MY SIDE OF THE STORY


Gårdagen blev en bra dag, tre i klassen var sjuka så det kändes väldigt tomt. Vi fick gå till bilden efter lunchen för tydligen ska skyltningen vara klar till nästa vecka och vi har en hel del kvar att göra. Eftersom alla tre som var sjuka är min och erikas grupp så blev vi bara två och fick inte sådär väldans mycket gjort tyvärr men vi ska antagligen dit imorgon igen så det löser väl sig.

Jag var även på den tredje teorikursen igår och den var mer intressant än de förra gångerna men det var otroligt störande att tjejen som satt brevid mig stirra på vad jag skrev heeeela tiden! Och inte försökte hon dölja det heller. När jag lade boken i knät för att hon inte skulle skriva av så lutade hon sig bakåt så långt hon kunde och lixom nästan körde in huvudet mellan mig och boken. Jag kan tåla att hon skriver av mig men hon kan ju dölja det så att jag slipper bli förbannad.

ahwell, nu ska jag dra iväg till skolan. smell yeah!

Kommentarer
Postat av: Elvira

Om man ska göra det kan man väl försöka vara diskret, men det lät inte ens som att hon försökte.

2010-03-17 @ 12:55:38
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Anna

SV: Ja precis! Egentligen känns de ju lite "moraliskt fel" av kedjorna att kopiera designers, men för mig gör det absolut ingenting ;D

2010-03-17 @ 20:13:26
URL: http://thestatement.blogg.se/
Postat av: F E L I C I A

Precis! Har man inte tid för en hund så ska man inte heller skaffa en :/ Tyvärr används de mer som modeascesoar idag än som en vän.

2010-03-17 @ 20:19:21
URL: http://flickamedkjol.blogg.se/
Postat av: Sanna

hahahahaha. varför kändes det sista stycket så typsikt dig? hahaha.

2010-03-18 @ 12:03:59
URL: http://youwillneverwin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0