Trafikplats Glädjen

Jahapp, idag var det skolfoto och Kent valde det kortet på klassen jag var fulast på - wihoo! & Jag ler jättestort på mitt enskilda och hatar det men jag orkade verkligen inte bry mig. Nu var iaf det över.

På lördag ska jag på bokmässan och förhoppningsvis träffa Jonas Gardell och Erns Kirchsteiger. hahaha ernst!.Jag längtar och hoppas på att jag är frisk tills dess. Sedan ska ju Jonas ut på turné nästa år och han kommer till skövde. Jag har hoppats och väntat otåligt ett bra tag nu så tro inte en sekund att jag kommer missa det! :)


RAWR!

Kommentarer
Postat av: Moa

JAG SKA DIT PÅ SÖNDAGEN JU! åh kom dit då meeeeed? lyssna på winnerbäck och leta böcker till min önskelista med mig :D:D:DDD haha!

2009-09-23 @ 15:51:38
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: sandra

jag vill också gå på gardell i vår. han kommer ju faktiskt till västerås också, så det vore väl fan om jag skulle missa honom..



(och egentligen vill jag gå på bokmässan också, men det är ju alldeles för långt till göteborg. :( hälsa alla fina människor från mig!)

2009-09-23 @ 16:34:07
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Sanna

svar: Jo, jag trodde nästan det. Men ja, en Londonresa är värt det - att du hatar mig lite menar jag. :P Jag kan liksom inte väääänta längre. Och vem vill inte fira sin 18års-dag i London, vavava?! ;D



Vad kul! :D Då kanke vi ses! :D:D:D

2009-09-23 @ 16:34:45
URL: http://youwillneverwin.blogg.se/
Postat av: M i c k a

Spännande :D Dumbledore är awesome i böckerna, i filmerna gillar jag honom bara i 3an och uppåt, de byter ju skådis (eftersom han dog, typ) men det vet du nog redan :D



böckerna är givetvis bättre, men filmerna är sjukt bra.

2009-09-23 @ 17:35:48
URL: http://annamariamikaela.blogg.se/
Postat av: Elvira

Det var länge sedan jag såg en show med Jonas. Ungefär... hm... 3-4 år sedan. Älskar hans böcker!

2009-09-25 @ 02:28:48
URL: http://elefantbyxor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0