut från rätt vinkel.
Imorgon är det inte bara fredag utan det kommer finbesök till mig i form av världens coolaste gingerhead och världens mysigaste och bästa indiebrud. Det ser jag mycket fram emot. På lördag blir det fest med några av de finaste vännerna du kan tänka dig och jag hoppas på en lyckad helg och att ni får detsamma.