ALICE IN WONDERLAND





Igår var jag och såg på Alice in Wonderland som jag längtat efter i så många månader att jag tappat räkningen och den var helt otroligt fantastisk, jag blev inte ett dugg besviken. Filmen är så Tim Burton-isch den kan bli, han har med allt, humorn, mörkret och de fantastiksa karaktärspersonligheterna. Att ge Johnny Depp rollen som The Mad Hatter är nog en av de bästa besluten någonsin. Jag tyckte dock att Anne Hathaway var ett litet udda val till The White Queen och även fast det kändes knepigt att se henne i den rollen så gjorde hon det riktigt bra.
Det som gjorde mig mest överraskad var att The Mad Hatter ändrade dialekt hit och dit, det var fantastiskt underhållande och det gjorde honom ännu mer intressant. & Chester är så otroligt söt, jag ville baran plocka ut honom ur filmen och ta med mig hem.
Det är helt klart en film jag måste lägga till min precious tim burton/johnny depp samling.


"you're terribly late you know - naughty!"

Kommentarer
Postat av: sandra

iiih jag vill också se!

2010-03-04 @ 22:47:04
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Elvira

Den där måste jag se! Är lte tveksam till Anne Hathaway dock eftersom jag alltid har tyckt att hon får spela så bleka och "torra" roller.

2010-03-05 @ 12:38:47
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Vill också se den :)

2010-03-05 @ 14:17:18
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: V

åh, gosh, jag måste se den :D

2010-03-05 @ 17:11:00
URL: http://musicinmylife.blogg.se/
Postat av: - Alexandra!

Den var verkligen galet bra! SOm du säger, Tim Burton rakt igenom och Johnny Depp klarade rollen som The Mad Hatter galant. Men Chester, vem är det? :O Eller det kanske är Chessur (Cheshire Cat) du menar så jag inte blir snurrig nu och tror jag missat något? :P

2010-03-05 @ 20:13:29
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Martina

Åh, jag längtar verkligen tills jag kommer till STockholm och kan se den i 3D! Jag har skyhöga förväntningar på filmen då en av mina favoritregissörer har valt att tolka en av mina favoritböcker. Dessutom så är hon den där Mia... Någonting... Hon som spelar Alice är med i en av mina favorittv-serier så jag tycker mycket om henne (In treatment är serien)... Gosh, vill se!

2010-03-06 @ 01:54:20
URL: http://spinningwonderland.blogspot.com
Postat av: Adore

Tim Burton - Johnny Depp - Helena Bonham Carter det kan änna inte bli misslyckat va? ^^

2010-03-06 @ 12:55:10
URL: http://www.adore-adore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0