Jag blir så förbannad!

I skaraborgstidningen idag finns det en liten notis om en 14-årig tjej som blev våldtagen av en man i 24-års åldern under berusat tillstånd. Mannen dömdes för att ha utnyttjat tjejen och fick betala skadestånd på hundratusen kronor, men han kan inte dömmas för våldtäkt på barn eftersom mannen inte kunde veta hur gammal tjejen var.

Hur jävla rubbat är inte detta? En underårig flicka blev våldtagen av en myndig man och där förstår alla att det är våldtäkt på barn. Det spelar ingen roll om idioten inte visste att hon var minderårig eller inte, han borde straffas för precis vad det är. Han vet nu i efterhand att hon var ett barn och därför borde tingsrätten dömma som det är, en våldtäkt på barn. Jag blir så förbannad, varför ha rättsystem om de inte kan dömma efter vad som är vad? Den där flickan är antagligen förstörd för livet och det minsta man kan begära för att ha förstört någons liv är några månaders fängelsestraff.

Kommentarer
Postat av: moa

Alltså även ifall hon är minderårig eller inte har han inte rätt att våldta henne, så fan vad han ska dömas!!! Helt sjukt jävla äckligt hur det kan gå till såhär i Sverige. FY FAN! Jävla domare, helt pantad och dum i huvudet.

2011-06-18 @ 15:16:54
URL: http://noparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0