Spela något man kan dansa till.

Denna fredagsmorgonen skulle jag helst av allt vilja sova men istället sitter jag i ett illaluktande väntrum och väntar på tåget som ska ta mig till praktiken. Idag jobbar jag till 18:00 och det innebär att jag kommer hem 19:30 ungefär, känns ganska surt för första gången på fem veckor. Att göra förlovningsringar i guld gör något med en människa.

Ni inser ju hur tråkigt jag har när jag skriver såhär ointressanta inlägg? *suck*


Kommentarer
Postat av: Man

Nja. SÅ tråkigt var det inte att läsa detta inlägg, haha. Själv har jag knappt orkat uppdatera på grund av ständig stress/dödsångest inför inlämningar och muntlig tenta (som alla förresten idag är avklarade - fezt i huvet), så jag skulle vilja säga att det är skoj att läsa om din/a dag/ar! (Vem fan använder egentligen ordet 'skoj' i en sån mening - heh?!)



Sv: Åh nej. Du tycker alltså om Will Ferrell? En film med honom så hittar du mig sovande i hörnet av soffan. Blä. Not my cup of tea at all, vilket har haft sina nackdelar då jag hade och har vänner som älskar honom till döds (på ett ungefär).



Nä, inte särskilt konstigt?



Känns skönt att man inte är den enda som tittar om på dessa filmrullar. ;-) Och jag älskar med scenen med Danny - så briljant ju! Moulin Rouge lyckades jag bara se en gång för att senare (när den gått på tv) bli "Åh, nej. Inte igen." - fastän den är bra! Lite för tung för min smak bara. Haha, Freaky Friday! Gud, vad många gånger jag har sett den. Likaså med Mean Girls. Fick nog dille på Lindsay Lohan när jag var i pubertetsåldern.. Måste se Life Aquatic! ALLA pratar och älskar den, känns det som. Gött, då har man alltså lite att titta på till jul.

2011-12-02 @ 17:11:07
URL: http://livsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0