The Road




Igår såg jag och min bror 'The Road' med Viggo Mortensen och jag vet inte riktigt vad jag tycker, det var en ganska seg handling men den var även ganska unik. Det fanns en del riktigt hjärtklappande scener som jag fick smått panik av men det var det jag hade förväntat mig av denna filmen. Jag tyckte att förhållandet mellan far och son var otroligt fin och jag älskade viggos karaktär till en början men längre in i filmen så hände något och sonen var den som tilltalade mig mest. Jag tror inte att denna filmen är något för alla men de som gillar draman med spänning skulle nog tycka denna filmen var riktigt men jag ger den bara 3 av 5. Jag ångrar inte att jag såg den men jag kommer nog inte sätta mig ner och titta på den igen, det är inte den sortens film.

Translate:
I saw 'The Road' with my brother yesterday and I thought it was quite good, I don't think I'll watch it again but I don't regret watching it.

Kommentarer
Postat av: Elin/Sugar

Åh, den är ju baserad på den där boken!!!!!! Jag visste inte att den hade filmatiserats, coolt!

Viggo Mortensen är bra : D

2010-01-27 @ 18:01:02
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Oh, den ska jag också se snart! :D

2010-01-27 @ 18:19:11
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: sandra

jag tyckte att den var helt fantastisk! en katastroffilm utan en massa hjältekomplex, och utan ens ett särskilt stort fokus på själva katastrofen. jag älskade den. och både viggo och sonen gjorde sjukt bra ifrån sig. (dessutom gillade jag att sonen faktiskt var ganska lik charlize theron, det blev mer trovärdigt att det var hennes son). det hände ju inte särskilt mycket, men stämningen och skådespelarinsatserna gjorde ju att jag skulle ge den en 4:a åtminstone. :) däremot, som du säger, så tror jag inte att jag kommer sätta mig och titta på den igen.

2010-01-27 @ 22:27:23
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Elvira

Den filmen tror jag inte att jag klarar av att se. Jag kan gilla draman, men det är lite jag har läst om som denna innehåller som kan göra lite för ont i mig.

2010-01-28 @ 22:36:36
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Tess

jag har läst den boken visste inte att den hade filmatiserats, den måste jag se :)

2010-02-03 @ 12:37:30
URL: http://donotlookback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0