come with me

Fredagen närmar sig och jag blir mer och mer nervös för varje dag, jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar att redovisa. ren tortyr. Men, jag börjar få ihop allt jag ska säga och jag försöker tänka på känslan jag får när allt är över, det ska nog bli bra ändå.

Men, det jag tänkte göra här var att visa lite nya saker jag köpt/fått och några ringar jag gjort.









1. en smyckes ask 2. en ring jag gjort. dinosaurien är en knapp som jag limmat på en silverring. 3. nya filmer. jag har sett fem än sålänge. 4. en ring jag hittade på glitter. 5. ännu en ring jag gjort. 6. den obligatoriska femstensringen, den var ganska svår men jag fick VG+. ska göra om den och sikta på ett mvg. 7. kanske världens finaste mugg? 8. örhängen och halsband som jag fick i present av Louise. 9. ett ugglehalsband som jag också fick i present av Lousie. Det är mitt nya favorithalsband.

Kommentarer
Postat av: Louise

Massa fina grejer ju! Gillar muggen :D Och ugglan är ju jätte fin :D (fast det viste jag ju redan eftersom jag köpte den ;), haha)

2010-10-05 @ 20:59:08
URL: http://enogdeknut.blogg.se/
Postat av: moa

Så mycket fint!!! Och du, lycka till på redovisningen. Jag tror det kommer gå bra, för du är bra! Och om det inte gör det - whatever, orka räkna misstag liksom. Man lär sig ju på dem har jag hört. Fast jag tror inte du kommer göra fel på något sätt, för som jag känner dig så är du bra på att göra rätt! <3 (det blev nästan en liten dikt, hihi rim och allt)

2010-10-05 @ 22:55:47
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Elvira

vilka fina ringar/smycken!

2010-10-06 @ 10:15:02
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: Isa

Hej! :D

Måste fråga. Hur gjorde du bilden på koppen som rör sig ? Jag vill göra en sånn nämligen men hittar inte tutorial på nätet , wanna teach me ? :D kram

2010-10-06 @ 17:04:55
URL: http://isablomgren.blogg.se/
Postat av: ♡ p i n k n a t i o n

Disney <3

2010-10-09 @ 08:48:55
URL: http://pinknation.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0