I got them moves like Jagger

Titeln visar vilken låt som spelas på repeat på hösta volym i det tomma huset jag just nu befinner mig i. Vi är lediga torsdag-fredag denna veckan så jag får spendera några timmar ensam hemma och jag älskar det! Ingen som klagar på volymen eller säger till en att gå ut och hitta på något i det otroligt ointressanta samhället vi bor i. Jag menar, vad är musik utan pumpande högtalare? Så vrid nu upp volymen och lyssna på följande låtar:



Kommentarer
Postat av: Man

Moves like Jagger sätter sig på huvudet. Fast kanske inte på ett bra sätt? Haha. :)



Sv: Åh, det låter riktigt gott. Ska absolut ta och göra det, och om jag misslyckas så får jag helt enkelt träna på att göra den fulländad. Kan tänka mig att den är jättegod. Ska man servera med en klick grädde eller?



Jaha, jag förstår varför du gjorde så. Serier är oftast mycket bättre när man ser flera avsnitt på rak, helt klart! Ska skaffa den. Såg boxen på Elgiganten strax innan jag åkte till Tyskland och utbrast verkligen - "AH. SÅ SER DEN ALLTSÅ UT." Den var minst sagt.. fin.



Det är rätt spännande, haha! I alla fall då det handlar om ett språk som jag inte behärskar. Så visst är det praktiskt att läsa språk i det land där det talas. Låter som en bra plan, det är ganska bra att plugga utomlands!



Visst är den? Har inte en enda.. :/ Har du en när de går på Abbey Road?

2011-09-08 @ 19:10:42
URL: http://livsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0