And today is her birthday.

Yes, idag händer det, jag fyller hela 20 år.
och igår hade jag mitt släktkalas och vi firade som vanligt med sällsskapsspel, väntan och mycket gott att äta.
Här kommer lite bilder:

I detta paket låg det en extern hårddisk på 1 terabyte. (min bror är allt påhittig)


Det bjöds på Key Lime Pie.

Detta var helt klart den sjukaste och bästa presenten.


Jag såg ut lite såhär.

Denna dagen kommer dock i ett senare inlägg, jag har fått en hel del fina presenter idag också.

Buffy Reunion


För några dagar sedan såg jag en fet rubrik där det stod: Buffy Reunion on Supernatural! och jag blev oerhört lycklig när jag läste vidare och såg att Charisma Carpenter som spelade Cordelia & James Marsters som spelade Spike ska vara med i ett kommande avsnitt av Supernatural. Avsnittet heter "Shut up dr. phil" där James är gift med en häxa som spelas av Charisma. Allt är frid och fröjd tills maken råkar göra sin fru upprörd och hela staden drabbas.

Dagar att se fram emot.

25 augusti - lön + studiebidrag ramlar in på kontot.
27 augusti - kalas för the one and only
28 augusti - min efterlängtade födelsedag.
3 september - 20-års fest.
6 september - Criminal Minds säsong 6 släpps på DVD (USA).
13 september - Supernatural säsong 6 släpps på DVD (USA).
21 september - seriestart för Criminal Minds.
23 september -
seriestart för Supernatural.
11 oktober - Red Hot Chili Peppers i Stockholm med Miriam.
27 oktober - drar jag, Miriam och Elin till Birmingham för Asylum 7! (träffar Sanna igen)

Bye bye money, hello happiness.

Nu är det officielt, jag har köpt det dyraste jag någonsin köpt i hela mitt snart 20-åriga liv.
Jag har behövt en ny mobil hur länge som helst då den jag har nu ständigt går sönder, så jag tänkte: wtf! Om jag ändå ska köpa en ny mobil för flera tusen varför inte slå på stort och köpa en mobil jag verkligen vill ha? Därför, mina vänner är jag snart en stolt ägare till en iPhone 4. En perfekt födelsedagspresent från mig till mig.

Tick Tock I want to rock you like the 80's


Peppar som satan inför den kommande RHCP-konserten i höst.

Well I say, no guts no glory.


Changing Channels Dean Winchester.

SÄNNAH


För två veckor sedan var jag i Lund och hälsade på Sanna där för sista gången. Det låter väldigt brutalt men bruden flyttar ju till London snart så därför blir det dit mina resor resor kommer gå framöver.

Det första som hände när jag kom fram till Lund var att jag inte såg Sanna någonstans och väntade därför snällt vid pressbyrån (en av de som finns tydligen) medan Sanna sprang runt och letade efter mig. Bra början.
Vi hyrde massa filmer vi aldrig såg, gjorde egen pizza, tittade på tv och åt godis. Vi blev åter igen ett par villiga tjejer och fick igång en ganska fin konversation på en studentkanal. Vi såg även My Bloody Valentine och det gav blandade känslor. yes, yes.

Under lördagen åkte vi till Malmö där vi åt skitgod glass (slog inte riktigt Lejonet & Björnen men det var inte långt ifrån) och tittade i affärer. På kvällen gick vi på bio och såg Bridesmaids och vi skrattade tills magen värkte (det kan också ha berott på allt godis vi åt?)  Under lördagsnatten var det ett jävla åskväder, ett av de värsta jag varit med om.

Söndagen gav oss fult väder och därmed satt vi inne och tittade på Paris Hilton's my new BFF hela dagen, det var fantastisk underhållande. Jag fick även min 20-årspresent men som vanligt får jag inte öppna den förens jag fyller. Du är en sadist Sanna, du vet det va?

Hoping for a miracle

Nu har jag redan gått två dagar på yrkeshögskolan, vi har inte fått börja arbeta i verkstaden ännu men jag längtar tills jag får börja jobba i silver igen, 2 månader är alldeles för långt uppehåll. Dessa två dagar har dock varit fina ändå. Igår lekte vi mest för att lära känna varandra lite bättre och idag har vi lärt oss det som är viktigt att veta om ergonomi (övar faktiskt på att sitta rätt just nu). Jag är väldigt exalterad över utbildningen och mina nya klasskamrater verkar väldigt lovande. Jag har även gått och skaffat mig vuxen-visa och ansökt om studiemedel. vuxenpoäng!
Imorgon ska vi ha HLR, jag ska hämta ut ett paket och sedan ska jag till Elin där vi ska ha Buffy-maraton och käka godis tills vi spyr. Jag gillar't! Ha en bra helg, ya'll!

& glöm inte lyssna på denna alldeles underbara, perfekta låten:

I love syphilis more than you.

Imorgon börjar jag på högskolan, jag ska träffa nya klasskamrater, återförenas med gamla och jag har ingen aning om vad jag ger mig in på, inte egentligen. Förhoppningsvis får jag en klarare bild imorgon men jag är otroligt nervös inför vad som kommer hända. Men, det som min fokus ska läggas på idag är att jag och Elin ska äta en riktigt bra frukost för att förbereda inför högen av information som kommer kastas på oss under dagen. Men innan dess så ska det göras ett klädschema (Sanna, är du inte stolt över mig?) duschas, ätas kladdkaksmuffins och sist ska jag kolla på några avsnitt av Buffy the vampire slayer.

things i love.


London & Tower Bridge.

Edgar Allan Poe.

Wes Anderson.


Burberry.


Genialiska citat. (& mr. king såklart)

Emma Watson.

Sanna. (& tur är väl det eftersom det är till henne jag och min väska åker idag.)

beslutsångest över småsaker.

Jag har ojjat och klurat och funderat i flera månader på en enda sak, ska jag behålla min blonda (naturliga) hårfärg eller färga det rött? & jag är fast, jag vet inte vad jag vill. Jag har ju kämpat så för att få tillbaka min naturliga hårfärg och för första gången på 5-6 år så har jag lyckats. De flesta vännerna säger ja, ja, ja och de flesta i släkten säker nej, nej, nej. Jag hatar att vara klyven.
åh, härliga sommarlov.

De senaste dagarna har spenderats på detta viset:


crusing i falköping. Även fast jag inte är så värst bilintresserad så hittade jag dessa två skönheter. Jag har alltid varit förtjust i röda mustanger och hippiebilar. (Vanen hade ett litet krypin där bak, precis så som det ska vara)

födelsedagskalas. I samma veva som cruisingen så hade den största samanslagningen av kalas i familjens historia. Vi firade hela fem personer med presenter, tårta och sällskapsspel.

sommarläsning. Mamma kom hem med MOJO till mig, fylld med fantastiska musiker och såklart, världens finaste Paul. All denna fantastiska läsning resulterade dock i en solbränna från helvetet men jag tycker nog att det var värt det.